Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 5 éve
A Saint tavalyi 7. körös pickje, Ozigbo akit tavaly keretszűkítéskor kukáztunk vagy Gruden embere, Chris Thompson. A helyi média szerint Ozigbo lehet a nyertes. De úgy tűnik RB rotáció lesz, amiben kvázi mindegy ki a kezdő...Udfa volt, bar en tenyleg elvittem GM-ben 7.korben 😊 remelem megkapja a lehetoseget.
iktriad
A PFF egyik kedvenc futoja volt a tavalyi draftrol amugy
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Prisco a Fournette cutról: Szerinte a Jags és jay Gruden nem akar nem akar olyan backet, akinek 20-25-ször oda kell adni a labdát, inkább megnézik mire megy a Thompson-Ozigbo-Armstead- james Robinson 4-es. "Don't draft a running back 4th overall ... Running backs are everywhere. The elite RB in this league is a dying breed. The guy who gets 25 to 30 carries is a dying breed."@PriscoCBS says the value of running backs in the NFL is not what it used to be. pic.twitter.com/tjIfTkg9Gd
— CBS Sports HQ (@CBSSportsHQ) August 31, 2020
Marrone ugyanezt mondta, hogy kifejezetten izgatott a kereten lévő RB-k miatt. Ja meg ezt is.
Jaguars coach Doug Marrone on potential of tanking in 2020: "If that happens, I'm not going to be here."
— Mark Long (@APMarkLong) August 31, 2020
Az a vicc, hogy lehet hogy neki az állásába kerül az év, de szinte biztos vagyok abban, hogy Caldwell lesz a GM jövőre is, AKÁRMI történik.
Doug mondta meg Fournettenek a hírt, hogy elküldjük, Fat Lenny profihoz méltóan fogadta a hírt. Van egy olyan érzésem, hogy olyan csapat fogja claimelni, akivel játszunk majd idén(Bengals/Dolphins/Chargers/Bears).
Itt van Marrone mai sajtótájékoztatója.
www.youtube.com/watch?v=zzCPZwwr9JM
Őt se irigylem azért, főleg, hogy neki tényleg az állása a tét idén...
Elmondtam már párszor, de leírom még egyszer, ha Caldwell és közte választani kéne, habozás nélkül őt tartanám meg.
Ki lesz a kezdő futó így egyébként? 😀A Saint tavalyi 7. körös pickje, Ozigbo akit tavaly keretszűkítéskor kukáztunk vagy Gruden embere, Chris Thompson. A helyi média szerint Ozigbo lehet a nyertes. De úgy tűnik RB rotáció lesz, amiben kvázi mindegy ki a kezdő...
Toto21
Asked by @Frank_Frangie: Who is the #Jaguars starting running back?@HaysCarlyon: Devine Ozigbo
— 1010 XL / 92.5 FM (@1010XL) August 31, 2020
Ha előbbi lesz, az azért lesz muris, mert egész évben kereten volt tavaly, de csak az utolsó meccsen használtuk, amikor nagyon jó volt. Prisco szerint a Jags legalább annyira bírja James Robinsont, mint én a draft előtt, nem csodálkoznék, ha év végére ő lenne a kezdő RB!!!
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Ki lesz a kezdő futó így egyébként? 😀
több mint 5 éve
Fournette búcsúüzenete.több mint 5 éve
2 éven belül eltradelitek ha jó ha rossz 😊 Amúgy is itt van csoda bajusz mit akarsz te Lawrencel? 😊Inkább nem írja alá a 2. szerződését itt. Nálunk ez a szokás.
Tomcsik
És hogy mivan Csodabajusszal? Ez.
if gardner minshew wins four games with this #jaguars team, they should fit him for a gold jacket.
— Phillip Heilman (@phillip_heilman) August 31, 2020
Az hogy Fournette nincs a passzjátéknak jót tehet, állítólag Gruden inkább azt imádja. De így is bassza a csőröm, hogy 1600 scrimmage yardos játékosért nem kapunk semmit, miközben Ballage-okat majdnem el tudnak nyomni kondíciós pickekért...
több mint 5 éve
2 éven belül eltradelitek ha jó ha rossz 😊 Amúgy is itt van csoda bajusz mit akarsz te Lawrencel? 😊Ik meg inkább már 7 órája nem írt ide bánatában. Meg biztos élvezi, hogy megindult itt a duma. 😉 😛 csak kár, hogy nem az ő általa berakott tudósításokra. De hát ilyen ez a nép az isten adta nép 😀 😉 😛Iktriad dolgozik és ilyenkor offline van. Most meg szedegeti az állát a földről. Trevor Lawrence kezdjen el házakat nézni Jacksonvilleben.
dande
iktriad
több mint 5 éve
Ik meg inkább már 7 órája nem írt ide bánatában. Meg biztos élvezi, hogy megindult itt a duma. 😉 😛 csak kár, hogy nem az ő általa berakott tudósításokra. De hát ilyen ez a nép az isten adta nép 😀 😉 😛Iktriad dolgozik és ilyenkor offline van. Most meg szedegeti az állát a földről. Trevor Lawrence kezdjen el házakat nézni Jacksonvilleben.
dande
több mint 5 éve
Ik meg inkább már 7 órája nem írt ide bánatában. Meg biztos élvezi, hogy megindult itt a duma. 😉 😛 csak kár, hogy nem az ő általa berakott tudósításokra. De hát ilyen ez a nép az isten adta nép 😀 😉 😛
több mint 5 éve
Jo hogy csak ma este lesz fantasy draft. Fournette-től jó évet vártam és szívesen húztam volna. 😀Nem tudom mit szednek, de valaki szólhatna már nekik, hogy a kábszi rossz 😀
Mit szednek nálatok egyébként? Minden értelmes játékostól szabaduljunk meg pirulát egy kis nem kell értük egy marok szotyi se löttyel?
Részvétem egyébként. ( remélem Bears-ben köt majd ki)
Toto21
Ilyenkor azért elgondolkodom, hogy Mr.Khan hogy a tökömbe lett sikeres üzletember és multimilliomos.
Attól meg különösen tartok, hogy a távozó játékosok az új csapatukban tolnak egy jó idényt...
NBII-es futballisták a f@szomat már
több mint 5 éve
Jo hogy csak ma este lesz fantasy draft. Fournette-től jó évet vártam és szívesen húztam volna. 😀Mit szednek nálatok egyébként? Minden értelmes játékostól szabaduljunk meg pirulát egy kis nem kell értük egy marok szotyi se löttyel?
Részvétem egyébként. ( remélem Bears-ben köt majd ki)
több mint 5 éve
Nyilván Janika várható volt, de ez...mi a tököm folyik itt? Most vagy a szokásos balfaszság, vagy durrantunk valamit... 😊
több mint 5 éve
Így volt 2000 yardon Megatron.Hátrányban nem futsz hanem passzolsz úgyis.Fournette repült.Valaki, aki jobban ért ehhez/jobban informált meg tudná mondani, hogy ennek a döntésnek mi értelme volt?
Beki
Vagy csinált valami nagy balhét és azért repült?
dioadam
Bazzani
több mint 5 éve
Ha ez igaz az akkor tényleg gáz. Mondanam hogy sajnálom de lehet hogy adtatok nekünk egy futót,legalábbis remélem elhozzukValószínűleg pénz van a dologban34M-val van a csapat a cap alatt. Vagy valami sztori volt a háttérben, vagy a többi RB akkorát ment az edzőtáborban, hogy rájuk lehet bízni a futójátékot. Egyiket sem nagyon hiszem el, szóval nem értem ez miért jó, de hajrá, aztán menjen a szezon.
davemayer
winston
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Valószínűleg pénz van a dologban34M-val van a csapat a cap alatt. Vagy valami sztori volt a háttérben, vagy a többi RB akkorát ment az edzőtáborban, hogy rájuk lehet bízni a futójátékot. Egyiket sem nagyon hiszem el, szóval nem értem ez miért jó, de hajrá, aztán menjen a szezon.
davemayer
több mint 5 éve
Erről ennyit.kalen ballage was almost traded before his physical failed and he averaged 1.8 yards per carry last year https://t.co/XXHlF8BJxk
— charles (#1 summer allergy hater) mcdonald (@FourVerts) August 31, 2020
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Valószínűleg pénz van a dologban
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Ha meg jó a támadósorod akkor minek védelem, majd lehozzák a meccset 70 - 63-ra 😀Hátrányban nem futsz hanem passzolsz úgyis.Fournette repült.Valaki, aki jobban ért ehhez/jobban informált meg tudná mondani, hogy ennek a döntésnek mi értelme volt?
Beki
dioadam
Bazzani
több mint 5 éve
Bizton allithatom, hogy ez rossz hozzaallas 😀Hátrányban nem futsz hanem passzolsz úgyis.Fournette repült.Valaki, aki jobban ért ehhez/jobban informált meg tudná mondani, hogy ennek a döntésnek mi értelme volt?
Beki
dioadam
Bazzani
több mint 5 éve
Hátrányban nem futsz hanem passzolsz úgyis.Fournette repült.Valaki, aki jobban ért ehhez/jobban informált meg tudná mondani, hogy ennek a döntésnek mi értelme volt?
Beki
dioadam
több mint 5 éve
Fournette repült.Valaki, aki jobban ért ehhez/jobban informált meg tudná mondani, hogy ennek a döntésnek mi értelme volt?
Beki
több mint 5 éve
Fournette repült.Ismèt egy fasza első körös. Jobban nyomjátok mint ki Chicagóban 😊
Beki
több mint 5 éve
Fournette repült.Alig 18 órával azután, hogy behúztam fantasyban. Nem is értem hogy lehettem 1/1 😀
Beki
több mint 5 éve
Itt keményebben nyomják a tankolást, mint nálunk 😀
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Akkor most már minden zavaró tényező eltűnt a sikeres év elől 😉