Jacksonville Jaguars

32 feliratkozó

több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 299
elég acl/mcl gyanús, remélem megússza egy sprain-el...Pari
az haverom most elmondom, hogy elszakadt akülső legalább.Láttad a térdét?Elég hajlékonynak kéne lennie ahhoz hogy így elhajoljon.
Tavaly ugyanígy hajlott el nekünk is patrob térde, 9 hónap kihagyás várt rá.kapitnono
sajna láttam ilyet nagyon is közelről - nekem egyszerre volt ACL-em és MCL-em, úgy hogy a térdkalácsom majdnem a térdhajlatból ütöttem vissza a helyére - de reméltem, hogy ő megússza kevesebbel...Pari
és fájt?
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 332 — Chalk Dawk fan
Még egy ilyen balfasz csapatot 😕

több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 47 034 — Whoops, looks like something went wrong.
Hat ACL, sima IR, de komolyan durva, hogy ennyire nincs szerencseje a csapatnak. Valaki elatkozta a franchiset.

több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 785 — Apu ökölbeszorított keze
Részvétem.
Out f season

több mint 10 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
az haverom most elmondom, hogy elszakadt akülső legalább.Láttad a térdét?Elég hajlékonynak kéne lennie ahhoz hogy így elhajoljon.
Tavaly ugyanígy hajlott el nekünk is patrob térde, 9 hónap kihagyás várt rá.kapitnono
sajna láttam ilyet nagyon is közelről - nekem egyszerre volt ACL-em és MCL-em, úgy hogy a térdkalácsom majdnem a térdhajlatból ütöttem vissza a helyére - de reméltem, hogy ő megússza kevesebbel...
több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Azt hiszem marad a tavalyi 4es LEO poszton.
NFL Media columnist Michael Silver, who was embedded with the Jaguars during the draft's first round, said that Jacksonville general manager David Caldwell texted him "brutal" in regard to Fowler's injury. Silver added that "early indications are it doesn't look good.".
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000491863/article/dante-fowler-carted-off-field-at-jaguars-practice
B+ B+ B+ B+ B+ B+ B+ B+ B+ B+ B+ B+ B+ B+ B+ B+ B+ B+ B+ B+ B+iktriad
aztakurva, elsőnek azt hittem hogy valami draft elemzést linkeltél, és azon B+nak írták a jax draftját ,és annak örülsz ennyire.
újra megnézve a linket viszont teljesen érthető :\ RIP jaguars

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
r.baggio Buffalo Bills Indiana Hoosiers 64 577 — no es importante
Nyugodtan írd ki teljesen Ik, szerintem mindenki meg fogja érteni.............dande
A B+ rövidebb, és elegánsabb. 😀 .iktriad
Ez az eddig A+-osnak tartott draft új értékelése Fowler kidőlésével?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 9 910 — Jó ötletnek tűnt!
és ACL 😕

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 210 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nyugodtan írd ki teljesen Ik, szerintem mindenki meg fogja érteni.............dande
A B+ rövidebb, és elegánsabb. 😀 .
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 595 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nyugodtan írd ki teljesen Ik, szerintem mindenki meg fogja érteni.............
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 210 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Azt hiszem marad a tavalyi 4es LEO poszton.
NFL Media columnist Michael Silver, who was embedded with the Jaguars during the draft's first round, said that Jacksonville general manager David Caldwell texted him "brutal" in regard to Fowler's injury. Silver added that "early indications are it doesn't look good.".
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/fzcn0rlw3ukrfc5iwa3c
Dante Fowler carted off field at Jaguars practice
Jaguars first-round pass rusher Dante Fowler was carted off the field Friday during Jacksonville's first rookie minicamp after tumbling to the ground with an apparent knee injury.

B+ B+ B+ B+ B+ B+ B+ B+ B+ B+ B+ B+ B+ B+ B+ B+ B+ B+ B+ B+ B+
több mint 10 éve
Gus szerint ma este többet tudnak majd Fowlerről.
Itt a videó is:  www.nfl.com/videos/nfl-mini-camps/0ap3000000491885/Dante-Fowler-injury
A jó hír, hogy Yeldon és Greene egyaránt jó 1. napot zárt.

Dr. House?Stez
Davon ledoktorált?

#justjaxthings fuck 😊Giowa
#BecauseJaguars
több mint 10 éve
Giowa Jacksonville Jaguars Boise State Broncos 534 — Pocsék ST-nk van ma is. ¯\_(ツ)_/¯
#justjaxthings fuck 😊

több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 47 034 — Whoops, looks like something went wrong.
Dr. House?

több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 763 — SuperBowl Champions 2013/2014
Ezt a frencsajzt tényleg meg az ág is húzza.
több mint 10 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 046 — WHO DAT!!!!
Tavaly ugyanígy hajlott el nekünk is patrob térde, 9 hónap kihagyás várt rá.

több mint 10 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
elég acl/mcl gyanús, remélem megússza egy sprain-el...
több mint 10 éve
m-bryo Jacksonville Jaguars 1 017 — Jaguars fan
Clowney 2.0
több mint 10 éve
r.baggio Buffalo Bills Indiana Hoosiers 64 577 — no es importante
 mobile.twitter.com/cweeks85/status/596744674318098432/photos

Komolynak tűnik

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 763 — SuperBowl Champions 2013/2014
Fowler megsérült a rookie minicamp 1. napján és abbahagyta az edzést.

Ryan O'Halloran @ryanohalloran · 15 p 15 perccel ezelőtt
Fowler walking gingerly with two trainers helping him.Beki
Reméljük nem.komoly. Nem.akármilyen balszerencse lenne.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Fowler megsérült a rookie minicamp 1. napján és abbahagyta az edzést.

Ryan O'Halloran @ryanohalloran · 15 p 15 perccel ezelőtt
Fowler walking gingerly with two trainers helping him.
több mint 10 éve
 index.hu/mindekozben/poszt/2015/05/08/a_nap_hulyeje_az_ember_aki_besetalt_a_bankba_hogy_bevaltson_egy_368_milliard_dollaros_hamis_csekket/

ez csak nekem hasonlít a Gratz-féle "ittarágógumibazmeg" történetre 😊
btw: elég durva, hogy aki az új rendszer alatt hibázik, az nem nagyon kap újabb lehetőséget (snap számokat meg kéne nézni)
Sanders - 12 meccs 6 elkapás az eltiltás után (meg vagy 88292 fair catch)
Gratz meg abszolút kikerült a körforgásból, mindenhol csak nr3-4-ként emlegetik
ez alól persze kivétel Blackmon, de hát ismerjük a sztoritphylos
Nem feltétlenül. McCray és Colvin jobb volt nála a szezon 2. felében, de így is szerzett egy picksixet az utolsó meccsen. Minőségi csere CB, kezdő tapasztalattal akinek lesz esélye kezdeni, ha a McCray/House duóval történik valami. vagy ha jó TCt és előszezon produkál, akár a helyét is visszaszerezheti.

Ace már más tészta: 2 dolog miatt került ki a pixisből: 1. a 3 rookie WR + Shorts jobb opciók voltak nála(az első 4 meccsen Hurnsnek jól ment, közben Allen Robinson elkezdet Blake "go to" elkapója lenni), 2. (és ez a fő ok) baromi szar punt returner lett, pedig abban elméletileg ász volt. Az egyedüli emlékezetes tavalyi visszahordási kísérlete(muffed punt) kinyírta a momentumunkat a Cowboys meccsen.
több mint 10 éve
phylos Jacksonville Jaguars 1 217 — Duvááááál
 index.hu/mindekozben/poszt/2015/05/08/a_nap_hulyeje_az_ember_aki_besetalt_a_bankba_hogy_bevaltson_egy_368_milliard_dollaros_hamis_csekket/

ez csak nekem hasonlít a Gratz-féle "ittarágógumibazmeg" történetre 😊
btw: elég durva, hogy aki az új rendszer alatt hibázik, az nem nagyon kap újabb lehetőséget (snap számokat meg kéne nézni)
Sanders - 12 meccs 6 elkapás az eltiltás után (meg vagy 88292 fair catch)
Gratz meg abszolút kikerült a körforgásból, mindenhol csak nr3-4-ként emlegetik
ez alól persze kivétel Blackmon, de hát ismerjük a sztorit

Made... Laid... Paid
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 332 — Chalk Dawk fan
Ja, A J Cannt kérdezték Clowneyről, hogy milyen volt egy az egyben edzeni ellene. Azt mondta, volt természetesen, hogy a Houston játékosa megverte(főleg ha meglepő megoldás választott), de ha rá tudta tenni a kezét, akkor kordában tudta tartani. Kb 50-50%ot volt a párharcok megnyerésének az aránya.iktriad
Az mondjuk nem egy jó arány, ha minden második snapnél átmennek rajta 😀

több mint 10 éve
John Oesher végigment a kereten, hogy melyik posztokon hogy állunk.
Íme a támadósor elemzése:  www.jaguars.com/news/article-JaguarsNews/%E2%80%9915-offseason-Position-by-position-offense/75578cbc-38c9-4b7e-8a25-7e0008c875d7
Ez pedig a védőké és ST játéksoké:
 www.jaguars.com/news/article-JaguarsNews/%E2%80%9915-offseason-Position-by-position-defense/8f7e8981-cf1e-45bd-ad66-f044d766ff7c

Ja, A J Cannt kérdezték Clowneyről, hogy milyen volt egy az egyben edzeni ellene. Azt mondta, volt természetesen, hogy a Houston játékosa megverte(főleg ha meglepő megoldás választott), de ha rá tudta tenni a kezét, akkor kordában tudta tartani. Kb 50-50%ot volt a párharcok megnyerésének az aránya.