Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Jansen Watson, who left the Raiders last week, has returned to the team.Aztamocsok, volt ilyen nevű játékosunk? 😀 Pedig mostanában láttam vagy 6-7 TE-t a csapattal kapcsolatban, de ő nem is rémlik 😀
#championship
van egy TE igazolás, Kyle Auffray, akit a Patriots vágott ki.deyell

több mint 11 éve
Jansen Watson, who left the Raiders last week, has returned to the team.#championship
van egy TE igazolás, Kyle Auffray, akit a Patriots vágott ki.
built for this shit
több mint 11 éve
úgy tűnik, ChimChek térdsérülés miatt nem játszik a Lions ellen, helyette megnézhetjük Keith McGillt. illetve remélem Sheets több labdát kap, mint a múltkor, hogy lássuk, mit tud meccsen. Sio lehetne a kezdő WLB
built for this shit
több mint 11 éve
Futó poszton elég jól festünk legalább 😊
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Nemtom most mit izélsz cover2-nél párban kell állni 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
valahogy éreztem, hogy ez nem lesz ilyen egyszerű, mert akkor már leigazoltuk volna. akkor mondjuk visszahozzuk Mastrudot, ha a végső keretszűkítésnél kivágja a BearsKasa és Ausberry kiesése után tight endet kell igazolni. lehetőleg egy olyat, aki blokkolni is tud. mit szólnátok Joel Dreessenhez, akit nemrég vágott ki a Broncos? a PFF szerint average starter szint, Schaubbal játszottak együtt.deyellnincs rendben a térde. Már tavaly is csak minimális snap számot volt pályán. az egészséges játéka alapján valóban avg starter, de az az idő már elmúlt. Esnek majd áldozatul a ketetszűkítésnek jó játékosok, de azok inkább a TC végén. Akkor majd tudtok tankolni más poszton is, de Dreessen nem hinném h átmenne most az orvosin...Black_Adder
built for this shit
több mint 11 éve
Kasa és Ausberry kiesése után tight endet kell igazolni. lehetőleg egy olyat, aki blokkolni is tud. mit szólnátok Joel Dreessenhez, akit nemrég vágott ki a Broncos? a PFF szerint average starter szint, Schaubbal játszottak együtt.deyellnincs rendben a térde. Már tavaly is csak minimális snap számot volt pályán. az egészséges játéka alapján valóban avg starter, de az az idő már elmúlt. Esnek majd áldozatul a ketetszűkítésnek jó játékosok, de azok inkább a TC végén. Akkor majd tudtok tankolni más poszton is, de Dreessen nem hinném h átmenne most az orvosin...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 11 éve
Kasa és Ausberry kiesése után tight endet kell igazolni. lehetőleg egy olyat, aki blokkolni is tud. mit szólnátok Joel Dreessenhez, akit nemrég vágott ki a Broncos? a PFF szerint average starter szint, Schaubbal játszottak együtt.deyelllike
Finley még mindig rokkant?
több mint 11 éve
Kasa és Ausberry kiesése után tight endet kell igazolni. lehetőleg egy olyat, aki blokkolni is tud. mit szólnátok Joel Dreessenhez, akit nemrég vágott ki a Broncos? a PFF szerint average starter szint, Schaubbal játszottak együtt.
built for this shit
több mint 11 éve
ma folytatódott a Cowboys elleni közös edzés, bunyók továbbra is nonstop történnekRolandoval a fedélzeten nem meglepő
a leírtak alapján ha ez meccs lenne, igazi shootoutot látnánk. a secondarynk nem bírja tartani Dez Bryantet, ők meg a Raiders RB-ket, de Schaub is dobott pár TD-t ma. Kory Sheets nagyon él ellenük az elmúlt két napon
Jason La Canfora @JasonLaCanfora
Practice over. Raiders got better of Cowboys D. deyell
több mint 11 éve
ma folytatódott a Cowboys elleni közös edzés, bunyók továbbra is nonstop történnek
a leírtak alapján ha ez meccs lenne, igazi shootoutot látnánk. a secondarynk nem bírja tartani Dez Bryantet, ők meg a Raiders RB-ket, de Schaub is dobott pár TD-t ma. Kory Sheets nagyon él ellenük az elmúlt két napon
Jason La Canfora @JasonLaCanfora
Practice over. Raiders got better of Cowboys D.
built for this shit
több mint 11 éve
ezt a videót ajánlom megtekintésre a tegnapi edzésrőlwww.raiders.com/media-vault/videos/Raider-Nation-in-Full-Effect-in-Oxnard/
built for this shit
több mint 11 éve
Saját beatwritereink tweetjeit olvastam és ott csak befejezett Schaub passzokat láttam meg, h forgatjuk a Boys védőit...Rolninem tudom, mi az igazság, de a szurkolói fórumokon sem voltak elragadtatva a QB-ektől, akik kint voltak.
más: Mark Davis has not asked, and doesn't plan to ask for a one-year extension on Oakland Coliseum deal. --- Santa Clara, LA, más?
Multiple sources tell me Raiders TE Nick Kasa had an ACL injury in practice yesterday & will miss the 2014 season
built for this shit
több mint 11 éve
Saját beatwritereink tweetjeit olvastam és ott csak befejezett Schaub passzokat láttam meg, h forgatjuk a Boys védőit...
több mint 11 éve
8300 néző volt a Cowboysszal való közös edzésen.Cowboys-Raiders közös edzésen két jókora bunyó is kialakult 😊Rolni
Amúgy a Boys D-t szopatták rendesen Schaub-ék...mondjuk ez kötelező, mert szegényeknél a D eléggé gyengusz...Rolninem tudom, én mást olvastam. pl. a Cowboys beatwritere szerint Schaub elég gyenge volt... az RB-k szívatták őket, még Sheets is.
ami mindenféleképpen pozitív, h Mack megverte T.Smith-t 1-1ben egyszer!!Rolniíme:
Cowboys beatwritere szerint eddig még senki sem verte meg Tyron Smith-et az edzések során.
Kasát amúgy hordágyon kellett levinni, térdsérülése van, neki valszeg ennyi volt Raiders mezben. paging Ausberry
built for this shit
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Cowboys-Raiders közös edzésen két jókora bunyó is kialakult 😊Rolni
több mint 11 éve
Cowboys-Raiders közös edzésen két jókora bunyó is kialakult 😊Amúgy a Boys D-t szopatták rendesen Schaub-ék...mondjuk ez kötelező, mert szegényeknél a D eléggé gyengusz...
Boys OL, viszont jól fogja a mi DL-ünket...nem meglepő, mert egyik legjobb OL az övék, de ami mindenféleképpen pozitív, h Mack megverte T.Smith-t 1-1ben egyszer!!
több mint 11 éve
Dennis Allen leosztotta Shelby Harrist az edzésen, mert nem tette oda magát.én nem vágom az edzőbát. Rendre azokat találja meg edzésen, akik amúgy a meccseken hozzák amit hozni kell (Rolandot kivéve, de ő alapból vadparaszt volt), azok meg kapják a hájpot, akik meccsen aztán a legnagyobb lókötők a csapatban. Nem értem.... a következő 3/4 győzelmes szezon után meg lehet neki köszönni.
www.insidebayarea.com/raiders/ci_26312996/raiders-notebook-allen-makes-his-point-practice-outburst
csak nehogy itt is összevesszen a coaching staffal...deyell
több mint 11 éve
Dennis Allen leosztotta Shelby Harrist az edzésen, mert nem tette oda magát. www.insidebayarea.com/raiders/ci_26312996/raiders-notebook-allen-makes-his-point-practice-outburst
csak nehogy itt is összevesszen a coaching staffal...
built for this shit
több mint 11 éve
CB Jansen Watson has decided to leave the team.wtf? a pro football focus +2.3-re értékelte a teljesítményét a Vikings elleni meccsen. egyébként szerintük a legjobb Justin Cole volt (+4,9), ezt írták róla: "made a strong case for roster consideration, tallying a sack and two hurries on five pass-rushing opportunities. Eager to show he isn’t a one-dimensional player, Cole made short work of blockers in the run game, indiscriminately bullying both tackles and tight ends."
Hayden mellett Kaluka Maiava is edzett.
built for this shit
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ja, de azért a mi CB sorunk is elég gyalázatosan fest, gyengébb a front7 is és az O azért nagy ? továbbra is...RolniVan benne igazság és ne felejtsük el, hogy kezdésig még sokan ki is dőlhetnek. :/
több mint 11 éve
Ja, de azért a mi CB sorunk is elég gyalázatosan fest, gyengébb a front7 is és az O azért nagy ? továbbra is...Cromartie-t is láttuk, hogy mennyire rossz volt a sérülése után, míg Dee kifejezetten rossz volt szezon első felében is, erre most még sérülés után kell még visszatérnie-e is...Jaja ACL-t olvastam is csak kiesett...Milliner-t gondolom összefoltozzák, főleg így, de kérdés mit tud majd produkálni...Breaking:McDougle ACL-szakadás, Milliner high ankle-sprain, előbbi sajnos egyértelmű h IR, utóbbi few weeks out státuszt kapott, emellett Patterson 2 egymást követő edzést hagyott már ki.
Beki:
Tuti nem lesz egyik sem ott a nyitó meccsen?Rolni
Tekintve, hogy 3,5 hét durván a szezonnyitóig, nagyon kérdéses Dee játéka.Beki
Ettől még a front 7 kurva nagy kihívás lesz az OLnek, a futójátéknak...ha az beszarik, akkor meg minden, mert az remekül látszott most ezen a pre-meccsen is, hogy Schaub nem fog csak úgy szétdobálni senkit.
Az mondjuk legalább bíztató, h a kezdő belső OL jól festett és mind3 futó jól nézett ki...Rolni
Ráadásul tavaly McGloin-nal is egy darabig jól tartottátok magatokat, most pedig Schaub a kezdő QB és futók terén is fejlődtetek.Beki
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Cromartie-t is láttuk, hogy mennyire rossz volt a sérülése után, míg Dee kifejezetten rossz volt szezon első felében is, erre most még sérülés után kell még visszatérnie-e is...Jaja ACL-t olvastam is csak kiesett...Milliner-t gondolom összefoltozzák, főleg így, de kérdés mit tud majd produkálni...Breaking:McDougle ACL-szakadás, Milliner high ankle-sprain, előbbi sajnos egyértelmű h IR, utóbbi few weeks out státuszt kapott, emellett Patterson 2 egymást követő edzést hagyott már ki.
Beki:
Tuti nem lesz egyik sem ott a nyitó meccsen?Rolni
Tekintve, hogy 3,5 hét durván a szezonnyitóig, nagyon kérdéses Dee játéka.Beki
Ettől még a front 7 kurva nagy kihívás lesz az OLnek, a futójátéknak...ha az beszarik, akkor meg minden, mert az remekül látszott most ezen a pre-meccsen is, hogy Schaub nem fog csak úgy szétdobálni senkit.
Az mondjuk legalább bíztató, h a kezdő belső OL jól festett és mind3 futó jól nézett ki...Rolni
Ráadásul tavaly McGloin-nal is egy darabig jól tartottátok magatokat, most pedig Schaub a kezdő QB és futók terén is fejlődtetek.