Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 546
 network.yardbarker.com/nfl/article_external/in_his_first_year_marquette_king_led_the_nfl_in_punting/15425989

pacsi
több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 371 — Raiders fan
Montgomery meg már nincs nálunk...Rolni
mert hogy? én úgy tudom, practice squad IR-re rakták az első edzés után, hogy más csapat ne vigye el. PS-ből bárki leigazolhatta volna, de így nálunk lesz talán a TC-ig biztosan. amúgy a Texansnál JMR-stílusban jelent meg tavaly az edzőtáborban, jelentősen formán kívül, mozogni alig bírt, meg is sérült.deyell
mintha azt olvastam volna múltkor, h ki lett csapva, de lehet akkor IR lett...Rolni
Honlapon nincs se a PS se az IR résznél és a transaction résznél ez a legfrissebb:
12/21/2013 Release DE Sam Montgomery from practice squad/injured

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
mert hogy? én úgy tudom, practice squad IR-re rakták az első edzés után, hogy más csapat ne vigye el. PS-ből bárki leigazolhatta volna, de így nálunk lesz talán a TC-ig biztosan. amúgy a Texansnál JMR-stílusban jelent meg tavaly az edzőtáborban, jelentősen formán kívül, mozogni alig bírt, meg is sérült.deyell
mintha azt olvastam volna múltkor, h ki lett csapva, de lehet akkor IR lett...Rolni
én nem látom a honlapon
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 254 — NFL bracket champion '26
Mariota legutóbb azt mondta, h marad a suliban. Sztem nem jön ki, de ha mégis tuti nem marad benn 1\5ig. Ő lenne az első vagy a második QB akit elvisznek.
Rolni
Azért az Underclassmen Bizottságnál rékérdezett h hanyadik körre taksálják 😉

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
mintha azt olvastam volna múltkor, h ki lett csapva, de lehet akkor IR lett...

több mint 12 éve
Gőzerővel el lehet kezdeni nézegetni a prospecteket 1\5-re főleg, de a továbbiakra is...

Jelenleg én őket tervezem behatóbban vizsgálgatni (nem sorrendben):Rolni
pár hozzáfűznivaló

Michael Samet bírtam egy darabig. de a SEC bajnoki döntőben az Auburn ellen leszerepelt. végig az ő oldalára futottak, nagy sikerrel, rengeteg yardot hoztak össze. undersized is, 3-4-es OLB-nek lenne megfelelő, nem vagyok biztos benne, hogy 2. körös.

Will Sutton ugye favorit, de idén nem volt annyira jó szezonja, mint 2012-ben. idén 305 fonttal játszott, tavaly 285 körül, akkor még első körre taksálták, de annyival vannak DT-k az NFL-ben?

Anthony Johnson rajta volt az LSU erőnléti edzőjének feketelistáján, mint Sam Montgomery. no thx

elkapókról: Allen Robinson és Davante Adams Streater típusú játékos. Matthews, Benjamin inkább lenne ideális. Brandon Coleman nem úgy játszik, ahogy várná az embere a felépítése alapján. Moncrief nem volt All-SEC, elég közepes szezonja volt, elit atléta, de alulteljesítettdeyell
Köszi!!

Sam akkor nem annyira pálya, hacsak nem akarunk még inkább 3-4 szerűt játszani...

Sutton elé ezért helyezem Donald-ot én jelenleg...

Johnsonról ezt nem tudtam...lehet emiatt is hagyta le ennyire Ego...

Matthews a legjobb sztem abból a brigádból és Benjamin meg nagyon jó lehet a fizikai adottságai miatt...

A Rams árulja az 1/2-őt, ha sikerül elpasszolni, az csakis QB miatt lesz. Ha nem sikerül, akkor nem hiszem, hogy ők QB-t húznak, kivéve, ha nem Bridgewater lesz az 1/1, rá lehet, hogy rárepülnének. DE-t sem hiszem, hogy húznak, Long és Quinn megvan a 2 oldalra. WR és OT lehet képben náluk szerintem.peterbadbone
Én is árulnám! A múltkori is, hogy bejött nekik 😊
Clowney nem teljesen kizárható sztem, mert azért adottságilag tényleg ritka talent és Long nem annyira jó rusher. Clowney bedobni oda komoly terror lenne...

több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 387 — Sworn to the Dark
mert hogy? én úgy tudom, practice squad IR-re rakták az első edzés után, hogy más csapat ne vigye el. PS-ből bárki leigazolhatta volna, de így nálunk lesz talán a TC-ig biztosan. amúgy a Texansnál JMR-stílusban jelent meg tavaly az edzőtáborban, jelentősen formán kívül, mozogni alig bírt, meg is sérült.

internal primates forever

több mint 12 éve
Shaub nagyon elfogyott idén. Ő akkor lesz UFA, ha kivágja a Texans. Erre van mondjuk egész jó esély sztem. Egy próbát Ő nálam olcsón megérne.

Freeman volt sérült is, de Vikingsnél is volt már úgy, h egészséges aztán mégse engedték pályára...persze lehet, h egy teljes offseason új környezetben segít neki, de elég necces a dolog.

Én szívesen behoznám Shaubot és Freemant is. Aztán draft körül megnézném ki elérhető, illetve mennyire tűnnek hománynak a meglévő QBk...

Sajnos nem hiszem, h 1\5-re lesz benn igazi fr.QB, sőt egyenlőre azt sem tudom van-e egyáltalán igazi fr.QB a drafton...mindenkinél annyi kérdés van még, el se döntötte mindegyik jön\marad...

Montgomery meg már nincs nálunk...

több mint 12 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Más opciót nem nagyon látok és hát ezek sem festenek jól...ezért is lesz jó eséllyel QB run a drafton már előttünk is.
Texans, Jags, Cleveland...

Nem tudom ki lesz a kezdő irányítónk 2014ben sajnos...pedig ezen nagyon sok fog múlni...Amadeus91
Tegyük fel, hogy még a Rams is irányítót húz. Marad egyáltalán olyan qb prospect akit érdemes elhozni?Levi
minek húznának? Ott van Bradford, pechjére akkor sérült le, amikor végre lett körülötte csapat. 1/2 valószínűleg vagy OT, vagy DE (ami nekünk nem jó) vagy megint trade lesz. A fenti hármas (1/1, 1/3, 1/4), amelyik nagy valószínűséggel QB-t fog vinni.

másik off-season kérdés,hogy Montgomery tudná pótolni Houstont?Amadeus91
A Rams árulja az 1/2-őt, ha sikerül elpasszolni, az csakis QB miatt lesz. Ha nem sikerül, akkor nem hiszem, hogy ők QB-t húznak, kivéve, ha nem Bridgewater lesz az 1/1, rá lehet, hogy rárepülnének. DE-t sem hiszem, hogy húznak, Long és Quinn megvan a 2 oldalra. WR és OT lehet képben náluk szerintem.

több mint 12 éve
Gőzerővel el lehet kezdeni nézegetni a prospecteket 1\5-re főleg, de a továbbiakra is...

Jelenleg én őket tervezem behatóbban vizsgálgatni (nem sorrendben):Rolni
pár hozzáfűznivaló

Michael Samet bírtam egy darabig. de a SEC bajnoki döntőben az Auburn ellen leszerepelt. végig az ő oldalára futottak, nagy sikerrel, rengeteg yardot hoztak össze. undersized is, 3-4-es OLB-nek lenne megfelelő, nem vagyok biztos benne, hogy 2. körös.

Will Sutton ugye favorit, de idén nem volt annyira jó szezonja, mint 2012-ben. idén 305 fonttal játszott, tavaly 285 körül, akkor még első körre taksálták, de annyival vannak DT-k az NFL-ben?

Anthony Johnson rajta volt az LSU erőnléti edzőjének feketelistáján, mint Sam Montgomery. no thx

elkapókról: Allen Robinson és Davante Adams Streater típusú játékos. Matthews, Benjamin inkább lenne ideális. Brandon Coleman nem úgy játszik, ahogy várná az embere a felépítése alapján. Moncrief nem volt All-SEC, elég közepes szezonja volt, elit atléta, de alulteljesített

több mint 12 éve
Levi Las Vegas Raiders UNLV Rebels 597
Igazából pusztán elméleti kérdés volt, hogy van-e annyi normális qb, hogy még érdemes lenne 5.-re azt húzni. Mondjuk az általad leírt forgatókönyv szerint simán feltradeelhet egy qb needes csapat és akkor már nem is annyira elméleti kérdés 😛
több mint 12 éve
Más opciót nem nagyon látok és hát ezek sem festenek jól...ezért is lesz jó eséllyel QB run a drafton már előttünk is.

Nem tudom ki lesz a kezdő irányítónk 2014ben sajnos...pedig ezen nagyon sok fog múlni...Amadeus91
Tegyük fel, hogy még a Rams is irányítót húz. Marad egyáltalán olyan qb prospect akit érdemes elhozni?Levi
minek húznának? Ott van Bradford, pechjére akkor sérült le, amikor végre lett körülötte csapat. 1/2 valószínűleg vagy OT, vagy DE (ami nekünk nem jó) vagy megint trade lesz. A fenti hármas (1/1, 1/3, 1/4), amelyik nagy valószínűséggel QB-t fog vinni.

másik off-season kérdés,hogy Montgomery tudná pótolni Houstont?
több mint 12 éve

Tegyük fel, hogy még a Rams is irányítót húz. Marad egyáltalán olyan qb prospect akit érdemes elhozni?
több mint 12 éve
A tengapi Oregon meccsen elég meggyőző teljesítményt nyújtott Mariota. Egy meccs alapján full laikusként azonban nem tudok messzemenő következtetéseket levonni ebből. Ezért kérdezném a nálam okosabbakat, hogy mit szólnátok hozzá? Már ha egyáltalán kijön idén...Levi
még ő sem tudja, hogy kijön-e, de ha marad Allen, akkor ne húzzunk QB-t az 1. körben, akkor jöjjön védő. QB majd jön FA-n.

nekem Freeman jutott eszembe, hogy már év közben is akartuk.Amadeus91
Josh Freeman szóhoz se nagyon jutott a Vikingeknél és a Tampában helyére beálló Glenonnal sokkal jobb volt a csapat. Sztem van rá esély, h a Olson kapocs miatt behozzuk versenyezni, de kétlem, h lehetne vele kalkulálni

.Rolni
Schaub?
Freeman sérült volt egész évben nem?
több mint 12 éve
A tengapi Oregon meccsen elég meggyőző teljesítményt nyújtott Mariota. Egy meccs alapján full laikusként azonban nem tudok messzemenő következtetéseket levonni ebből. Ezért kérdezném a nálam okosabbakat, hogy mit szólnátok hozzá? Már ha egyáltalán kijön idén...Levi
még ő sem tudja, hogy kijön-e, de ha marad Allen, akkor ne húzzunk QB-t az 1. körben, akkor jöjjön védő. QB majd jön FA-n.

nekem Freeman jutott eszembe, hogy már év közben is akartuk.Amadeus91
Mariota legutóbb azt mondta, h marad a suliban. Sztem nem jön ki, de ha mégis tuti nem marad benn 1\5ig. Ő lenne az első vagy a második QB akit elvisznek.

FA QB class kurva gyér lesz...
Cutler sztem marad Medve, ha nem akkor meg giga drága lesz és nem tudom ér-e annyit.
Vick lenyilatkozta már, h szeretne Eagle back up lenni jövőre és amúgy sem hiszem, h jó kezdő opció lenne
Henne sztem marad Jaguár
Josh Freeman szóhoz se nagyon jutott a Vikingeknél és a Tampában helyére beálló Glenonnal sokkal jobb volt a csapat. Sztem van rá esély, h a Olson kapocs miatt behozzuk versenyezni, de kétlem, h lehetne vele kalkulálni
S.Hill jó back up QB, de nem több sztem, ráadásul 2010ben játszott utoljára normális mennyiséget
Kellen Clemens se nagyon mutatott olyat ami alapján kezdőként nagyon számítani kéne rá
J.McCown öregecske már, de nem is ez a gond, sokkal inkább, h Tresman érdeme az idei játéka sztem nagyrészt. Máshol nem hiszem, h ilyen jól menne neki. Gondolom amúgy marad Bear ő is.

Nem tudom ki lesz a kezdő irányítónk 2014ben sajnos...pedig ezen nagyon sok fog múlni...

több mint 12 éve

nekem Freeman jutott eszembe, hogy már év közben is akartuk.
több mint 12 éve
A tengapi Oregon meccsen elég meggyőző teljesítményt nyújtott Mariota. Egy meccs alapján full laikusként azonban nem tudok messzemenő következtetéseket levonni ebből. Ezért kérdezném a nálam okosabbakat, hogy mit szólnátok hozzá? Már ha egyáltalán kijön idén...
több mint 12 éve

Jelenleg én őket tervezem behatóbban vizsgálgatni (nem sorrendben):
1\5-re:
Jadeveon Clowney
Végre lehetne egy igazi RDEnk. Persze nagy kérdés, h egyáltalán benn lesz-e még...
Khalil Mack
Anthony Barr
Mack és Barr kapcsán több ötletem is lenne. Lehetne őket Von Miller szerűen használni, tehát SLB posztról bemozgatni DEnek, illetve elgondolkodtam azon is, h a Seattle által használatos LEO posztra is jók lehetnének. Houston idén is rengeteget volt felállítva és onnan küldve a QB-ra. Ilyen szerepkörben sztem mindkét srác hatékony lehetne sztem.
Teddy Bridgewater
Fr.QBnak fest a srác, de most olvastam, h lehet mégse jön ki, meg vszeg úgy se lesz benn
Blake Bortles
Jön fel mint a talajvíz, de azért nagy kérdés, h valódi fr.QB alapanyag-e
Derek Carr
Bowl game nem nagyon sikerült jóra, sok a kérdőjel nála is
Sammy Watkins
Play maker WR, aki nagyot lendíthetne a támadó egységen, bár QB nélkül hiába...

2. körben jó elől húzunk szerencsére
Kony Ealy
Trevor Reilly
Michael Sam
Mind3 srác igéretes DE prospectnek tűnik.
Aaron Donald
Will Sutton
Ego Ferguson
Timy Jernigan
Bármelyik srácból fasza UT válhat idővel és megfelelő coachinggal. Donald-ról néztem a legtöbb videót eddig, nagyon szimpatikus.
LaMarcus Joyner
Nagyon érdekes prospect. 5'8 190 CB\S amolyan Mathie jellegű (ezt olvastam róla) playmaker. Nagyon jó labdaérzékkel, sebességgel játszik és méretéhez képest bazi nagyokat ütközik. 6'0 200 méretű lenne sztem TOP15-ös helyen ücsörögne jelenleg. Aki bevállalja sztem sokat nyerhet, ha bírja a teste az NFL-t.
David Yankey
Cyril Richardson
Zach Martin
Gabe Jackson
Mindegyik srác upgrade lehetne OG poszton, arra pedig erősen szükségünk lenne.
Jimmy Garoppolo
Kúszik felfele a listákon, lehet 2. körös lesz mire draftnap közeledik. Nem néztem még mit tud, de lehetne upgrade a jelenlegi állapotokhoz képest.
Austin Seferian-Jenkins
6'6 270 körüli remek kezű TE. Nick Kasa fejlődést kellene jobban látni ehhez a döntéshez, mert Rivera itt nem faktor, hanem inkább kiegészítő elem lenne sztem.
Jordan Matthews
Kevin Benjamin
Allen Robinson
DeVante Adams
Méretes, jókezű elkapók, akik dobhatnának az állományon.

3. kör
E.J. Gaines
Victor Hampton
Marcus Roberson
CB depthnek jók lehetnek. Ha lenne tőlük jobb csúszó prospect annak tudnék itt örülni majd...
Jackson Jeffcoat
Marcus Smith
DE\OLB prospectek potenciállal...
Anthony Johnson
Fergusson nagyon lelépte idén, de előtte őt sorolták előrébb, hasznos rotációs elem lehetne belül
Dion Bailey
Terrence Brooks
Calvin Pryor
Jóféle FS prospectek
Anthony Steen
OG és OC poszton is jó depth lehetne
Andre Williams
Jó opció lehetne Jennings mögé, Murray mellé
Deone Bucannon
Erős, méretes nagy ütköző SS
C.J. Fiedorowicz
Remek all-around TE lehet belőle, kérdés benn lesz-e még, illetve, h mennyire bíznak a rosteren lévőkben
Brandon Coleman
Donte Moncrief
WR gárda mélyítésére remek opciók lehetnének

több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Egy ilyen borzasztó 4-5 meccsel amivel lezártuk az évet nem könnyű megbirkózni. ...peterbadbone
Egyetértek. Csak bízni lehet a következő évben és a szabad szemmel látható salary cap-ben rejlő lehetőségekben.
több mint 12 éve
Josh Dubow ‏@JoshDubowAP 3h
7 coaches since merger lost 24+ games 1st 2 years and came back for 3rd season, including Walsh and Jimmy Johnson #raiders

több mint 12 éve
DA es MD allitolag jovohet hetfon vagy kedden talalkozik. Akkor mar nem hiszem, h elkuldi...

RM elvileg azt ajanlotta/mondta, h maradjon DA...akkor O fel meri tenni ra a munkajat ezek szerint. Tetszik a dolog.
Tudom, h faszsag meg, de megneztem a kov szezonban esedekes ellenfeleink listajat...7-9 vagy 8-8 komoly fejlodest jelentene...

több mint 12 éve
Allen a sajtótájékoztatón elmondott pár dolgot. szerinte utalnak arra jelek, hogy vissza fog térni, bár Davisszel még nem beszélt, csak McKenzie-vel. a másik, hogy agresszíven fognak playmaker játékosokat szerezni az FA piacon. szerinte 2-3 új playmaker kell a védelembe is, és a támadóegységbe is. őket leigazoljuk, illetve kineveljük. Veldheer új szerződésén dolgoznak, magabiztos abben, hogy meg lesz tartva. Houstont is meg akarják tartani, bár ő is hallotta, hogy mit mondott, de kell, mert system fit. nem biztos abban, hogy a jövő irányítója a csapat tagja jelenleg, erre a posztra is kell megoldás.deyell
Remélem pont kerül hamar a DA témára és most már egyértelműen azt mondom, h maradjon. Annyi HC lett kibaszva, hogy rengeteg jelölt lesz bepróbálva és őszintén szólva a Cleveland és talán a Skins üresedés az egyetlen amit bátran szarabb helyzetnek mondanék, mint a miénket. Nem így kéne horgászni, mikor ennyien dobálják be a botokat, csalikat.

Houston gondolom a nagyobb zséért tornászik már. Rózentál az ügynöke, gondolom Ő is segt abban miket nyilatkozzon. Attól azért nem félek, h RM-t ilyenekkel be lehetne lovalni bármibe. Sztem pont annyit fog ajánlani amit már kigondolt.
Veldheer sztem meglesz még nyitás előtt időben...

2-3 playmaker kéne persze, de 4-6 playmakert egy offseason alatt beszerezni nagyon nem lesz egyszerű...

több mint 12 éve
az első éves HC-k nem edzhetnek a Senior Bowlon. szóval az egyik edző Gus Bradley lesz, a másik lehet megint Dennis Allen? vagy Mike Smith, de ők később draftolnak, mint mi.deyell
Lehozták a múlt héten a hírt h a JAX, CLE, ATL hármasból fognak kikerülni az edzői stábok, így h kibaszták Chudzinskit sztem egyértelmű a helyzet.empty taxi
kösz, hát sajnálom, hogy így van, de érthető. Sio Moore-t pont azért húztuk tavaly, mert a Senior Bowlon feltűnt Allenéknek a jó mentalitása, amikor edzették.

több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 254 — NFL bracket champion '26
az első éves HC-k nem edzhetnek a Senior Bowlon. szóval az egyik edző Gus Bradley lesz, a másik lehet megint Dennis Allen? vagy Mike Smith, de ők később draftolnak, mint mi.deyell
Lehozták a múlt héten a hírt h a JAX, CLE, ATL hármasból fognak kikerülni az edzői stábok, így h kibaszták Chudzinskit sztem egyértelmű a helyzet.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/tmqxarnlghlxbpejv01u
Jon Gruden doesn't want to be considered for NFL job
Jon Gruden is happy where he is. The ESPN analyst said Monday he has no interest in any of the head-coaching jobs that opened up. "There are plenty of good candidates out there," he said.

Jon Gruden doesn't want to be considered for NFL job