Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
22 órája
Kicsekkolt itt már szinte az egész csapat...Mad Maxx és páran még nyomják, de széthullott már ez.
Akkor már álljon a földbe az egész, legyen magas draft pick, vonzó GM/HC opening és jöjjön egy új gárda, h átmenetileg megint bizakodhassunk...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
2 napja
Amadeus the Young
32 818
továbbra is Minshew a tankcommander
criminal lawyer or criminal lawyer?
3 napja
Raiders center Andre James is out Sunday. JPJ will take his place.Ez akár jó hír is lehet a jövőre nézve.
deyell
3 napja
deyell
11 697
Raiders center Andre James is out Sunday. JPJ will take his place.
choose life
5 napja
Amadeus the Young
32 818
www.sportskeeda.com/nfl/news-nfl-insider-notes-raiders-luke-getsy-s-failures-tom-telesco-s-concern-overrated-roster
7 napja
onDier
784
Erre próbáltam utalni én is, mondhatnak a cikkírók bármit ha az edzői gárda látja benne a fantáziát és nem csak tűzoltás akkor draftoljanak nyugodtan qb-t.így-így. QB-t úgy lesz értelme draftolni, ha lesz hozzá HC/OC is.Young korszakos zseni is lehetne, ha mondjuk a 49ers, Vikings, Packers, Texans, vagy Lions húzza.Nekem az a bajom, hogy a szakik szerint a 25-os QB class gyenge, de a 26-os meg bitang. Es ha tankolnank is 1000-el, vagy feltradelunk jövőre, akkor sem fix, hogy hosszútávra megoldjuk a helyzetetEz nem egzakt, jó példa Young és Stroud, Young korszakos zseninek lett volna kiáltva ha a mérete is jók, Stroud meg csoda ha érni fog vmit amilyen rosszul szerepelt némelyik teszten, aztán itt az eredmény. Purdy is ott van csak hogy példát hozzak. Persze itt a system fittek is befigyelnek.
Pari
Ha valamelyik QB-ban látja a vezetőség a potenciált simán ellehet hozni, max még tanul a padon 1-2 évet.
onDier
"ebbe mostani Nflbe" szerintem az OC a legfontosabb poszt egy csapatban.
bmg
Jared Goff a tökéletes példa.
Amadeus the Young
7 napja
Amadeus the Young
32 818
így-így. QB-t úgy lesz értelme draftolni, ha lesz hozzá HC/OC is.Young korszakos zseni is lehetne, ha mondjuk a 49ers, Vikings, Packers, Texans, vagy Lions húzza.Nekem az a bajom, hogy a szakik szerint a 25-os QB class gyenge, de a 26-os meg bitang. Es ha tankolnank is 1000-el, vagy feltradelunk jövőre, akkor sem fix, hogy hosszútávra megoldjuk a helyzetetEz nem egzakt, jó példa Young és Stroud, Young korszakos zseninek lett volna kiáltva ha a mérete is jók, Stroud meg csoda ha érni fog vmit amilyen rosszul szerepelt némelyik teszten, aztán itt az eredmény. Purdy is ott van csak hogy példát hozzak. Persze itt a system fittek is befigyelnek.
Pari
Ha valamelyik QB-ban látja a vezetőség a potenciált simán ellehet hozni, max még tanul a padon 1-2 évet.
onDier
bmg
Jared Goff a tökéletes példa.
7 napja
bmg
2 676
Young korszakos zseni is lehetne, ha mondjuk a 49ers, Vikings, Packers, Texans, vagy Lions húzza.Nekem az a bajom, hogy a szakik szerint a 25-os QB class gyenge, de a 26-os meg bitang. Es ha tankolnank is 1000-el, vagy feltradelunk jövőre, akkor sem fix, hogy hosszútávra megoldjuk a helyzetetEz nem egzakt, jó példa Young és Stroud, Young korszakos zseninek lett volna kiáltva ha a mérete is jók, Stroud meg csoda ha érni fog vmit amilyen rosszul szerepelt némelyik teszten, aztán itt az eredmény. Purdy is ott van csak hogy példát hozzak. Persze itt a system fittek is befigyelnek.
Pari
onDier
7 napja
onDier
784
Nekem az a bajom, hogy a szakik szerint a 25-os QB class gyenge, de a 26-os meg bitang. Es ha tankolnank is 1000-el, vagy feltradelunk jövőre, akkor sem fix, hogy hosszútávra megoldjuk a helyzetetEz nem egzakt, jó példa Young és Stroud, Young korszakos zseninek lett volna kiáltva ha a mérete is jók, Stroud meg csoda ha érni fog vmit amilyen rosszul szerepelt némelyik teszten, aztán itt az eredmény. Purdy is ott van csak hogy példát hozzak. Persze itt a system fittek is befigyelnek.
Pari
7 napja
Nekem az a bajom, hogy a szakik szerint a 25-os QB class gyenge, de a 26-os meg bitang. Es ha tankolnank is 1000-el, vagy feltradelunk jövőre, akkor sem fix, hogy hosszútávra megoldjuk a helyzetet
7 napja
Amadeus the Young
32 818
Három futás egymás után, mikor egyértelműen nem megy a futás?!nem hittem el mikor néztem élőben. 4 futás egymás után.
Minshew-nak a szerződésében van, hogy mindig csináljon valami hülyeséget?
Legalább nem vertek meg annyira, mint vártam.
bmg
7 napja
Amadeus the Young
32 818
Tyree Wilson ranks 93rd out of 93 edge rushers with 75+ rushes in PFF's pass rush productivity metric
7 napja
Cubehead
2 534
Három futás egymás után, mikor egyértelműen nem megy a futás?!Ettől még baromira szar, hogy elvehettük volna a veretlenségüket és szokás szerint lábon lőttük magunkat
Minshew-nak a szerződésében van, hogy mindig csináljon valami hülyeséget?
bmg
7 napja
bmg
2 676
Három futás egymás után, mikor egyértelműen nem megy a futás?!Minshew-nak a szerződésében van, hogy mindig csináljon valami hülyeséget?
7 napja
bmg
2 676
The Raiders have released their inactives list ahead of the game today:Ha T.J. Watt felé futtatnak és kiüti a kezedből a labdát, nincs több esélyed.
RB Dylan Laube
CB Sam Webb
WR Tyreik McAllister
LB Kana’i Mauga
OG Dylan Parham
TE Harrison Bryant
DT Zach Carter
Laube-val amúgy mi van, tudja valaki?
Cubehead
7 napja
Cubehead
2 534
The Raiders have released their inactives list ahead of the game today:RB Dylan Laube
CB Sam Webb
WR Tyreik McAllister
LB Kana’i Mauga
OG Dylan Parham
TE Harrison Bryant
DT Zach Carter
Laube-val amúgy mi van, tudja valaki?
9 napja
Cubehead
2 534
Áá ennyire nem jó a helyzetAndre James a 38.helyen rangsorolt C a ligában. (…)Van egy olyan érzésem, hogy qb fronton is hasonló lehet ez a rangsor...
Amadeus the Young
Bruce
9 napja
Sziasztok!Már jó pár éve olvasom a fórumot, de most jött el a pillanat, hogy hozzátegyem a magamét. Többségében egyet szoktam érteni az itt leírtakkal, de én még ülök az AP hype vonaton és hiszek a Dan Campbell féle fordulatban - engem megvett ez a westside ninja háttér. Persze, lesznek hibái, Campbell is megpróbálkozott anno a playhívással, illetve most is bele lehet állni néha a 4. downos döntéseibe, ettől függetlenül egy szétbombázott, tehetségektől mentes csapatot vett át, majd az első évében jött egy combos 3-13-1, aztán a 2. évében 1-6-tal kezdett, mégis kitartottak mellette, mert kultúrát épít és nem 2 éves projektben gondolkodtak... Azt meg önámítás volt hinni, hogy egy ilyen gyenge kerettel nekünk bármilyen lapot is osztanak idén (ez most nem az itteni közösségre vonatkozik). Jelenleg a 7. legfiatalabb csapat vagyunk, meg kell találni a tehetségeket, a meglévőkkel hosszabbítani (Koonce prove it, Hobbs, Moehrig, Spillane - Epps, Deablo kérdőjel), és fejleszteni a fiatalokat.
Egyelőre az idei draft class nem néz ki rosszul, Bowers gyakorlatilag rárúgta az ajtót az NFL-re és csak azért nem beszélnek róla (ellentétben mondjuk tavaly Laportával), mert nálunk játszik. JPJ nagyon jó karakter és egy állat a pályán, DJ Glaze-t mindenki reach-nek tartotta, mégis kezdő és nem játszik szarul, illetve azon se lepődnék meg, ha vagy Bennett tavalyról vagy az idei 2 draftolt CB közül valaki beválna legalább egy átlagos kezdő szinten, mert a közelmúltban azért jól pecáztunk secondary tagokat a hátsóbb körökben (Hobbs, Amik).
Idén én 5-6 győzelmet vártam és egész éves szenvedést, egyelőre jó úton haladunk 😀 A Minshew kérdés, miszerint minek kellett, már ki lett vesézve százszor. Én csípem a srácot, de cserének kicsit drága, kezdőnek meg kevés, ugyanezt AOC is hozza tizedannyiért - biztos kellett vkit villantani Davisnek. Viszont jövőre már semmi sem mentheti meg a csapatot a QB húzástól, idáig lehetett maszatolgatni Jimmy-vel vagy Minshew-val. És ha hitelt adunk azoknak a pletykáknak, hogy tavaly CJ, idén meg Daniels volt a kiszemelt, akkor elmondható, hogy valakinek jó szeme van a pozihoz a házban. Szerencsére jövőre is lesz vagy 3-4 első körös QB. Ami viszont aggasztóbb, hogy sok csapat a környékünkön QB hiányos... Jelenleg 1/8 vagyunk, de előttünk nem lenne ördögtől való egy QB pick az alábbiaktól: Panthers, Browns, Titans, Jets, Saints, és a Giants is végezhet előrébb. Ez még nagyon távoli és hiszek abban, hogy elöl fogunk húzni. 😀 Én nagy Ward hívő lettem idén, de Sanders-től se mennék falnak, csak a munkamorálját tudom megkérdőjelezni (meg persze a Hollywood részét a világának), viszont magasan neki van a legrosszabb személyzete és így is korrekt számokat hoz. A többi részemről meh... mintha idén húztunk volna egy Nix-et, persze beállnék mögé, de keserű szájízzel.
Sajnos a csoportban mindenhol jó a staff, szóval benne van a pakliban, hogy még évekig nem leszünk tényező, de legalább ilyet már láttunk és átéltünk. Én csak annyit kérek, hogy ha Maxx visszavonul 6-8 év múlva, akkor ne legyen több All-Pro címe, mint playoff meccse. Nem playoff győzelme, hanem playoff meccse... 😀
Egy szó, mint száz: RN4L!
10 napja
Andre James a 38.helyen rangsorolt C a ligában. (…)Van egy olyan érzésem, hogy qb fronton is hasonló lehet ez a rangsor...
Amadeus the Young
10 napja
Amadeus the Young
32 818
Andre James a 38.helyen rangsorolt C a ligában. (…)
12 napja
Nálam inkább:LT Kolton Miller, LG JPJ, C Parham, RG Meredith, RT Glaze
Persze várjunk még azért és nézegessük a fiatalokat idén...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
12 napja
Cubehead
2 534
Jordan Meredith got the start for injured Parham and Meredith was the 2nd highest graded lineman. Andre James is the weak link on the O-Line. 2025 O-Line should look like this: LT Kolton Miller, LG Parham, C Powers-Johnson, RG Meredith, RT Glaze.
‐--------
The highest-graded Raiders in Week 7 vs the Rams:
🥇 Robert Spillane - 87.6
🥈 Jordan Meredith - 85.1
🥉 Brock Bowers - 85.0
🏅 Maxx Crosby - 80.1
🏅 Nate Hobbs - 79.9
Meredith got a chance to start at RG for injured Parham and he did not disappoint. Raiders O-Line is not as bad as people think. They have players.
Szerkesztette: Cubehead
12 napja
Cubehead
2 534
The #Raiders have signed former Panthers 2nd round pick WR Terrace Marshall to the practice squad.
13 napja
Cubehead
2 534
The #Raiders have signed DT Zach Carter to the 53 man roster and waived DT Nesta Jade Silvera