Jacksonville Jaguars

32 feliratkozó

több mint 5 éve
peach Atlanta Falcons 15 824 — a new hope (again)
De hol van iktriad ilyenkor? 🤔 ( meg a 2 oldalnyi tweet 😀)

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 543 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor Meyer lesz a májer 😛 (alig vártam, hogy ezt elsüthessem 😀 😉)
több mint 5 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 667 — 🏈🐬🐂🤘🏽
dik a szája, a longhorns-t meg elutasította betegeskedésre hivatkozva. gyűrje ki a pisztolyt. 😀

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 5 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 004 — no es importante
Nem nagy dilemma*...

*A feleségének nem velünk van baja, csak nem akarja, hogy Meyer edzősködjön.

Szóval ki vagy mi a B terv?
iktriad
Mondjuk nem értem miért kezdte el egyáltalán az interjúkat ha ez a szitu. Én sose szállnék szembe a feleségemmel 😀
A Jaguars-szal szemben nem túl korrekt, ha esetleg úgy dönt mégsem, akkor elég későn kapcsolódtok be a buliba, a többiek lassan letudják a második körös interjúkat is.
Joey Tribbiani
sejtettem, hogy végül nem az asszony dönt, ugyanezt eljátszották már az Ohio State-nél is
ott be akarta bizonyítani, hogy nem csak SEC csapattal tud bajnok lenni, nyilván most pedig egója nem engedte, hogy ne adjon magának egy esélyt az NFL-ben; ennél tökéletesebb szituációba nem is kerülhetne hozzá

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
több mint 5 éve
dioadam Jacksonville Jaguars 668
Nem nagy dilemma*...

iktriad
Mondjuk nem értem miért kezdte el egyáltalán az interjúkat ha ez a szitu. Én sose szállnék szembe a feleségemmel 😀
A Jaguars-szal szemben nem túl korrekt, ha esetleg úgy dönt mégsem, akkor elég későn kapcsolódtok be a buliba, a többiek lassan letudják a második körös interjúkat is.
Joey Tribbiani
Max marad Marrone, az sem olyan nagy baj.
A GM és a DC volt itt a gyenge pont (meg a tulaj, de őt nehéz lenne elküldeni...), ha helyettük jönnek jobbak még jó is lehet 😀

NBII-es futballisták a f@szomat már
több mint 5 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 694 — Believelander
Nem nagy dilemma*...

iktriad

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 014 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nem nagy dilemma*...

Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 661 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ha Meyerrel ennyi college coach jön, Baggio Jags fan lesz idén.
iktriad
Ha ez igaz, akkor mindenképpen egy olyan GM kéne, aki rogyásig van NFL-es kapcsolatokkal.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 014 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Meyer update
több mint 5 éve
Friss update rapapapától Meyer ügyben.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
 profootballtalk.nbcsports.com/2021/01/13/rumors-spread-that-urban-meyer-is-close-to-taking-the-jacksonville-jaguars-job/
több mint 5 éve
Friss Urban Meyer - Jaguars update.

Picit negatív a tónus.

Úgy tűnik az ex LB edzőnk, Robert Saleh lehet a B opció a HC posztra.

Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Csendben megint felszedtünk egy LB-t waiverről, a Bucs tavalyi 7. körös pickjét, a LB Chapelle Russell-t. 1 meccsen játszott, a Templere járt.
több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 334 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Miért van az az érzésem, hogy most hogy már nincs itt Coughlin és Lawrence lehet a QB-ja, akkor A-Rob visszajönne, ha hajlandóak vagyunk megfizetni
iktriad
Pont akartam is írni, hogy nagyon nem akar maci maradni, lé pedig van dögivel. Kitárhatnank az összes karunkat. All time liebling Smith és Cardell mögött. Nagyon nagyon szeretném ha visszajönne.
Ppistike
És most egy remek QB-ja is lenne végre.
iktriad
Minshew! 😊
Húsrágó
Nem biztos, hogy nem ő lenne a legjobb QB-ja. De én Lawrencre gondoltam.
több mint 5 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 075 — Jaguars fan
Miért van az az érzésem, hogy most hogy már nincs itt Coughlin és Lawrence lehet a QB-ja, akkor A-Rob visszajönne, ha hajlandóak vagyunk megfizetni
iktriad
Pont akartam is írni, hogy nagyon nem akar maci maradni, lé pedig van dögivel. Kitárhatnank az összes karunkat. All time liebling Smith és Cardell mögött. Nagyon nagyon szeretném ha visszajönne.
Ppistike
iktriad
Minshew! 😊
több mint 5 éve
iktriad
Ppistike
több mint 5 éve
Ppistike Jacksonville Jaguars 822 — i'm batman
iktriad
több mint 5 éve
Ha Meyerrel ennyi college coach jön, Baggio Jags fan lesz idén.

Miért van az az érzésem, hogy most hogy már nincs itt Coughlin és Lawrence lehet a QB-ja, akkor A-Rob visszajönne, ha hajlandóak vagyunk megfizetni?
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 269 — NFL bracket champion '26
Watson hisztiből kijöhet, hogy a Colts behúzza és szomorít itt tovább?
Húsrágó
Csoporttársnak biztos nem adja el a Texans.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 075 — Jaguars fan
Watson hisztiből kijöhet, hogy a Colts behúzza és szomorít itt tovább?
több mint 5 éve
OC rumor még nincs?
Muffalo_Bafia
Egyelőre nincs.
több mint 5 éve
Muffalo_Bafia Buffalo Bills Notre Dame Fighting Irish 920
Ő lenne Meyer DC-je?

Jó hír? Tehetséges DC, 4-3-al

Rossz hír? A tag nagyon használni az N-betűs szót. És nem a Neckerman-ra gondolok.

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

iktriad
OC rumor még nincs?

"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."