NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 694
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 13 éve
Fannin nagyon népszerű. És igazatok lehet. Magam is írtam, hogy run heavybe kell a futó. Mert anélkül hogy? Blokkolunk a labdának? 😂
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
skullkill
40
Fannin és Herzlich szerintem jól jönne, meg Siliga is Powe mögé Edwards helyett.A másik 2 szerintem nem kell és nem is lennének jók.
több mint 13 éve
én örülnék nekihát herzlich meg...jó lenne, sebesség nem a legfontosabb (amiből ugye vesztett), de kérdés elvisszük-e (elviszik-e), azért nála rizikósabb húzások is voltak (akár nálunk...de akár a pats-nál cannon a betegsége elején ugye), szóval passzehhAszittem jobban örülsz majd.
A sebesség nálunk fontos. Mert ez egy sebesség alapú 3-4. Nem annyira, mint a Kóc 4-3-a. Valahol az, meg az átlag közt.
Nagyon fizikálisan játsszuk, ez félrevezető lehet, de a gyorsaság meghatározó elem. Ha valahol, akkor ILB poszton ezt ki lehet váltani ésszel, IQval, és jó ösztönökkel. Mark képes lenne rá. Ezért írtam, ha egészséges, akkor nagy fogás (bárkinek).
Mi megtehetjük, hogy padoztatjuk, ha UDFAként jön. Ami kockázat van benne, annyi van egy noname egészséges ILBben is. Itt már ez a minimum.ulpianus
csak félek nem véletlenül nem vitte el senki
😊
több mint 13 éve
hát herzlich meg...jó lenne, sebesség nem a legfontosabb (amiből ugye vesztett), de kérdés elvisszük-e (elviszik-e), azért nála rizikósabb húzások is voltak (akár nálunk...de akár a pats-nál cannon a betegsége elején ugye), szóval passzehhAszittem jobban örülsz majd.
A sebesség nálunk fontos. Mert ez egy sebesség alapú 3-4. Nem annyira, mint a Kóc 4-3-a. Valahol az, meg az átlag közt.
Nagyon fizikálisan játsszuk, ez félrevezető lehet, de a gyorsaság meghatározó elem. Ha valahol, akkor ILB poszton ezt ki lehet váltani ésszel, IQval, és jó ösztönökkel. Mark képes lenne rá. Ezért írtam, ha egészséges, akkor nagy fogás (bárkinek).
Mi megtehetjük, hogy padoztatjuk, ha UDFAként jön. Ami kockázat van benne, annyi van egy noname egészséges ILBben is. Itt már ez a minimum.
több mint 13 éve
Fannin szerintem nagyon jó lesz, a combineos idejével megdöntötte Brandon Jacobs speed scoreját (ezt a testtömeg és a sebesség segítségével számolják ki), szóval fasza power back lehet az NFLben.
több mint 13 éve
RB Mario Fannin (Auburn) 5-10, 231fannin-nak örülnék nálunk, tökéletes lenne a jones féle szerepre
T. Jones lelassult év végére. Battle maradt, de ő nem elég jó. McCluster szituációs HB. Futó kell mindig run heavybe.
LB Mark Herzlich (Boston College) 6-4, 250
Őt nagyjából minden csapat beírja magához olcsón jót akcióban, aztán majd kiderül. Belcher mögé érkezne a tulok Mays helyére. Egészségesen elvehetné Belcher kezdő posztját is. ehh örülne neki az biztos. (Zárójelben egy aktuális kitérő. A 250 font tökéleetes ide, Mark sebessége is, utóbbi nálunk inkább lehet gond. Azért mondom, mert egyik másik topicban olvastam, hogy egy ILB 230 fonton kevés. Ezt gyorsan felejtsük el. Elég rugalmas poszt a 3-4 ILB méret szempontjából (230-260 közt bármi jó (ideális 230-250 és 6'2), és 6'1-6'4 közt, ez nem MLB) találni
ulpianus
bár oda bármikor lehet találni megbízható és kiöregedőben lévő játékosokat 1-2 évre
hát herzlich meg...jó lenne, sebesség nem a legfontosabb (amiből ugye vesztett), de kérdés elvisszük-e (elviszik-e), azért nála rizikósabb húzások is voltak (akár nálunk...de akár a pats-nál cannon a betegsége elején ugye), szóval passz
több mint 13 éve
Igen. És nemrég láttam Millert aki LDE volt oregon state-en, a (nagyon jó) Stanford OL ellen.T Derek Hall (Stanford) 6-4, 308Luck RT-je volt, szal ott azért volt passz is 😀empty taxi
A magam részéről jobban hiszek veterán FA OT igazolásban. Mondjuk a Patsből szoktunk igazolni, akkor M. Light. De bármi lehet. Richardson is DL játékos volt aztán hoztuk és átképeztük. OT-t és QB-t nehezen draftolunk (Albert is Guard volt).
Mindenesetre Hall kiváló run blocker, ha Richardsonnál kicsit is jobb pass blocker (az nem egy nehéz feladat), akkor miért ne? Local pro dayen megnéztük anno.ulpianus
Hall nem volt számomra egyetemen sem meggyőző pass blocker, hát még a profik közt. Neked legyen igazad. Ha leigazoljuk, akkor meg főleg!
több mint 13 éve
T Derek Hall (Stanford) 6-4, 308Luck RT-je volt, szal ott azért volt passz is 😀
A magam részéről jobban hiszek veterán FA OT igazolásban. Mondjuk a Patsből szoktunk igazolni, akkor M. Light. De bármi lehet. Richardson is DL játékos volt aztán hoztuk és átképeztük. OT-t és QB-t nehezen draftolunk (Albert is Guard volt).
Mindenesetre Hall kiváló run blocker, ha Richardsonnál kicsit is jobb pass blocker (az nem egy nehéz feladat), akkor miért ne? Local pro dayen megnéztük anno.ulpianus
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Érdeklődünk pár rookie FA iránt.DT Sealver Siliga (Utah) 6-2, 305
NT jelölt. Skullkill bízik a két 57es utasban (értsd: Powe+Bailey is ezzel játszott egyetemen). Azonban akkor is ha Powe tényleg beválik, a tartóssága kérdés. Valamint ha Ron Edwards marad, öregszik, és eleve nem nagy szám. Toribio egy nulla.
Kis súlyt felszed, de jó run stopper hírében áll.
RB Mario Fannin (Auburn) 5-10, 231
T. Jones lelassult év végére. Battle maradt, de ő nem elég jó. McCluster szituációs HB. Futó kell mindig run heavybe.
LB Mark Herzlich (Boston College) 6-4, 250
Őt nagyjából minden csapat beírja magához olcsón jót akcióban, aztán majd kiderül. Belcher mögé érkezne a tulok Mays helyére. Egészségesen elvehetné Belcher kezdő posztját is. ehh örülne neki az biztos. (Zárójelben egy aktuális kitérő. A 250 font tökéleetes ide, Mark sebessége is, utóbbi nálunk inkább lehet gond. Azért mondom, mert egyik másik topicban olvastam, hogy egy ILB 230 fonton kevés. Ezt gyorsan felejtsük el. Elég rugalmas poszt a 3-4 ILB méret szempontjából (230-260 közt bármi jó (ideális 230-250 és 6'2), és 6'1-6'4 közt, ez nem MLB)
CB Ryan Jones (Northwest Missouri State) 5-11, 198
CB depth kell Jalil Brown (negyedik CB) mögé is, mi mindig próbálkozunk fiatalokkal e téren. Mert megéri. A sebesség fiatalon megvan, a kevés sérülés is meg lehet. Csere cseréje vésztartalék CB, ST ember, inkább őket zúzzuk le, mint a drágább és öregebb társaikat. Gondolom ezért nézték ki.
T Derek Hall (Stanford) 6-4, 308
Mindenesetre Hall kiváló run blocker, ha Richardsonnál kicsit is jobb pass blocker (az nem egy nehéz feladat), akkor miért ne? Local pro dayen megnéztük anno.
több mint 13 éve
Találtam pár rohadt jó KC képet/hátteret a következő oldalon:Kösz!
http://www.chrissembower.com/
Legalul a világosszürke téglalapokkal tudtok lapozni.Rataxes
Egyik KC fórumon szokta egy srác közzé tenni ezeket. Van még pár neki sztem, de így egyben nem láttam még. Ha jól emléxem minden meccs után egy sorozatot készített minden képből (Wallpaper, sig több méretben)
több mint 13 éve
Találtam pár rohadt jó KC képet/hátteret a következő oldalon:http://www.chrissembower.com/
Legalul a világosszürke téglalapokkal tudtok lapozni.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Végre van egy jó képanyag a hetedik körös reménység, a Yaleről érkezett Shane Bannon FBről. Aki nálunk H-back lesz inkább, ahogy eddigi FBjeink is. Vagyis a rövid yardok és a blokkolás mellett sok passzt is dobunk felé.
több mint 13 éve
Igen, Powe nagy fogás lehet hatodik körben. Ezt sokan várják. Én biztos. :cool: Amit mondasz, a Chiefs játéka érdekes kérdés. Mert ugye minek első körös WR futó csapatba?
Bowe is az, és milyen jó, hogy itt van. Ő is run focusba érkezett pedig anno már. Ma már passz nélkül nincs élet a profik közt.
Elmondom ebből az szempontból hogy látom a Baldwin picket.
Milyen WR kellett nekünk? Először is olyan, aki jól kap el, másodhegedűs volt/van elég.
Bowe és Moeaki strong sideot adnak illően, két fizikális, magas, erős játékos. Akik nagyszerű célpontok is. De tegyél rájuk egy-egy jó emberfogót, és küld oda jobbik safetydet, Cassel máris nem dob időben, és ennyi elég, a többiek futás ellen állnak fel.
De mi van, ha a másik oldalon is van egy magas+erős kiváló célpont? Két jó safety nincs mindenhol, vagy ha van, nem marad elég ember futást ellen túltölteni a boxot. De megoldható.
Ami nincs ekkor sem. A harmadik magas+erős és elég jó cornerback (coverben is jó LB Tonyra). Mert Bowe terminátorként harcol amint labdát kap, nem lehet egy 180 fontos emberrel megállítani. És nem lehet megállítani LB méretű de nem elég jó védővel sem. Moeakit sem. És Baldwint sem. Én ezt érzem egyik oknak.
Másik dolog, hogy a Chiefsnek mi nem ment a passzjátékban?
A 3rd down, a red zone pass, és az end zone passz. Ide akkor kéne egy magas és nagy súlypontemelkedésű, jó kezű WR. Azt sokat lendítene a dolgokon mindhárom esetben. Ez Baldwin leírása.
Ez lehet Baldwin szerencséje. Mert ez csak a pass offense volt. Futásnál is jó lehet hogy három nagy ember tologatja a DBket.
És mi van, ha tényleg tehetséges?
több mint 13 éve
skullkill
40
Persze jól működik a védelem ez kiderült a szezonba, de szerintem nagyot húztak velük.Baldwin meg nagy tehetség az biztos, de számomra a Chiefs játékába vhogy nem passzol, de ha javul pár téren amit említettél akkor lehet jó, sőt kiváló is, majd meglátjuk.
több mint 13 éve
Szerintem Powe és Bailey jó lesz, főleg mert így bűvült a taktika, mert eddig ilyen kimondottan fizikális szörny nem volt és azért néha szükség van rá.Powe nem annyira fizikális szörny. Erős bikamód. De neki jó a technikája. Csapatkapitány volt, ha jól emlékszem, nem véletlen. Vannak vele kapcsolatban kérdéssek, de nem az ,hogy megtanítható-e focizni. valamnt a Chiefs védelem nagyon fizikális, de inkább a gyorsaságra épít elsősorban és ezt ötvözi kemény játékkal. Nem az izom a lényege. Jól tud ez működni.
Bannon és Miller szerintem nem fog beválni, és erősen kételkedem Baldwinba, akkor is ha WR2, na meg számomra Brown is kérdéses, de szerintem a többiek beválnak. Stanzi meg olyan 2-3 év múlva kezdő QB lesz.skullkill
Nála leginkább azt hozzák fel hibaként, hogy primadonna. Ez egyszer le lett írva, és azóta rajta maradt. De olvass el egy Baldwin nyilatkozatot. Nem azt mondta, hogy én vagyok az új Fitzgerald. A lényeg ott van, hogy egy csapatból jönnek. "A PITT jó egyetem, WR képző. Fitz és Antonio Bryant (WR) is onnan jött."
Baldwin szeretné, ha azt mondanák, "Jó egyetem a PITT, WR képző, Baldwin, A. Bryant és Fitz is onnan jött". Ahogy egyébként asszem Dan Marino (QB legenda) is. Miért akkora nagy Díva ettől?
Másik, hogy elmondta nem egyszer, miben szeretne fejődni, mert azokban gyengébb, mint kellene. Nagyjából felsorolt 10 dolgot. És mind igaz, reálisan elemezte magát.
Route futások például. Ezért is jött ki juniorként az egyetemről, mert run heavyben csak egyenes utakat futhatott (már egy shallow cross felüdülés volt), és nem fejlődött. Például most jelentkezett a valószínű júliusban kezdődő Fitzgerald campre, ahol Bowe is járt tavaly (neki használt). Szóval sztem ezek nem azt jelzik, hogy mekkora arca van. Egy kis önbizalom meg kell is ,anélkül nem megy.
Ez volt nála ami miatt az előrejelzésekben kicsúszott az ELSŐ körből. Nem az van, hogy mindenki harmadik körbe várta. Nagyon tehetséges emberről beszélünk.
Nekem ami bajom van vele, hogy robotmozgású. Irányváltásai túl lassúak. Sok cselt nem alkalmaz (bár valóban kevés jó lehetőség akad egy fly routeon). A Stiff armja nekem meggyőző, és van egy double moveja (shake&bake) ami pofás, de már kevésbé hatékony ahogy néztem, és ennyi a két fő fegyvere.
Ez főleg azért gond, a lopott robot mozgás, mert nehezen fog elszakadni a védőtől. Az ő magasságával és rugóival van esélye így is, csak ez sztem nála vízválasztó lehet.
Valamint megunta, hogy run blockernek használták, és néha betolta a CBt 4-5yarddal és utána nem küzdött vele tovább. Pedig a futó átjutott ezen a mélységen is, kellett volna, hogy tartsa a blokkot egy kicsit még. De például ezt is felsorolta a hibái közt.
A tolás eleje könnyű, mert a CB backpedalban indul, főleg ha egy Baldwin félre óriás ráront. Így könnyű tolni egy darabon. Aztán leválnak Baldwinről, ez a probléma lényege. Bár elég jól tol az elején, az itt elég lehet a Chiefsben. De nekem akkor sem tetszik.
több mint 13 éve
skullkill
40
Sziasz!ja, nagyon remélem 😀
Sztem meghozhatod a csapat szerencséjét! És akkor ők is meg te is jól jártok. 😀
ulpianus
Szerintem Powe és Bailey jó lesz, főleg mert így bűvült a taktika, mert eddig ilyen kimondottan fizikális szörny nem volt és azért néha szükség van rá.
Bannon és Miller szerintem nem fog beválni, és erősen kételkedem Baldwinba, akkor is ha WR2, na meg számomra Brown is kérdéses, de szerintem a többiek beválnak. Stanzi meg olyan 2-3 év múlva kezdő QB lesz.
több mint 13 éve
Sziasztok!Sziasz!
Még új vagyok itt 😊 1 éve nézem rendszeresen az NFL-t, de rögtön a Chiefs lett a kedvenc csapatom.
Szerintem nagyon jól draftoltunk és remélem hogy mind beválik majd és aztán irány a döntő 😀skullkill
Sztem meghozhatod a csapat szerencséjét! És akkor ők is meg te is jól jártok. 😀
draft sikerességi hányados.
Ha mind nem is válik be, csak 2-3 már jó a helyzet. Az tulajdonképpen unikum, hogy nekünk tavaly hétből 5 és fél bevált. Sheffield (OLB) lesérültm de ez akkor egy nem. Dexter bárói jó de csak fél, mert alig van pályán. A többi okés, pontosabban ötből négy starter. És Berry, Arenas, Moeaki ezen belül is, liga szinten is jók a posztjaikon, nem csak rookiehoz képest. Ez már extra sikeres draft, ilyen nagyon ritkán van.
Általában 5-7 pickből ha egy starter + két jó csere marad, az már jó. Most még mindenki álmodozik, hogy majd 3 kezdő 4 jó csere lesz és egy cut/sérült. De nem így lesz. A két stabil kezdő egy csere is király, két kezdő két csere meg egyenesen tökéletes draft. Már ha nem kényszervállalkozó, jobb mint semmi alapon játszik végül a delikvens, az nem ér. 😀
A 2010es classból ez nálunk egyedül Kendrick Lewis. Aki nagyon jól kiegészíti Berryt, jó mindenben ami kell. Playmaker is, enélkül nem sorolnám ide. De igazából van nála 8 jobb safety a ligában vagy 10. Csak nekünk nem kell jobb (a Carr+Berry+Flowers+Arenas sor miatt). És ötödik köröstől ez, hogy stabil kezdő, az tuti üzlet.
Azonban ha majd a Powe-Stanzi-Houston-Baldwin négyesből kettő beválik, akkor eredményes a draft. Hudsontól nem félek, sztem ő 80%, hogy jó lesz. Nálam ő a kedvenc pick idén. Mondtam már négyszer ezt? 😛
A három projectünk lutri. Bannon (FB); Bailey (DE); Miller(OLB). Az más, ott bármi lehet. Én ezeket külön kezelem legalábbis. Nem is szeretem ,amikor procejt játékosokkal tömnek needeket csapatokban, de tuti, mert meg van oldva a poszt HA beválik. És ennek esélye rövidtávon 5% hosszútávon 15%. Ez nekem nem megoldás gyanús.
Mindenkiben van kockázat, Hudsonban is, Berryben is volt, de ugye mindjárt megoldásszagúbb, hogy 80% vagy 99% esélyed van erre.
Projectet én ott szeretem, ha meg van dolva minden poszt, és a cserejátékos vagy egy egyelőre ST palyer olcsó, vagy (akár harmadik körben is) BPA és megfér a csapatban. Aztán vagy marad az ami most. Vagy lehet szupersztár lesz. Az úgy okos dolog, és rövidtávon, hosszútávon jó a csapatnak, jó mindenkinek. De akkor sem számolom drafton a csapatépítés részeként húzott emberekhez. Ez nálam más kategória.
több mint 13 éve
skullkill
40
kösz 😛 😀Sziasztok!üdv, 😊 postázzuk Faragó Ricsit! 😀petey
Még új vagyok itt 😊 1 éve nézem rendszeresen az NFL-t, de rögtön a Chiefs lett a kedvenc csapatom.
Szerintem nagyon jól draftoltunk és remélem hogy mind beválik majd és aztán irány a döntő 😀skullkill
több mint 13 éve
Sziasztok!üdv, 😊 postázzuk Faragó Ricsit! 😀
több mint 13 éve
skullkill
40
Sziasztok!Még új vagyok itt 😊 1 éve nézem rendszeresen az NFL-t, de rögtön a Chiefs lett a kedvenc csapatom.
Szerintem nagyon jól draftoltunk és remélem hogy mind beválik majd és aztán irány a döntő 😀
több mint 13 éve
A TOP 100 players 2011 bemutatja: #93 Eric Berryamúgy haley a legjobb perceiben sem lógna ki bármelyik belvárosi kiskocsma éjjeli törzstagságából
És a szokottan hajléktalan fejű Haley kommentálja.ulpianus
😊
több mint 13 éve
A TOP 100 players 2011 bemutatja: #93 Eric BerryÉs a szokottan hajléktalan fejű Haley kommentálja.
több mint 13 éve
belearcoskodok a Baldwin kérdésbe,Green kontra Baldwin ügyirat
ulpianus
bár nekem furcsa, hogy Greenhez hasonlítottad, szerintem ez így nem volt korrekt, mert Green wr1 lehetett volna szinte bármely csapatban, míg Baldwinra ez nem igazán áll
akihez lehetne hasonlítani, és ilyen embert keresett a Chiefs is, az Little és Pettis, és azért legyünk őszinték a mostani információk alapján a legnagyobb különbség a három rookie között, hogy B. első körös, míg a többi 2. és 3. körös volt, jó vannak combine eredmények, hogy Baldwin gyors mint a villám, de emlékeim szerint sok volt a dropja,
és az igazi kérdés hogy így is ért e annyit, mint Little+Bpa vagy Pettis+Bpa+második kör, (vagy számolj egy feltraddel, mert még az is belefért volna) és azért erre nehéz lenne magabiztos igennel felelni szerintem.sapka
"Pedig ő nem csak magas. Gyors is. Miért rosszabb az ő 4.49 mint AJ Green 4.48-a? Mert persze Green nagyon gyorsnak van elkönyvelve."
"Greennel nem akarom összevetni, mert Green jobb. A sebességét vetettem össze, hogy mennyire más szemüvegen át nézik egyesek a tényeket is."
Nos, sztem elég egyértelmű, hogy a két ember 40 yardos teljesítményét vetem össze. Ki is jelentem ezt. Valamint hogy Green jobb, ezt sem értem, hogy lehet úgy érteni, hogy nem jobb.
Little és Pettis azért erős túlzás. Baldwin egyértelműen jobb prospect mindkettőnél. Nagyjából annyira nem egy kategória ők, mint Green és Baldwin.
Drop kérdés.
Bár a te emlékeidet nem tudom, ott lehet sok dropja volt, azt nem vitatom első lépében.
Másodikban a joggal népszerű CBS Sport prospect listán írják Baldwin elemzésénél, hogy "sok nehéz labdát leszed (a CBS Sporton például szenzációs elkapást ír), ellenben a könnyűk közül viszont többet elejt, amin fejlesztenie kell." Ha te esetleg ez alapján informálódtál akkor valóban jól emlékszel, ez van ott. Vagy Höri elemzésében is hasonló (meg annak eredeti forrásában ugye).
De más oldalakon meg pont azt emelik ki, hogy milyen jó keze van, mindent képes elkapni, és szó sem esik dropitisről.
Igazából nincs ellentmondás ebben a kérdésben sem. Jonathan nagyszerű kezekkel van megáldva. Jó nagy és hosszú kezekkel. Mivel a rugói elképesztőek (ha jól emlékszem súlypontemelkedésben első lett combienon, távolugrásban második WRek közt), tényleg csodás elkapásokra hivatott, és mutatott ilyeneket.
De a lényeg, hogy valóban dropolt. Csak nem hűde sokat csak fontos pillanatban. Miért? A csapat run heavy stílusából adódóan, akkor passzolt, amikor muszáj volt. Elejtette, és fontos pillanat. Mert mindig az. Vagy play action deep TD esélyes passz, vagy 3rd&long. Ekkor passzoltak nagyjából. Ez mind fontos. És mint a "Cassel kontra Bowe drop" kérdésben is írtam 2009es szezonra, nem mindegy ki dobja azt amit el kéne kapni. Mert eltalál és nagyjából letalál közt van különbség, fél dropnyi. Baldwin irányítói lúzerek, ahogy Höri megfogalmazta helyesen.
A feltrade elméletedre is gyártok ellenérvet. Nem kerül az nekem semmibe.
Baldwin egy letrade után jött. Lementünk 1/21ről, ahol vihettük volna 1/27-re. Csak 1/26 lett, mert a Ravensnek egy biznic nem jött össze időre és buktak egy helyet. Ebből jött Justin Houston (3/6). Tudták mit ér Baldwin. Egy első kör+Justin Houstont ért végül Miért rossz biznisz az? És jobb egy Petis és egy (több) pick bukása?
több mint 13 éve
belearcoskodok a Baldwin kérdésbe,ulpianus
bár nekem furcsa, hogy Greenhez hasonlítottad, szerintem ez így nem volt korrekt, mert Green wr1 lehetett volna szinte bármely csapatban, míg Baldwinra ez nem igazán áll
akihez lehetne hasonlítani, és ilyen embert keresett a Chiefs is, az Little és Pettis, és azért legyünk őszinték a mostani információk alapján a legnagyobb különbség a három rookie között, hogy B. első körös, míg a többi 2. és 3. körös volt, jó vannak combine eredmények, hogy Baldwin gyors mint a villám, de emlékeim szerint sok volt a dropja,
és az igazi kérdés hogy így is ért e annyit, mint Little+Bpa vagy Pettis+Bpa+második kör, (vagy számolj egy feltraddel, mert még az is belefért volna) és azért erre nehéz lenne magabiztos igennel felelni szerintem.
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!