Jacksonville Jaguars

29 feliratkozó

több mint 2 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 045 — Jaguars fan
Asszem ma mindent megtesz, hogy ne ejtse el Trevor passzait. És ma nem fog eltűnni a meccsen, mint szamár a ködben.

Na Dan Quinn valamennyire mégis részt vállalt valamilyen formában a HC interjúinkban. 😊

iktriad
14 elkapással 1 millát szakíthatna 😉
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Asszem ma mindent megtesz, hogy ne ejtse el Trevor passzait. És ma nem fog eltűnni a meccsen, mint szamár a ködben.

Na Dan Quinn valamennyire mégis részt vállalt valamilyen formában a HC interjúinkban. 😊
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A következő emberek jöttek fel a practice squadból és várhatóan játszanak is.
P Joseph Charlton
RB Nathan Cottrell
QB Danny Etling
WR Josh Hammond
OL Badara Traore
OL Tre’Vour Wallace-Simms

Tavon Austin hamstring sérüléssel bajlódik, az ő játéka is kérdéses lett holnapra.

Ha Fangio mégis marad, Laurencicáért és egy 2023-as első körért (ti adjátok) cserélhető az ügy. Win-win együttműködès.. 😋
Zalán
1. A rablást bünteti a törvény
2. Akkor BOB elhozza Romeo bácsit vagy Zimmert.
3. Vagy egyik se jön és akkor az azt jelenti, hogy Baalke is repül. Az igazi win-win mindenkinek.

Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
Zalán Denver Broncos 4 030 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Reménykedjünk? (Baalke tud valamit, hogy a még ki nem rúgott Fangiot akarja ide DC-nek?)

LOL

iktriad
Ha Fangio mégis marad, Laurencicáért és egy 2023-as első körért (ti adjátok) cserélhető az ügy. Win-win együttműködès.. 😋

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
Reménykedjünk? (Baalke tud valamit, hogy a még ki nem rúgott Fangiot akarja ide DC-nek?)

LOL
több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 330
Erre a vasárnapra kiváncsi leszek azért... meg utána Bajusz arcára..
 profootballtalk.nbcsports.com/2022/01/04/jaguars-fans-plan-clown-costume-revolt-on-sunday/
Ppistike
Már csak ezért must watch meccs
több mint 2 éve
Helyes elemzés.
több mint 2 éve
BOB+Balfék+Khan 0-51 de az első év után cserét követel majd minden értelmes játékos.
több mint 2 éve
Kellen Moore ma HC interjúzik nálunk.

Smoot aktiválva a COVID IR-ről.
CJ Beathard viszont rákerült. Danny Etling a practice squad QB. Ő lehet Lawrence helyettese, ha nem igazolunk senkit a meccsig.

több mint 2 éve
Nem jó fejlemények:

BOB jön HC interjúra - fuck me running,

Baalke mellett Marrone is kampányol mellette.

Ha már Balfék, állítólag lehet ő is marad a nyakunkon.

A 2 Tampás koordinátor HC interjúja megvolt.
több mint 2 éve
Ppistike Jacksonville Jaguars 765 — i'm batman
Még egy név az edzőkereséshez:
 rolltidewire.usatoday.com/2022/01/04/report-alabama-oc-bill-obrien-a-serious-name-to-watch-in-jaguars-hc-search/
Általános Doktor
Igen ez Baalke lázálma.. De szerintem ezt még Khan sem meri meglépni, mert akkor tényleg ráborulna a város
Ppistike
Annyi kieget tennék, hogy denver szurkolóként (kevés Texans meccset nézve), sztem igazándiból GM-ként bukott meg, nem feltétlen edzőként, de aláírom h nem követtem szorosan azt a projektet.
Általános Doktor
Szintén zenész. Bob egy jó hc összességében, de egy borzasztó gm. Egy erős kezű gm alá simán elfogadnám hc-nak, csak az a bibi, hogy itt az előbbi is hiánycikk
peach
Szerintem is BoB a jobb edzők közé tartozik. Nyilván gm-ként az egyik legnagyobb kókler aki valaha is volt a ligában, de én őt nem tartanám egy fokkal sem rosszabb döntésnek mint Caldwell. A padlójuk ugyan az kb, a plafonja viszont sokkal magasabb BoBnak.
Tarsi
amíg marad Baalke, felesleges bármin is gondolkozni, másrészt ide a "jobb" nem biztos hogy elég. Kb a nulláról kell mindent felépíteni, ami hihetetlen a tavalyi drafttőke és cap space mellett.
több mint 2 éve
Tarsi San Francisco 49ers 1 246
 rolltidewire.usatoday.com/2022/01/04/report-alabama-oc-bill-obrien-a-serious-name-to-watch-in-jaguars-hc-search/
Általános Doktor
Igen ez Baalke lázálma.. De szerintem ezt még Khan sem meri meglépni, mert akkor tényleg ráborulna a város
Ppistike
Annyi kieget tennék, hogy denver szurkolóként (kevés Texans meccset nézve), sztem igazándiból GM-ként bukott meg, nem feltétlen edzőként, de aláírom h nem követtem szorosan azt a projektet.
Általános Doktor
Szintén zenész. Bob egy jó hc összességében, de egy borzasztó gm. Egy erős kezű gm alá simán elfogadnám hc-nak, csak az a bibi, hogy itt az előbbi is hiánycikk
peach
Szerintem is BoB a jobb edzők közé tartozik. Nyilván gm-ként az egyik legnagyobb kókler aki valaha is volt a ligában, de én őt nem tartanám egy fokkal sem rosszabb döntésnek mint Caldwell. A padlójuk ugyan az kb, a plafonja viszont sokkal magasabb BoBnak.
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Aktiválva a reserve/COVID-19 listáról:
OL Ben Bartch
CB Shaq Griffin
LB Dylan Moses

Rákerült a reserve/COVID-19 listára:
LB Chapelle Russell

Wow. (Mondjuk ettől függetlenül te is játszhattál volna idén egy kicsit jobban...)

Jim Caldwell likes this.
több mint 2 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Poz, Shorts, Hurns, Bortles, Marrone
Húsrágó
Nosztalgikus olvasni ezt a nevsort, mennyivel jobb csapat volt, lol
több mint 2 éve
PFWA díjról még nem hallottam, de látom a táblán, hogy Mayor Calais nyert 3 alkalommal is, tekintve, hogy 3 évet volt itt, elég jól csinálta ezt is az "öreg".

Poz, Shorts, Hurns, Bortles, Marrone van még a táblán - basszus meg kellett nézze, hogy mi van Shorts-cal, mert tökre el is felejtettem már a figurát...
több mint 2 éve
4 ember aktiválva a COVID listáról:
TE Dan Arnold (returns to injured reserve/designated to return)
TE Jacob Hollister
WR Jaydon Mickens
DT Jay Tufele
Bevell szerint van esély rá, hogy Arnold ÉS O'Shaughnessy is bevethető lesz vasárnap.

Activated from the practice squad/COVID-19 list and restored to practice squad:
WR Josh Hammond
Viszont megint új punterünk lesz vasárnap.
Placed on the Reserve/COVID-19 list:
P JK Scott

Trevor csak nyert egy díjat idén (amit maximálisan meg is érdemelt).

profootballtalk.nbcsports.com/2022/01/04/jaguars-fans-plan-clown-costume-revolt-on-sunday/
Ppistike
Nézve a Jags twitert NAGYON SOKAN lesznek kipingálva vasárnap. Érdekes lesz. Bevellt és Trevort ma kérdezték a dologról, remek választ adtak.

több mint 2 éve
peach Atlanta Falcons 14 864 — a new hope (again)
Általános Doktor
Ppistike
Általános Doktor

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
dioadam Jacksonville Jaguars 598
Általános Doktor
Ppistike
Még belegondolni is rossz, hogy ez a két kretén mit hozza össze együtt...
Az ilyenek emberek teszik tönkre ezt a társadalmat 😀
több mint 2 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 038 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Általános Doktor
Ppistike

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 2 éve
dioadam Jacksonville Jaguars 598
Általános Doktor
Ha BOB itt takarítói pozíciónál jobbat kap, akkor kénytelen leszek kedvenc csapat nélkül nézni az NFL-t.
több mint 2 éve
Általános Doktor
több mint 2 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 038 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Kedden megvolt a Caldwell interjú is.

Hát sajna Húsrágó, Hercules Mata'afa nem sokáig volt nálunk. Ő, D.J. Fluker és a RB B.J. Emmons is el lett küldve a practice squadból.