Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 371 — Raiders fan
aki nem látta:
 www.raiders.com/media-vault/videos/Asomugha-Retires-as-a-Raider/93f3b128-8908-4f91-bca5-a298b9e05aa6

Aso remek fazon. Kivételesen értelmes NFL szinten és a pályán kívül is példaértékűt tett le az asztalra. Értem ez alatt a hozzáállását, a beletett kemény munkáját és a közösségben végzett remek munkáját.
Az NFL egyik legjobb CBje volt évekig és bár én pl szívesen láttam volna még Raider mezben játszani mondjuk FS poszton, ez így van rendben. Nincs már meg benne a motiváció, más dolgok, kihívások jobban érdeklik már.
Szerintem már a Philly-be történő igazolását is leginkább a SB motiválta és mikor ott sem jött össze a dolog, vmi megtörhetett benne.

Örülök, h Mark Davis ilyen korrektül kezelte a szituációt.

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Kicsit olcsobbert lenne Sims az igazi, de meg kellene tartani.Rolni
sztem Marksot túlfizette a Jags. top 13 DT pénzt adtak neki, jó pass rusher, de szituációs játékos. Sims ugyan stabil kezdő, de olcsóbbért kéne. de inkább ő érdemli meg a nagyobb pénzt, mint Walker.deyell
Sztem is sok ez neki...de a Jags is szarban van, tul kell fizetnie...
Sims sztem a 3-4M/ev kategoriaban mozog realisan. Ezt lehet nekunk kicsit feljebb kell rakni, h megtartsuk. Amig osztonzokkel es nem garantalt tartalommal van tele reszemrol mehet a menet...

Walker számomra csalódás.Amadeus91
Igen is meg nem is...nalam
Egyfelol nem rossz o, hasznos rotacios elem aki tobb poszton bevetheto. A 2Mt amit kap sztem megerte. Masfelol nem tudott ugrani es igazi jo kezdo DTve valni. Ebben a 2Ms rangben szivesen latnam jovore is...

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 544
Asomugha az utolsó 60 meccsén a Raidersben összesen 66 elkapást engedélyezett.deyell
 www.raiders.com/media-vault/livestream.html

itt fog menni élőben
több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 387 — Sworn to the Dark
Asomugha az utolsó 60 meccsén a Raidersben összesen 66 elkapást engedélyezett.

internal primates forever

több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
nézzétek meg ezt a képet. hát nem úgy néz ki, mint egy jövőbeli Raider?

deyell
De bizony úgy! 😀
több mint 12 éve
sztem Marksot túlfizette a Jags. top 13 DT pénzt adtak neki, jó pass rusher, de szituációs játékos. Sims ugyan stabil kezdő, de olcsóbbért kéne. de inkább ő érdemli meg a nagyobb pénzt, mint Walker.deyell
Walker számomra csalódás.
több mint 12 éve
sztem Marksot túlfizette a Jags. top 13 DT pénzt adtak neki, jó pass rusher, de szituációs játékos. Sims ugyan stabil kezdő, de olcsóbbért kéne. de inkább ő érdemli meg a nagyobb pénzt, mint Walker.

több mint 12 éve
Kicsit olcsobbert lenne Sims az igazi, de meg kellene tartani.

több mint 12 éve
nézzétek meg ezt a képet. hát nem úgy néz ki, mint egy jövőbeli Raider?

több mint 12 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
A FIGHT HUNGER BOWL-t érdemes lesz nézni, mert sok jó képességű prospect lesz pályán, ráadásul akinek van DigiSport elérhetősége élőben teheti jó minőségben. De ami miatt igazán felfigyeltem, hogy Marques Tuiasosopo vezeti majd a Washington-t, ideiglenes HC-ként. Kíváncsi leszek hova jutott az egykori backup QB.

Pat Sims-nek szerintem a 3 év $15M lenne a legideálisabb, de ha hasonló összeget adnánk neki, mint Marks-nak, akkor sem lennék csalódott. Ráadásul idén nem volt sérült, eddig mind a 15 meccset végigbírta! Alap az ő visszaigazolása.

több mint 12 éve
a Jags hosszabbított Sen’Derrick Marksszal (DT) 4 évre, $22 millióért. ennyibe kerülhet majd Pat Sims is.deyell
le lehetne alkudni a sérülékenysége miatt, de meg kell tartani.
több mint 12 éve
a Jags hosszabbított Sen’Derrick Marksszal (DT) 4 évre, $22 millióért. ennyibe kerülhet majd Pat Sims is.

több mint 12 éve
Jay Bromley, DT, Syracuse

jó lehet a hátsó körökben. egy sackkel csinált kevesebbet, mint Aaron Donald + 3 FF. holnap megnézhetitek a Minnesota ellen. under the radar prospect.

Donald a bowl meccsen:

több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
Szíjjon le, visszajöhetne egy évre hozzánk csak úgy brahiból occsóért.
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 252 — NFL bracket champion '26
Elsősorban a motiváció hiányzik már Asonál, a 49erses szerződést is csak azért írta már alá, mert Bay Areaban van a csapat és ő itt telepedett le.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Nagyon fiatalon hagyta abba,,, 32 ev nem kor egy CB-nel, bar mostanaban tenyleg nem sok vizet zavart.
Be lehetett vona probalni azert olcson, bar mar keresett annyit hogy ugy meg ne erje meg neki jatszani.
Unatkozni nem fog, mert az NFL egyik legnagyobb filantropja, plusz biztosan tovabbra is kijut neki a sok teve szereples.
több mint 12 éve
Former Raiders defensive back Nnamdi Asomugha will announce his retirement from professional football in a news conference at Oakland Raiders headquarters on Friday, Dec. 27. Asomugha will retire as a Raider following an 11-year NFL career that began when he was selected by the Silver and Black in the first round (31st overall) of the 2003 NFL Draft.

kár, lehetett volna benne még egy év.
több mint 12 éve
Ez a Clowney azert kibaszott sotet gyerek lehet...

Megint inkabb nem kene...

több mint 12 éve
Menelik Watson out with same calf injury that has plagued him all season.

Jadeveon Clowney received his second ticket this month for speeding, this time going 84 miles per hour in a 55-mph zone.

Broncos coach John Fox compares Terrelle Pryor to a young Michael Vick, although Pryor is presumably nicer to animals.

több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 252 — NFL bracket champion '26
Wisniewski meg Reece nálam is kerettag.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
remélem legalább 2 Raider lesz a Pro Bowlban. rájuk szavaznék mindenképpen

Stefen Wisniewski - legkevesebb nyomást engedte az AFC centerei közül, nem engedett sacket, jó szezonja volt passz- és futásblokkolásban is.
Taiwan Jones - egyik legjobb gunner, 3. legtöbb special teams tackle-t csinálta az NFL-ben.

több mint 12 éve

gondoltam megnézek egy Johnny hl-t, de felkaptam a fejem Mike Evans #13 WR játékára. (1. körbe várják)
több mint 12 éve
TST Las Vegas Raiders 1 487 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Mondjuk faintos LDE-t sem könnyű találni szóval Lamarrnak maradnia kellene a kaptafájánál.
Hú akartam még írni valamit de nem elfelejtettem a rohadt életbe? Pedig az "fontosabb" lett volna... na mind1 😕
több mint 12 éve
Rolni: Houstonnak az lenne az ideális, ha visszaszedné a régi tömegét, mert RDE-nek nem vált be. jó all around játékos, de nem kiváló pass rusher, így inkább 3 tech vagy LDE-nek tudnám elképzelni, mint régen volt. nagy pénzt nem adnék neki, max $7 millió / évdeyell
Én is azt mondom, h Houston nem RDE. Egyetértek abban is, h nem szabadna RDE pénzen megtartani, bár az elköltendő cap hely miatt én várok némi túlköltést majd Jared, meg Lamarr felé...
LDE poszton sztem nagyon jó lenne. Ebben az UT dologban fantázia van persze, de úgy vagyok vele, h azt tudjuk már, h NFL szinten erős LDE játék várható tőle...minek kockáztatni egy posztváltással...

Ma is néztem egy Clowney game tape-t (UNC 2013)...Houstonnal átellenben ezzel a sráccal komoly terrort jelenthetnénk a QBkra...JT még erre hívhatna blitzeket...egyedül a kibaszott red flagek miatt izgulok...

Amúgy Streater, Holmes és Moore McGloin-al mutatott játéka alapján akkor se dőlök a kardomba, ha nem jön WR drafton elől...főleg ha FAról berántunk vkit...Nicks, Decker, Jones, Maclin...

Khalifát én szívesen visszahoznám OT\OG depthnek. Richie mellé még elférne egy Slauson mondjuk 😊

Clowney után 2. ban nagyon szívesen berántanám Aaron Donaldot is...

Houston, Clowney, Sims, Walker, Donald, McGee, Crawford...kezdene elég zorall lenni a fal

több mint 12 éve
Amúgy aláírnám a dolgot, bár a QB poszt miatt nagyon aggódnékRolni
én is azt néztem, hogy legalább akkora gond lenne QB kérdésben, mint idén.Amadeus91
annál jobb lesz a helyzet, mert McGloin nem lesz rookie. bízom benne, hogy fog fejlődni, ahogy eddig is tette. kérdés, hogy a fizikai korlátai miatt mekkora az upside-ja. jövőre nem draftolnék irányítót korán, mert nincs egy igazán jó prospect ezen a poszton. Clowney viszont pusztán az atletikussága miatt sikeres lehet.

Rolni: Houstonnak az lenne az ideális, ha visszaszedné a régi tömegét, mert RDE-nek nem vált be. jó all around játékos, de nem kiváló pass rusher, így inkább 3 tech vagy LDE-nek tudnám elképzelni, mint régen volt. nagy pénzt nem adnék neki, max $7 millió / év