Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
És, hogy bedobjak 3 nevet is OCnek:Pete Carmichael Jr., Sr.-ral anno együtt melózott Sparano Clevelandben és sztem ő lesz az egyik bűnbak az idei Saints-mélyrepülés kapcsán.
Mike Mularkey, Ben McAdoo(ha robban a Giants staff), Alex Van PeltRolni
Szerk. közben megnéztem Jr. is tagja volt már az akkori Browns stábnak mint TE-coach.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Ne, ne, ne. Könyörgöm, soha nem lesz itt változás. Menjen már mindenki, akinek ehhez a 3-13hoz köze van. Komolyan Reggie+Sparano jövőre? Top5 pick lesz, megint.
több mint 11 éve
És, hogy bedobjak 3 nevet is OCnek:Marc Trestman (gondolom repül)
Mike Mularkey, Ben McAdoo(ha robban a Giants staff), Alex Van PeltRolni
built for this shit
több mint 11 éve
És, hogy bedobjak 3 nevet is OCnek:Mike Mularkey, Ben McAdoo(ha robban a Giants staff), Alex Van Pelt
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Összevissza nézegetik Mack-et 4-3OLB-k és 3-4OLB-k között, de a lényeg, h állat a srác: www.profootballfocus.com/blog/2014/12/21/raiders-mack-moving-forward/Mack is currently the highest rated 4-3 outside linebacker, out-grading All-Pro level talent such as Von Miller and Lavonte David.
Ebbe a tegnapi sack-es, karcsapkodós, komoly pressure-el járó meccs nincs is még benne...
több mint 11 éve
Azzal tisztában vagyok, h eddig csak szar OCket szedett össze és ő maga sem jó annak.Kulcs kérdés az lenne, hogy milyen OC-t tud szerezni vagy milyet tud alá szerezni RM\MD...2 OC-je volt a Phins HC évek alatt, abból Dan Henning már visszavonult, a másik meg Brian Daboll, aki mint ex-Chiefs OC annyira nem is ismeretlen a csoportban...empty taxi
Én azt gondolom, h ha tudna érkezni alá egy fiatal, jó OC akkor JT-vel lenne két fiatal, kreatív, jóféle koordinátora, ő pedig foglalkozhat a játékosok lelkével, a motivációval. Nem Ő lenne az első olyan HC,akinek első helyén nem jött össze, aztán sikerül...Rolni
Ezért írtam, h szerez RM\MD. Tudom, h általában a HC szedi össze a stábját, de sok esetben azért egyeztetés van a vezetőséggel. Ha együtt tudnának szerezni vmi rendes OC-t...tudom, h sok a ha megint...csak kicsit tartok attól, h jön egy DA2.0 és gyengébb helyzetben leszünk...
több mint 11 éve
Kulcs kérdés az lenne, hogy milyen OC-t tud szerezni vagy milyet tud alá szerezni RM\MD...2 OC-je volt a Phins HC évek alatt, abból Dan Henning már visszavonult, a másik meg Brian Daboll, aki mint ex-Chiefs OC annyira nem is ismeretlen a csoportban...
Én azt gondolom, h ha tudna érkezni alá egy fiatal, jó OC akkor JT-vel lenne két fiatal, kreatív, jóféle koordinátora, ő pedig foglalkozhat a játékosok lelkével, a motivációval. Nem Ő lenne az első olyan HC,akinek első helyén nem jött össze, aztán sikerül...Rolni

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Tudom, h egyedül vagyok a szemléletemmel, de ha nincs TOP edző a kalapban, akkor továbbra is azt gondolom, h Sparano-t erősen meg kell nézni. A játékosok szeretik, játszanak érte:www.sportsworldreport.com/articles/39832/20141218/oakland-raiders-rumors-derek-carr-favors-tony-sparano-over-jim-harbaugh-amari-cooper-draft-mychal-rivera-latavius-murray-khalil-mack-future-stars.htm
fansided.com/2014/12/16/oakland-raiders-love-playing-tony-sparano/
Kulcs kérdés az lenne, hogy milyen OC-t tud szerezni vagy milyet tud alá szerezni RM\MD...
Én azt gondolom, h ha tudna érkezni alá egy fiatal, jó OC akkor JT-vel lenne két fiatal, kreatív, jóféle koordinátora, ő pedig foglalkozhat a játékosok lelkével, a motivációval. Nem Ő lenne az első olyan HC,akinek első helyén nem jött össze, aztán sikerül...
több mint 11 éve
Sztem nagyon jó!Na és a legfontosabb a W-n túl, hogy élőben néztem és még így is sikerült nyernünk, ilyen legutóljára azt hiszem tavaly fordult elő. Igaz nem eredménykövetőztem, de az hogy így győztünk, hogy én is láttam, így most már nem babonáskodok tovább! 😀Bruceez most jó vagy sem???gaben
Mert már tényleg elhittem, hogy ha én nézek egy meccsünket akkor kikapunk.
több mint 11 éve
Na és a legfontosabb a W-n túl, hogy élőben néztem és még így is sikerült nyernünk, ilyen legutóljára azt hiszem tavaly fordult elő. Igaz nem eredménykövetőztem, de az hogy így győztünk, hogy én is láttam, így most már nem babonáskodok tovább! 😀Bruceez most jó vagy sem???
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Na és a legfontosabb a W-n túl, hogy élőben néztem és még így is sikerült nyernünk, ilyen legutóljára azt hiszem tavaly fordult elő. Igaz nem eredménykövetőztem, de az hogy így győztünk, hogy én is láttam, így most már nem babonáskodok tovább! 😀
több mint 11 éve
ez is a te hibád |8sorozatban a 3. győzelem hazai pályán (utoljára ilyen: 2010-ben). Sparanóval idén 3 pozitív mérlegű csapatot győztünk le. Dennis Allen alatt egyet sem...kurva jó, nyakunkon fog ragadni.Amadeus91
The 13 yards rushing allowed by Raiders tied for 3rd fewest since merger.deyell
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Azt almodtam hogy mack-el es hayden-el menten a mai ceges karacsonyi buliba...kezdek aggodni.
több mint 11 éve
sorozatban a 3. győzelem hazai pályán (utoljára ilyen: 2010-ben). Sparanóval idén 3 pozitív mérlegű csapatot győztünk le. Dennis Allen alatt egyet sem...kurva jó, nyakunkon fog ragadni.
The 13 yards rushing allowed by Raiders tied for 3rd fewest since merger.deyell
több mint 11 éve
sorozatban a 3. győzelem hazai pályán (utoljára ilyen: 2010-ben). Sparanóval idén 3 pozitív mérlegű csapatot győztünk le. Dennis Allen alatt egyet sem...The 13 yards rushing allowed by Raiders tied for 3rd fewest since merger.
built for this shit
több mint 11 éve
Királyság 😊A lényeg, h a fiatalok többsége jól játszott és megvan a W!!
több mint 11 éve
Stadion is van már 2015-re: www.si.com/nfl/2014/12/21/oakland-raiders-stadium-lease-extension
több mint 11 éve
Én is pont azon kezdtem agyalni, mikor olvastam, hogy közvetlenül az utolsó meccse előtt írta alá az új szerződését? Kizártnak tartom, sőt én még bízom abban, hogy nem a Rozsomákokat választja.
több mint 11 éve
www.silverandblackpride.com/2014/12/19/7425647/jim-harbuagh-agrees-to-become-michigans-hcEz még nem official mondjuk...nem is értem azt amelyik azt írja, h már alá is írt...hogy tehetné, mikor él a szerződése még SFben...max vmi szándéknyilatkozatot írhat alá ilyenkor sztem...
Report: Jim Harbaugh agrees to become Michigan Head Coach
kezdhetünk neveket beírni, hogy ki, kinek örülne.Amadeus91
Gruden hosszabbított nemrég, sza ő is out.
Érdekes lesz ez...
Holgrem, Del Rio, fiatal koordinátor vagy egyetemi ember??
több mint 11 éve
www.silverandblackpride.com/2014/12/19/7425647/jim-harbuagh-agrees-to-become-michigans-hcReport: Jim Harbaugh agrees to become Michigan Head Coach
kezdhetünk neveket beírni, hogy ki, kinek örülne.
több mint 11 éve
The Raiders have signed LB Spencer Hadley to the active roster
Tarell Brown -> IR. Chekwa out, Hayden questionable. jól fog kinézni a secondary
built for this shit
több mint 11 éve
Nem lesz LA team 2015: espn.go.com/blog/oakland-raiders/post/_/id/8452/no-l-a-for-now-what-it-means-for-raiders
több mint 11 éve
Tuck arról, hogy mentorálja Macketezert erdemes veteranokat igazolni
"It was never really me seeking him out and trying to teach him things. He sought me out. He asked for the locker next to mine; he asked questions during training camp. We talk constantly during the week and during games. He’s made it easy for me, because all I have to do is answer his questions."deyell
több mint 11 éve
Tuck arról, hogy mentorálja Macket
"It was never really me seeking him out and trying to teach him things. He sought me out. He asked for the locker next to mine; he asked questions during training camp. We talk constantly during the week and during games. He’s made it easy for me, because all I have to do is answer his questions."
built for this shit