Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
kezdődik a TC! az első érkező: George Atkinson III
ez meg az öltöző Napában. elég puttó :#
built for this shit
több mint 11 éve
Tegyük hozzá, hogy a 3.8 gyenge átlagnak számít. De egy jó szezonja volt 4.8as átlaggal 2009ben futott 589 yardot. Illetve 2008+2010ben a 4.4+4.1 elfogadható szint, 421+655 yarddal.Jó munkásember volt. Csak elkopott.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Kicsit meglepődtem rajta, de Michael Bush-nak még mindig nincs csapata és könnyen lehet, hogy ez az NFL karrierje végét is jelenti...Mondjuk tény, hogy a Bearsben nem nagyon csinált semmit és évek óta csökken a YAC-a, ami tavaly 3,1-en állt meg...ezzel együtt kicsit fura, mert 2011ben nálunk még 3,8-al majdnem 1000 yardos futó volt...mondjuk már 30 évesRolniegy jó FB azért sok helyre kellhetne. Kár érte jó játékos volt.
| szeretnek nálunk DMC árnyékában jól futni a 2. számú futók; Bush, Goodson, Jennings |
több mint 11 éve
Kicsit meglepődtem rajta, de Michael Bush-nak még mindig nincs csapata és könnyen lehet, hogy ez az NFL karrierje végét is jelenti...Mondjuk tény, hogy a Bearsben nem nagyon csinált semmit és évek óta csökken a YAC-a, ami tavaly 3,1-en állt meg...ezzel együtt kicsit fura, mert 2011ben nálunk még 3,8-al majdnem 1000 yardos futó volt...mondjuk már 30 éves
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Ja, de már kezd kicsit elfogyni a türelmem nekem is, pedig az egyik legnagyobb DJ támogató vagyok talán errefelé...Továbbra is azt gondolom, h remek CB lehetne, de ez, h nem bír egészséges maradni pár hónapnál többet kiakasztó...talán ha szerencsénk lesz, a TC elején LP, aztán a végére FP. amúgy a legutóbbi hírek szerint nem a bokájával, hanem a lábfejével van valami (remélhetőleg nem Lisfranc-sérülés)deyellMiddlekauff szerint Hayden PUP listára kerülhet, ha nem kerül rá, akkor is csak limitált edzést végez a TC alatt.deyellJaj de fasza...Rolni
több mint 11 éve
www.facebook.com/257362254445027/photos/a.257745417740044.1073741828.257362254445027/311810745666844/?type=1&theaterÉn kitudnék egyezni ezzel a borítóval 😀

több mint 11 éve
talán ha szerencsénk lesz, a TC elején LP, aztán a végére FP. amúgy a legutóbbi hírek szerint nem a bokájával, hanem a lábfejével van valami (remélhetőleg nem Lisfranc-sérülés)Middlekauff szerint Hayden PUP listára kerülhet, ha nem kerül rá, akkor is csak limitált edzést végez a TC alatt.deyellJaj de fasza...Rolni
built for this shit
több mint 11 éve
Middlekauff szerint Hayden PUP listára kerülhet, ha nem kerül rá, akkor is csak limitált edzést végez a TC alatt.deyellJaj de fasza...
több mint 11 éve
ilyen összetételű a jelenlegi (90 fős) roster:
built for this shit
több mint 11 éve
Middlekauff szerint Hayden PUP listára kerülhet, ha nem kerül rá, akkor is csak limitált edzést végez a TC alatt.
built for this shit
több mint 11 éve
Az még jobban jellemzi a dolgot, amit a kommentátor mondott. Igazából 3rd&48nál mondta: Nincs is olyan play a Raiders playbookban (semelyikben), amely 3rd&48ra lenne kitalálva. Ennyire rossz volt ez a szituáció. Vagyis nekem tetszett. 😛 Ahogy emlékszem erre, első play egy 10 yardos büntetés volt, csak utána jöttek a Chiefs sackek. Így alakult ki, hogy a sárga vonalig puntolni már reális célnak számított.
előző évünk....
Amadeus91

több mint 11 éve
előző évünk....ez a play is eléggé summázza az előző szezont
Amadeus91
built for this shit
több mint 11 éve
Az idei HOF cermónián Ray Guy-t nem más fogja "bemutatni" mint Mr. Madden.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
www.facebook.com/photo.php?v=10154404769240360Szívom is a fogam,hogy nem tartottuk meg. Most minden más lenne. 😕 😀
Nick Roach így "üti el" a TCig a szabadidejét 😀Rolni
több mint 11 éve
Haydenen még mindig rajta van a járást segítő csizma. 10 nap múlva TCdeyellüveg
több mint 11 éve
Haydenen még mindig rajta van a járást segítő csizma. 10 nap múlva TC
built for this shit
több mint 11 éve
www.facebook.com/photo.php?v=10154404769240360Nick Roach így "üti el" a TCig a szabadidejét 😀
több mint 11 éve
Reggie fia, Kahlil committol:ez pedig RM és ikertestvére, Raleigh (jelenlegi Raiders scout) a Volsban:
built for this shit
több mint 11 éve
legújabb alternatív logó, ezúttal korporációk voltak a téma (az a villám nem kéne bele, egyébként frankó)built for this shit
több mint 11 éve
Ulpi!Abszolut egyetertek veled. Gyokeresen mas a filozofia es kellett is a valtozas. RM megfelelo embernek tunik az uj szisztemaba es ha a tavalyi es idei korai pickek jol elsulnek el is indulhatunk felfele!
több mint 11 éve
Penn állítása szerint zúzatás jön: profootballtalk.nbcsports.com/2014/07/08/donald-penn-raiders-will-run-the-ball-until-the-defense-stops-us/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Rolni!Viszont a szerződéseknél nem adnak nagy hosszútávú teljesen garantált tételeket. Én erről beszélek. Csak lehet nem elég pontosan céloztam rá.
Al Davis ugye biankó kifizetett (néha félig) bizonyított srácokat elit pénzen úgy, hogy évekig nem lehetett kirúgni őket, vagy csak fájó módon. Illetve drafton sem vette figyelembe ezt, igazolt játékosokat olyan pénzeken, amit messze nem szolgáltak meg, mert hátha. Az egy dolog, hogy draft guruk mit mondanak, és ki reach meg steal, az nulla közeli értelemmel bír, nálam többet nem szidja senki. De van az a határ, ahol már valóban ésszerűtlen egy döntés pusztán pénzügyi okból is.
És ez az, amit ahogy én nézem, a tulajok nem akarnak. McKenzie azt igazol akit akar, azt rúg ki akit akar. De újabb cap hellhez vezető mega szerződések évekre lefixált garantált full tartalommal nem köttethetnek. Ki lehessen hátrálni belőle elfogadható áron, és eleve ne legyen liga top összeg. Én erről beszélek, mert ez tudatos, amihez Reggie nyilván partner, nem ráerőszakolják. Érthető, és nekem tetszik is. Az biztos, hogy sokkal okosabb dolog, mint ami volt. Hosszútávon pedig extrán jó lehet. Ehhez persze kell hogy a fiatalok közül igen jól válogassanak pár évig, de ez egy külön történet. Ez az ára, ha úgy tetszik.
A végkövetkeztetésem az lett volna, hogy ha innen nézzük, akkor ebbe nem fér bele a jövő eladása a jelenért. Vagyis két első kört ilyen felfogásban senki nem ér. Főleg úgy ,hogy Graham még a mostani csapatával sem tud megállapodni a pénzben, mit fog kérni akkor ha eladják oda, ahová nem is biztos hogy akart menni?
Al Davis máshogy épített csapatot (az sem volt ám olyan rossz, mint ahogy a végén alakult. Illetve volt közel a rájátszáshoz a Raiders), és e miatt is most homlokegyenest ellene mennek. 10 éve nem jutott rájátszásba a csapat, érthető ha megpróbálnak mindent megváltoztatni gyökeresen. Kár kapkodni, nem egy TE hiányzik a jó csapathoz egyébként sem.

több mint 11 éve
Mas:profootballtalk.nbcsports.com/2013/07/09/preseason-power-rankings-no-32-oakland-raiders/
PFT legfrissebb power rankingja persze velunk indul. Ezzel nagy gondom nincs. A leggyengebb csapatok kozott voltunk tavaly, offseason munka ilyenkor nehezen merheto mindenhol, igy realis a bottom 5 helyezes...Rolni
ez már tavaly sem jött be.
built for this shit