Las Vegas Raiders
39 feliratkozó
1 órája
Csináltam egy négy körös mock draftot:OFF
www.nflmockdraftdatabase.com/user-mock-drafts/2025/user-mock-8162696
Az első körben gondolkozás nélkül vittem Huntert, ha már lecsúszott
Második körben filóztam, hogy elviegyem e Dart-ot, de én ott nem bánnám már.
A 3. körben jött azért az RB
4. körben meg már gondoltam egy falember kell, aki lehet hogy inkább G-ként lesz használható, de van benne azért OT potenciál is és negyedik körben már mindegy.
Bruce
Huhh de jó az ótómatika, hozzánk csak két QB-t húzott, 61-re Milroe-t és 128-ra Shough-t 😀 😀
A++

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 órája
Csináltam egy négy körös mock draftot:www.nflmockdraftdatabase.com/user-mock-drafts/2025/user-mock-8162696
Az első körben gondolkozás nélkül vittem Huntert, ha már lecsúszott
Második körben filóztam, hogy elviegyem e Dart-ot, de én ott nem bánnám már.
A 3. körben jött azért az RB
4. körben meg már gondoltam egy falember kell, aki lehet hogy inkább G-ként lesz használható, de van benne azért OT potenciál is és negyedik körben már mindegy.
1 napja
OL kapcsán kicsit gondolkodtam itt a mostani press conf infók alapján.Miller és Glaze tűnik az OT párosnak, de várható OT pick. Egyfelől Miller szerződésének utolsó évére fordul és 30+-os lesz, másfelől Glaze első éve, bár igen bíztató volt, még nincs bebetonozva a helye a kezdőben.
Az interior OL tűnik izgalmasabbnak, ahol úgy fest igazi nyílt verseny lesz mindhárom posztra.
Parham, JPJ, Meredith és Cappa neveznek egyelőre, de érkezhet még ide is egy rookie simán.
Fontos, hogy a legjobb ötöst keressük, ergó attól, hogy JPJ a legjobb OC, lehet akkor a legjobb a csapatnak, ha Ő mondjuk LG lesz.
NFL snap számaik:
JPJ tavaly volt LG, OC és RG is, bár ott csak 21 snapet.
Meredith tavaly 180 snapet játszott RG és 394 snapet LG posztokon.
Parham tavaly csak RG volt, de 2023ban játszott LG-t (978 snaps) és OC-t (64 snaps) is. 2022ben főleg LG volt, de játszott 2 meccset RG és kettőt OC posztokon is.
Cappa 6691 NFL snapet tud maga mögött, mint RG és sose játszott még más poszton.
Azt elég biztosan kijelenthetjük, hogy Cappa vagy kezdő vagy csere RG lesz.
A három fiatal pedig verekedhet mind a három helyen.
Sok múlik szerintem Cappa formájától. Ha Ő tud stabil kezdő szintet hozni, rendben van fizikailag, akkor egy poszt el is dőlhet rögtön, hiszen Glaze vagy rookie RT számára is segítség lehet egy rutinos stabil RG.
Ebben az esetben marad az OC-LG kiadó és jöhet a „nagy” JPJ-Parham csata. Azért őket emelem ki, mert Ők mindketten lehetnek szerintem OC és OG poszton is kezdők.
Azt gondolom továbbra is, amit egyébként Ted Nguyen is „oszt”, hogy Parham legjobb helye OC lenne és JPJ remek OG lenne.
Az ideális interior szerintem az lenne, ha létrejönne a JPJ-Parham-Cappa belső kezdő hármas és Meredith mindhárom poszton bevethető csere lenne mögöttük.
Miller-JPJ-Parham-Cappa-Glaze kezdő, Meredith, Munford és 1-2 rookie mint depth, ha most kéne valamit mondanom 😊
Nálatok?
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
1 napja
What’s the plan at right tackle?Spytek: “DJ Glaze and we have nine draft picks - and you know I love offensive linemen.”
1 napja
Spytek on WR depth: "We've got a good one in Jakobi (Meyers). I've always been a fan of Tre (Tucker). We're looking other guys that are still out there in free agency right now...and I think it's a pretty solid draft class, too."
1 napja
One interesting detail from our chat with John Spytek: the Raiders are looking at four guys competing for the two starting guard spots: Powers-Johnson, Parham, Cappa and Meredith.And the three other than Cappa will compete for the center job.
3 napja
Arra szinte semmi esély szerintem 😊Sources: The #Raiders are signing veteran LB Devin White to a 1-year deal.low risk high reward. Szerintem kurva jó lesz.
Raiders GM John Spytek drafted White in Tampa Bay and now reunites with him in Las Vegas.
Rolni
Amadeus the Young
Ennyiért Ő viszont jöhetett volna:
Breaking: The #Texans are signing former #Colts LB E.J. Speed to a 1-year $5M deal, sources tell @NFLonFOX.
Speed spent six seasons in Indy and is coming off a career-best year with 142 tackles in 15 games, including 7 TFLs and 5 PBUs.
4 napja
Sources: The #Raiders are signing veteran LB Devin White to a 1-year deal.low risk high reward. Szerintem kurva jó lesz.
Raiders GM John Spytek drafted White in Tampa Bay and now reunites with him in Las Vegas.
Rolni
criminal lawyer or criminal lawyer?
4 napja
Sources: The #Raiders are signing veteran LB Devin White to a 1-year deal.Devin White had a decent rookie year, he’s continually been among the worst coverage ILB in the NFL. Missed tackles, noticeable lack of effort at times
Rolni
Did do decent with the Texans last year in very limited snaps. #Raiders banking they can get something similar to the limited snaps last year, obviously has connection to Spytek and Carroll/Graham get the best of ILB. More than likely is just depth, but starting wise there’s some concern
4 napja
Sources: The #Raiders are signing veteran LB Devin White to a 1-year deal.Raiders GM John Spytek drafted White in Tampa Bay and now reunites with him in Las Vegas.
4 napja
Igen lehetReni lehet visszatér 😊Hozzánk? 😮
Rolni
Bruce
4 napja
Just in: The #Patriots are expected to release LB Ja'Whaun Bentley after seven seasons, during which he started 68 games, recorded over 500 tackles, and served as a multi-time captain.jöhet jöhet
Rolni
criminal lawyer or criminal lawyer?
5 napja
Just in: The #Patriots are expected to release LB Ja'Whaun Bentley after seven seasons, during which he started 68 games, recorded over 500 tackles, and served as a multi-time captain.
6 napja
Tudják, csak tesznek rá, mert elhiszik, hogy ők az okosok, mindenkinél jobban tudják, az ő edzőik majd kihozzák a tehetséget, bla bla. Aztán meg nem.A Panthersnél hitték mindig is a robbantást, nem itt gondolják, mert akkor többéves contractot kapott vna.Hát több 100 ilyen igazolás van évente, teljesen standard ez. Ez a veteránok sorsa. De a jelek szerint a csapatok nem tudják, hogy feleslegesen teszik.
Attól még fölösleges pénz, vetminért is.
Nincs semmilyen hatása, nincs benne upside. Egy UDFA-ban lehet. Értelmetlen igazolás akkor is ha rostert fog, akkor is ha OTA-ban sem marad meg.
Willie Parker
topin
6 napja
A Panthersnél hitték mindig is a robbantást, nem itt gondolják, mert akkor többéves contractot kapott vna.Hát több 100 ilyen igazolás van évente, teljesen standard ez. Ez a veteránok sorsa. De a jelek szerint a csapatok nem tudják, hogy feleslegesen teszik.
Nincs semmilyen hatása, nincs benne upside. Egy UDFA-ban lehet. Értelmetlen igazolás akkor is ha rostert fog, akkor is ha OTA-ban sem marad meg.
Willie Parker
7 napja
A Panthersnél hitték mindig is a robbantást, nem itt gondolják, mert akkor többéves contractot kapott vna.de ki beszél itt robbantásról? Nem a világot megváltani hozták,d e még a posztot se. Ha nem lesz 53-ban akkor sincs semmi. Ha meg hozza blokkolásban amit tud, akkor meg odaférhet. Nem oszt nem szoroz az a papíron meglévő anyagi különbség közte meg egy UDFA között.Ő tipikusan az, akire ráfogják, hogy blokkoló TE, mert elkapasban szar. De nem jó blokkoló, abban is szar. Ha szerencsétek van nem éli meg az 53as szűkítést.Szerintem az ő teljesítményét egy ingyen játszó UDFA lehozza, ezért felesleges valakit leigazolni. Hátha robbant...5 éve...maximum petárdát július 4-én
gabokocka
Willie Parker
Beégett gondolom a tavalyelőtti szezonja azt földet rá. Mások meg felszedik, megnézik hasznukra lesz-e. Ennyi van ebben a történetben nem több.
topin
7 napja
de ki beszél itt robbantásról? Nem a világot megváltani hozták,d e még a posztot se. Ha nem lesz 53-ban akkor sincs semmi. Ha meg hozza blokkolásban amit tud, akkor meg odaférhet. Nem oszt nem szoroz az a papíron meglévő anyagi különbség közte meg egy UDFA között.Ő tipikusan az, akire ráfogják, hogy blokkoló TE, mert elkapasban szar. De nem jó blokkoló, abban is szar. Ha szerencsétek van nem éli meg az 53as szűkítést.Szerintem az ő teljesítményét egy ingyen játszó UDFA lehozza, ezért felesleges valakit leigazolni. Hátha robbant...5 éve...maximum petárdát július 4-én
gabokocka
Willie Parker
Beégett gondolom a tavalyelőtti szezonja azt földet rá. Mások meg felszedik, megnézik hasznukra lesz-e. Ennyi van ebben a történetben nem több.
7 napja
Ő tipikusan az, akire ráfogják, hogy blokkoló TE, mert elkapasban szar. De nem jó blokkoló, abban is szar. Ha szerencsétek van nem éli meg az 53as szűkítést.Szerintem az ő teljesítményét egy ingyen játszó UDFA lehozza, ezért felesleges valakit leigazolni. Hátha robbant...5 éve...maximum petárdát július 4-én
gabokocka
7 napja
Ő tipikusan az, akire ráfogják, hogy blokkoló TE, mert elkapasban szar. De nem jó blokkoló, abban is szar. Ha szerencsétek van nem éli meg az 53as szűkítést.Mondjuk PFF-nél 1 nagyon szar éve volt blokkolásban. 1 gyenge 1 közepes meg 4 átlag feletti van még a tarsolyban. Vetminért teljesen rendben van ez a kísérlet. Ha nem jön be, akkor sincs semmi..
gabokocka
7 napja
Ő tipikusan az, akire ráfogják, hogy blokkoló TE, mert elkapasban szar. De nem jó blokkoló, abban is szar. Ha szerencsétek van nem éli meg az 53as szűkítést.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.