Jacksonville Jaguars
Asszem ma mindent megtesz, hogy ne ejtse el Trevor passzait. És ma nem fog eltűnni a meccsen, mint szamár a ködben.14 elkapással 1 millát szakíthatna 😉
Jaguars’ WR Marvin Jones needs four catches Sunday vs. Indianapolis to reach 70 this season and earn a $500,000 incentive.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) January 9, 2022
Na Dan Quinn valamennyire mégis részt vállalt valamilyen formában a HC interjúinkban. 😊
Some good insight on the ESPN game broadcast. Cowboys DC Dan Quinn went through a mock interview w/ Cowboys OC Kellen Moore last week to get him ready for his interview with Jacksonville. Brian Griese said Moore told him his interview last night with the Jaguars was about 2 hours
— Jon Machota (@jonmachota) January 9, 2022
iktriad
Jaguars’ WR Marvin Jones needs four catches Sunday vs. Indianapolis to reach 70 this season and earn a $500,000 incentive.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) January 9, 2022
Na Dan Quinn valamennyire mégis részt vállalt valamilyen formában a HC interjúinkban. 😊
Some good insight on the ESPN game broadcast. Cowboys DC Dan Quinn went through a mock interview w/ Cowboys OC Kellen Moore last week to get him ready for his interview with Jacksonville. Brian Griese said Moore told him his interview last night with the Jaguars was about 2 hours
— Jon Machota (@jonmachota) January 9, 2022
P Joseph Charlton
RB Nathan Cottrell
QB Danny Etling
WR Josh Hammond
OL Badara Traore
OL Tre’Vour Wallace-Simms
Tavon Austin hamstring sérüléssel bajlódik, az ő játéka is kérdéses lett holnapra.
Ha Fangio mégis marad, Laurencicáért és egy 2023-as első körért (ti adjátok) cserélhető az ügy. Win-win együttműködès.. 😋1. A rablást bünteti a törvény
Zalán
2. Akkor BOB elhozza Romeo bácsit vagy Zimmert.
3. Vagy egyik se jön és akkor az azt jelenti, hogy Baalke is repül. Az igazi win-win mindenkinek.
Szerkesztette: iktriad
Reménykedjünk? (Baalke tud valamit, hogy a még ki nem rúgott Fangiot akarja ide DC-nek?)Ha Fangio mégis marad, Laurencicáért és egy 2023-as első körért (ti adjátok) cserélhető az ügy. Win-win együttműködès.. 😋
Seems like Baalke is pushing for a BOB/Fangio package, but if that doesn’t happen, the guy who Shad offers the job to is gonna demand Baalke goes.
— Кevin (@KevinFromDuval) January 8, 2022
LOL
Thanks to whoever dug up this note of mine from a year ago, and now Baalke is 5-for-5 on this. https://t.co/OSVmGPrP5p
— Tim Kawakami (@timkawakami) January 8, 2022
iktriad
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
Seems like Baalke is pushing for a BOB/Fangio package, but if that doesn’t happen, the guy who Shad offers the job to is gonna demand Baalke goes.
— Кevin (@KevinFromDuval) January 8, 2022
LOL
Thanks to whoever dug up this note of mine from a year ago, and now Baalke is 5-for-5 on this. https://t.co/OSVmGPrP5p
— Tim Kawakami (@timkawakami) January 8, 2022
Erre a vasárnapra kiváncsi leszek azért... meg utána Bajusz arcára..Már csak ezért must watch meccs
profootballtalk.nbcsports.com/2022/01/04/jaguars-fans-plan-clown-costume-revolt-on-sunday/
Ppistike
O’Brien wouldn’t want any part of personnel decision until he does. Then points the finger down the hall to the personnel department for putting 💩 team together. https://t.co/w0E6cS2V2E
— Brent Martineau (@BrentASJax) January 8, 2022
#Cowboys OC Kellen Moore will interview for the #Jaguars head coaching job tonight, sources tell me and @RapSheet.
— Tom Pelissero (@TomPelissero) January 7, 2022
Smoot aktiválva a COVID IR-ről.
CJ Beathard viszont rákerült. Danny Etling a practice squad QB. Ő lehet Lawrence helyettese, ha nem igazolunk senkit a meccsig.
BOB jön HC interjúra - fuck me running,
The #Jaguars plan to interview former #Texans coach Bill O’Brien for their vacant HC job next week after #Bama team plays in the National Championship on Monday, source said. @JohnReid64 had the timing first.
— Ian Rapoport (@RapSheet) January 7, 2022
Baalke mellett Marrone is kampányol mellette.
It appears that #Jaguars Owner Shad Khan is still on friendly terms with former HC Doug Marrone.
— Pro Football Network (@PFN365) January 7, 2022
Sources tell PFN they believe that Marrone is advocating for Bill O’Brien -- who will interview next week -- to be the next head coach.#NFL | #DUUUVAL https://t.co/WlEDwNbBiT
Ha már Balfék, állítólag lehet ő is marad a nyakunkon.
Interesting from Jones here, says Khan is steadfast in decision to retain Baalke: https://t.co/BtbDl8ZSKX pic.twitter.com/2g8eDM1H50
— Demetrius Harvey (@Demetrius82) January 7, 2022
A 2 Tampás koordinátor HC interjúja megvolt.
Bucs defensive coordinator Todd Bowles interviewed with the Jaguars on Monday, per source. Byron Leftwich is interviewing today. https://t.co/39FmkRBOTx
— JennaLaineESPN (@JennaLaineESPN) January 7, 2022
amíg marad Baalke, felesleges bármin is gondolkozni, másrészt ide a "jobb" nem biztos hogy elég. Kb a nulláról kell mindent felépíteni, ami hihetetlen a tavalyi drafttőke és cap space mellett.Szerintem is BoB a jobb edzők közé tartozik. Nyilván gm-ként az egyik legnagyobb kókler aki valaha is volt a ligában, de én őt nem tartanám egy fokkal sem rosszabb döntésnek mint Caldwell. A padlójuk ugyan az kb, a plafonja viszont sokkal magasabb BoBnak.Szintén zenész. Bob egy jó hc összességében, de egy borzasztó gm. Egy erős kezű gm alá simán elfogadnám hc-nak, csak az a bibi, hogy itt az előbbi is hiánycikkAnnyi kieget tennék, hogy denver szurkolóként (kevés Texans meccset nézve), sztem igazándiból GM-ként bukott meg, nem feltétlen edzőként, de aláírom h nem követtem szorosan azt a projektet.Még egy név az edzőkereséshez:Igen ez Baalke lázálma.. De szerintem ezt még Khan sem meri meglépni, mert akkor tényleg ráborulna a város
rolltidewire.usatoday.com/2022/01/04/report-alabama-oc-bill-obrien-a-serious-name-to-watch-in-jaguars-hc-search/
Általános Doktor
Ppistike
Általános Doktor
peach
Tarsi
Szerintem is BoB a jobb edzők közé tartozik. Nyilván gm-ként az egyik legnagyobb kókler aki valaha is volt a ligában, de én őt nem tartanám egy fokkal sem rosszabb döntésnek mint Caldwell. A padlójuk ugyan az kb, a plafonja viszont sokkal magasabb BoBnak.Szintén zenész. Bob egy jó hc összességében, de egy borzasztó gm. Egy erős kezű gm alá simán elfogadnám hc-nak, csak az a bibi, hogy itt az előbbi is hiánycikkAnnyi kieget tennék, hogy denver szurkolóként (kevés Texans meccset nézve), sztem igazándiból GM-ként bukott meg, nem feltétlen edzőként, de aláírom h nem követtem szorosan azt a projektet.Még egy név az edzőkereséshez:Igen ez Baalke lázálma.. De szerintem ezt még Khan sem meri meglépni, mert akkor tényleg ráborulna a város
rolltidewire.usatoday.com/2022/01/04/report-alabama-oc-bill-obrien-a-serious-name-to-watch-in-jaguars-hc-search/
Általános Doktor
Ppistike
Általános Doktor
peach
OL Ben Bartch
CB Shaq Griffin
LB Dylan Moses
Rákerült a reserve/COVID-19 listára:
LB Chapelle Russell
Wow. (Mondjuk ettől függetlenül te is játszhattál volna idén egy kicsit jobban...)
Jaguars LB Myles Jack also said the dysfunction in the organization led to the team beating itself every week.
— Michael DiRocco (@ESPNdirocco) January 6, 2022
Jim Caldwell likes this.
Jaguars LB Myles Jack on what he wants to see in next head coach: A leader of men and someone that is truly all about ball and winning.
— Michael DiRocco (@ESPNdirocco) January 6, 2022
Poz, Shorts, Hurns, Bortles, MarroneNosztalgikus olvasni ezt a nevsort, mennyivel jobb csapat volt, lol
Húsrágó
Poz, Shorts, Hurns, Bortles, Marrone van még a táblán - basszus meg kellett nézze, hogy mi van Shorts-cal, mert tökre el is felejtettem már a figurát...
TE Dan Arnold (returns to injured reserve/designated to return)
TE Jacob Hollister
WR Jaydon Mickens
DT Jay Tufele
Bevell szerint van esély rá, hogy Arnold ÉS O'Shaughnessy is bevethető lesz vasárnap.
Activated from the practice squad/COVID-19 list and restored to practice squad:
WR Josh Hammond
Viszont megint új punterünk lesz vasárnap.
Placed on the Reserve/COVID-19 list:
P JK Scott
Trevor csak nyert egy díjat idén (amit maximálisan meg is érdemelt).
Jaguars QB @Trevorlawrencee was named the Pro Football Writers Of America Jacksonville chapter Good Guy Award winner, given annually to the player who’s accessible, insightful and courteous. We all thank you. h/t to @JaguarsPR and @amypalcic for the photo. pic.twitter.com/sGAZQI33Rh
— Michael DiRocco (@ESPNdirocco) January 5, 2022
Erre a vasárnapra kiváncsi leszek azért... meg utána Bajusz arcára..Nézve a Jags twitert NAGYON SOKAN lesznek kipingálva vasárnap. Érdekes lesz. Bevellt és Trevort ma kérdezték a dologról, remek választ adtak.
profootballtalk.nbcsports.com/2022/01/04/jaguars-fans-plan-clown-costume-revolt-on-sunday/
Ppistike
#Jaguars interim HC Darrell Bevell was asked about the #KhlownOut
— Mia O'Brien (@MiaOBrienTV) January 5, 2022
"I do understand the frustration they have. There's a level of frustration here in the building... we want it to be better as well"
Trevor Lawrence on #KhlownOut:
— Mia O'Brien (@MiaOBrienTV) January 5, 2022
"There's a lot of diehard #Jaguars fans that this is very important to them..
"Would I do that personally? No I wouldn't do it, but fans feel how they feel. But it's hard after this year... I get the frustration."
Szintén zenész. Bob egy jó hc összességében, de egy borzasztó gm. Egy erős kezű gm alá simán elfogadnám hc-nak, csak az a bibi, hogy itt az előbbi is hiánycikkAnnyi kieget tennék, hogy denver szurkolóként (kevés Texans meccset nézve), sztem igazándiból GM-ként bukott meg, nem feltétlen edzőként, de aláírom h nem követtem szorosan azt a projektet.Még egy név az edzőkereséshez:Igen ez Baalke lázálma.. De szerintem ezt még Khan sem meri meglépni, mert akkor tényleg ráborulna a város
Általános Doktor
Ppistike
Általános Doktor
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
Még belegondolni is rossz, hogy ez a két kretén mit hozza össze együtt...Még egy név az edzőkereséshez:Igen ez Baalke lázálma.. De szerintem ezt még Khan sem meri meglépni, mert akkor tényleg ráborulna a város
Általános Doktor
Ppistike
Az ilyenek emberek teszik tönkre ezt a társadalmat 😀
Annyi kieget tennék, hogy denver szurkolóként (kevés Texans meccset nézve), sztem igazándiból GM-ként bukott meg, nem feltétlen edzőként, de aláírom h nem követtem szorosan azt a projektet.Még egy név az edzőkereséshez:Igen ez Baalke lázálma.. De szerintem ezt még Khan sem meri meglépni, mert akkor tényleg ráborulna a város
Általános Doktor
Ppistike
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
Még egy név az edzőkereséshez:Ha BOB itt takarítói pozíciónál jobbat kap, akkor kénytelen leszek kedvenc csapat nélkül nézni az NFL-t.
Általános Doktor
Még egy név az edzőkereséshez:Igen ez Baalke lázálma.. De szerintem ezt még Khan sem meri meglépni, mert akkor tényleg ráborulna a város
Általános Doktor
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
#Jaguars are interviewing Jim Caldwell today in person at undisclosed location outside Jacksonville, just as they did last Thursday with Doug Pederson. Likely do same next week with #Packers OC Hackett.
— Eugene Frenette (@GeneFrenette) January 4, 2022
Hát sajna Húsrágó, Hercules Mata'afa nem sokáig volt nálunk. Ő, D.J. Fluker és a RB B.J. Emmons is el lett küldve a practice squadból.