Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
3 órája
Fatukasi jó igazolás volt. Thomas Booker IV meg úgy tűnik, jó trade. főleg hogy Jakorian Bennett megint IR-en van. Tonkától kicsit többet vártam
built for this shit
5 órája
Cousin szvsz jó volt, látszott a rutin meg,hogy nem teljesen ismeretlen a rendszer. Azbis látszott, hogy akar. Mondjuk a második int pont ezért lett ott kicsit túl erőltette. Ami a wr sort illeti van egy rakat jó munkás emberünk. Ez lehet jó is meg kevés is. Ha Mayers feltudna lépni ahogy azt várják akkor a Bowers, Mayers, Jeanty és Washington négyese már szépen viszi a figyelmet és jól elosztva a labdákat ők is profitálhatnak. De ha ez nem megy akkor kelleni fog jövőre egy domináns x elkapó

6 órája
szerintem ez azért van mert Cousins karja nem az igazi már.Én meg azt gondolom, hogy Cousins annyira csak közelre tudott, mert, akart dolgozni, hogy ezzel erősen belimitálta a WR-ek lehetőségét.Olyan súlytalan volt az egész, mintha csak azért lettek volna a pályán, hogy meglegyen a létszám. Mondjuk ez lehet Cousins, vagy game plan hibája, vagy nincs chemistry v akármi, de alsó-közép WR2 potenciálnál többet nem bírtam felfedezni benük. Szerintem idén nem lesz olyan elkapónk, aki egy meccsen tud 100+ yardot hozni (kivéve, ha hibázik a védelem és egy 10 yardost passzt benéz 70 yardos elkapásra)Két dolog ami nem tetszett a tegnapi meccsünkbe azNekem a Wr corp-al nem volt gondom...mit láttál?
- a WR corp volt,
- és a 4. negyedbeli O játékunk
a többi eddig egész rendben van, csak hát az ellenfél a 1/1 várományos. Kiváncsian várom, mit tudunk egy high scoring offense és egy brutal D ellen.
Pari
Nekem inkább Cousins-al volt gondom, ha már passz játéknál tartunk 😊
Rolni
Cousins szerintem "okés" volt, ha azt vesszük, hogy új csapat, új edző, új playbook az első félidőben kifejezetten tetszett,hogy fel volt tüzelve, de a végére kialudt.
Pari
Kell még pár meccs, hogy lássuk miről van szó igazából...
Rolni
built for this shit
9 órája
Én meg azt gondolom, hogy Cousins annyira csak közelre tudott, mert, akart dolgozni, hogy ezzel erősen belimitálta a WR-ek lehetőségét.Olyan súlytalan volt az egész, mintha csak azért lettek volna a pályán, hogy meglegyen a létszám. Mondjuk ez lehet Cousins, vagy game plan hibája, vagy nincs chemistry v akármi, de alsó-közép WR2 potenciálnál többet nem bírtam felfedezni benük. Szerintem idén nem lesz olyan elkapónk, aki egy meccsen tud 100+ yardot hozni (kivéve, ha hibázik a védelem és egy 10 yardost passzt benéz 70 yardos elkapásra)Két dolog ami nem tetszett a tegnapi meccsünkbe azNekem a Wr corp-al nem volt gondom...mit láttál?
- a WR corp volt,
a többi eddig egész rendben van, csak hát az ellenfél a 1/1 várományos. Kiváncsian várom, mit tudunk egy high scoring offense és egy brutal D ellen.
Pari
Rolni
Cousins szerintem "okés" volt, ha azt vesszük, hogy új csapat, új edző, új playbook az első félidőben kifejezetten tetszett,hogy fel volt tüzelve, de a végére kialudt.
Pari
Kell még pár meccs, hogy lássuk miről van szó igazából...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
11 órája
Olyan súlytalan volt az egész, mintha csak azért lettek volna a pályán, hogy meglegyen a létszám. Mondjuk ez lehet Cousins, vagy game plan hibája, vagy nincs chemistry v akármi, de alsó-közép WR2 potenciálnál többet nem bírtam felfedezni benük. Szerintem idén nem lesz olyan elkapónk, aki egy meccsen tud 100+ yardot hozni (kivéve, ha hibázik a védelem és egy 10 yardost passzt benéz 70 yardos elkapásra)Két dolog ami nem tetszett a tegnapi meccsünkbe azNekem a Wr corp-al nem volt gondom...mit láttál?
- a WR corp volt,
Pari
Rolni
11 órája
Két dolog ami nem tetszett a tegnapi meccsünkbe azNekem a Wr corp-al nem volt gondom...mit láttál?
- a WR corp volt,
Pari
11 órája
Két dolog ami nem tetszett a tegnapi meccsünkbe az - a WR corp volt,
11 órája
Nem tudom mennyire a Dolphins érdeme, de rendesen jó volt nézni mindkét/mindhárom csapatrészünk játékát.Sokat még ne vonjunk le, de amúgy igen, jó volt nézni 😊
Pl a defense mikor tudta a következő eredményeket felmutatni egy meccsen belül: 1; egész jó volt futás ellen egy jó rb-vel szemben, 2, volt nyomás az irányítón, 3, volt leütött passz, 4, int. 5, 3and out-k.
Az offense fal szépen dolgozott mind futásnál mind passznál. Szóval kis Carroll elmehet a f..szba. mondjuk ezt eddig is tudtuk. A futó tandem/trió abszolút rendben van s ha még Bowers is visszakerül. Nem azt mondom van még min fejleszteni
/dolgozni de azért egy két álmatlan éjszakát azért már most is fognak egyik másik D koordinátornak okozni meccs előtt 😉
Cubehead
És végülis ez a lényeg!
OL jól dolgozott, futás szépen ment, Jeanty remek volt.
Védelem meglepően jó volt, bár volt pár lefagyás...persze itt lehet leginkább faktor a Miami O keret...
ST nagyon tetszetős volt 1 vagy 2 visszahordás levédés terén mutatott akciót leszámítva...
Raiders CB Treydan Stukes (CB3-Tier 2/High level NFL starter) had an outstanding 89.6 PFF grade in week 1, 2nd highest amongst all NFL CBs. Stukes finished T-1st on the Raiders with 6 tackles, had a pass defended, and an INT. His 33.3 passer rating when targeted was 2nd amongst all NFL CBs in week 1 with > 20 snaps.Ebben az a fura azért, hogy FS poszton játszott 😊
Cubehead
11 órája
Nem tudom mennyire a Dolphins érdeme, de rendesen jó volt nézni mindkét/mindhárom csapatrészünk játékát. Pl a defense mikor tudta a következő eredményeket felmutatni egy meccsen belül: 1; egész jó volt futás ellen egy jó rb-vel szemben, 2, volt nyomás az irányítón, 3, volt leütött passz, 4, int. 5, 3and out-k.
Az offense fal szépen dolgozott mind futásnál mind passznál. Szóval kis Carroll elmehet a f..szba. mondjuk ezt eddig is tudtuk. A futó tandem/trió abszolút rendben van s ha még Bowers is visszakerül. Nem azt mondom van még min fejleszteni
/dolgozni de azért egy két álmatlan éjszakát azért már most is fognak egyik másik D koordinátornak okozni meccs előtt 😉

12 órája
Highest graded #Raiders per PFF (30+ snaps).1. Jeremy Chinn 90.4
2. Treydan Stukes 89.6
3. Tyler Linderbaum 83.9
4. Michael Mayer 83.4
5. Maxx Crosby 83.4
6. Kolton Miller 82.7
7. Jalen Nailor 76.5
8. Ashton Jeanty 74.7
9. Kwity Paye 74.6
10. DJ Glaze 71.5
12 órája
Raiders CB Treydan Stukes (CB3-Tier 2/High level NFL starter) had an outstanding 89.6 PFF grade in week 1, 2nd highest amongst all NFL CBs. Stukes finished T-1st on the Raiders with 6 tackles, had a pass defended, and an INT. His 33.3 passer rating when targeted was 2nd amongst all NFL CBs in week 1 with > 20 snaps.

1 napja
szóval az eddigi 3 szezonja során nem sokat csinált. annyit biztos nem, ami ezt a jellegű pénzt indokolná. de lehet, hogy most valóban hatalmas breakout szezon jön, és Bowers igénybe vehetősége pedig kérdéses a jövőt illetően, akkor érthető.The #Raiders have agreed to terms on an 3-year extension with TE Michael Mayer worth $45M with $30M guaranteed. The $15M APY ranks 4th among current TE contracts.Komoly így snap nélkül előre, de TC-ben és preseason során jól nézett ki...
KeyG
Rolni
built for this shit
2 napja
sok ez, de Spytek és Kubiak tudja. Ehhez azért 2 TE-s felállásban Mayernek termelnie kell. Nyilván nem akarták megkockáztatni, hogy BrockThe #Raiders have agreed to terms on an 3-year extension with TE Michael Mayer worth $45M with $30M guaranteed. The $15M APY ranks 4th among current TE contracts.Komoly így snap nélkül előre, de TC-ben és preseason során jól nézett ki...
KeyG
Rolni
egyedül maradjon jövőre.
2 napja
The #Raiders have agreed to terms on an 3-year extension with TE Michael Mayer worth $45M with $30M guaranteed. The $15M APY ranks 4th among current TE contracts.Komoly így snap nélkül előre, de TC-ben és preseason során jól nézett ki...
KeyG
2 napja
The #Raiders have agreed to terms on an 3-year extension with TE Michael Mayer worth $45M with $30M guaranteed. The $15M APY ranks 4th among current TE contracts.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 napja
The #Raiders have claimed G Bryce Cabeldue off waivers from the Seahawks. Cabeldue is a former 2025 6th round by the Seahawks out of Kansas and played in 8 games last season.Igazi ZBS OG, akit mind Kubiak, mind Dennison ismer tavalyról
The #Raiders have waived G Atonio Mafi after claiming G Bryce Cabeldue off of waivers from the Seahawks.
Cubehead
Jó igazolásnak tűnik
3 napja
The #Raiders have claimed G Bryce Cabeldue off waivers from the Seahawks. Cabeldue is a former 2025 6th round by the Seahawks out of Kansas and played in 8 games last season.The #Raiders have waived G Atonio Mafi after claiming G Bryce Cabeldue off of waivers from the Seahawks.
Szerkesztette: Cubehead

4 napja
Bowers is elég sérülékeny lett mostanra...Ez a mostani simán lehet amiatt, hogy tavaly visszasiettették azok a hülyék...de igen lassan issue lesz, ha így folytatja
Bruce
4 napja
Bowers is elég sérülékeny lett mostanra...
4 napja
Raiders officially listed RB Ashton Jeanty as a full participant in today’s practice.Csak, hogy legyen némi pozitív hír is

4 napja
Oh a faszom...Bowers térdműtéten esett át...
kapitnono
deyell
Some thoughts:
Often these take 4-6 weeks to get back to 100%
This is the same knee as his PCL sprain in 2025.
He will be limited when he returns.
There is no guarantee that this meniscus magically cooperates as he ramps back up, sometimes these take time.
The Raiders are expected to be bad (again), what’s the rush in bring him back quickly….or shutting him down early?
4-6 hét reálisan...
Egész évre lezárni és reménykedni, hogy jövőre rendesen vissza tud térni vagy az fölös túlzás?
Szerkesztette: Rolni
4 napja
Proxyi
248
Bowers térdműtéten esett átGood guy Bowers, még szezon előtt feküdt kés alá.
kapitnono
4 napja
Bowers térdműtéten esett át...
kapitnono
built for this shit