Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 544
Amúgy aláírnám a dolgot, bár a QB poszt miatt nagyon aggódnékRolni
én is azt néztem, hogy legalább akkora gond lenne QB kérdésben, mint idén.
több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 371 — Raiders fan
Houston-t visszanyomatnád 290-300 font környékére és úgy tennéd belülre?

Ezt én nem nagyon látom magam előtt. DA-ék kérték meg, h fogyasszon és kezdték felállítani, h onnan rohamozzon. Ezekután visszatennék DTnek mégis?
Nem tom.

Amúgy aláírnám a dolgot, bár a QB poszt miatt nagyon aggódnék

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Nekem tetszene, még az OL is vállalható, de oda mindenképp húznék új arcot, de hol van Reece?peterbadbone
öhm, jó kérdés. módosítva

OL-be mockoltam egy guardot, 4. körből.deyell
😀 azt meg én néztem be... ez a Reece hiány megzavart

több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 387 — Sworn to the Dark
Nekem tetszene, még az OL is vállalható, de oda mindenképp húznék új arcot, de hol van Reece?peterbadbone
öhm, jó kérdés. módosítva

OL-be mockoltam egy guardot, 4. körből.

internal primates forever

több mint 12 éve
Nekem tetszene, még az OL is vállalható, de oda mindenképp húznék új arcot, de hol van Reece?

több mint 12 éve
Mock offseason v. 1.0

free agent játékosaink:

Charles Woodson - 1 év, $1 millió
Tony Pashos -1 év, $910,000
Khalif Barnes
Jason Hunter - 1 év, $910,000
Usama Young - 3 év, $6 millió
Mike Jenkins
Tracy Porter - 3 év, $7,5 millió
Darren McFadden
Rashad Jennings - 3 év, $10 millió
Pat Sims - 3 év, $10 millió
Daniel Muir
Jared Veldheer - 5 év, $40 millió
Jacoby Ford
Vance Walker - 3 év, $9 millió
Phillip Adams
Lamarr Houston - 3 év, $22 millió
Jeron Mastrud
Brian Sanford
Jeremy Stewart - Tender 570k
Kaelin Burnett
Chimdi Chekwa
Brandian Ross
Matt McCants - Tender 495k
Jamize Olawale

free agent igazolások:

Shaun Hill, QB, 1 év, $2,5 millió
Richie Incognito, LG, 1 év, $2 millió
Hakeem Nicks, WR, 5 év, $35 millió
Brian Orakpo, DE, 5 év, $50 millió
Alterraun Verner, CB, 3 év, $20 millió

draft

1. Jadeveon Clowney, DE
2. Jordan Matthews, WR
3. Deone Bucannon, SS
4. Jon Halapio, OG
6. Jay Ajayi, RB
6. (comp) Casey Pachall, QB
7. valaki a PS-ba

csapat

QB: M. McGloin, S. Hill, C. Pachall
RB: R. Jennings, L. Murray, J. Ajayi, J. Stewart
FB: M. Reece
WR: H. Nicks, J. Matthews, R. Streater, D. Moore, A. Holmes, B. Butler
TE: M. Rivera, N. Kasa, D. Ausberry
OT: J. Veldheer, M. Watson T. Pashos, M. McCants
OG: R. Incognito, M. Brisiel, T. Bergstrom, J. Halapio
C: S. Wisniewski, L. Mady

DE: B. Orakpo, J. Clowney, S. Montgomery, J. Hunter, R. Robinson
DT: P. Sims, L. Houston, S. McGee, V. Walker
LB: K. Burnett, S. Moore, N. Roach, K. Maiava, M. Burris
CB: D.J. Hayden, A. Verner, T. Porter, C. Casey, T. Jones
SS: T. Branch, C. Woodson, D. Buccanon, U. Young

LS: J. Condo
K: S. Janikowski
P: M: King

Pryor trade vagy cut. védőfal így nézne ki: Clowney (Hunter/Montgomery) - Sims (McGee) - Houston (Walker) - Orakpo (Robinson)

több mint 12 éve
Gruden + Bridgewater (Louisville) / Manziel (Texas A&M) / Carr (Fresno) Bortles (Florida)?toxique
ha kijön Mariota (állítólag mégis) + Bridgewater, akkor lesz elég vastag a QB class ahhoz, hogy elgondolkodjunk ezen az opción. Nem vagyok az 1. körös QB draft híve, de így lenne értelme.
több mint 12 éve
Gruden + Bridgewater (Louisville) / Manziel (Texas A&M) / Carr (Fresno) Bortles (Florida)?toxique
DA + McGloin + Clowney

FA-ról hozunk egy veterán QB-t, mentornak. lehet Josh McCown, Shaun Hill vagy Seneca Wallace, akit tavaly is le akartunk igazolni. a drafton választunk egy QB-t a harmadik napon. ez lehet Aaron Murray, aki a sérülése miatt lecsúszhat, vagy az ex-alkesz Casey Pachall. Pryort meg eltradeljük, talán egy 6-7. kört kapunk érte. McGloint hagyjuk fejlődni, az edzők meg maradjanak, a játékosoknak a legszarabb, ha állandóan edzőváltás van.

több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Gruden + Bridgewater (Louisville) / Manziel (Texas A&M) / Carr (Fresno) Bortles (Florida)?
több mint 12 éve
DA on TP's agent's comments: "that's the stupidest thing I've ever freaking heard. This isn't the Real Housewives of Beverly Hills. This is football."

több mint 12 éve
nincs valóság alapja (Nem tudok róla, hogy lenne), csupán csak bedobom vitaindítónak;

Rex Ryan?
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 252 — NFL bracket champion '26
The Raiders now know all 13 of their opponents for next season.
Their eight home games are: Broncos, Kansas City Chiefs, Chargers, Buffalo Bills, Miami Dolphins (in England), Houston Texans, Arizona Cardinals and 49ers.
Their eight away games are: Broncos, Chiefs, Chargers, Cleveland Browns, Seattle Seahawks, St. Louis Rams, New York Jets and New England Patriots.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
. Mondogattam a "szar a fal előtte" dumát, de az a helyzet, hogy MM14 előtt is többé-kevésbé az a fal volt, ehhez képest 32.helyről az 1. re ugrott a 20+ yardos passzjátékok számában az offense. (tegnap volt pont a meccsen a stat)Amadeus91

több mint 12 éve
Hát nekem az a véleményem, hogy McGloin backupnál nem több egyelőre. Egy jó offseasonnal még akár több is lehet belőle, de nem gondolnám, hogy ő lesz a következő Brees. Egy bármikor hadrendbe állítható játékos, aki rövid távon akár még pluszot is hozhat egy csapat számára, de ennél nem több. Tartósan nem tud átlag felettit nyújtani és jönnek a hülye hibák.

Pryorról az a véleményem, hogy egy nagyon fura játékos, aki sajnos pont azokban az elemekben nem jó, amik fontosak egy QB-nál Ezeknek egy része fejleszthető, egy része viszont nem igazán és így limitáltan tud jó teljesítményt nyújtani. Nála is sokat lendíthet egy offseason a teljesítményen.

Bruce
ha az a kérdés, hogy egy a coaching szempontjából jó off-seasonnel kiben van nagyobb lehetőség arra, hogy normális QB legyen NFL szinten, akkor egyértelműen MM14. UDFA rookie, de így is mutatott játékintelligenciát ill. nfl qb-ra illő megoldásokat, a hibák mellett.
TP2 esetében kérdőjel, hogy tud-e fejben fejlődni, 3 éve volt rá már. Mondogattam a "szar a fal előtte" dumát, de az a helyzet, hogy MM14 előtt is többé-kevésbé az a fal volt, ehhez képest 32.helyről az 1. re ugrott a 20+ yardos passzjátékok számában az offense. (tegnap volt pont a meccsen a stat)
McGloin nem reménytelen, lehet belőle egy jó munkásember, semmiképp sem tartom őt szar játékosnak.

(Holmes és Rivera sehol nem voltak TP2-ral)
több mint 12 éve
Pat Sims teljesítményét +7,2-re értékelte a PFF a Chargers ellen. McGloint negatívan, nyomás alatt 2/11, 14 yard volt. de ettől még biztatónak tartják az első szezonját: "McGloin has done far more than you’d reasonably expect out of any player with his stock and outperformed some considerably higher drafted quarterbacks in the process."

több mint 12 éve
Pryor ügynöke beszólt Allen-nek, hogy azért teszi be Terrelle-t, hogy elbukjon... számomra ez nagyon szánalmas dolog, persze védenie kell az ügyfelét, de ez szánalmas.peterbadbone
inkább azért teszi be, mert hátha jól játszik, és sikerül majd eltradelni.deyell
Én is ezt gondolom inkább, bár nagyon nagy game kellene, h kapjunk vmit érte sztem...

több mint 12 éve
Pryor ügynöke beszólt Allen-nek, hogy azért teszi be Terrelle-t, hogy elbukjon... számomra ez nagyon szánalmas dolog, persze védenie kell az ügyfelét, de ez szánalmas.peterbadbone
inkább azért teszi be, mert hátha jól játszik, és sikerül majd eltradelni.

több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
Hát nekem az a véleményem, hogy McGloin backupnál nem több egyelőre. Egy jó offseasonnal még akár több is lehet belőle, de nem gondolnám, hogy ő lesz a következő Brees. Egy bármikor hadrendbe állítható játékos, aki rövid távon akár még pluszot is hozhat egy csapat számára, de ennél nem több. Tartósan nem tud átlag felettit nyújtani és jönnek a hülye hibák.

Pryorról az a véleményem, hogy egy nagyon fura játékos, aki sajnos pont azokban az elemekben nem jó, amik fontosak egy QB-nál Ezeknek egy része fejleszthető, egy része viszont nem igazán és így limitáltan tud jó teljesítményt nyújtani. Nála is sokat lendíthet egy offseason a teljesítményen.

De sajnos egyikük sem franchise QB kaliber, így kell egy újat szerezni, akár most, akár a következő drafton. Ezzel tisztában van RM is és az edzői kar is.
Az elején ugye jó volt Pryor, aztán meg nagyon szar, utána McG volt jó, de most már nagyon szar. Ez a teljesítmény nem elég. Csak hát ki lesz az új? Szerintem egy új rezsim nem fog bevállalni egy FA QB-t, hanem újat akar magának, aki még alakítható. A mostani edzői kar akár még be is újíthat egy Cutler féle QB-ra a gyors eredmények érdekében. Bár ha úgy vesszük RM-nek is kell az eredmény gyorsan és így egy új edzői kar nem biztos hogy számára életbiztosítás lesz.
több mint 12 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 750
Pryor kezd a Broncos ellen.

Mark Davis keze megint?deyell
Lehet,hogy Davis keze. De azt is eltudnám képzelni,hogy csak azért kerül be kezdőbe ismét,hogy tiszta képet kapjanak róla. Mert hát az elején amikor volt előtte fal ment neki. Nem volt tökéletes de mozgatta a csapatot. Hogy ez az ő és a fal érdeme vagy csak azért volt mert még nem igazán volt róla film ami alapján kilehetett elemezni ez a legnagyobb kérdés. Eltudnám képzelni,hogy erre akarnak pontot tenni úgyse vagyunk versenybe a rájátszásért.

több mint 12 éve

Mark Davis keze megint?deyell
Jelenlegi állapotban McGloinnak sok volt ez az év. Én nagyon megkedveltem és remélem ha maradnak Allen-ék - amit szintén szeretnék, bár egyre kevesebb biztató jel van erre - backup-ként még bizonyíthat jövőre, mert ennél több van benne.

Pryor ügynöke beszólt Allen-nek, hogy azért teszi be Terrelle-t, hogy elbukjon... számomra ez nagyon szánalmas dolog, persze védenie kell az ügyfelét, de ez szánalmas.

több mint 12 éve

Mark Davis keze megint?

több mint 12 éve
 www.cbssports.com/nfl/writer/jason-la-canfora/24384241/jon-gruden-remains-intrigued-by-the-oakland-raiders

Amy is elmondja a véleményét a videó végén.
több mint 12 éve
Én nem hiszem, h Gruden visszatér.

Az sztem jogos, h nem hosszabbítanak az assistant edzőkkel, amíg nem eldöntött a HC sorsa. MD azt nyilatkozta, hogy a szezon után beszél majd RM-el ezügyben. Ha elküldenék DA-t, akkor vszeg meg a stáb legnagyobb része is, szóval hülyeség lenne most hosszabbítani velük. Ha marad DA akkor ez várhatóan (remélhetőleg) hamar kiderül a szezon után és simán visszaigazolhatóak lesznek...

több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Ha mar szobahoztad, Tony D mekkora fogas lenne. Kar hogy nem akar edzoskodni mar.
több mint 12 éve
borzalmasan szar meccs volt, bánom, hogy megnéztem. a színvonalhoz jelentősen hozzájárultak a seggtitán zebrák is.

With 15 tackles (and a sack), Raiders NT Pat Sims made (or assisted) a tackle on 22% of San Diego's offensive snaps.