NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Jacksonville Jaguars

32 feliratkozó

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
én a Jets-nél csak az idei évet vettem alapul.

ugyebár ott Ryan odamenetelekor a baltimore-i duó (Scott és Leonhard) sokat dobott rajtuk, de Douglas-t speciel a nyár közepén/végén vitte el, szóval nagy kereslet nem volt rá.
Jenkins meg sose játszik 😀
sőt, ők Favre-t is kipróbálták még Sancho előtt, az pedig már nem a GM hibája, hogy nem a tavalyi, konf döntőt érő formáját nyújtotta.

Tanulság: a jó general manager mindent megold 😛

több mint 14 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 524 — Chiefs GM
Pats draftokat átnéztem. 2008-tól visszafelé, 6 elsőkörös húzásukból 5 most is csapat tagja, egy pedig másik NFL csapatban játszik.
Jagsnél ugyanezen időszak alatt 5 emberből 2 tagja a csapatnak (Harvey rúdja kifelé áll rendesen), 1 van aki másik NFL csapatnál van, 2-en TV-n nézik a Baywatch ismétléseket.
Na ez óriási különbség!Húsrágó
Nem véletlenül volt váltás 2008 után GM poszton....

Köszi Höri a pontosítást aa Jetsnél; és az összevásárlás ellen felhozott érveket!iktriad
Mondjuk a Pats egyébként pont nem a legjobb példa, az elsőkörös arány az rendben van (bár Maroney vagy Merriweather azért nem futotta be azt a pályát egyelőre, amit gondoltak nekik), viszont a 2-4. kör, ahol a csapat megját adó stabil kezdők még szoktak jönni, ott iszonyatosan nagy mellényúlások voltak. DoM tudna erről talán részletes statisztikát mondani, de kb. 10-ből 2 az arány, akik még most is NFL-ben vannak.

Jets-nél azért volt még 1-2 FA (Bart Scott, Calvin Pace, Kris Jenkins, tavaly Marques Douglas is ott tolta asszem, meg pl. Thomas Jones), de a csapat magját valóban a drafton és trade-ek keretében szedték össze (és itt meg kell említeni Manginit is, elég jó szemmel válogatott a draftokon).

több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 502 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Pats draftokat átnéztem. 2008-tól visszafelé, 6 elsőkörös húzásukból 5 most is csapat tagja, egy pedig másik NFL csapatban játszik.
Jagsnél ugyanezen időszak alatt 5 emberből 2 tagja a csapatnak (Harvey rúdja kifelé áll rendesen), 1 van aki másik NFL csapatnál van, 2-en TV-n nézik a Baywatch ismétléseket.
Na ez óriási különbség!Húsrágó
Nem véletlenül volt váltás 2008 után GM poszton....

Köszi Höri a pontosítást a Jetsnél; és az ész nélküli összevásárlás ellen felhozott érveket!
több mint 14 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 069 — Jaguars fan
Na ez óriási különbség!
több mint 14 éve
pár gondolat.

1. a Colts draftjai valóban szarok a Super Bowl óta. a 2007-es class-ból mára csak Gonzalez maradt, de ő is azért mert az IR-re végtelen számú embert fel lehet rakni 😊

2. a Jets nem összevásárol, hanem cserél. FA-ként 2 ember került hozzájuk, LT és Jason Taylor. A többi új játékost (Holmes, Cromartie) trade során vitte el Tannenbaum, szóval bőven volt ennek áldozata. Cro 2. körért van ott pl.
És Fanecát kivágták nyáron.
És Kerry Rhodes-t elcserélték Arizonába.
Szóval a Jets-nél az egyik legszisztematkusabb munka folyik a ligában, én ezért szimpatizálok velük eléggé speciel 😊

3. Aki összevásárol mindenkit, akinek két értelmes megmozdulása volt, az a Redskins. Meg lehet nézni az eredménysorukat. Mondjuk idén kikaptatok tőlük 😀 de a mérleg a lényeges. Semmivel sem jobb évekre lebontva, mint az itteni.

több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 502 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Szerintem is itt lenne az ideje, hogy beruházzunk pár jó szabadügynökre, ha nem is Asora. Amúgy a pats nem csak a draftról építkezik, hanem van egy mesteri edzője, aki noname játékosokból képes sztárokat csinálni (pl.:Woodhead, Welker).

http://www.nfl.com/videos/nfl-countdowns/09000d5d81d9fe2d/Top-10-Playoff-runs?module=HP_video
A negyedik helyezettet ajánlom figyelmetekbe.npetiii
Szerintem fog érkezni idén pár szabadügynök(az egy-két itt-ott elejtett utalás Victől; vagy edzőktől; Genetől alapján); főleg a D-be és ott inkább hátra. De akkor is a draft a fő építkezési írány nálunk.
A BB-s utalás amgy nagyon igaz; és másik két csapatnál is dolgozik pár remek edző; ha nem is mint HC - Caldwellre gondolok itt főleg- szóval jó edzők is kellettek a sikerhez.

A videót nagyon köszi!
több mint 14 éve
npetiii Jacksonville Jaguars 373 — Jaguars fan
Szerintem is itt lenne az ideje, hogy beruházzunk pár jó szabadügynökre, ha nem is Asora. Amúgy a pats nem csak a draftról építkezik, hanem van egy mesteri edzője, aki noname játékosokból képes sztárokat csinálni (pl.:Woodhead, Welker).

http://www.nfl.com/videos/nfl-countdowns/09000d5d81d9fe2d/Top-10-Playoff-runs?module=HP_video
A negyedik helyezettet ajánlom figyelmetekbe.

több mint 14 éve
Colts, Steelers, Pats. Mi a közös ebben a 3 csapatban? iktriad
1. Klasszis irányító!
2. Elmúlt 6-7 év draftjai nem jöttek be annyira a Jagsnek, mint fenti csapatoknak.

btw: valamelyik közvetítésben mondtak egy statisztikát, hogy a ligába a Green Bay Packers által draftolt játékosból van a legtöbb, ami nem lehet véletlen. Jó szemmel szúrják ki az nfl-re alkalmas fiatalokat.

Armandonak abban abszolút igaza van, hogy két út van egy csapat előtt: draftból építkezik VAGY Jets módra szedi össze a dreamteamet. Mindkét út járható! 26M$-os FA bust persze elegendő visszatartó erő lehet egy tulaj számára, de ha újra jönnek a blackoutos idők, akkor nem lesz kérdés, hogy az invesztíció kifizetődő vagy sem...Húsrágó
Az 1. pont igaz ez tény(remélhetőleg Gene QB választottjával majd ez is meglesz...) A 2.-al vitatkoznék. Kérdezd meg Höri-t mennyire elégedett a Colts draftjaival mostanság.... Vagy a Pats draftjai se sikerültek olyan túl jól 2010 elötti 1-2 évben.

Nálunk eldölt melyik utat választjuk: Draft. Kampman illett Gene filozófiájába (jó játékos/vezető; aki az öltözőben és pályán kivül is példakép; plusz amennyit kellett neki fizetni; az még épp belefért.

Amúgy Vic is arról irt (szemben az elmúlt évekkel); hogy szerintem aktiv lesz a Jags az FA piacon; ami nekem egy jel arra; hogy igyekszünk egy két méretesebb halat horogra akasztani free agenyc alatt.
több mint 14 éve
Colts, Steelers, Pats. Mi a közös ebben a 3 csapatban? iktriad
1. Klasszis irányító!
2. Elmúlt 6-7 év draftjai nem jöttek be annyira a Jagsnek, mint fenti csapatoknak.

btw: valamelyik közvetítésben mondtak egy statisztikát, hogy a ligába a Green Bay Packers által draftolt játékosból van a legtöbb, ami nem lehet véletlen. Jó szemmel szúrják ki az nfl-re alkalmas fiatalokat.

Armandonak abban abszolút igaza van, hogy két út van egy csapat előtt: draftból építkezik VAGY Jets módra szedi össze a dreamteamet. Mindkét út járható! 26M$-os FA bust persze elegendő visszatartó erő lehet egy tulaj számára, de ha újra jönnek a blackoutos idők, akkor nem lesz kérdés, hogy az invesztíció kifizetődő vagy sem...
több mint 14 éve
Ezért nem fogunk soha kiemelkedőt nyújtani,mert nekünk Asomugha(a nevét nem biztos hogy jól írom),nekünk nem fér bele!!!!-ez az NFL,ébresztő,ha fukar az öreg akkor adja el olyannak a csapatot mint a Jets tulaja,aki meg nem fukar,és bevásárol szépen mostmár 2-3 éve,és tessék,azóta folyamatos playoff szereplés,ennyi!

Ebbe a sportba ölni kell a pénzt,és szerintem hatalmas hiba hogy egy ilyen lehetőséget,ami nálunk talán az egyik legégetőbb poszt,hagyjuk elúszni!!!armando83
Talán Bailey árát lejjeb nyomhatja, hogy mindenki Aso-ra figyel. "Fű" alatt inkább vele foglalkoznék.Húsrágó
Bailey már öreg(35); mondjuk nálunk kapásból a legjobb CB lenne még igy is. De Gene inkább a fiatalabb játékosokat keresi ('It's a young men's game"). Persze ha Champ itt kötne ki nem lennék szomorú; de nem tartom valószinűnek az ő érkezését sem.

Armando- a Colts 22 kezdőjéből 20 saját draftpickből játszott az elmúlt hetekben; és lett diviziógyőztes 971.-szerre pl.; a Steelers szintén ritkán igazol embereket; és azok is olcsó FA-k; a Pats is inkább draft utján erősödik; (Moss-al akit odavittek 1 gyürűt se nyertek....). Mi a közös ebben a 3 csapatban? Ők uralták az AFC-t a 2000-es években... Az összevásárolt csapat nem mindig jön be; sőt... Aztán meg Asomughát nem csak mi akarjuk majd. Tényleg azt szeretnéd; hogy 15 milliót fizessük évente 1 játékosnak egy 53 emberből álló keretben; aki még csak nem is irányító? Mert kábé annyiba is kerülhet majd. Fogjuk már fel ez egy kis piacú csapat; igy is kell gondolkodnia. Mi nem vagyunk a Redskins vagy a Cowboys (=nincsenek kiapadhatatlannak tünő forrásaink).

Koetter mellett Tucker-t is elvesztheti a Jags!
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81da02f1/article/jaguars-want-to-bring-back-tucker-but-others-have-interest
A Chargers és a Cowboys érdeklődik iránta DC-nek.... Remek...

Koetter túl van az állásinterjún Denverben:
http://jacksonville.com/sports/football/jaguars/2011-01-11/story/dirk-koetter-touts-his-experience-interview-denver-broncos

És ime a videó minderről a Denver honlapján: http://www.denverbroncos.com/multimedia/videos/Coaching-Search-Koetter/f8b9558c-1a9f-437a-b5ec-74448cb31bae (nagyon tetszenek ezek a videók- Nagyon szép gesztus a Denvertől; hogy ilyen nyiltak mindenki felé arról; hogy kik a jelöltjeik a vezetőedzői posztra.)
több mint 14 éve
Ezért nem fogunk soha kiemelkedőt nyújtani,mert nekünk Asomugha(a nevét nem biztos hogy jól írom),nekünk nem fér bele!!!!-ez az NFL,ébresztő,ha fukar az öreg akkor adja el olyannak a csapatot mint a Jets tulaja,aki meg nem fukar,és bevásárol szépen mostmár 2-3 éve,és tessék,azóta folyamatos playoff szereplés,ennyi!

Ebbe a sportba ölni kell a pénzt,és szerintem hatalmas hiba hogy egy ilyen lehetőséget,ami nálunk talán az egyik legégetőbb poszt,hagyjuk elúszni!!!armando83
Talán Bailey árát lejjeb nyomhatja, hogy mindenki Aso-ra figyel. "Fű" alatt inkább vele foglalkoznék.
több mint 14 éve
armando83 Cleveland Browns 804

Ebbe a sportba ölni kell a pénzt,és szerintem hatalmas hiba hogy egy ilyen lehetőséget,ami nálunk talán az egyik legégetőbb poszt,hagyjuk elúszni!!!

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét"
több mint 14 éve
És Vic szerint Scholes zabigyereke nagyon esélyes arra; hogy nálunk kössön ki; mint David utódja:iktriad
Tiszta Jóban Rosszban szezonzáró epizód 😀

What are your thoughts on Andy Dalton from TCU?
Vic: I think he might have a brand on his hip: “Property of Gene Smith.”iktriad
Vajon a 3. körben még mindig elérhető lesz?Húsrágó
Inkább 2. körösnek mondják; plusz a QB azon poziciók egyike ahol az "overdrafting"(poszt fontossága miatt előbb hajlamosak előbb kivinni; mint a valós értéke lenne) jelenséget is be kell kalkulálni.

Greenere visszatérve; mondjuk a statisztikáiban ot van az utolsó meccs is; ahol csak Foster 180 yardot futott. De év közepén; mikor Fostert; CJ-t vagy Hillis-t is sikerült kikapcsoolni; Greene emlékeim szerint akkor alakította ki magáról azt a képet; hogy lehet rá számítani mint SS:

ha Dalton idejön, ti lesztek számomra a "perfect enemy"Höri
Miért; most még nem vagyunk azok? 😀
több mint 14 éve
ha Dalton idejön, ti lesztek számomra a "perfect enemy"

több mint 14 éve
És Vic szerint Scholes zabigyereke nagyon esélyes arra; hogy nálunk kössön ki; mint David utódja:iktriad
Tiszta Jóban Rosszban szezonzáró epizód 😀

Vic: I think he might have a brand on his hip: “Property of Gene Smith.”iktriad
Vajon a 3. körben még mindig elérhető lesz?
több mint 14 éve
EGy BCC-s elemzés arról; hogyha Courtney Greene pályán tartózkodott; a Run D sokkal erősebb volt; mint nélküle.
http://www.bigcatcountry.com/2011/1/10/1927192/courtney-greene-key-to-the-run-diktriad
OK, lehet, hogy rosszul értem, de az utolsó sor nekem azt jelenti, hogy:
Összességében a következtetés, hogy habár Courtney Greene fiatal és jó játékosnak látszik, akár játszott akár nem, nem volt jelentős hatással a Jaguars futás elleni védekezésének teljesítményére.

without Courtney Greene starting
21.0 rushes, 103.3 yards, 4.9 yards per rush, 1.0 TD, 1.0 20+ yard rush

In the games where Greene was the starter
29.0 rushes, 132.5 yards, 4.6 yards per rush, 1.3 TD, 0.8 20+ yard rushes
több mint 14 éve
EGy BCC-s elemzés arról; hogyha Courtney Greene pályán tartózkodott; a Run D sokkal erősebb volt; mint nélküle.
http://www.bigcatcountry.com/2011/1/10/1927192/courtney-greene-key-to-the-run-d
több mint 14 éve
Két érdekesség a mai Ask Vicből:
Asomugha kérdés:
How many e-mails did you get about signing Nnamdi Asomugha?
Vic: Ninety percent of the e-mails I received on Sunday were about Asomugha, wanting to know if I thought the Jaguars would sign him. Here’s my answer: I would expect Asomugha to become a sweepstakes winner in a new contract. It would not be my expectation that the Jaguars could compete for him.

És Vic szerint Scholes zabigyereke nagyon esélyes arra; hogy nálunk kössön ki; mint David utódja:
Vic: I think he might have a brand on his hip: “Property of Gene Smith.”
több mint 14 éve
A Hail Mary-t is jelölték az "év jelenete" díjra - tessék szavazni rá!:
http://www.nfl.com/partner?partnerType=never-say-never&module=HP_fanVoice_vote

Asomugháról azt irták a helyi beatek kint; hogy bár Gene tipusú játékos; 10+ millát kéne érte fizetni; ami lehet nem fér nálunk bele. Én is örülnék neki; de nem tartom valóstzinünke hogy jönne.

Húsrágó: Tartalék OT szerintem érkezni fog- David Mimsre tessék figyelni a 6.-7. kör környékén.

DE: Igazából Kampman hosszu távú pótlása lenne egy korán érkező DE. Lane; Hari és Mincey (főleg az első kettő) is válhat ezzé; de azért 1 DE még jöhet; főleg hogy Harvey miatt üresedés lehet a poszton...
több mint 14 éve
kisvanek4 312 — Jaguars fan
Karim jobb hüvelykujját megműtik, első évében máris jobb és bal hüvelykujj sérülés, bár nem hiszem hogy bármiben is gátolni fogja
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81d97ed5/article/jaguars-rookie-rb-karim-has-surgery-on-right-thumb?module=HP_headlines
több mint 14 éve
N-Drew Jacksonville Jaguars 516 — Jaguars fan
Most kéne Weaver apónak mélyen a zsebébe nyúlnia, és ha már Al Davis nem marasztalja, idehozni Asomugha-t a Raiders-ből! CB posztot kilőhetnénk egy időre... kár, hogy erre nem látok túl sok esélyt, ismerve a viszonyokat.

Frenette DE mániáját valahol megértem, de kicsit durva lenne már megint kísérletezni. Én kinézem Kampman-ből, hogy mivel most már helyreáll nála a "szimmetria" 😀 , hozni tudja majd jövőre az idei formáját (- sérülés persze).

több mint 14 éve
Gene Frenette szerint fontosági sorrendben az alábbiak a needjeink: DE; safety; QB; CB; LB.
(Frenette szerint 1 vagy 2 poszt FA útján lesz majd betöltve - én az LB&safety posztokat gondolom a legesélyesebbnek erre.)
Azért a DE a legnagyobb need szerinte; mert Kampman volt a legjobb passrusher (30 QB hit 8 meccs alatt- közelében nem volt senki a többiek közül) és a második ACL-jéről fog visszatérni 2 év alatt. Valamint ha a Jags tud igazi nyomást helyezni az ellenfél QB-járe; az a secondary dolgát is megkönnyíti! (= tehát Kerrigan; JJ Watt; Von Miller; Clayborn vagy más passrusher 1. körös draftja is simán benne van a pakliban áprilisban...)
Mathis FS-ként való szerepeltetése még nem eldöntött lépés. Attól függ kiket igazolnak/draftolnak CB és FS posztra

iktriad
OT-t még odakarcolhatta volna. DE draftról nem jön igazán (mármint sikeres), FA-ból életszerűbb lenne.
több mint 14 éve
Tudom hogy nem kapunk semmit,de te mondtad hogy Gene Smith nagy guru 😀 😀 😀 😀armando83
Leigazoljuk előbb mint Puntert, és akkor kénytelenek lennének legalább egy 6. köröst adni érte 😀
több mint 14 éve
Dirk Koetterrel kedden találkozik majd a Broncos-al a vezetőedzői állás miatt:
http://twitter.com/taniaganguli/status/24311629382418432
több mint 14 éve
Tudom hogy nem kapunk semmit,de te mondtad hogy Gene Smith nagy guru 😀 😀 😀 😀armando83
Harvey-t elpasszolni valami tisztességes ellenértékért elég nagy feladat lesz majd neki idén.