Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 865
Allen és Tarver tegnapi sajttáján elmondottak közül azt lehetett kiolvasni, hogy idehoztak sok veteránt, hogy vezér legyen, de nem hogy nem vezérek, hanem még lusta motiválatlan semmirekellők. nem Penn, hanem a hármas a védőfalban Simset leszámítva. és ahelyett hogy Harris elvenne Tucktól snapet, kivágják

deyell
Penn teljesen korrekt szerintem is - Raiders szurkolóként nőtt fel - a Tuck, Woodley, Smith 3-s mehet a picsába év végén.
több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 930 — Sworn to the Dark
Sio out
MJD, Roach, Antonio Smith questionable

built for this shit

több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 9 045 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
John Abraham IR listára került az agyrázkódása miatt, ebben az a durva, hogy állítólag ez volt neki az első. Roach-ra nézve ez nem túl bíztató.peterbadbone
Emlékezet kiesései vannak így nem csoda...silent7939
Ha a meccsekre gondolok nekem is...😀
Jobbulást neki!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
John Abraham IR listára került az agyrázkódása miatt, ebben az a durva, hogy állítólag ez volt neki az első. Roach-ra nézve ez nem túl bíztató.peterbadbone
Emlékezet kiesései vannak így nem csoda...
több mint 11 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
John Abraham IR listára került az agyrázkódása miatt, ebben az a durva, hogy állítólag ez volt neki az első. Roach-ra nézve ez nem túl bíztató.

több mint 11 éve
Allen és Tarver tegnapi sajttáján elmondottak közül azt lehetett kiolvasni, hogy idehoztak sok veteránt, hogy vezér legyen, de nem hogy nem vezérek, hanem még lusta motiválatlan semmirekellők. nem Penn, hanem a hármas a védőfalban Simset leszámítva. és ahelyett hogy Harris elvenne Tucktól snapet, kivágják

Greg Olson confirmed Derek Carr made the wrong protection call on the play J.J. Watt had a free run at him.

built for this shit

több mint 11 éve
Menelik Watson practicing with the third team.

jólvan b+deyell
jó pick volt!

Harris cut? menjenek már a faszba.
több mint 11 éve
Dennis Allen said "Miles (Burris) is doing a good job for us."

GTFO

The Raiders have waived LB Kaelin Burnett and DE Shelby Harris.

Harrist nem értem, hogy miért pont őt, de kellett egy roster spot linebackernek (gondolom Bojay lesz az). tehát Sio és Roach out, csodás

Raiders "were high on Shelby Harris 3 weeks ago" - Vic Tafur

built for this shit

több mint 11 éve
Menelik Watson practicing with the third team.

jólvan b+

built for this shit

több mint 11 éve
tök jó, draftolunk egy passrushert és tök jó lesz futás ellen. 😊
több mint 11 éve
TST Las Vegas Raiders 1 488 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Khalil Mack vs Duane Brown

vine.co/v/OWiadPne9pe

Gabe Jackson vs JJ Watt

vine.co/v/OWexETUqHwb

"set the edge"

deyell
Gabe Jackson a kedvencem! Imádom amit eddig nyújt! Ő az egyetlen agresszorunk. 😊
több mint 11 éve
Khalil Mack vs Duane Brown

https://vine.co/assets/images/meta/vine_screencap-0b4ef888c2882624abcca774862cde77.png
Vine
The entertainment network where videos and personalities get really big, really fast. Download Vine to watch videos, remixes and trends before they blow up.

Gabe Jackson vs JJ Watt

https://vine.co/assets/images/meta/vine_screencap-0b4ef888c2882624abcca774862cde77.png
Vine
The entertainment network where videos and personalities get really big, really fast. Download Vine to watch videos, remixes and trends before they blow up.

"set the edge"

built for this shit

több mint 11 éve
ez meg wtf:

Nick Roach still not cleared (concussion) ---- lassan egy hónapja van ezdeyell
retireStez
nagyon bebaszna Burris egy egész szezonon át MLB-ben.

van most valaki FA ezen a poszton?
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 49 496 — Whoops, looks like something went wrong.
ez meg wtf:

retireStez
Reméljük erre nem kerül sor.

Ha sem ő, sem pedig Sio nem lesz hadra fogható akkor a nagyon veretes Mack - Burris - Maiava - Filimoeatu négyessel tudunk nekivágni LB poszton a Patriots elleni meccsnek.peterbadbone
Sor fog sajnos. Aki egy hónapig nem játszhat egy agyrázkódás után, ott komoly gáz van. És nem csak az, hogy nem játszhat, de hír is alig van róla, feltűnően nagy a csend körülötte. Ez pedig szvsz nagy gondra utal.

több mint 11 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
ez meg wtf:

retireStez
Reméljük erre nem kerül sor.

Ha sem ő, sem pedig Sio nem lesz hadra fogható akkor a nagyon veretes Mack - Burris - Maiava - Filimoeatu négyessel tudunk nekivágni LB poszton a Patriots elleni meccsnek.

több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 49 496 — Whoops, looks like something went wrong.
ez meg wtf:

retire

több mint 11 éve
Tuck megbetegedett, Rogers térde sérült, Streaternek a csípője, Siónak a bokája

ez meg wtf:

mondjuk Tuck nem hiányzik.
több mint 11 éve
Tuck megbetegedett, Rogers térde sérült, Streaternek a csípője, Siónak a bokája

ez meg wtf:

Nick Roach still not cleared (concussion) ---- lassan egy hónapja van ez

built for this shit

több mint 11 éve
nem edz: MJD, Tuck, Streater, Sio, Rogers

built for this shit

több mint 11 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 930 — Salus populi suprema lex esto
McClain első évében (legyen kettő) volt jó, de ott még rutintalan volt, nagyon vakra futott sokat. Csak akkor még erőszakos volt, hajtott, ütközött, verekedett. Már akkor is sokszor ez büntetés képében hátrányt okozott, csak akkor még minden Raiders fan hitte, ő elit, ezért ezeket nem látta annyira. Aztán mikor a hátrányok maradtak, az előnyök eltűntek, akkor estek át sokan a túloldalra, hogy sosem volt jó semmiben. Az sm igaz. Bruce védte legtöbbet őt, és igaza volt. De egy idő után már nem volt mit védeni.ulpianus
Pedig én az elején nagyon nem örültem neki, azt hogy miért nem, azt nem tudom megmondani. Aztán mindenki mondta hogy ő nagyon nagyon jó játékos, na hát akkor én meg elhittem és úgy néztem a játékát, azért is védtem sokáig, mert szerintem tud ő focizni, csak fejben lett egy kis problémája... és semmi motivációja nem volt Raiderként, ezért aztán előjött hogy lassú, meg így már kedv nélkül természetesen oda sem ért, de akkor is látszott, hogy érzi ő a footballt csak nem itt nálunk! 😊 Sajnos.

Elitnek már soha nem lesz elit, mert nem egy alázatos fajta ember, de egy átlag feletti teljesítményt simán hozhat.
több mint 11 éve
eddig a PFF által legjobban értékelt újoncok:

1. Aaron Donald (Rams)
2. Khalil Mack (Raiders)
3. Ja'Wuan James (Dolphins)

built for this shit

több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 427 — Raiders fan
Pats 21. futás ellen, szóval, ha ellenük sem tudunk futni akkor aztán mehet mindenki amerre lát...Rolni
Csalóka stat. Első fordulóban szétfutott minket a Fins, utána egy konzervatívabb felállásban az AP nélküli Vikings futójátékot meg lenulláztuk (54 yard).zinedine5
Jó mondjuk AP nélküli Vikings nem igazán mérvadó futás szempontból sztem, de értem amit írsz...
Kiderül nemsokára

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
McClain első évében (legyen kettő) volt jó, de ott még rutintalan volt, nagyon vakra futott sokat. Csak akkor még erőszakos volt, hajtott, ütközött, verekedett. Már akkor is sokszor ez büntetés képében hátrányt okozott, csak akkor még minden Raiders fan hitte, ő elit, ezért ezeket nem látta annyira. Aztán mikor a hátrányok maradtak, az előnyök eltűntek, akkor estek át sokan a túloldalra, hogy sosem volt jó semmiben. Az sm igaz. Bruce védte legtöbbet őt, és igaza volt. De egy idő után már nem volt mit védeni.ulpianus
meg hát ezért e

built for this shit

több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 539 — Ajmo Vatreni
Pats 21. futás ellen, szóval, ha ellenük sem tudunk futni akkor aztán mehet mindenki amerre lát...Rolni
Csalóka stat. Első fordulóban szétfutott minket a Fins, utána egy konzervatívabb felállásban az AP nélküli Vikings futójátékot meg lenulláztuk (54 yard).
több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
McClain első évében (legyen kettő) volt jó, de ott még rutintalan volt, nagyon vakra futott sokat. Csak akkor még erőszakos volt, hajtott, ütközött, verekedett. Már akkor is sokszor ez büntetés képében hátrányt okozott, csak akkor még minden Raiders fan hitte, ő elit, ezért ezeket nem látta annyira. Aztán mikor a hátrányok maradtak, az előnyök eltűntek, akkor estek át sokan a túloldalra, hogy sosem volt jó semmiben. Az sm igaz. Bruce védte legtöbbet őt, és igaza volt. De egy idő után már nem volt mit védeni.

Állat vagyok, ami enni kér...