NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Kansas City Chiefs

29 feliratkozó

több mint 14 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Nem titok. ehunye:
ulpianus
Magasra tetted a lécet Dömének 😀Black_Adder
Neki írtam személyesen, hogy mit pöcsöl az AFC WEST cikkel, amikor ennyire egyszerű ez, azt jónapot. Tetszett neki egyébként. 😊

According to Jude Wilbers of WREX in Rockford, Illinois, Chiefs TE Tony Moeaki is out for the season with a torn ACL.Szegecs
hátezszopásehh
Eléggé szopó. Király TE, bár még nem futott be, és így nehezen fog. Jövőre akkor mindenképp kell hozni egy TE-t drafton vagy valahol. Idén már Moeaki szintű elérhető TE nincs. Mindegy, Cassel úgyis mindig a feje fölé dobott. A gond leginkább abban van, hogy a mi 2 TE-s játékunk nehezen épülhet O'Connellre meg Popera.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 325 — we almost always almost win
Nem titok. ehunye:
ulpianus
Magasra tetted a lécet Dömének 😀

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
ehh Kansas City Chiefs 1 973 — Chiefs fan
According to Jude Wilbers of WREX in Rockford, Illinois, Chiefs TE Tony Moeaki is out for the season with a torn ACL.Szegecs
hátezszopás
több mint 14 éve
Moeaki (TE) IRre került.

Nem hivatalos 53-as roster, de nekem gyanús a 7 OL ember kontra 6 DE, vagy hogy nincs fent T. Gafford (LS), de ha Gaffordot odaírjuk akkor meg is van az 53, mert ez 52. 😛 Pár helyen átettem embereket, mert elég fura helyre kerültek. Örülök, hogy Brandon Bair maradt, nekem tetszik.

LT: Branden Albert, Jared Gaither
LG: Ryan Lilja
C: Casey Wiegmann, Rodney Hudson
RG: Jon Asamoah
RT: Barry Richardson

TE: Leonard Pope, Jake O'Connell, Anthony Becht
WR: Dwayne Bowe, Dexter McCluster, Terrance Copper, Keary Colbert
WR: Jerheme Urban, Steve Breaston, Jonathan Baldwin

QB: Matt Cassel, Tyler Palko, Ricky Stanzi
FB: Le'Ron McClain
RB: Thomas Jones, Jamaal Charles, Jackie Battle

DEFENSE

LDE: Tyson Jackson, Allen Bailey, Amon Gordon
NT: Kelly Gregg, Jerrell Powe
RDE: Glenn Dorsey, Wallace Gilberry, Brandon Bair

LOLB: Andy Studebaker, Justin Houston
LILB: Jovan Belcher, Cory Greenwood
RILB: Derrick Johnson, Demorrio Williams
ROLB: Tamba Hali, Cameron Sheffield

LCB: Brandon Flowers, Travis Daniels
RCB: Brandon Carr, Javier Arenas, Jalil Brown

SS: Eric Berry, Donald Washington
FS: Kendrick Lewis, Jon McGraw, Sabby Piscitelli

SPECIAL TEAMS

P: Dustin Colquitt, Ryan Succop
K: Ryan Succop

PR: Javier Arenas, Dexter McCluster, Steve Breaston, Jerheme Urban, Donald Washington

több mint 14 éve
Bazzeg. Nem örülök neki. Olyan jó játékos. Most kereshetünk egy TE-t. Demsond Clark asszem szabad.

több mint 14 éve
Szegecs Las Vegas Raiders 1 114 — Qui Tangit Frangitur
According to Jude Wilbers of WREX in Rockford, Illinois, Chiefs TE Tony Moeaki is out for the season with a torn ACL.

The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley
Nem titok. ehunye:

ulpianus
Te se vagy teljesen egész. 😉

több mint 14 éve
Van négy kulcspozícióban játszó sérültünk de egyik sem súlyos.
Cassel, Richardson (OT), Moeaki (TE), és Berry (S).

több mint 14 éve
Nem titok. ehunye:

Dzsárgősz: Jók voltak, és jók maradtak. A többi kit érdekel? Jött Liuget aki nagyon jó, a fairpaly szellemében ellenpontként Mouton is. Kiütéssel lecserélték Silert, aki le is sérült KCben. Weddle csoportos átutalás és a többi kit érdekel?
A szezon eljövetelét egy a napon tartott örömpezsgőzés alapozta meg, a "The Big New Kick Off Rule Carnival" szellemében San Diego szerte. De ez kit érdekel, amíg úgyis sokkal jobbak, mint a három konkulooseria együtt? VJ visszatér teljes szezonra, és Rivers egyébként is passzol akárkivel, mint a fekete szín a divatban.

Rédörz: Bár kevesen hisznek az "engedj el mindenkit aki számít" taktikában, de ez nem így van. Ha az Asoban átírsz 2 betűt, kettőt hozzáadsz és jól kevered az jön ki: Routt. A TE poszton is csak (még magát a Raiderst is) meglepő csere volt inkább, mint elengedés. Gallery nem kell, mert úgyis a régi jó székfoglalós játék keretében keveredik az OL készlet, remélve, hogy kevesen ülnek a földre végül.
Viszont jött egy újabb szélvész: made in Taiwan, valami DVD gyártó vagy mi. Más meg sose kellett a sikerhez tölgyföldön.

Bronzkóz: Kár volt előre inni a lovak bőrére, mert igazoltak DTket. Fiatal a csapat de legalább rossz. Igazából nem, és ez a durva. Új sémát töltöttek le megint a védelembe, egyelőre installálják. Komoly hardver Von Miller+Irving és a két tehetséges safety újonc, pár veterán, akár még be is üzemelhetik, az ötödik hétre. Azonban idén futtatják a Doom 2 nevű szoftvert, ami sikertermék.
A támadóknál kár volt elbarmolni a Cutler-Marshall ütős párost anno JMDnek. Dr. Orton próbálja a krónikus ponthiányt yarddal kezelni (Lloyd kúraként is ismert). Padavanja az isteni Tebow továbbra is címlapon van, de nem mindig éltetik. Moreno kapott kihívókat, aminek lehet örülni, de attól ő nem lesz jobb. A futás viszont sokkal jobb is lehet. A fiatal OL emberek akár mostanra állhatnak át a power sémára kéz a kézben ugyanis (Beadles, Walton, Clady).

Dzsifz: A szakácsok kifőztek valamit, amit sem tálalni, sem megenni nem képesek. 3 év alatt költöttek a séfek támadásban futó és passzjátékra eleget. Védelemben futás és run stopra szintén. Returner sztár is van 3. De nem sikerül kisütni a csapatot, ami mindenben jó. Így inkább mindenben közepesek, hiába nyomják a pirosaranyat ész nélkül, a futás kivételével nem sok mindent tesz fogyaszthatóvá. Ott Jamaal és McClain ígéretes párost alkotnak "Dexter a yardgyilkos" kukta közreműködésével.
Új fűszerek leginkább Powe show, és Houston oregano, valamint a mérges gomba szinten morálgyilkos Baldwin pöffeteg. Jó étvágyat, aki bírja.

több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
érdekelne

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Cassel a dobóvállára esett. Moeakival együtt állítólag jól vannak. Charles nemtom, róla nincs hír.

Az OL nekem is a fő kérdés, hogy ki adja a szélen a pass protectiont, milyen lesz futáshoz a fal Waters nélkül? Anni meggyugató van ,ha Weigmann játszik, akkor sztem kicsit rendeződnek a dolgok. Aztán az elkapósor, a playhívás (Weis helyett elvileg Muir, nem ugyanaz).

Erre mondtam minap, hogy Stanzi mint franchise QB nagyon gyorsan lekerül a címlapról, amint élessel kell lőni, mert túl sok az igazi kérdés az offenseben ehhez. És a védelem is ilyen nekem. Nemrég írtam is egy vicces csoportelemzést pár perc alatt (nem publikus topicba, mert inkább paródia lett, nem totál komoly, de ha érdekel egy baromkodás majd idemásolom). Abban is fő kérdésként az szerepel, hogy mi van, ha a minden csapatrészre költünk taktika eredménye a mindenben középszerűek lettünk?

több mint 14 éve
Stanzi nem is játszott ma? 😮

na mind1, örüljön Cassel a touchdownjának, több úgy se nagyon lesz.Höri
Nem néztem élőben, mert NCAA szezon van. De Cassel nem volt rossz a számok szerint újfent. 15/17 129 y 1TD. Palko is hasonló csak ő dobott hozzá két borzalom picket. Stanzivel nemtom mi volt, majd nyilatkoznak róla. Lehet csak egyszerűen akartak Casselnek a 3 gyenge után egy jó meccset. Palko meg szerencsétlen úgy el van veszve a két jobb irányító közt, hogy muszáj tolni, különben a végén még valahol ottfelejtik, mert senki nem emlékszik rá, és futhat a busz után hiába.

Ellenben láttad az összefoglalóban Dexter és Bowe TD elkapásait? Döfi extra volt.
Viszont Moeaki eléggé sántikált sajnos, reméljük a legjobbakat (vagyis a chiefs játékosokat).ulpianus
nem láttam a meccset, de
ez így azért érdekes lesz
nem akarom itt az ördögöt a falra festeni, de nem lehetséges az, hogy cassel megsérült kicsit komolyabban (konkrétan kivasalták) és ezért játszatták palko-t inkább stanzi helyett többet, mert ő az eldöntött 2. számú qb és ha cassel sérülése tényleg súlyosabb akkor kicsit több meccsrutinja legyen az első hétre amikor ő lesz a kezdő?
amúgy charles is sérülten jött le
charles-nak megint kijött a fumblitisze, természetesen vagy a redzone-ban vagy közel hozzá
mondjuk jobb most mint a következő héten
moeaki sérülése tényleg nem egyszerűnek tűnt, de csak nem komolyabb
és richardson is lesérült
ő valószínűleg toronymagasan vezet a preseasonban a tackle-k között a ki követett el több bemozdulást dologban
hiába fiatal tehetségek, waters nagyon hiányzik
gaither bemutatta, hogy ha egészséges tényleg elit passzblokkoló, de futásnál egy kalap szar
szép lesz
😊
amúgy a védelem rendben lesz
több mint 14 éve

na mind1, örüljön Cassel a touchdownjának, több úgy se nagyon lesz.Höri
Nem néztem élőben, mert NCAA szezon van. De Cassel nem volt rossz a számok szerint újfent. 15/17 129 y 1TD. Palko is hasonló csak ő dobott hozzá két borzalom picket. Stanzivel nemtom mi volt, majd nyilatkoznak róla. Lehet csak egyszerűen akartak Casselnek a 3 gyenge után egy jó meccset. Palko meg szerencsétlen úgy el van veszve a két jobb irányító közt, hogy muszáj tolni, különben a végén még valahol ottfelejtik, mert senki nem emlékszik rá, és futhat a busz után hiába.

Ellenben láttad az összefoglalóban Dexter és Bowe TD elkapásait? Döfi extra volt.
Viszont Moeaki eléggé sántikált sajnos, reméljük a legjobbakat (vagyis a chiefs játékosokat).

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

na mind1, örüljön Cassel a touchdownjának, több úgy se nagyon lesz.

több mint 14 éve
Tovább folyik a back up Safety keresése. A kivágott Pats védő, James Sanders legújabb kiszemelt. A végén lehet Travis Daniels marad, aki nem ász, de legalább IT érzékeny.

ulpianus
Csak akk utazik hozzátok ha Atlantában nem kell, aminek pusztán egészségügyi okai lehetnek, ugyanis az ottani S depth még az itteninél is rosszabb :/empty taxi
Wyatt már válaszolt is. Aláírt, jól tette. Nálunk nem rossz a safety helyet, mióta Berrysedett. Még Lewis farmer is kényelmesebb viselet, mint bárki várta volna.
Csak utánuk a McGraw özön, aki félmegoldás, bár én szeretem, captain ST, rutinos, igazi jó fej srác. Szal egy átlagos csere kellene, hogy nyugodt lehessek.

Gaither súlya rendben van?Gondolom az egészsége is,ha játszik.
Csak szkeptikusan álltok hozzá,mert nem volt végigjátszott idénye.
Azt nézem,hogy mindenki hülye,csak ti vagytok normálisak.
Gaither nálatok van 685.000-ért ,pedig élete szerződését remélte,mi leszerződtetjük McKinnie-t 7,5M-ért +1M signing bónuszért,aki hasonlóan zsákbamacska,mint Gaither. 😛

Én nagyon sajnálom,mert qrva jó,ha játszik.kátrány
Játszott, méghozzá elég sokat. Bejött az első negyed végén és a negyedik negyedben is tolta. volt, hogy cserélték, de egy félidőnyit biztos játszott, ha nem többet.
Sokkal jobb, mint bárki. Albert még jó LOT, de Gaither jobb pass protector, ezt tisztán látszott. Ezt tudtuk is. Stanzi többek közt ezért tudott végre játszani, mert nem taposták a fűbe teleport blitzek. Bár (ROT) Richardson azért tesztelte az újfijút keményen.

Ha rendbe jön Gaither háta hosszabb távon ,akkor azért ez a terv. Mert nem arra hozták, hogy csere legyen. Hanem boom or bust, vagyis Tesco Áron nevű versenyzőként ő a franchise LOT, ha egyben tartja az ima+orvostudomány kombinatív ereje. Ez esetben ő sem kap kevesebbet, mint McKinnie. A súlyáról pontos infóim nincsenek, de McKinnie hasonlat után ez kérdés sztem nem is volt ildomos. 😀 A lényeg hogy jól mozgott, és nem láttam problémát nála szemre (felszerelésben).

több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Már aláírt közben

több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Tovább folyik a back up Safety keresése. A kivágott Pats védő, James Sanders legújabb kiszemelt. A végén lehet Travis Daniels marad, aki nem ász, de legalább IT érzékeny.

ulpianus
Csak akk utazik hozzátok ha Atlantában nem kell, aminek pusztán egészségügyi okai lehetnek, ugyanis az ottani S depth még az itteninél is rosszabb :/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
O'Callaghan (OT) IR listára került. Minek? Rúgják ki. Ő egy back up játékos, és sérülése óta annak is lassú. 2009 óta nem tud pályára lépni, és ha fog rossz lesz megint. Azt megérteném, ha Gaither, aki tehetséges, kap egy esélyt a maradásra IRen.

Akkor van a tavalyi Albert-Richardson páros. Gaither aki míg talpon van, biztosítja az LOT posztot. Ha nem él sokáig, akkor sztem mindenképp lesz 2012ben a két éve várt korai OT draft. Mögöttük van gond. Negyedik OT lehet Butch Lewis (USC asszem) a legtöbbet fejlődő UDFA, aki jó lehet ROT cserének. És Mims, aki olyan, mint Richardson volt. Nagy, erős, relatíve gyors, talán egyszer jó run blokcer lehet belőle, tehát ROT ő is maximum.ulpianus
Gaither súlya rendben van?Gondolom az egészsége is,ha játszik.
Csak szkeptikusan álltok hozzá,mert nem volt végigjátszott idénye.
Azt nézem,hogy mindenki hülye,csak ti vagytok normálisak.
Gaither nálatok van 685.000-ért ,pedig élete szerződését remélte,mi leszerződtetjük McKinnie-t 7,5M-ért +1M signing bónuszért,aki hasonlóan zsákbamacska,mint Gaither. 😛

Én nagyon sajnálom,mert qrva jó,ha játszik.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 14 éve
O'Callaghan (OT) IR listára került. Minek? Rúgják ki. Ő egy back up játékos, és sérülése óta annak is lassú. 2009 óta nem tud pályára lépni, és ha fog rossz lesz megint. Azt megérteném, ha Gaither, aki tehetséges, kap egy esélyt a maradásra IRen.

Akkor van a tavalyi Albert-Richardson páros. Gaither aki míg talpon van, biztosítja az LOT posztot. Ha nem él sokáig, akkor sztem mindenképp lesz 2012ben a két éve várt korai OT draft. Mögöttük van gond. Negyedik OT lehet Butch Lewis (USC asszem) a legtöbbet fejlődő UDFA, aki jó lehet ROT cserének. És Mims, aki olyan, mint Richardson volt. Nagy, erős, relatíve gyors, talán egyszer jó run blokcer lehet belőle, tehát ROT ő is maximum.

több mint 14 éve
A franchise QB -> Stanzi ezen a rosteren, nem?iktriad
Most Cassel van, aki 60 milliós szerződéssel nem back upnak jött. És nem is azért, hogy legyen valaki jobb híján. Ő olyan igazolás volt anno, mint Kolb most, hogy aktuális legyek.

Igazából nyerte a csoportot, ami sokáig álom sem igen volt, 93 QB ratinggel 27 TD 7 IT, 3000 akármennyi yard. Szal ő nem rossz. Én szidom, nekem ez a dolgom minden rossz passz után. 😊
De eredetileg ő franchise QBnak jött. Sokan kicsit túlságosan is lenézik, pedig annyira nem rossz. Csak nem is franchise QB. De olyanból kevés van.

Még egy esélyt kap most, és ha jó lesz a Chiefs, akkor marad Cassel. Tavaly jó volt, lehet bármi.

Stanzi egyelőre nagyon messze van attól, hogy franchise irányító legyen. Tehetséges, jól játszik, és ennyi. Tanulni fog, és kap majd sztem éles meccsen esélyt.
Egyelőre komoly kérdések vannak az offenseben is, és mindjárt szezon. Stanzi ott azonnal háttérbe szorul.
Annyi előnye van sok rookieval szemben csak, hogy ő nem elméletben, meg majd ha ígymegúgy, akkor jó lesz. Hanem most is jó.

több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 484 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A franchise QB -> Stanzi ezen a rosteren, nem?
több mint 14 éve

Az OL úgy látszik már nem téma, mert Gaither egyelőre egészséges. Lilja viszont továbbra is kérdéses. Bár tavaly is csak egy meccset hagyott ki.
Gaitherről egyelőre azt mondta Haley, hogy bármelyik OT poszton bevethető. Én a meccsen csak LOT poszton láttam. Albert védte Casselt, meg kicsit Palkot, de aztán végig ő volt az LOT többnyire. Stanzinek jót tett, hogy nem Mims volt bent.
Asamoah volt bent legtöbbet a pályán OL készletből, elég meggyőzően játszott.
Hudson fele-fele arányban volt center és guard, snapet nem rontott, nagyon aktív, mindenhol ott akar lenni, és megblokkol bárkit egy az egyben. Volt hibája, néha pont az a gond, hogy gyorsan akar váltani célpontot, és ZBben először be kell fejezni a blokkot, különben a társblokkoló rossz pozícióba kerülhet. Kicsit még szokja a rendszert, és nem lesz gond. De azért egyértelmű számomra, hogy lesznek tőle ilyen hibák eleinte pass protectionben.

Mindegy, mert Cassel úgy is hibázik ha nincs nyomás, de kulcsmomentum van. Most meccsen egy dolog csípte a szemem Mattytől. Volt a DJ pick, az ellenfél 7 yardosán, a meccs elején. Onnan kellett volna bepasszolni. Jó, egyszer futottunk, és TD is lett (Jamaal), de a nem is play irányban játszó Richardson (ROT) élete legrosszabb meccsét játszotta és holding (meg még 3 másik holding aznap).
Erre Cassel időt kért úgy, hogy előtte volt időkérés. Ami tilos, és 5 yard bünti. Így aztán egyre messzebb kerültünk a 7 yardos vonaltól, és persze no TD. Cassel mindig amikor nem kéne, akkor hibázik. Aztán 3 meccsen át jó, az ember megkedveli, és akkor minidig egy baromságot előhúz. Bár most éppenséggel három meccsen át rossz. a mostani 60-as ratinget csak az előző két találkozó 20 alatti értéke múlja alul. Franchise QB.

több mint 14 éve
Nekem az tűnt fel a meccsen, hogy Crennel eszméje begyorsult attól, hogy Hali ellenpontjaként és cseréjeként egyszerre 2 jó pass rusher OLB került a pufi mancsai közé. Egyrészt több olyan blitz is van, ami nem volt eddig. És ILB blitzek is többféle színben és méretben. Derrick Johnson tavaly összesen nem volt annyi blitzen, mint a 3 pre meccsen, amiből első játszott vagy 2 percet. És mily' meglepő, DJ ebben is atomjaira bontotta a támadók elképzeléseit.

Volt még egy érdekes box is, Nickel pass rush kivitelben.
A brigád DJ kivételével a back up sor:
LDE- Az NT erős, de pass rusher gyorsaságú A. Bailey.
RDE- A best pass rusher DE Gilberry
LOLB-a pass rusher Justin Houston most ROLB ő is.
ROLB - a pass rusher Sheffield
WILB Derrick Johnson, aki pass rusher többek közt. Ő a kulcs többnyire, mert nem tudni mit játszik, ő ad flexibilitást és kiismerhetetlenséget elvileg.
SILB mindegy ki.

Nem új dolog ez ,de jó emberekkel hatékony. valamint tehermentesítik a kezdőket passz szituációkban, és mint egy kajak négyes, ők erre külön gyakorolnak, ami elég lényeges elem.

Valahogy így fest:

Pirossal jelöltem Derrick Johnsont, aki többnyire hátralép zónába, de foghatja a TE-t ha van, vagy blitzelhet Baileyvel (képen a jobb oldali DL poszton) párban kívül belül, és fő futásfelelős, ha esetleg vicceskednek a támadók.
Vagy DJ cserél a sárgával jelölt McGraw S/LB kombóval, onnan többet blitzel, ekkor a két OLB egyenesen támadja az OT-t. nem kereszteznek.

Ezt játsszuk 2 WRes felállások ellen is. Olyankor egyértelműen DB sor zónázik. Bár eleve mi mindig zónázunk alapból.

Elég jó kis séma ez, sztem ez volt a leghatékonyabb mind közül. Persze veszélyes, kaptunk is belőle yardokat, de igen komoly nyomást generál a vak oldalon, ami néha megéri.

több mint 14 éve
7 játékos lett elküldve, még kettőt kell.
Eric Bakhtiari LB, Tervaris Johnson RB, Javes Lewis DB, Mario Russell DB, Chandler Williams WR, Chris Manno WR, Josue Paul WRulpianus
mindegyik igen meglepő
😊
mondjuk chandler williams-ról áradoztak néha
de minket nem hat meg ilyesmi
😊
több mint 14 éve
7 játékos lett elküldve, még kettőt kell.
Eric Bakhtiari LB, Tervaris Johnson RB, Javes Lewis DB, Mario Russell DB, Chandler Williams WR, Chris Manno WR, Josue Paul WR