Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Jacksonville Jaguars

32 feliratkozó

több mint 14 éve
m-bryo Jacksonville Jaguars 1 017 — Jaguars fan
Ahhoz képest, hogy 1 hete biztos Top 5 pick nézett ki, a mai eredmények (Jags W; Bucs L; Browns L; Redskins L) alaposan átrendezték a végső draft sorrendet.
A Jaguars tehát a 7. helyen fog draftolni 2012ben(Draft sorrend: Colts, Rams, Vikings, Bucs, Browns, Redskins, Jags).
A dolgok jelenlegi állása alapján nagyon sanszos, hogy Blackmon akkor már nem lesz elérhető... Claiborne talán(ha ő már nincs bent, az Alabama CBje Dre Kirkpatrick lehet a Jags embere). De áprilisig persze sok minden történhet.iktriad
Hát ez gyönyőrű,megint infarktus fog keringetni hogy ki jön mert Blackmon kilőve,Coples szerintem szintén...
több mint 14 éve
armando83 Cleveland Browns 804
a bivalyerős OL 😂
Gabbert is biztos szívesen pózolna a srácokkal 😀
Stez
Ott van Ő is, csak mint mindig, mögöttük feszik füvön 😂Húsrágó
😀 😀 😀 😀 😀

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét"
több mint 14 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 077 — Jaguars fan
a bivalyerős OL 😂
Stez
Ott van Ő is, csak mint mindig, mögöttük feszik füvön 😂
több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 015 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
MJD rekordjai idén:
http://www.jaguars.com/news/article-1/Record-breaking-day-for-Jones-Drew/0ad7d379-eacf-4afa-88ae-4e1f8093124a
Olyan szép az a NFL leading rusher lista - főleg az utolsó név rajta.

A többiek statjai: http://www.jaguars.com/news/article-1/Game-notes/8c201ddc-e44d-4c01-a082-0c240ac5375d

Az FTU osztályzatai - ma jó lett az átlag. 😊
http://jacksonville.com/sports/football/jaguars/2012-01-01/story/jaguars-19-colts-13-grading-jags

Ja és ki lett a legtöbb yardot elkapó Jags játékos a 2011es idényben? Marcedes 460 yarddal....Ez mindent elárul idén a passzjátékunkról.

Ha már FTU:
GM Gene azt mondta, hogy szeretné, ha meg tudnának állapodni Rashean Mathissel az offseasonban.
Valamint Gene Frenette szerint a Jagsnél lezárult a vezetőedző jelöltek összeállítása, tehát már megvan a lehetséges új HCk névsora. A héten kezdik el az interjúkat a listán található jelöltekkel.
több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 015 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
a bivalyerős OL 😂
amúgy vicces, hogy a W-vel nekünk ajándékoztátok Luckot, magatoktól meg elvettétek sanszosan BlackmontStez
A képről 2 ember tényleg hiányzik. Greg Jones, és Marcedes Lewis. Már bementek az öltözőbe, mikor a kép készült, bár MJD szeretette volna ha ők ketten is ott vannak. És futásblokkolásban tényleg remek ez az O-fal!

Ami a draftot illeti, az idei WR class ha jól tudom elég jónak ígérkezik, remélem találunk 2 jó elkapót Blackmon nélkül is Blainenek.
Ja és meghálálhatnátok a Luck draftot azzal, hogy a Wayne/Mathis/Garcon trió egyikét hagyjátok idejönni. 😊 Különösen Mathist vagy Waynet látnám itt szívesen.
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 49 064 — Whoops, looks like something went wrong.
MJD és az O-line (Whimper, Nwaneri, Meester, Rackley és Monroe) - szép volt fiúk!:
iktriad
a bivalyerős OL 😂
amúgy vicces, hogy a W-vel nekünk ajándékoztátok Luckot, magatoktól meg elvettétek sanszosan Blackmont

több mint 14 éve
Ahhoz képest, hogy 1 hete biztos Top 5 pick nézett ki, a mai eredmények (Jags W; Bucs L; Browns L; Redskins L) alaposan átrendezték a végső draft sorrendet.
A Jaguars tehát a 7. helyen fog draftolni 2012ben(Draft sorrend: Colts, Rams, Vikings, Bucs, Browns, Redskins, Jags).
A dolgok jelenlegi állása alapján nagyon sanszos, hogy Blackmon akkor már nem lesz elérhető... Claiborne talán(ha ő már nincs bent, az Alabama CBje Dre Kirkpatrick lehet a Jags embere). De áprilisig persze sok minden történhet.
több mint 14 éve
MJD és az O-line (Whimper, Nwaneri, Meester, Rackley és Monroe) - szép volt fiúk!:
több mint 14 éve
Megvan a W. Megvan a méltó búcsú Weaveréknek. MJD egy csomó rekordot állított fel és megvan a rushing title is. 1606 futott yard!100 futott yard/meccs!
Mincey 7.5 sack(ma 2,5 és 2 FF) -> most igazoljuk újra! Scobee 4/4 -> Most igazoljuk újra!
Tudom, hogy Luck így most Colts játékos lesz, de ha a Jags front office jó, akkor képesek lesznek megfelelően válaszolni a kihívásosokra.

Még nem lehet tudni, hol draftolunk,kb 5-7 környékén, hajnalra kiderül.
több mint 14 éve
Gratula MoJo-nak 😊
több mint 14 éve
Számomra a mai meccsen is, mint mindig csak a győzelem az elfogadható, nincs szükség semmiféle taktikázásra.
Go Jaguars!npetiii
Pedig ez a sport a taktikáról szól!😀 Minden rendbe lenne ha nem a Colts-ról lenne szó...
több mint 14 éve
npetiii Jacksonville Jaguars 374 — Jaguars fan
Számomra a mai meccsen is, mint mindig csak a győzelem az elfogadható, nincs szükség semmiféle taktikázásra.
Go Jaguars!

több mint 14 éve
Mojo fussa le a yardjait de nemkéne eröltetni a győzelmet-sorry Wayne-ezzel jobb pozícióból választhatunk és persze Lucky Luck is lehet máshol kötne ki 😀m-bryo
Ha a Colts nyer most, Luck helyett draftolják a friss Heismann győztes RGIIIat...iktriad
Ezzel tisztában vagyok,fő hogy nem a Luck és mi is valamivel előnyesebb helyről választhatnánk.
több mint 14 éve
Mojo fussa le a yardjait de nemkéne eröltetni a győzelmet-sorry Wayne-ezzel jobb pozícióból választhatunk és persze Lucky Luck is lehet máshol kötne ki 😀m-bryo
Ha a Colts nyer most, Luck helyett draftolják a friss Heismann győztes RGIIIat...
több mint 14 éve
Dungy-nak örülnék,fishernek kevésbé...

több mint 14 éve
Mojo fussa le a yardjait de nemkéne eröltetni a győzelmet-sorry Wayne-ezzel jobb pozícióból választhatunk és persze Lucky Luck is lehet máshol kötne ki 😀
több mint 14 éve
😀 Naná!!!armando83
Egyébként meggyőződésem, hogy abból a pár emberből lesz valaki, akiket kiemeltem a 3538as Hsz végén.

A Bajusz egyébként azt mondta ma, csak oda megy, ahol van stabil 1. számú QB. Mivel még Gene a teljhatalmú góré, Blaine annak tekinthető...iktriad
ja, az edzőjüket kibaszó csapatokat általában allpro QB vezeti 😀 nagy igényű ez a bajusz, de akkor se engedjük be az államunkbaHöri
Én csak örülök, ha nem jön ide. 😊 Írtam, őt nagyon nem akarom. Még Tony Dungy(sőt még Tom Cable is) jöhet felőlem, csak ő ne.
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
én nem szeretek találgatni, de ha lesz konkrétum arról tuti meg fogok nyilatkozni 😊Höri
😀 Naná!!!armando83
Egyébként meggyőződésem, hogy abból a pár emberből lesz valaki, akiket kiemeltem a 3538as Hsz végén.

A Bajusz egyébként azt mondta ma, csak oda megy, ahol van stabil 1. számú QB. Mivel még Gene a teljhatalmú góré, Blaine annak tekinthető...iktriad
ja, az edzőjüket kibaszó csapatokat általában allpro QB vezeti 😀 nagy igényű ez a bajusz, de akkor se engedjük be az államunkba

több mint 14 éve
Köszi Ik,de Höri gondolatmanete is érdekelne,mint külsős másképp is láthatja a dolgokat 😉armando83
én nem szeretek találgatni, de ha lesz konkrétum arról tuti meg fogok nyilatkozni 😊Höri
😀 Naná!!!armando83

A Bajusz egyébként azt mondta ma, csak oda megy, ahol van stabil 1. számú QB. Mivel még Gene a teljhatalmú góré, Blaine annak tekinthető...
több mint 14 éve
Köszi Ik,de Höri gondolatmanete is érdekelne,mint külsős másképp is láthatja a dolgokat 😉armando83
😀 Naná!!!

több mint 14 éve
én nem szeretek találgatni, de ha lesz konkrétum arról tuti meg fogok nyilatkozni 😊

több mint 14 éve
Köszi Ik,de Höri gondolatmanete is érdekelne,mint külsős másképp is láthatja a dolgokat 😉

több mint 14 éve
Aham,persze-gondolod valamelyik menesztett edzőt preferálják majd???
Szerinted ki jöhet komoly esélyesként szóba???-egyáltalán kivel járnánk jól??armando83
Előző oldalon nézz körül Armando, és ott megtalálod a legesélyesebb jelölteket.
több mint 14 éve
Aham,persze-gondolod valamelyik menesztett edzőt preferálják majd???
Szerinted ki jöhet komoly esélyesként szóba???-egyáltalán kivel járnánk jól??

több mint 14 éve
Mikor tervezik hozni az új edzőket?armando83
attól függ van-e csapata momentán a tagnak és meddig tart az ő szezonjuk