Kansas City Chiefs
Egyébként ami eltűnt idős korára Kelce játékából az a YAC. Fénykorában kibaszott nehéz volt levinni. Egyébként ennek a Chiefsnek egyik főbaja sztem, hogy puhány az offense, extrayard max sebességből van benne néhány emberben.Nincs playmaker. Vagy Mahomes megoldja, vagy teljesen statikus az egész. De nyilván nem Veach hibája, csak rosszul jött ki a lépés.
empty taxi
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Mondjuk egy szalagszakadás nem mindegy, hogy pontosan milyen, ezért sem lehet pontosan megbecsülni a visszatérési időt (nem véletlen az 8-12 hónap).Lehet 2026 is megy a levesbe. 😕 😕 😕 😕 😕A 2026-os szezonra szerintem rendben lesz. Sot, mar a TC-n is elkepzelheto, hogy dobalgatni fog, non contact mezben. Lekopogom, de az elmult evekben az NFL-ben az esetek nagyjaban rutinna valtak ezek a szalagmutetek. Remelhetoleg Mahomesnal sem lesz ez maskepp.
Chiefs QB Patrick Mahomes did in fact tear his ACL. pic.twitter.com/3YSufi4aez
— Adam Schefter (@AdamSchefter) December 15, 2025
Don’t know why this had to happen. And not going to lie it’s hurts. But all we can do now is Trust in God and attack every single day over and over again. Thank you Chiefs kingdom for always supporting me and for everyone who has reached out and sent prayers. I Will be back…
— Patrick Mahomes II (@PatrickMahomes) December 14, 2025
iktriad
Stez
Ha vissza is térne 8 hónap alatt, amit nem nagyon hiszek, lévén nem 20-as éveiben van, és eléggé hagyatkozik a mobilitására, akkor a Chiefs szvsz elég hülye lenne egyből bedobni a mélyvízbe szezon elején.
Szerintem ebből 2027 lesz, hisz cap és játékosszitu alapján egy hosszabb kihagyás után (11-12 hónap) már nem sok értelme lesz visszahozni.
De persze csak találgatunk, aztán lehet júniusban már triatlonozik.
A 2026-os szezonra szerintem rendben lesz. Sot, mar a TC-n is elkepzelheto, hogy dobalgatni fog, non contact mezben. Lekopogom, de az elmult evekben az NFL-ben az esetek nagyjaban rutinna valtak ezek a szalagmutetek. Remelhetoleg Mahomesnal sem lesz ez maskepp.Az ő posztján az ő méreteivel szerintem realitás, hogy jövőre is a liga egyik legjobb QBja lesz, legfeljebb második szándékból a megiramodásai lesznek kevésbé veszélyesek, de bőven meg tudná nyerni a meccseket a zsebből Viszont körülötte azért minden poszt elkezdett alaposan eródálódni.
Stez
Nem tudom viszont, hogy lehet-e számítani valami softrebuildre tavasszal... Nyilván Mahomes köré, meg akár Kelce is marad mint veterán mentor, de úgy jól átbolygatni a falat meg a skill posztokat, esetleg valami fiatalabb új OC saját elképzelésekkel, amiket megvalsíthat
Vagy csak toldozás-foltozás, majd visszatér Mahomes, és tolja a heroballt a mostani fal mögött a mostani célpontokkal
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
Jaja😘Ezt a pazar hozzászólást még szerkesztened is kellett? Bízom benne, hogy a sliccedet sikerült felhúzni az egészséges onanizálás után…Nem mindenki ő rá akar rejszolniJól megmondtad mindenkinek, igazi macho vagy.Azt a vakond fejű nőt nem is akarom làtniRemélem mindenki boldog 🥺🙂↕️.....Nem, mert nem lesz így Taylor Swift stírölés a rájátszásban. 😀
dande2
iktriad
remontada
tenorx
remontada
Zalán
Ha skillset alapján akarod pótolni Kelcet, akkor nem nehéz. De azok a grund játékok, amiket el tudott vele játszani majd egy évtizedig Mahomes, azok nem gondolom, hogy pótolhatóak. Kelce nagyon érezte, hogyan kell mozogni, mikor nem első olvasásból jött a játék. Alapból egy gyökér, de a pozíciós IQ-ja kiemelkedő. Ezért tudott még most is viszonylag produktív maradni.Csak szerintem pont ezaz, hogy tobbeknek van egyebkent magas jatekintelligenciajuk, csak sok rendszerben ezt kevesbe lehet megmutatni, ahol nem hangsulyos a poszt. De azt gondolom, Mahomes mellett, Reid rendszereben erre kepesek lennenek tobben is a jelenleg „kozepes es korrekt” megitelesu jatekosok kozul is. Meg ugye ez a fajta helyzetfelismeres es intelligencia sokszor a tapasztalattal is jon.
szaba
De mondom, ez csak az en velemenyem.
Ezt a pazar hozzászólást még szerkesztened is kellett? Bízom benne, hogy a sliccedet sikerült felhúzni az egészséges onanizálás után…Nem mindenki ő rá akar rejszolniJól megmondtad mindenkinek, igazi macho vagy.Azt a vakond fejű nőt nem is akarom làtniRemélem mindenki boldog 🥺🙂↕️.....Nem, mert nem lesz így Taylor Swift stírölés a rájátszásban. 😀
dande2
iktriad
remontada
tenorx
remontada
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
Kelce mar tavaly sem volt dominans, es a KC elment dontoig ugy is, nem is ezen mult a gyuru, hanem a tamadofal trogerkedesen.Harmadreszt, jo tight endet szerintem kifejezetten konnyu lett talalni a jelenkori NFL-ben, foleg egysiku jatekost, mint Kelce, akinel a blokkolas elmaradasa kevesbe problema. A regi Kelcet kedveltem, az ujat, ezt a primadonna celeb arcot mar kevesbe, de az a helyzet, hogy szerintem ot konnyebb lesz potolni, mint azt sokan gondoljak, pont amiatt, mert nem komplett es sokoldalu jo ideje, ezaltal nem is egy blokkolasban is eros embert kell keresni, hanem catch first, amolyan sokadik elkaponak szant valakit, aki a palya kozepet uralni tudja. Marpedig az NFL-ben ilyen jatekost egyre tobbet es egyre olcsobban lehet szerezni szerintem.Az a 'baj', hogy Kelce rengeteg kulcsjátékot csinált ebben az only catch érájában is. Lehet nem _annyira dominánsak a statjai, de olyan kémia van közte és Mahomes között, aminek a bukása kemény lesz. És ne feledjük, nem csak Mahomes nem volt sérült, hanem Kelce sem. Mindegy ki az elkapója kb. Toneyval és Jujuval nyert SB-t a Philly ellen. Tyreek Hill az elmúlt 10 év legjobb elkapója, meg sem érezte a távozását. Falat kell elé rakni, meg működő sémát, de most már kell TE is. Szerintem ez inkább 2 offseason munkája. És TE-t szerintem nagyon nehéz találni, főleg ha mondjuk Y-ban gondolkodnak, nem csak sima zónabontóban. Rengeteg bustba bele lehet nyúlni.
Stez
Nem tudom Reid egészségügyileg hogyan áll. Nyilván nincs kérdés amíg bírja. De azért lassan 68 éves. Viszont ezt a szezont ő is elbaszta. Egy jobb futót szerezhettek volna, de a WR room azért annyira nem vészes, mint mondják. Főleg a riválisokhoz képest, teljesen okés. Egyszerűen szar playbookkal próbálta meg kompenzálni a problémás OL-t.
Cruyffista
Azt meg valojaban egyelore nem tudjuk megitelni, hogy mennyire lesz lyuk az o helyen, mert Mahomes ugy erkezett, hogy Kelce mar volt, nem nagyon jatszott Kelce nelkul, mert Kelce evente egy-ket meccset hagyott csak ki serules miatt. Mint ahogy nem is kellett azon gondolkozni, hogy Kelce helyere valakit felepitenek, mert o volt.
Ezen most kell elgondolkozni, es erre akkor kapjuk meg a valaszt, amikor Kelce fullosan kiesik a kepbol es a helyen mar mas kezd majd. De egyebkent nem vagyok biztos abban, hogy jelenlegi kozepkategorias tight endet Mahomes mellett (ha nem serulnek meg nyilvan) nem valnanak 1000+ yardos jatekosokka, akik kore lehet tamadosort epiteni, akarcsak Kelce kore lehetett.
Gondolok itt Dalton Schulzokra, Henrykre, Fergusonokra, Hockensonokra, Pittsekre, Njokukra, Goedertekre, akik nem emelkednek ki a ligabol, inkabb olyan atlagos kornyeki szinteket hoznak, es atlagosan eddig ilyen ilyen 500-600 yardos jatekosok voltak, nem kiemelkedoek a posztjukon, aminek az oka nyilvan az is, hogy sokadik szamu celpontok voltak olyan iranyitok es tamadosorok mellett, amik nem tight endekre epultek.
Ha csak a jovo evi FA-classt nezem itt, Njoku, Goedert, Pitts, Hooper es Otton is siman korrekt opcio lehet a KC-nek, emellett ugye ott a draft, valamint szerintem lesz jo par olyan, csereben elerheto jatekos is, akinek szar egy-masfel eve volt, de egyebkent a tulfizetett szerzodese miatt kozepes erteken elerheto lehet trade-ben - gondolok itt peldaul Hockensonra, aki a fizuja miatt siman letszamfelettive valhat a Vikingsnal, netan Kmetre, akire a Bears draftolt egy elso koros fiatalt, netan Juwan Johnson, aki a Saintnel lehet elerheto, ha ott belekezdenenek valami rebuildbe,
Ok mind-mind olyanok, akikben en peldaul latom, hogy egy Reid-offense-ben kozponti elemek lehetnenek, es megvan bennuk az intelligencia is ahhoz, hogy meglassak es kihasznaljak a zonak kozotti teruleteket, ahogy azt Kelce tette. Nem mindegyiknek olyan jo a keze, mint Kelce-e volt fenykoraban, de tobbseguknek egyebkent kiemelkedoen sok dropja sincs.
Ettol fuggetlenul nyilvan Kelce potlasa mellett kelleni fog olyan elkapo, akire figyelnie kell az ellenfeleknek es kepes megnyujtani a teruleteket, mert jelenleg ez a sor nagyjabol hulladek es tarthatatlan ez az allapot. Mint ahogy a tamadofalat is nyilvan turbozni kell majd persze.
Csak ezt a tight end dolgot azert mondom, mert nem premierposzt, oda egy alapvetoen atlagos, korrekt jatekost akar piacrol, akar csereben is sokkal konnyebb talalni, mint premierposztra, mondjuk egy dominans elkapot vagy egy minosegi left tackle-t.
Fantasztikus karriert tudhat Kelce maga mogott, de en itt meg mindig konnyebbnek erzem az o potlasat, mint a masik ket poszton valo minosegi erosites veghezvitelet. Mar csak azert is, mert nem mindegy, milyen elkapot hozol, Reid rendszereben kifejezetten megvannak a szerepkorok, ami sokaknak nem fekszik. Nyilvan egy speedster kellene peldaul nagyon, de hat keves a ligaban a dominans speedster, aki tenyleg kepes szethuzni a vedelmeket. Mahomesnak talan Pickens fekudne elegge, mert ra lehet dobni a contested labdakat is, marpedig Mahomes szereti hasznalni az 1v1 matchupokat, csak a dropjai es a rinyalasai nagyon nem Reid melle valoak, arrol nem is beszelve, hogy egy, a Dallas aligha fogja elengedni ot, ketto, ha el is engedi, a Chiefsnek top elit penzt kellene tolnia neki, ha el akarja hozni a piacon, amit egyreszt az o mentalitsaval nem biztos, hogy meger, masreszt nagy kockazat, hogy ha megkapja a nagy lovet, oda fogja-e tenni magat. A Steelersnel ez nem mindig volt meg, peldaul tavaly, aztan micsoda veletlen, hogy most, contract yearben meg valahogy nagyon akart jatszani.
Harmadreszt, jo tight endet szerintem kifejezetten konnyu lett talalni a jelenkori NFL-ben, foleg egysiku jatekost, mint Kelce, akinel a blokkolas elmaradasa kevesbe problema. A regi Kelcet kedveltem, az ujat, ezt a primadonna celeb arcot mar kevesbe, de az a helyzet, hogy szerintem ot konnyebb lesz potolni, mint azt sokan gondoljak, pont amiatt, mert nem komplett es sokoldalu jo ideje, ezaltal nem is egy blokkolasban is eros embert kell keresni, hanem catch first, amolyan sokadik elkaponak szant valakit, aki a palya kozepet uralni tudja. Marpedig az NFL-ben ilyen jatekost egyre tobbet es egyre olcsobban lehet szerezni szerintem.Az a 'baj', hogy Kelce rengeteg kulcsjátékot csinált ebben az only catch érájában is. Lehet nem _annyira dominánsak a statjai, de olyan kémia van közte és Mahomes között, aminek a bukása kemény lesz. És ne feledjük, nem csak Mahomes nem volt sérült, hanem Kelce sem. Mindegy ki az elkapója kb. Toneyval és Jujuval nyert SB-t a Philly ellen. Tyreek Hill az elmúlt 10 év legjobb elkapója, meg sem érezte a távozását. Falat kell elé rakni, meg működő sémát, de most már kell TE is. Szerintem ez inkább 2 offseason munkája. És TE-t szerintem nagyon nehéz találni, főleg ha mondjuk Y-ban gondolkodnak, nem csak sima zónabontóban. Rengeteg bustba bele lehet nyúlni.
Stez
Nem tudom Reid egészségügyileg hogyan áll. Nyilván nincs kérdés amíg bírja. De azért lassan 68 éves. Viszont ezt a szezont ő is elbaszta. Egy jobb futót szerezhettek volna, de a WR room azért annyira nem vészes, mint mondják. Főleg a riválisokhoz képest, teljesen okés. Egyszerűen szar playbookkal próbálta meg kompenzálni a problémás OL-t.
En nem gondolnam, hogy ez barmifele akadalyt jelenthet neki a jovoben. Egyreszt pocakos vagy sem, abszolut mobilis iranyito, meg ha nem is fut 4.5-ot. Azert, mert kevesebbet futkoraszik ket eve, az tudatos szerintem, azt gondolom, kertek erre, mert noveli a serules es a bekapott utesek lehetoseget.A 2026-os szezonra szerintem rendben lesz. Sot, mar a TC-n is elkepzelheto, hogy dobalgatni fog, non contact mezben. Lekopogom, de az elmult evekben az NFL-ben az esetek nagyjaban rutinna valtak ezek a szalagmutetek. Remelhetoleg Mahomesnal sem lesz ez maskepp.Biztos, hogy 'he will find a way', de ne feledjük, hogy pocakos QB. Sokat adott neki, hogy gumitestbe született. És idén már a throwingja hát... rengeteget tévesztett magához képest. Goat qb, szóval meg fogja találni az utat. De ettől ez még egy kulcssérülés, mert az a bizonyos gumitest sokat kophat ezzel, amivel el kell kezdenie dominánsabban zseb felé alakítani a játékát. Amihez először is franchise OT-kra van szükség. Kérdés egy offseason, sokak szerint tavalyinál is gyengébb kínálattal elég-e rá? És vajon Reid, Kelce meddig lesznek itt?
Stez
Cruyffista
Masreszt a karjaval sincsenek gondok, egyszeruen az uj WR-allomannyal valtozott az offense stilusa is, ami valahol kenyszer inkabb.
Harmadreszt, jo tight endet szerintem kifejezetten konnyu lett talalni a jelenkori NFL-ben, foleg egysiku jatekost, mint Kelce, akinel a blokkolas elmaradasa kevesbe problema. A regi Kelcet kedveltem, az ujat, ezt a primadonna celeb arcot mar kevesbe, de az a helyzet, hogy szerintem ot konnyebb lesz potolni, mint azt sokan gondoljak, pont amiatt, mert nem komplett es sokoldalu jo ideje, ezaltal nem is egy blokkolasban is eros embert kell keresni, hanem catch first, amolyan sokadik elkaponak szant valakit, aki a palya kozepet uralni tudja. Marpedig az NFL-ben ilyen jatekost egyre tobbet es egyre olcsobban lehet szerezni szerintem.
Reid, azt gondolom, maximum akkor tavozik, ha kieg. Marpedig ha Mahomes nem teljesen tropan ter vissza, akkor a KC contender lesz (azt gondolom, hogy foleg az idei blamabol tanulni fog Reid is, a stab is, a GM is, es egy jobb supportot fognak kiepiteni Mahomesnak), akkor meg szerintem Reid sem fogja bedobni a torolkozot.
Hangsulyozom, ez csak az en velemenyem.
A 2026-os szezonra szerintem rendben lesz. Sot, mar a TC-n is elkepzelheto, hogy dobalgatni fog, non contact mezben. Lekopogom, de az elmult evekben az NFL-ben az esetek nagyjaban rutinna valtak ezek a szalagmutetek. Remelhetoleg Mahomesnal sem lesz ez maskepp.Biztos, hogy 'he will find a way', de ne feledjük, hogy pocakos QB. Sokat adott neki, hogy gumitestbe született. És idén már a throwingja hát... rengeteget tévesztett magához képest. Goat qb, szóval meg fogja találni az utat. De ettől ez még egy kulcssérülés, mert az a bizonyos gumitest sokat kophat ezzel, amivel el kell kezdenie dominánsabban zseb felé alakítani a játékát. Amihez először is franchise OT-kra van szükség. Kérdés egy offseason, sokak szerint tavalyinál is gyengébb kínálattal elég-e rá? És vajon Reid, Kelce meddig lesznek itt?
Stez
Lehet 2026 is megy a levesbe. 😕 😕 😕 😕 😕A 2026-os szezonra szerintem rendben lesz. Sot, mar a TC-n is elkepzelheto, hogy dobalgatni fog, non contact mezben. Lekopogom, de az elmult evekben az NFL-ben az esetek nagyjaban rutinna valtak ezek a szalagmutetek. Remelhetoleg Mahomesnal sem lesz ez maskepp.
Don’t know why this had to happen. And not going to lie it’s hurts. But all we can do now is Trust in God and attack every single day over and over again. Thank you Chiefs kingdom for always supporting me and for everyone who has reached out and sent prayers. I Will be back…
iktriad
Jól megmondtad mindenkinek, igazi macho vagy.Azt a vakond fejű nőt nem is akarom làtniRemélem mindenki boldog 🥺🙂↕️.....Nem, mert nem lesz így Taylor Swift stírölés a rájátszásban. 😀
dande2
iktriad
remontada
Azt a vakond fejű nőt nem is akarom làtniRemélem mindenki boldog 🥺🙂↕️.....Nem, mert nem lesz így Taylor Swift stírölés a rájátszásban. 😀
dande2
iktriad
Felfoghatatlan veszteség. Bazza is visszatért…Remélem mindenki boldog 🥺🙂↕️.....Szia, Igen, köszi, Szia🥹😌
dande2
Két dolgot tudok jelenleg sajnálni a Chiefs-szel kapcsolatban :
1) Ulpi
2) Mahomes sérülése
Petila
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
Szerkesztette: iktriad
Pontosan ezekre gondoltam 😔Remélem mindenki boldog 🥺🙂↕️.....Szia, Igen, köszi, Szia🥹😌
dande2
1) Ulpi
2) Mahomes sérülése
Petila
Remélem mindenki boldog 🥺🙂↕️.....Szia, Igen, köszi, Szia🥹😌
dande2
1) Ulpi
2) Mahomes sérülése
Remélem mindenki boldog 🥺🙂↕️.....Nem, mert nem lesz így Taylor Swift stírölés a rájátszásban. 😀
dande2
Szerintem Mahomes már nem lesz idén, Minshew takarítja majd fel a vért.
Furcsa 3 héttel a vége előtt kiesni látni a KáCét.
Ulpi gyere vissza!!!