Jacksonville Jaguars

32 feliratkozó

több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
A Saint tavalyi 7. körös pickje, Ozigbo akit tavaly keretszűkítéskor kukáztunk vagy Gruden embere, Chris Thompson. A helyi média szerint Ozigbo lehet a nyertes. De úgy tűnik RB rotáció lesz, amiben kvázi mindegy ki a kezdő...
iktriad
Udfa volt, bar en tenyleg elvittem GM-ben 7.korben 😊 remelem megkapja a lehetoseget.
A PFF egyik kedvenc futoja volt a tavalyi draftrol amugy

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 019 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Prisco a Fournette cutról: Szerinte a Jags és jay Gruden nem akar nem akar olyan backet, akinek 20-25-ször oda kell adni a labdát, inkább megnézik mire megy a Thompson-Ozigbo-Armstead- james Robinson 4-es.

Marrone ugyanezt mondta, hogy kifejezetten izgatott a kereten lévő RB-k miatt. Ja meg ezt is.

Az a vicc, hogy lehet hogy neki az állásába kerül az év, de szinte biztos vagyok abban, hogy Caldwell lesz a GM jövőre is, AKÁRMI történik.
Doug mondta meg Fournettenek a hírt, hogy elküldjük, Fat Lenny profihoz méltóan fogadta a hírt. Van egy olyan érzésem, hogy olyan csapat fogja claimelni, akivel játszunk majd idén(Bengals/Dolphins/Chargers/Bears).
Itt van Marrone mai sajtótájékoztatója.
 www.youtube.com/watch?v=zzCPZwwr9JM
Őt se irigylem azért, főleg, hogy neki tényleg az állása a tét idén...
Elmondtam már párszor, de leírom még egyszer, ha Caldwell és közte választani kéne, habozás nélkül őt tartanám meg.
Ki lesz a kezdő futó így egyébként? 😀
Toto21
A Saint tavalyi 7. körös pickje, Ozigbo akit tavaly keretszűkítéskor kukáztunk vagy Gruden embere, Chris Thompson. A helyi média szerint Ozigbo lehet a nyertes. De úgy tűnik RB rotáció lesz, amiben kvázi mindegy ki a kezdő...

Ha előbbi lesz, az azért lesz muris, mert egész évben kereten volt tavaly, de csak az utolsó meccsen használtuk, amikor nagyon jó volt. Prisco szerint a Jags legalább annyira bírja James Robinsont, mint én a draft előtt, nem csodálkoznék, ha év végére ő lenne a kezdő RB!!!

Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Toto21 Chicago Bears 8 078
Ki lesz a kezdő futó így egyébként? 😀
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 019 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Fournette búcsúüzenete.
több mint 5 éve
2 éven belül eltradelitek ha jó ha rossz 😊 Amúgy is itt van csoda bajusz mit akarsz te Lawrencel? 😊
Tomcsik
Inkább nem írja alá a 2. szerződését itt. Nálunk ez a szokás.
És hogy mivan Csodabajusszal? Ez.

Az hogy Fournette nincs a passzjátéknak jót tehet, állítólag Gruden inkább azt imádja. De így is bassza a csőröm, hogy 1600 scrimmage yardos játékosért nem kapunk semmit, miközben Ballage-okat majdnem el tudnak nyomni kondíciós pickekért...
több mint 5 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 234
Ik meg inkább már 7 órája nem írt ide bánatában. Meg biztos élvezi, hogy megindult itt a duma. 😉 😛 csak kár, hogy nem az ő általa berakott tudósításokra. De hát ilyen ez a nép az isten adta nép 😀 😉 😛
dande
Iktriad dolgozik és ilyenkor offline van. Most meg szedegeti az állát a földről. Trevor Lawrence kezdjen el házakat nézni Jacksonvilleben.
iktriad
2 éven belül eltradelitek ha jó ha rossz 😊 Amúgy is itt van csoda bajusz mit akarsz te Lawrencel? 😊

több mint 5 éve
Ik meg inkább már 7 órája nem írt ide bánatában. Meg biztos élvezi, hogy megindult itt a duma. 😉 😛 csak kár, hogy nem az ő általa berakott tudósításokra. De hát ilyen ez a nép az isten adta nép 😀 😉 😛
dande
Iktriad dolgozik és ilyenkor offline van. Most meg szedegeti az állát a földről. Trevor Lawrence kezdjen el házakat nézni Jacksonvilleben.
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 548 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 5 éve
dioadam Jacksonville Jaguars 668
Jo hogy csak ma este lesz fantasy draft. Fournette-től jó évet vártam és szívesen húztam volna. 😀

Mit szednek nálatok egyébként? Minden értelmes játékostól szabaduljunk meg pirulát egy kis nem kell értük egy marok szotyi se löttyel?

Részvétem egyébként. ( remélem Bears-ben köt majd ki)
Toto21
Nem tudom mit szednek, de valaki szólhatna már nekik, hogy a kábszi rossz 😀
Ilyenkor azért elgondolkodom, hogy Mr.Khan hogy a tökömbe lett sikeres üzletember és multimilliomos.
Attól meg különösen tartok, hogy a távozó játékosok az új csapatukban tolnak egy jó idényt...

NBII-es futballisták a f@szomat már
több mint 5 éve
Toto21 Chicago Bears 8 078
Jo hogy csak ma este lesz fantasy draft. Fournette-től jó évet vártam és szívesen húztam volna. 😀

Mit szednek nálatok egyébként? Minden értelmes játékostól szabaduljunk meg pirulát egy kis nem kell értük egy marok szotyi se löttyel?

Részvétem egyébként. ( remélem Bears-ben köt majd ki)
több mint 5 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Nyilván Janika várható volt, de ez...mi a tököm folyik itt?
Most vagy a szokásos balfaszság, vagy durrantunk valamit... 😊
több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 593
Fournette repült.
Beki
Valaki, aki jobban ért ehhez/jobban informált meg tudná mondani, hogy ennek a döntésnek mi értelme volt?
Vagy csinált valami nagy balhét és azért repült?
dioadam
Hátrányban nem futsz hanem passzolsz úgyis.
Bazzani
Így volt 2000 yardon Megatron.
több mint 5 éve
davemayer Chicago Bears 15 498 — "Grammar maci"
Valószínűleg pénz van a dologban
davemayer
34M-val van a csapat a cap alatt. Vagy valami sztori volt a háttérben, vagy a többi RB akkorát ment az edzőtáborban, hogy rájuk lehet bízni a futójátékot. Egyiket sem nagyon hiszem el, szóval nem értem ez miért jó, de hajrá, aztán menjen a szezon.
winston
Ha ez igaz az akkor tényleg gáz. Mondanam hogy sajnálom de lehet hogy adtatok nekünk egy futót,legalábbis remélem elhozzuk

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
davemayer
34M-val van a csapat a cap alatt. Vagy valami sztori volt a háttérben, vagy a többi RB akkorát ment az edzőtáborban, hogy rájuk lehet bízni a futójátékot. Egyiket sem nagyon hiszem el, szóval nem értem ez miért jó, de hajrá, aztán menjen a szezon.
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 269 — NFL bracket champion '26
Erről ennyit.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
davemayer Chicago Bears 15 498 — "Grammar maci"

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Fournette repült.
Beki
Valaki, aki jobban ért ehhez/jobban informált meg tudná mondani, hogy ennek a döntésnek mi értelme volt?
dioadam
Bazzani
Ha meg jó a támadósorod akkor minek védelem, majd lehozzák a meccset 70 - 63-ra 😀

több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 879 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Fournette repült.
Beki
dioadam
Bazzani
Bizton allithatom, hogy ez rossz hozzaallas 😀
több mint 5 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 157 — Axel Foley
Fournette repült.
Beki
dioadam

több mint 5 éve
Fournette repült.
Beki

több mint 5 éve
gedam 6 506
 twitter.com/brgridiron/status/1300419460654870529?s=21
több mint 5 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 234
Fournette repült.
Beki
Ismèt egy fasza első körös. Jobban nyomjátok mint ki Chicagóban 😊

több mint 5 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 610
Fournette repült.
Beki
Alig 18 órával azután, hogy behúztam fantasyban. Nem is értem hogy lehettem 1/1 😀

több mint 5 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 291 — Keep pounding
Itt keményebben nyomják a tankolást, mint nálunk 😀

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 548 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor most már minden zavaró tényező eltűnt a sikeres év elől 😉