Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
A Boys-ból a 4-3 függvényében Spencert engedném el inkább mint Hatcher-t, de csiripelik, hogy belemegy akár a leendő fizetésének "a Boys számára korrekt" ütemezésébe, ha JJ. ezt szabná a maradása feltételnek. Páran paycut-ot is emlegetnek vele kapcsolatban... hát nem tudom. Meglátjuk. Nekem az a véleményem, hogy mindketten maradnak.
Biztosabb hírnek tűnik, hogy Miles Austin távozni fog... egy próbát megérhet.

Idén O falat erősítenék az FA-ról, talán beleférne egy minőségi TE és/vagy WR is (Pitta és Austin 😀 ). A D-be egy safety és egy DE...
több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 371 — Raiders fan
ha már Saints és álmodozás, akkor legyen kövér a lúd; Jimmy Graham FA.Amadeus91
Őt azért hagytam ki, mert biztos vagyok benne, h visszaigazolja a Saints.
Viszont pont emiatt esetleg a többiek piacra kerülnek...

szerk2: kinéz egy Peppers cut Chicagoban.Amadeus91
Beteg deal-en van szó, mi szó...2014ben 18M, 2015ben 20M
Ennyit kevés playa ér...
Ha tényleg elküldik, mondjuk vszeg inkább contenderhez vágyik majd...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 546
ha már Saints és álmodozás, akkor legyen kövér a lúd; Jimmy Graham FA.

akiket érdemes lenne megpróbálni megszerezni (szerintem)
Freeman
Ben Tate/Bradshaw
Maclin
Golden Tate
Pitta
Branden Albert
Alex Mack
Eugen Monroe
Brent Grimes
Sam Shields
Jairus Byrd
TJ Ward

Antoine Bethea

safety pl nagyon-nagyon kéne.

szerk2: kinéz egy Peppers cut Chicagoban.
több mint 12 éve
Olvastam egy cikket, ha Cowboys, a Saints és a Steelers van a legrosszabb cap helyzetben.
Persze biztos mindegyik brigád rengeteg módon tud még sakkozni, de jó eséllyel lesznek lelépő FAk tőlük (is).

Ránéztem a FA listáikra és egy pár néven elgondolkoztam:

Anthony Spencer 6'3 262 30 éves inkább 3-4OLB szerintem ott nyomta a 11 sackes top évét, de a Boys látta benne a 4-3hoz is a fantáziát, mert uyge fr.taggel tartották meg. Kicsit öreg és sérülésből tér vissza, de emiatt lehet olcsóbb is lesz...

Jason Hatcher 6'6 299 31 éves DT, aki idén futott legjobb évét magasan 4-3DTként. Ellenünk is kurva jó volt. DTként 11 sack magáért beszél. Modnjuk ára is lesz tutira, meg hát nem fiatal már...

Dan Bailey kicker 93%-os pontossággal 53 yardos leghosszabbal és 52 TBvel...Jano idén 70%, 53yard, 38TB. Nem hiszem, h Jano-t idén lecserélnénk még, de ha mégis Ő lehet opció sztem.

Malcolm Jenkins 6'0 204 26 éves kezdő FS. Idén 2,5 sack, 5PD, 2 INT. Ismeri DA-t és ha Porter marad lenne recruiterünk is...

Brian De La Puente 6'3 306 28 C. Brees kezdő centere 3 éve. Emiatt biztos visszaakarják majd vinni, de ha el lehet hozni jó igazolás lehet és akár működhet a Wiz vissza LGbe terv is, mint ahogy arról már beszéltünk...

Ziggy Hood 6'3 300 26 éves 3-4DE. Nem hozta amit vártak tőle 1\32-es pick, de egy váltás 4-3ba jót tehetne neki. Jó kis DT lehetne sztem.

Emmanuel Sanders 5'11 180 WR. Nem egy nagydarab WR, de gyors, jó a keze és bőven elférne, persze csak, ha nem irreális a fizu igénye.

Jason Worilds 6'2 262 25 éves 3-4OLB idén 8 sackel. Egyetemről kijőve abszolút tweener volt. Rusher DEnek működhet a megfelelő rendszerben 4-3ban sztem.

Fernando Velasco 6'4 312 28 éves C. Titansban 2012 és Steelersben idén kezdő volt sérüléséig. Vele azért Wiz-t nem váltanám ki C-ből így inkább depth lehetne, ahhoz meg lehet drága lenne...

Ebből a listából akiket valóban szívesen látnék célkeresztben:
Jenkins, Puente, Hood, Sanders, Worlids

Bankot nem robbantanék, de korrekt áron örülnék nekik

Ti?

Brian Orakpo szerintem is lehet jó fit nálunk.
6'4 260 27 éves. Draft idején a legjobb 4-3DE és a legjobb 3-4OLBnak tartották sokan. 3-4be került ugyebár, de sztem 4-3ban is jól menne neki elsősorban a siettetés. Nálunk meg ugye a RDE amúhy is állásból rohamoz, ez ideális lenne neki. Persze vszeg nagyon komoly ára lesz, de Ő lehet playmaker DA és JT keze alatt.
Kérdés azért, h hogyan tudjuk elhozni kontenderek elől...iszonyat túlfizetni, h utána leeresszen nem kéne...

Itt azért nagy kérdés, h miért engedné el a Skins? Még tag-re is lesz cap spaceük sztem, ha úgy alakul...

több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
Ha ez a kirohanás Edwards leigazolásának szólt, akkor fölöslegesen húztad fel magad, mert csak Reserve/Futures szerződést írt alá, ami kb. annyit tesz, hogy a következő edzőtáborra hoztuk, ahol legalább 4 QB-t szoktunk foglalkoztatni.

A draft egyenlőre messze van, egyenlőre úgy néz ki minden edző marad, tehát számíthatunk arra, hogy hasonló elképzelések alapján fogják felépíteni a következő szezonra is a keretet, mint az ideit. Azaz a D marad a 43/34 hibrid változatnál. Ebből irtózatosan hiányzik a gyilkos pass rusher. Én főleg Clowney kérdéses hozzáállása, illetve kérdéses elérhetősége miatt FA-n oldanám meg. Lehet pár nagy név a piacon. Jared Allen vagy pl Brian Orakpo. Előbbi mögé lehetne hozni egy későbbi körös fiatalt, hogy az öregtől tanuljon, utóbbi pedig a tökéletes megoldás lenne, mert DE és OLB tapasztalata is van, ráadásul IR után 10 sack-el tért vissza. Nekem ő lenne a TopFA igazolás. Előbbre helyezném , mint a CB-t.

Drafton meg jöhetne WR 1/5-re.peterbadbone
Hát ennek az opciónak én is örülnék. Jó lenne egy valóban király pass rusher, az utolsó akire emlékszem az Derrick Burgess volt, de ő is csak 2 szezonig volt kiemelkedő. De tényleg nagyon kellene egy 10+ sacket elérő DE a csapatba. És ezt inkább én is FA-ról tudom elképzelni, mintsem draftról, mégha olyan nagy is a szerelem Clowney felé... (Mondjuk azért reménykedem, hogy egyszer kihúzunk egy ilyen játékost és a jó irányba okoz csalódást, mert eddig mindig fordított volt a helyzet... McClain, JMR, stb.)

A CB-t is kell szerezni, de bízok benne hogy Hayden már felveszi az iramot és akkor mégsem olyan égető a kérdés, viszont egy FS mindenképpen kell, mert egyszer Woodson is visszavonul és kell mögé egy fajin gyerek.
De én a második legfontosabb dolognak az FA-ról egy G-t, egy brutál G-t tartanék.

Ha ez a két dolog megoldódna, akkor felőlem lehetne WR az első körben! 😊
több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Mert a bratyo elhitette vele hogy ez itt rosz hely 😊
több mint 12 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 923 — Deion Sanders for president!
Akkor már miért nem Jordan Palmer jött? xD

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Bazdmeg! Mi a fasz bajuk van ezeknek? Lemaradtam valamiről vagy mi fizetjük Cutler új szerződését. Nem gondoltam, hogy ezt írom valaha de ennél még ő is jobb lenne. Most már biztos a költözés előbb vagy utóbb.gaben
Ha ez a kirohanás Edwards leigazolásának szólt, akkor fölöslegesen húztad fel magad, mert csak Reserve/Futures szerződést írt alá, ami kb. annyit tesz, hogy a következő edzőtáborra hoztuk, ahol legalább 4 QB-t szoktunk foglalkoztatni.

A draft egyenlőre messze van, egyenlőre úgy néz ki minden edző marad, tehát számíthatunk arra, hogy hasonló elképzelések alapján fogják felépíteni a következő szezonra is a keretet, mint az ideit. Azaz a D marad a 43/34 hibrid változatnál. Ebből irtózatosan hiányzik a gyilkos pass rusher. Én főleg Clowney kérdéses hozzáállása, illetve kérdéses elérhetősége miatt FA-n oldanám meg. Lehet pár nagy név a piacon. Jared Allen vagy pl Brian Orakpo. Előbbi mögé lehetne hozni egy későbbi körös fiatalt, hogy az öregtől tanuljon, utóbbi pedig a tökéletes megoldás lenne, mert DE és OLB tapasztalata is van, ráadásul IR után 10 sack-el tért vissza. Nekem ő lenne a TopFA igazolás. Előbbre helyezném , mint a CB-t.

Drafton meg jöhetne WR 1/5-re.

több mint 12 éve
Bazdmeg! Mi a fasz bajuk van ezeknek? Lemaradtam valamiről vagy mi fizetjük Cutler új szerződését. Nem gondoltam, hogy ezt írom valaha de ennél még ő is jobb lenne. Most már biztos a költözés előbb vagy utóbb.gaben
Neked mi bajod van?
Hoztak egy kibaszott olcsó veterán QB-t, aki majd segít a többieknek dobál az offseasonban az elkapóknak, try-out-ra érkezőknek...
Nem kezdő QBnak szánják ez egyértelmű...

több mint 12 éve
szenteattis Las Vegas Raiders 70 — Szuperhős kategória
Annyira jelentéktelen Trent Edwards érkezése hogy az nfl . com oldalon még csak hirnek sem veszik, szóval nyugodjatok le 😀
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Most mit vagytok úgy oda párhónapig marad, már csinált ijet nálatok. Még midig sokkal jobb megoldás ott tartani Edwárdszot, hogy van veterán QB, mint mongyuk egyezkedni Sanchezről. Én ez utóbbitól féltem, hogy megin elkezdik presszionálni az Oaklendet, azt beugrotok valami marhaságba, ami mindenkinek jó, csak nektek nem. És ki tuggya lehet AkiliSmitt is bekapcsolva tartja a telefonját 😛 | ez lehet kicsit sok, szori |

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 462
Ja, egy veterán QB jól jön költözéskor, tudja hogyan kell összepakolni, más magyarázat nincs is az érkeztére...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 12 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 923 — Deion Sanders for president!
Bazdmeg! Mi a fasz bajuk van ezeknek? Lemaradtam valamiről vagy mi fizetjük Cutler új szerződését. Nem gondoltam, hogy ezt írom valaha de ennél még ő is jobb lenne. Most már biztos a költözés előbb vagy utóbb.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
jön a megváltó

The Raiders signed QB Trent Edwards to a "Reserve/Futures" contract today.deyell
championship. Örülök, hogy elkezdtük okosan befektetni a 60 milliót.

Torrell Troup megér egy próbát.
több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 387 — Sworn to the Dark
jön a megváltó

The Raiders signed QB Trent Edwards to a "Reserve/Futures" contract today.

internal primates forever

több mint 12 éve
Jags sztem is simán kiviheti Rolni
Carr, Bortles mellé még azért Barr\Mack, Watkins is ott lehet, de azért őszintén megmondva beszoptuk ezt az idei draftsorrendet kicsit...Rolni
Barr meccsét láttad? én igen, és nem ő tetszett, hanem az UCLA linebackere, Jordan Zumwalt. először is kiütötte Logan Thomast, mindig a labda körül volt, és szerzett egy interceptiont. Barr olyan, mint Dion Jordan. tegyük fel behúzzuk, és ő lesz az SLB, Moore a WLB. akkor még mindig kéne RDE, WR1 stb.

de egyébként Barr inkább McKenzie-típusú játékos, mint Clowney.deyell
Viszont Barr inkább illik a Jags rendszerébeCubehead
úgy legyen. Dion Jordan is 1/3 volt tavaly (+2. kör érte), akkor Barrnak is összejöhet.deyell
1. évét tekintve, jobb is, hogy lementünk 1/12-re.
több mint 12 éve
Carr, Bortles mellé még azért Barr\Mack, Watkins is ott lehet, de azért őszintén megmondva beszoptuk ezt az idei draftsorrendet kicsit...Rolni
Barr meccsét láttad? én igen, és nem ő tetszett, hanem az UCLA linebackere, Jordan Zumwalt. először is kiütötte Logan Thomast, mindig a labda körül volt, és szerzett egy interceptiont. Barr olyan, mint Dion Jordan. tegyük fel behúzzuk, és ő lesz az SLB, Moore a WLB. akkor még mindig kéne RDE, WR1 stb.

Viszont Barr inkább illik a Jags rendszerébeCubehead
úgy legyen. Dion Jordan is 1/3 volt tavaly (+2. kör érte), akkor Barrnak is összejöhet.

több mint 12 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 750

Viszont Barr inkább illik a Jags rendszerébe

több mint 12 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 191 — Chiefs GM
Logan Thomas valamelyik hátsó körben?Amadeus91
2 Pryor minek?

több mint 12 éve
Logan Thomas valamelyik hátsó körben?
több mint 12 éve
A Klónli-ügyet, most simán tudjátok gyakorolni SonicSammel, 4 hónapotok van rá hameg sikerül, minek a Jáde?! 😉sutianap
Montgomery LDE, Clowney RDE.deyell
Montgomery hülye, Clowney meg esélyes rásutianap
Montgomery el lett küldve tőlünk...nincs PSben, nincs IR-en, nem kapott future contractot sem...

deyell:
Barr-t eddig egy meccsén láttam csak. Nem nyűgözött le, de annyian oda vannak érte, h gondolom rossz meccsét láttam...majd még dolgozom rajta 😊
Meg akkor lecsekkolom ezt a másik srácot akit mondsz...

több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
A Klónli-ügyet, most simán tudjátok gyakorolni SonicSammel, 4 hónapotok van rá hameg sikerül, minek a Jáde?! 😉sutianap
Montgomery LDE, Clowney RDE.deyell
Montgomery hülye, Clowney meg esélyes rá

több mint 12 éve
Montgomery LDE, Clowney RDE.

több mint 12 éve

de egyébként Barr inkább McKenzie-típusú játékos, mint Clowney.

Falcons szerintem OL-be fog húzni.

több mint 12 éve
A Klónli-ügyet, most simán tudjátok gyakorolni SonicSammel, 4 hónapotok van rá hameg sikerül, minek a Jáde?! 😉