Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Mondj jobbat!Ki nálad a befutó Rex kilövése után...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Azért aggaszt, hogy a rushD-t és a passrusht is ilyen gyengén tolta a Donkeys D#....
több mint 11 éve
Kell nekünk ez?
több mint 11 éve
Na akkor vszeg elég hamar kiderül kire vártunk eddig...
több mint 11 éve
A Hamilton-Del Rio párharcot eddig Pep hozza...Denver O elég döcögős...nem értem a hype-ot Adam Gase körül...
több mint 11 éve
Amúgy, ahogy telik az idő egyre kevésbé tudom kinek örülnék igazán, mint HC...
több mint 11 éve

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Hát de a két csapatban mindenkit máshogy hívnak! 😊Más:
Al Saunders és John DeFilippo neve felmerült a Browns-nál mint OC.
több mint 11 éve
Aegyikbevan kakukktojásÉn négy különbséget látok! Mindenkit máshogy hívnak...BruceMario Williams - Marcell Dareus - Kyle Williams - Jerry HughesAhhozképest ligaelső 54 zacskóva 😀 😀sutianapJim Schwartz DCnek?RolniNagyon nincs hozzá itt DL, Schwartz nagyon keveset blitzel, 4-man rush-sal szeret pressuret generálni.empty taxi
vs.
Justin Tuck - Antonio Smith - Justin Ellis - CJ Wilson
van itten némi különbség 😊empty taxi

több mint 11 éve
Én négy különbséget látok! Mindenkit máshogy hívnak...Mario Williams - Marcell Dareus - Kyle Williams - Jerry HughesAhhozképest ligaelső 54 zacskóva 😀 😀sutianapJim Schwartz DCnek?RolniNagyon nincs hozzá itt DL, Schwartz nagyon keveset blitzel, 4-man rush-sal szeret pressuret generálni.empty taxi
vs.
van itten némi különbség 😊empty taxi
több mint 11 éve
Mario Williams - Marcell Dareus - Kyle Williams - Jerry HughesAhhozképest ligaelső 54 zacskóva 😀 😀sutianapJim Schwartz DCnek?RolniNagyon nincs hozzá itt DL, Schwartz nagyon keveset blitzel, 4-man rush-sal szeret pressuret generálni.empty taxi
vs.
van itten némi különbség 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Ahhozképest ligaelső 54 zacskóva 😀 😀Jim Schwartz DCnek?RolniNagyon nincs hozzá itt DL, Schwartz nagyon keveset blitzel, 4-man rush-sal szeret pressuret generálni.empty taxi

több mint 11 éve
Jim Schwartz DCnek?RolniNagyon nincs hozzá itt DL, Schwartz nagyon keveset blitzel, 4-man rush-sal szeret pressuret generálni.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
DCnek nagyon elegedett lennek Coach Daddel, kor ide vagy oda.Delonso_Adnám 😊
Jim Schwartz DCnek?
több mint 11 éve
DCnek nagyon elegedett lennek Coach Daddel, kor ide vagy oda.
több mint 11 éve
Rex Ryan állítólag Roman-t viszi OC-nek, így Trestman opció maradhat...
több mint 11 éve
Én úgy látom, hogy Davis az aki kiválasztja a HC-t. Ő pedig csak Shanny-val és Del Rio-val tárgyalt, szóval közülük kerülhet ki az új vezető. Az, hogy még senki sincs kinevezve azt jelenti, hogy Del Rio a célpont, hogy Shanny vészmegoldás, ha nem jönne Jack, vagy csak kíváncsiak voltak, hogy van-e benne még spiritusz, azt nem lehet tudni. Én azt mondom, hogy Jack már rudja, hogy kit szeretne OC-nak, ez biztos, hogy el is hangzott a tárgyaláson és ahogy Rolni utalt is rá a HC meghallgatásokkal kapcsolatban, már lehet, hogy az OC-t keresték ezek alatt.Rex lett a Bills HC, de most azt olvastam, hogy Greg Roman az OC jelölt, szóval nálunk még képben maradhat Trestman, ha egyáltalán szóba került a neve.
több mint 11 éve
Gondolom Trestman szàmára vonzóbb Rexivel kergetni a gyűrűt, mint itt elindulni 0-ról. Markék előtt 2 út van DHC+ OC, vagy OHC+Tarver. Szerintem az előbbi a JDR+Trestman lehetett, utóbbi Shanny/Bevell/Hamilton. A gond ott van, JDR a Superbowlig várós, addigra pedig elkelhet az összes OC. Szóval reálisnak érzem Shannyt, mint safepicket. Sparanot szerintem lehúzhatjuk a listáról, ha ő lenne a jelölt, akkor már jött volna OC. Szerintem ő akkor jön képbe, ha mindenkiről lemaradunk.
több mint 11 éve
Ezt az utolsó gondolatod bem értem Amadeus. Bár lehet én vagyok még nagyon másnapos. Mi értelme kivárni és engedni elmenni a legjobb elérhető OC amikor Jdr vagy Sparano lehetséges jelölt? Mindkettő esetében egyet értünk,hogy kell. A jó OC

több mint 11 éve
Szerintem most, hogy a Bills Rex mellett döntött, előtérbe kerülhet Ratface vagy Bevell. Rex viheti magával Trestmant, ami azt jelenti, hogy alig marad értelmes OC a piacon, szóval O beállitottságú HC jöhet. DCnk van, az nem gond. Szerintem Markék erre vártak, mert bár HC jelölt van, nem mindegy a staff körülötte a fiatalok miatt.
több mint 11 éve
Vagy a bills mai lépésére
több mint 11 éve
Kire várunk ennyire?szenteattisJDR vagy Bevell, de Rio a valószínűbb
több mint 11 éve
Kire várunk ennyire?
több mint 11 éve
én is...bár bowles-nak még mindig jobban örülnék...még mindig Trestman a legjobb.Igen erre a 2 formára én is rákerestem...gondolom mindkettő a mixben lenne...Mondjuk nekem ebben az az érdekes, h ki lenne az OC, mert ugye Koetter, akit sokan no brainer-nek mondtak JDR alá elfogadta a Tampa ajánlatát...RolniKét másik OC-je volt a JAX-nél, Bill Musgrave jelenleg az Eagles, Carl Smith pedig a Seahawks QB-edzője. Smith mondjuk már 66 éves, Musgrave csak 47, ő egyébként '97-ben már dolgozott a Raidersnél mint QB-coach.empty taxi
Illetve emellett lehet egy olyan szál, ami nagyon elméleti és kicsit necces is...MD és RM kiköti, h az OC keresésbe erősen belefolyhatnak és a korábban meginterjúvolt Shurmur, Linehan, valamint piacon lévő Trestman trióból valakit "megvesznek". Shurmur esetében kéne az ass.HC titulus is...
Mike Tice jöhet JDR kapcsán szóba, mint OL edző...Rolni
JDR-Trestman-Tarver, már alá is írnám.Amadeus91