Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Marqise Lee -> Patriots. Sok sikert neki. A legvalószínűbb forgatókönyv, hogy kimegy az a kevés ember, akit nagyon akarunk 1/9-ig és letradelünk az első kör közepére.
twitter.com/E_Dilla/status/1253363046472396804
Yannick ügyben A jaguars Twitter Adam Schefterje ezt rakta ki 1 órája.
twitter.com/E_Dilla/status/1253384948771405825
És ezt (=három 1. kör?)
twitter.com/E_Dilla/status/1253383401882738689
Olvastam egy olyan első kört egy amerikai szakmai oldalon, hogy 1/9 Jerry Jeudy ; 1/20 Justin Herbert... Ettől "estem hanyatt" a legjobban eddig! 😊Herbert draftja kb a legrosszabb, ami történhet velünk ma éjjel...
Stoki
És ha csak Jeudy van bent 1/9-ben, a Jags le fog tradelni. Túl sok csapat akar feljönni '/12-16 közöttröl és úgy tűnik mindenki tudja, kit(=minket) kell ez esetben keresni, hogy ne jöjjön össze valami bolt.
Állítólag még a 2/42-nk is eladó....
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Olvastam egy olyan első kört egy amerikai szakmai oldalon, hogy 1/9 Jerry Jeudy ; 1/20 Justin Herbert... Ettől "estem hanyatt" a legjobban eddig! 😊
több mint 5 éve
Ngákué marad.
több mint 5 éve
Ha Terrell Lewis lecsúszik a 4. körbe, akkor az összes GM monnyonle.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
A nagy nap alkalmából csináltam egy mockot a csapatnak. Természetesen ez egy (szerintem) nagyon ideális forgatókönyv, örülnék ennek, holott azért nagyon lehetetlen dolgokat próbáltam nem írni bele. Az egymást követő pickeknél lévő keresztnév egyezések nem azért vannak, mert nem értem rá játékosoknak utána nézni és így könnyebb volt keresni, hanem véletlen, amit utólag vettem észre. Azzal majd kezdeni kell valamit, hogy 3 első körös, plusz pár másik játékos ha bejönne, akkor majd zsebbe kell nyúlni nagyon pár év múlva, de ez legyen a legnagyobb baj.Az egyik 5. körös pick azért hiányzik, mert mert Tampába Fournette-el együtt OJ Howardért.
Round 1, No. 9: Derrick Brown, DT, Auburn
Okudah-val nem számoltam. Ez nem olyan meglepő pick, én örülnék neki.
Round 1, No. 19: CJ Henderson, CB, Florida
Raiderstől kapjuk Yannickért. Az 1/12-be nem mentek bele, odaadtuk ezért, plusz egy jövő évi 2. napos pickért. Henderson 9.-en is elhozható lett volna akár (húznám a szám picit), de szerencsére bent maradt és vihetjük.
Round 1, No. 20: Andrew Thomas, OT, Georgia
Ő is "csúszott" ide, mert a top OT prospectekhez képest kevésbé kiemelkedő atléta, viszonyt annál biztosabb, magasabb padlóval rendelkező játékos, szóval itt jó lehet. Akárcsak Schobert megszerzésével, itt is 2 posztot tudhat le a csapat, ha Robinson beválik guardként.
Round 2, No. 36: Denzel Mims, WR, Baylor
Szerintem Jeudy nem fog lecsúszni a térde miatt, de Mims lehet. Az egyik ismertetőben addig olvastam, hogy Allen Robinson type receiver, és nem is kerestem tovább.. [PTSD flashback Robinson highlightokkal]
Round 3, No. 73: Clyde Edwards-Helaire, RB, LSU
Na, ha nem illik a tervbe Fournette típusú RB, akkor itt egy kis termetű, aki ennek ellenére nagyon jól futott és elkapásokban is nagyon ügyes. Ja, és persze LSU-ról jön.
Round 4, No. 137: Terrell Burgess, S, Utah
Ő Inkább futás ellen jó. Mindenképp akartam safetyt mockolni, a 4.-ben jött el az ideje.
Round 4, No. 140: Terrell Lewis, DE, Alabama
Na, ő merész lenne itt, bajlódott sérülésekkel, bár az utóbbi időben már elkerülték. A tipikus "ha egészséges tud maradni, akkor akár steal is lehet itt". Edge rusher meg kell, mint a falat kenyér, mert Allen-en kívül elég szellős a poszt.
Round 5, No. 157 : David Woodward, OLB/ILB, Utah State
5. körös LB húzás, alap! Woodward egy tackle gyár, szélen is középen is van tapasztalata. Láttam mockolni 4. körbe is, meg prios FA-nak is, itt már elhoznám.
Round 6, No. 189: Keith Ismael, G/C, San Diego State
Backupnak jöhetne elsősorban, de a szakik véleménye szerint megvan az esélye idővel kezdőbe is kerülni. Előnye, hogy játszott mindhárom interior poszton, szükség esetén bevethető, de szerintem Cann/Robinson/Richardson trióval bőven van értelme megversenyeztetni már az edzőtáborban, és nem biztos,hogy esélytelen lenne.
Round 6, No. 206: Keith Washington, CB, West Virginia
Szerintem ő nagy húzás lenne itt. Nincs hypeja, mert szenvedett a védelem amiben játszott, de ő egészen kiemelkedő volt.
Round 7, No. 223: Binjimen Victor, WR, Ohio State
Magas, atletikus, mutatott be nagyon szép elkapásokat, de nem használták olyan sokat az egyetemen. Szerintem simán rostert foghat nálunk.
Szerkesztette: winston
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Charlie Campbellnek nem hiszem h bármilyen téren hinni lehet. Lövöldözik a vakvilágba.According to Charlie Campbell of WalterFootball.com, the Raiders intend to offer pick 19 in tomorrow’s draft to the Jaguars for defensive end Yannick Ngakoue.Amadeus
ez ugye kamu?
d3Y
több mint 5 éve
Ha igaz, akkor egyrészt jó hír mert kölcsönösen előnyösen oldódna meg az ügy (még a Raiderst is a win oldalra tenném, Yannick és a Jags mellett.)According to Charlie Campbell of WalterFootball.com, the Raiders intend to offer pick 19 in tomorrow’s draft to the Jaguars for defensive end Yannick Ngakoue.Amadeus
ez ugye kamu?
d3Y
Mindazonáltal ha ez az első kör is megjönne, akkor a Jagsnek ordas mód el kellene kezdenie árulni a pickjeit és egy részüket átvinni jövőre/2022-re, hogy 4 év múlva ne egyszerre essen be megint mindenkinek a hosszabbítása.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
According to Charlie Campbell of WalterFootball.com, the Raiders intend to offer pick 19 in tomorrow’s draft to the Jaguars for defensive end Yannick Ngakoue.
ez ugye kamu?
d3Y
több mint 5 éve
Ok, most már majdnem biztos vagyok abban a letradeben. 😊twitter.com/JasonLaCanfora/status/1253133324144574464
De ha fel is cserélnénk, az egy ember miatt lehet, és az Okudah, nem egy QB. De hát mikor volt LaCanforának olyan "insider infója", ami bejött mostanság velünk kapcsolatban(teszi fel a kérdést a költő)?
több mint 5 éve
Alualu után jöhet Asiasi (csak ne annyira túldraftolva, mint az amúgy jó játékossá vált Tysont, ha kérhetem)? 😊 twitter.com/MikeGarafolo/status/1253039394728050689
Ha idén is vinnék egy 3. körös TE-t, mint tavaly, akkor szvsz ő lesz az embrünk.
Ha OL jön az első pickkel, az legyen Wirfs!
twitter.com/FourVerts/status/1253113703353982976
több mint 5 éve
Peter Schrager úgy hallotta, hogy a Clemson LB-je/valójában svájci bicskája (akit mi idén főleg FS-ként játszatnánk a pletykák szerint, ha ide kerülne); Isaiah Simmons 1/7 és 1/12 között mehet ki 1 nap múlva.twitter.com/PSchrags/status/1253083671445241863
Nos, ha még bent lesz 1/9-n, 1/10-en már szinte biztosan nem. 😉
Remek kis thread Tad Dickmantől, hogy miként lett kialakítva nálunk a virtuális war room, vagy inkább war roomok, mert ugyebár több is lesz.
twitter.com/TDickman89/status/1253055179869519874
Ha már Tad szóba került, ha azt hittétek, annál nincs lejjebb, hogy a csapatban a kicker meg a punter Top 10 legjobb játékos a kereten (lásd nálunk jelenleg...), akkor itt egy mélyebb szint: Az mi, hogy a csapat PR-osáról(!!) készül egy jó kis wallpaper a csapat játékosai helyett? 😊 😊 😊
twitter.com/E_Dilla/status/1253013496066949120
Itt mindig szívesen látunk, főleg ilyen elemzésekkel. 😉 Becton meg Kinlaw OT változata. Egy emberhegy a csávó, csak kérdés, hogy ennyiben kimerülnek az előnyei, vagy tényleg nem kell a QB-nak az ő oldalán nyomástól tartani. Plusz neki ugye ott van a kis füves sztorija is, ami amúgy alapból nem nagy gáz, de Top 10-es játékosnál nem éppen ideális. Chaisson meg a pass rusher verzió belőlük, akinek jelenleg van egy jó trükkje, azt annyi. Ha sorrendet kéne rakni a 3-ból:Kinlaw egy érdekes prospect, mert brutális fizikai adottságokkal bír. Az atletikus adottságai is nagyon jók (bár az már _annyira_ nem extrém jó, de jó). Tuti, hogy emiatt sok csapat nézegeti, az edzők imádják az ilyen csillagos ég a határ fizikai paraméterű játékosokat. Mert ha képezhető, akkor tényleg Donaldi szintű játék kicsikarható belőle. Viszont a college tape-je az adottságaihoz képest nem túl jó. Nem csak rossz technika, rossz pad level, de "belelustulás", elanyátlanodás (hirtelen "technikát veszít", elkezd olyanokat csinálni, mintha nem tanult volna focizni, majd fél negyeddel később megint jó és vice versa) is jellemzi időnként. A versenyzői karaktere is picit kérdéses (nincs vele magatartás gond, de hogy mennyire lesz felnőtt agya hogy profi sportolói életet éljen abban van némi kérdőjel).Mantra péntek hajnalra:Kinlaw miért gondolod bustnak kulonben?
twitter.com/E_Dilla/status/1252984539657515008
A Jags NAGYON nagyra tartja Brownt FYI.
twitter.com/E_Dilla/status/1252986988493406208
Viszont ha ő és minden top célpont kimegy, akkor érik a lecsere:
twitter.com/BillyM_91/status/1252986580106543104
Nekem tetszene egy lemozgás 1/16-ra, felszednénk a Falcons 2. körös pickjét és talán még némi aprót mellé aztán begyűjtenénk a csúszó Jeudyt, vagy a 3 legnagyobb boom or bust prospect egyikét (Becton, Kinlaw, Chaisson - csak hogy Caldwellnek kit bebustolnia idén is 1. körben), és utána Epenesát vagy Fultont 1/20-n.
Shao levelét megírta.
twitter.com/Jaguars/status/1252945247325347840
iktriad
Különben pedig szerintem nagyon jol illene a Jaguarsba !
Rózsa Sándor (betyár)
És a legnagyobb "probléma", hogy ha nem jön ki belőle az amit remélnek, akkor jobb esetben is lehet egy run stuffer, amivel el lehet karcolni az NFL-ben, de ilyen játékost negyedik körben is találni, szóval úgy is majdnem kidobott pick lenne. Neki be kell válni, hogy jó legyen. Erre is írta Ik, hogy boom or bust, mert a középút elég szűk nála.
(Bocs, hogy eloroztam a topicot, a draft topicba illene, de lusta voltam átvinni oda. 😊 )
peterk2005
Becton
Kinlaw
Chaisson (ha EDGE rusher kell 1/20-ra, hozzuk Epenesat, akiből kinézem, hogy Calais Coca-Colával hígított verziója lehet nálunk).
több mint 5 éve
Kinlaw egy érdekes prospect, mert brutális fizikai adottságokkal bír. Az atletikus adottságai is nagyon jók (bár az már _annyira_ nem extrém jó, de jó). Tuti, hogy emiatt sok csapat nézegeti, az edzők imádják az ilyen csillagos ég a határ fizikai paraméterű játékosokat. Mert ha képezhető, akkor tényleg Donaldi szintű játék kicsikarható belőle. Viszont a college tape-je az adottságaihoz képest nem túl jó. Nem csak rossz technika, rossz pad level, de "belelustulás", elanyátlanodás (hirtelen "technikát veszít", elkezd olyanokat csinálni, mintha nem tanult volna focizni, majd fél negyeddel később megint jó és vice versa) is jellemzi időnként. A versenyzői karaktere is picit kérdéses (nincs vele magatartás gond, de hogy mennyire lesz felnőtt agya hogy profi sportolói életet éljen abban van némi kérdőjel).Mantra péntek hajnalra:Kinlaw miért gondolod bustnak kulonben?
Nekem tetszene egy lemozgás 1/16-ra, felszednénk a Falcons 2. körös pickjét és talán még némi aprót mellé aztán begyűjtenénk a csúszó Jeudyt, vagy a 3 legnagyobb boom or bust prospect egyikét (Becton, Kinlaw, Chaisson - csak hogy Caldwellnek kit bebustolnia idén is 1. körben), és utána Epenesát vagy Fultont 1/20-n.
Shao levelét megírta.
iktriad
Rózsa Sándor (betyár)
És a legnagyobb "probléma", hogy ha nem jön ki belőle az amit remélnek, akkor jobb esetben is lehet egy run stuffer, amivel el lehet karcolni az NFL-ben, de ilyen játékost negyedik körben is találni, szóval úgy is majdnem kidobott pick lenne. Neki be kell válni, hogy jó legyen. Erre is írta Ik, hogy boom or bust, mert a középút elég szűk nála.
(Bocs, hogy eloroztam a topicot, a draft topicba illene, de lusta voltam átvinni oda. 😊 )
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Akkor pont jo a Jaguarsba 😊Kérlek kezdj el orulni neki.1. körös boom or bust játékosonak max csak akkor kezdek el örülni, ha a pályán teljesítenek. Egyébként mindhárom opciónál (Kinlaw, Becton, Chaisson) húzni fogom a szám egy kicsit. A nagy bust faktor egy Jagsben kap még egy kis extra bónuszt, mivel az ilyenek nálunk ritkán válnak be. Az edzői stábunk is általában olyan "jó", mint a front office...
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
"Kedvenc" tweetelőnk bekövette Sean Paytont!Akkor pont jo a Jaguarsba 😊Kérlek kezdj el orulni neki.
twitter.com/_John_Shipley/status/1253003071661256705
Lehet, hogy semmi jelentősége nincs ennek. De lehet, hogy tud már valamit, amit mi nem. Vagy esetleg Yann éppen DM-ben érdeklődik Paytontól, hogy:
1. Nem cserélnének érte?
2. Hogy lehet kigyógyulni a koronából?
3. Nincs egy rekesznyi Bounty nála?
Kinlaw miért gondolod bustnak kulonben?Boom or bustnak gondolom. Vagy nagyon bejön és ő lesz az új Aaron Donald. Vagy olyan utat jár majd be, mint mondjuk Dion Jordan vagy Solomon Thomas(=korán draftolt nagy DL csalódás).
Rózsa Sándor (betyár)
iktriad
több mint 5 éve
"Kedvenc" tweetelőnk bekövette Sean Paytont!twitter.com/_John_Shipley/status/1253003071661256705
Lehet, hogy semmi jelentősége nincs ennek. De lehet, hogy tud már valamit, amit mi nem. Vagy esetleg Yann éppen DM-ben érdeklődik Paytontól, hogy:
1. Nem cserélnének érte?
2. Hogy lehet kigyógyulni a koronából?
3. Nincs egy rekesznyi Bounty nála?
Kinlaw miért gondolod bustnak kulonben?Boom or bustnak gondolom. Vagy nagyon bejön és ő lesz az új Aaron Donald. Vagy olyan utat jár majd be, mint mondjuk Dion Jordan vagy Solomon Thomas(=korán draftolt nagy DL csalódás).
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Mantra péntek hajnalra:Kinlaw miért gondolod bustnak kulonben?
Shao levelét megírta.
iktriad
több mint 5 éve
Mantra péntek hajnalra:twitter.com/E_Dilla/status/1252984539657515008
Shao levelét megírta.
több mint 5 éve
Meg is van az idei Myles Jack/Jawaan Taylor/2. körös Jags pick twitter.com/RealDGunnNBCS/status/1252713131316596742
Innen fogja Caldwell
twitter.com/Jaguars/status/1252637942272712704
több mint 5 éve
Egyre több helyen látom a Jagst úgy emlegetni, mint a Trevor Lawrence team, egy-kettő kozülük fülesekre is hivatkozik. Nincs közöttük Dilla 😊, szóval lehet, hogy füst az egész, de érdekes. Állítólag most már _bárki_ vihető a csapatból ha az FO számára elegendő az ellenérték.Ha a támadósorból csak Fournette (meg Lee) megy és jön egy Chark szerű WR és jó kezdő szintű RB(mindkettőre van esély), akkor az ő oldalán olyan a csapat nem gyengül, sőt.
Szegény bajusz kifogta rendesen, ha beáldozzák egy suck for Lawrence évért. Egy mindenkit kiárusító csapat nem egy ideális helyzet egy bizonyítani akaró fiatal, másodéves, hátsó körös irányítónak....
peterk2005
Ha már pletykák, a Falcons-Jags 1. körös pick swapjáról lehet hallani. Az minimum egy extra 3. kör lenne nekünk, ha nem több.
több mint 5 éve
Egyre több helyen látom a Jagst úgy emlegetni, mint a Trevor Lawrence team, egy-kettő kozülük fülesekre is hivatkozik. Nincs közöttük Dilla 😊, szóval lehet, hogy füst az egész, de érdekes. Állítólag most már _bárki_ vihető a csapatból ha az FO számára elegendő az ellenérték.Szegény bajusz kifogta rendesen, ha beáldozzák egy suck for Lawrence évért. Egy mindenkit kiárusító csapat nem egy ideális helyzet egy bizonyítani akaró fiatal, másodéves, hátsó körös irányítónak....
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 5 éve
Yannick tradet akar, erre Garafolo szerint most még nehezebb helyzetbe hozta a jagst a tegnapi Tony Khanos brainfartjaival.twitter.com/MikeGarafolo/status/1252673486117576704
Amúgy mennyire gáz lehet neki, hogy a visszavonult Gronkot előbb cserélték el, mint őt... Hát még az milyen lesz, ha a Bucs odacseréli még Fat Lennyt is a draftig. 😊
Simmons egy nagyon érdekes pick lenne ebbe a defense-be szerintem. Feltéve, ha marad az eddigi cover-3 / zónázós, 4-3 rendszer, egy Simmons féle rakd ide, rakd oda, MLB / Will / Safety-t is játszani képes játékos nagyon megtalálhatja magát, ha szabadon engedik.Valahogy már nem bízok abban, hogy Todd Wash jól ki tudná használni a helyét. Myles Jack pl. az 5. szezonjában fog ott játszani majd, ahol a legideálisabb lenne neki...
peterk2005
több mint 5 éve
Simmons egy nagyon érdekes pick lenne ebbe a defense-be szerintem. Feltéve, ha marad az eddigi cover-3 / zónázós, 4-3 rendszer, egy Simmons féle rakd ide, rakd oda, MLB / Will / Safety-t is játszani képes játékos nagyon megtalálhatja magát, ha szabadon engedik.

több mint 5 éve
Érdekes választás Shipleytől 1/9-re, kb BPA lenne ott az illető.twitter.com/_John_Shipley/status/1252623701784354816
Bár mindkét helyre én mást húznék(1/9-re jeudy, Lamb vagy Thomas; 1/20-ra Epenesa), ki tudnék ezekkel egyezni. Ami az utóbbi pár napban olvasott mockokhoz képest nagy pozitívum.
Nekem is csak az Adams csere nem tetszik, mert én is azt hallottam, hogy is Ramsey féle karakter, azokat meg éppen takarítjuk, nem gyűjtjük a keretről. Plusz kb ' vagy legjobb esetben is 2. körbe fájna, amit egy box safetyre nem kéne kiadni, akármilyen jó. És ha már Jets Gase már jó párszor utalt rá, hogy neki nem igazán kell Bell, szerintem ha Fourntettet megszereznék, már passzolnák is valahova Bellt.Fast Willie- Oké, hogy a Raidersnek kell pass rusher, de miért adna első kört?
2019-ben úgy döntöttek, hogy Ferrellért adnak első kört, ennél Yannickra szánni egy másikat jobb ötlet.
-Chucky ezt miért szeretné?
Mackkel összevetve akciós (-5 milla kb), persze lightosabb is a produktum.
- Oké, hogy Fournette-től szabadulunk, de mi a kénköves pokolért akarná őt Bell mellé a Jets?
Belltől talán szabadulnának, bármi pénzért.
- Oké, hogy Jamal Adams egy faszagyerek, de miért akarna Khan magának még egy Ramsey 2.0-t vagy Ngakoue 2.0-át?
Rejtély, de ők mondogatják, hogy ez egy új FO... lehet, hogy ők kimondottan szeretik az ilyet... jó, ez szerintem is hülyeség 😊
- Oké, hogy Becton egy húshegy, de éppen most pipázgatott. Khannak miért pont ő kéne magasan és miért nem - az egyébként sokkal komplexebb - Wills?
Luke Joeckel kapcsán mindenki biztos volt abban, hogy egy évtizedre megvan a kezdő LT. Fullos prospect volt, egy mintadarab. Benne megvolt az, amit keresett az összes sasszemű megfigyelő. Aztán 5 év alatt összefocizott egy átlag alatti teljesítménnyel 29 millió dollárt és nyomtalanul eltűnt a ligából. Mondhatni: ügyes.
Bectonban valami mást látnak, arcra egy kiköpött családírtó, legalább Josh Allennek lenne ki ellen edződni, az tuti.
Húsrágó
Bectontól csöppet fázom, de nem a füves dolog miatt, hanem mert Kinlaw mellett kb a legnagyobb Top 16-ba várt boom or bust projekt. Lehet, hogy szupersztár lesz, de lehet, hogy Luke Joeckel,..
A másik kedvenc fiatal Jags beatem, Demetrius Harvey megnézte kik azok az OT-k, akiket a múltbeli igazolásink/draftjaink alapján tökéletes illenének abba a típusa, amit a Jags keres. Becton (és Andrew Thomas - bár őt Dilla szerint a Jags mind G tekinti, nem mint OT!) teljes mértében egyezik.
twitter.com/Demetrius82/status/1252591224197873664
Az állítólag a big boardon legmagasabban lévő OL; Wirfs csak majdnem. És Wills pl. egyáltalán nem.
több mint 5 éve
- Oké, hogy a Raidersnek kell pass rusher, de miért adna első kört?Új Bold City Pod!!!Vannak benne számomra érdekes kérdések, pl.:
podcasts.google.com/?feed=aHR0cHM6Ly9hbmNob3IuZm0vcy9kMDNhMzM4L3BvZGNhc3QvcnNz
Yannick ügyben -miután minden oldalról ki lett vesézve a hétfői Tony Khan vs Yan twitter fight ("olyan szánalmas, mintha két hajléktalant látnánk verekedni") Dilla azt mondta, Mike Silverre alapozva, aki jóban van a Khanokkal és a Raiders vezetéssel kapcsolatban, hogy összejöhet egy deal érte, és ez a üzlet a Raiders 2 második első köröséből az alacsonyabb lenne (1/19). Dilla azonban nem nagyon bizakodó, hogy létrejön bármilyen üzlet, bár a hétfői tweet fight talán erre tereli Shaot.
Fournetteért a következő 3 csapat érdeklődött egyből: Bucs, Jets és Chiefs. És a játékos, aki az egyikben játszik és nagyon érdekli a Jagst..... dobpergést kérek - Jamal Adams! Az tudott, hogy Adams nagyon elől volt 2017-ben a draft boardon annak ellenére, hogy akkor igazoltuk Barry Churchot (asszem közvetlen Fournette mögött volt - és Mahomes és Watson előtt...) . Dilla azt mondta a Fournette csere és az Adams trade 2 különböző üzlet lenne.
Dilla meglepődne, ha többet kapnánk érte, mint egy kondíciós hátsó körös picknél.
Draft:
Dilla szerint a 4 ember, akit Caldwell említett, hogy azonnal vinne: Burrow, Young, Okudah és SImmons!
Mindezt egybe vetve a Dillacle egyre inkább azt érzi, hogy Derrick Brown lesz a pick, ha még bent lesz. Esetleg Simmons, ha mégis bent hagyják, aki elsősorban FS lenne idén nálunk az infói szerint. Szóval kedveljük.
Jeudy a Jags 1. számú WR-e, Okudah az 1. számú prospectje. A podcast résztvevők (és jómagam) félelmére Henderson követi Okudaht CB poszton, DE Fulton éppen csak alatta van. Ő lenne az első olyan CB a Caldwell érában, aki kisebb(pl. karfesztávban), mint amiket draftolni szoktunk.
Ha netán mégis OT jön 1/9-en, akkor Dilla infója szerint az Becton lesz, mert addigra Wirfs kimegy. Ha nagyon korán jó (1. kör) OT, Cam Robinson megy LG-be. És mi lesz Cann-el és az évi 5 milliós fizujával? Teszi fel a kérdést a költő ez esetben.
Egy nagy bomba: azt hisszük korán jön futó a draftról, ha Fournette megy? Nos a Jags big boardján a Top 50-ben NINCS RB! A Top 100-ban is csak 4. (Edwards-Helaire, Swift, Dobbins és Akers). Johnathan Taylor kapcsán a Jagst aggasztja, hogy agyon lett használva a Wisconsinon, és főleg a sok-sok fumbleja. De ő sincs messze az említett 4-estől.
iktriad
- Oké, hogy a Raidersnek kell pass rusher, de miért adna első kört?
- Oké, hogy Yannick faszagyerek, de Jon Grudennek Khalil Mackkel is meggyűlt a baja egy nagy szerződéshosszabbítás kapcsán, Chucky ezt miért szeretné?
- Oké, hogy Fournette-től szabadulunk, de mi a kénköves pokolért akarná őt Bell mellé a Jets?
- Oké, hogy Jamal Adams egy faszagyerek, de miért akarna Khan magának még egy Ramsey 2.0-t vagy Ngakoue 2.0-át?
- Oké, hogy Becton egy húshegy, de éppen most pipázgatott. Khannak miért pont ő kéne magasan és miért nem - az egyébként sokkal komplexebb - Wills?
Fast Willie
2019-ben úgy döntöttek, hogy Ferrellért adnak első kört, ennél Yannickra szánni egy másikat jobb ötlet.
-Chucky ezt miért szeretné?
Mackkel összevetve akciós (-5 milla kb), persze lightosabb is a produktum.
Belltől talán szabadulnának, bármi pénzért.
Rejtély, de ők mondogatják, hogy ez egy új FO... lehet, hogy ők kimondottan szeretik az ilyet... jó, ez szerintem is hülyeség 😊
Luke Joeckel kapcsán mindenki biztos volt abban, hogy egy évtizedre megvan a kezdő LT. Fullos prospect volt, egy mintadarab. Benne megvolt az, amit keresett az összes sasszemű megfigyelő. Aztán 5 év alatt összefocizott egy átlag alatti teljesítménnyel 29 millió dollárt és nyomtalanul eltűnt a ligából. Mondhatni: ügyes.
Bectonban valami mást látnak, arcra egy kiköpött családírtó, legalább Josh Allennek lenne ki ellen edződni, az tuti.