Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
Na még egy fos meccs...de legalább egy időre az utolsó volt...Jöhet megint a tervezgetés, álmodozás, reménykedés...(aztán persze majd a pofára esés is 😊)
Remélem nagyon hamar bejelenti Mark Davis ki marad, ki megy és ha megy vki akkor az utódjára sem kell sokat várni. Én továbbra is azt mondom, h ha nincs egy igazán nagy név, jó edző akkor csak a váltás kedvéért nem szabad elzavarni senkit. Ezzel a kerettel bármelyik edző gondban lett volna.
1\5 a drafton...kár érte, mert ezzel a kibaszott gyenge 2. félidővel (szezon) "megérdemeltünk" korábbi helyet is.
Érdekes lesz kit viszünk majd...
Ja most irogatják, h Clevelandban ismét robbantják a stábot...Chud vagy Norv mint OC??
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
a második félidőt nyertük 14-3-ra. ez siker!
internal primates forever
több mint 12 éve
Én sem örülnék egy Grudenre cserének felhőtlenül...ha pedig ebbe RM távozása is benne lenne utálnám a dolgot!
több mint 12 éve
végre vége.Rúgnék kifele mindenkit. A sikertelenséget még elnézem, mert nehéz helyzetben volt a csapat 2 éven át, de a mentalitást nem.
több mint 12 éve
ne jöjjön Gruden. még a végén első köröst adna Cousinsért, ahogy mondta. no meg a fiatal játékosok tehetségének gondozásában nem jó. amikor elment Oaklandből, zéró tehetség maradt utána. Tampában szintén így volt. nagyon fel van hype-olva, de maradnék Allennélja Tafur szerint M. Jenkins és Porter OUT
több mint 12 éve
Valaki azért mondja már el nekem, miért olyan fasza csávó ez a Gruden, hogy még az anyját is kirúgná MD, ha jönne HC-nak?!Az a 100-85-ös összmérleg szerintem nem valami nagy szám. SB-t is milyen körülmények között nyert...
Majd ha Madden azt mondja, hogy visszajön, akkor mehet mindenki, amerre lát, de nehogy már - egy szerintem túl-hype-olt - Gruden miatt dobjunk mindent a kukába.
Nyilván csak pletyka, de tényleg nem értem...
több mint 12 éve
Dennis Allen & Reggie McKenzie given signals this week from Raiders owner Mark Davis that he's leaning toward keeping both, per Mike Silver.deyellSilver, who reported the news on NFL Network's "GameDay Morning," added that if Davis could convince former coach Jon Gruden to return to Oakland -- something Davis and Gruden have discussed -- the Raiders owner would get rid of his Allen and McKenzie in order to give Gruden full control. However, Silver said that Gruden's return to the Raiders is "not likely to happen," as the Super Bowl XXXVII-winning coach is leaning strongly toward staying with ESPN
több mint 12 éve
Dennis Allen & Reggie McKenzie given signals this week from Raiders owner Mark Davis that he's leaning toward keeping both, per Mike Silver.
több mint 12 éve
korai még levonni a konzekvenciákat, hogy mi lesz jövőre. Van addig 1 draft, off-season, pre-season és általában össze-össze szokott omlani egy-egy csapat szezon közben, lásd idén Atlanta.Ezt láttátok?:A TD rekordot, most a yardot fogja.BMGAz szép lesz, Manning már az első 10 percben megdönti a rekordot...BMGAzt megdöntötte előző meccsükön nem?Rolni
THE 2014 SCHEDULE:
Home: Broncos, Chargers, Chiefs, Dolphins (London), 49ers, Cardinals, Bills, Texans.
Away: Broncos, Chargers, Chiefs, Rams, Seahawks, Patriots, Jets, Browns.gaben
több mint 12 éve
Peyton nem óhajt menni a Pro Bowl-ra úgyhogy gálázik egyet ma is. Meglepődnék, ha a félidő után pályán látnánk, ahogy azon is ha nem döntené meg a rekordot addig. Pryor viszont az életéért megy ma, úgyhogy pontzuhatag lesz.A TD rekordot, most a yardot fogja.BMGAz szép lesz, Manning már az első 10 percben megdönti a rekordot...BMGAzt megdöntötte előző meccsükön nem?Rolni
Ezt láttátok?:
THE 2014 SCHEDULE:
Home: Broncos, Chargers, Chiefs, Dolphins (London), 49ers, Cardinals, Bills, Texans.
Away: Broncos, Chargers, Chiefs, Rams, Seahawks, Patriots, Jets, Browns.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
Ez jol hangzik! :-p nyamm
több mint 12 éve
Ló kolbásztöltés után a vadonatúj totálisan nagyképű /nagyfejű vastaghomlokú Donkey felmosófejjel feltöröljük ma a lómaradványokkal teletűzdelt padlót, kész ennyi helló csókolom. 😊
több mint 12 éve
Egyáltalán nem biztos az!
több mint 12 éve
A TD rekordot, most a yardot fogja.Az szép lesz, Manning már az első 10 percben megdönti a rekordot...BMGAzt megdöntötte előző meccsükön nem?Rolni
több mint 12 éve
Az szép lesz, Manning már az első 10 percben megdönti a rekordot...BMGAzt megdöntötte előző meccsükön nem?
több mint 12 éve
Az szép lesz, Manning már az első 10 percben megdönti a rekordot...
több mint 12 éve
A gyenge idegzetuek inkabb fekudjenek le aludni a meccs helyett.
több mint 12 éve
With Mike Jenkins (hamstring) and Tracy Porter (hip flexor) questionable, the Raiders are preparing Chimdi Chekwa and Phillip Adams for potentially fulltime duty against the most prolific passing offense in NFL history.xD 😀😀
:#deyell
több mint 12 éve
With Mike Jenkins (hamstring) and Tracy Porter (hip flexor) questionable, the Raiders are preparing Chimdi Chekwa and Phillip Adams for potentially fulltime duty against the most prolific passing offense in NFL history.:#
több mint 12 éve
network.yardbarker.com/nfl/article_external/dt_pat_sims_turning_into_a_hot_free_agent_prospect_would_like_to_stay_with_raiders/15399616DT Pat Sims turning into a hot free agent prospect, would like to stay with Raiders
több mint 12 éve
Reece idén is Pro Bowl
több mint 12 éve
elég béta verzió. 😊 próbáltam úgy megoldani, hogy valamennyire realisztikus legyen.1/5 Sammy Watkins, WR, Clemson
2/36 Kony Ealy, DE, Missouri
3/67 Deone Bucannon, SS, Washington State
4/103 Dominique Easley, DT, Florida
6/165 Kareem Martin, DE, North Carolina
7/196 Jon Halapio, OG, Florida
7/212 George Atkinson III, Notre Dame
több mint 12 éve
Ez jó játék 😀 Nekem így sikerült:5. Aaron Donald DT Pittsburgh
36. Trent Murphy DE Stanford
67. Gabe Jackson OG Mississippi State
103. Ahmad Dixon S Baylor
165. Prince Shembo OLB Notre Dame
196. Tyler Gaffney RB Stanford
212. Cassius Marsh DE UCLA
Csak a PAC12 játékosokról van valami fogalmam, meg pár első körös prospect. Szóval a 3. kör után a jól hangzó neveket kerestem - Shembo-t nem lehetett kihagyni 😀 .
több mint 12 éve
Draftszimulációs játék (draft 2014 topicból): fanspeak.com/ontheclock/Ezt hoztam össze 😊
1. Jadeveon Clowney DE
2. RaShede Hageman DT
3. Gabe Jackson OG
4. Dion Bailey S
5 (már a 6. kör, mert nincs 5. ugyebár). Boseko Lokombo OLB
6. L'Damian Washington WR
7. Damien Williams RB
Én beszarnék az örömtől, annak ellenére, h Clowney az újabb gyorshajtás miatt még mindig nem győzött meg teljesen...
Hageman nagyon nem lesz benn a 2. körben már, de kurva nagy pick lenne...
Jackson se lesz benn 3. ban, de dettó nagy fogás lenne...
Bailey is kimegy sztem 3.ban legkésőbb 😊
Lokombo hasznos elem lehetne STben főleg
Washington 6'4 205 RM méretű elkapó...
Williams balhés gyerek, vszeg nem lesz opció, de McGee sem volt várható tavaly...George atkinson III lehetne helyette itt jobb pick, csak túl korán megnyomtam a gombot 😀