Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 387 — Sworn to the Dark
egy pozitív stat legalább: Since becoming starter Matt McGloin has NFL-high 15 passes of 25+ yards. Carson Palmer No. 2 with 13.

igazi gunslinger!

Allen said Raiders had three different defensive calls on each of the 3 KC screen plays that went for TDs.

jól van. így még rosszabb

internal primates forever

több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 371 — Raiders fan
Coughlin nagyon nem kéne...

Teddy még nem official, h ne jönne sztem...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 565 — Dolphins Fan
Ugyanakkor az is a munkájukat fémjelzi és egyben a tapasztalatlanságukat is és itt kicsit hiányolom Sparano bácsi rutinját,mint asszisztens HC,hogy ok,hogy kitaláltunk valamit ami a szezon elején megy de amikor egyre inkább azt látni a szezon közepétől,hogy egy az egybe kiismerték ezt az ellenfelek és sorra használják is ki akkor nem tovább kellene erőltetni hanem váltani a stratégián még ha nem is megy egyik hétről a másikra.Cubehead
Miamiban konkrétan ebbe bukott bele... Bukott 7 meccset zsinórban.. 0 adjust.. Végére már a Nolan féle defet is feltörték annyira egysíkú volt a csapat. Aztán kicsit gatyába rázta a csapatot nyert pár meccset de két 7-9es szezon után amint meglett a 9. vereség repült. Szóval Sparano nem rossz edző én valahol csíptem, meg a Wildcates 11-5 ös Pats verős szezont nem felejtem el neki. De pont amit hiányoltál az nincs meg benne.
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Tom Coughlin + 1/1 trade Bridewater-ért. HC és QB.toxique
nem jön ki a draftra.Amadeus91
A cbs-en 4. picknek várják Bridgewater-t (overall). Ha a Giants drukkerek kiharcolják Coughlin menesztését... én bepróbálnám (ha elvállalná).

A prospect list (qb):
 walterfootball.com/draft2014QB.php
több mint 12 éve
Coughlinért is trade?

jönne inkább az öreg Schottenheimer. nem tudom vállalná-e, már 70 éves, de gatyába rázná a társaságot.

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 544
nem jön ki a draftra.
több mint 12 éve
Tom Coughlin + 1/1 trade Bridewater-ért. HC és QB.
több mint 12 éve
McGloinról meg annyit, hogy ha azon tudna fejleszteni, hogy nem csak egy célpontját nézi, akkor még akár jó QB is lehetneBruce
az a gáz, hogy nem mindig csinálja ezt, lásd a Holmes TD. megvolt a progression, harmadik számú célpontja volt Holmes, észrevette -> touchdown, de ehhez az kell, hogy sok ideje legyen. ha nincs, akkor jönnek a hibák. Streatert többszört bámulta végig, 2 INT belőle, illetve még a Titans ellen ugyanez. McGloinnal nekem csak az a bajom, amin nem tud változtatni, nem lesz magasabb, mint 180 cm és nem tud fürgébben mozogni a zsebben. Brees is alacsony, de jobban mozog.deyell
UDFA rookie, már ez is csoda. Én megadom neki az időt, fejlődjön nyáron, meglátjuk jövőre. McGloin legyen a legnagyobb bajunk.Amadeus91
ezzel én is így vagyok. meg hát hiába draftolunk QB-t az első körben, McGloin úgyis ki fogja játszanideyell
jön ki olyan QB, akit megérné elvinni az első körben, vagy olyan lesz mint a tavalyi év?
több mint 12 éve
McGloinról meg annyit, hogy ha azon tudna fejleszteni, hogy nem csak egy célpontját nézi, akkor még akár jó QB is lehetneBruce
az a gáz, hogy nem mindig csinálja ezt, lásd a Holmes TD. megvolt a progression, harmadik számú célpontja volt Holmes, észrevette -> touchdown, de ehhez az kell, hogy sok ideje legyen. ha nincs, akkor jönnek a hibák. Streatert többszört bámulta végig, 2 INT belőle, illetve még a Titans ellen ugyanez. McGloinnal nekem csak az a bajom, amin nem tud változtatni, nem lesz magasabb, mint 180 cm és nem tud fürgébben mozogni a zsebben. Brees is alacsony, de jobban mozog.deyell
UDFA rookie, már ez is csoda. Én megadom neki az időt, fejlődjön nyáron, meglátjuk jövőre. McGloin legyen a legnagyobb bajunk.Amadeus91
ezzel én is így vagyok. meg hát hiába draftolunk QB-t az első körben, McGloin úgyis ki fogja játszani

több mint 12 éve
UDFA rookie, már ez is csoda. Én megadom neki az időt, fejlődjön nyáron, meglátjuk jövőre. McGloin legyen a legnagyobb bajunk.
több mint 12 éve
az a gáz, hogy nem mindig csinálja ezt, lásd a Holmes TD. megvolt a progression, harmadik számú célpontja volt Holmes, észrevette -> touchdown, de ehhez az kell, hogy sok ideje legyen. ha nincs, akkor jönnek a hibák. Streatert többszört bámulta végig, 2 INT belőle, illetve még a Titans ellen ugyanez. McGloinnal nekem csak az a bajom, amin nem tud változtatni, nem lesz magasabb, mint 180 cm és nem tud fürgébben mozogni a zsebben. Brees is alacsony, de jobban mozog.

több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
Szezon kezdeten meg mindenki azon a velemenyen, volt, hogy kell az ido az epitkezesre...
a sok serult es a sok dead money miatt nem tudni, hogy mire is lenne kepes ez a csapat. Kell a kiserletezgetes, kell egy bevallalos playbook...szerintem iden volt mindkettobol izelito, ami miatt jovore meg jobbak leszunk.
Ennek a szezonnak az a tanulsaga, hogy kit erdemes megtartani es kit nem. A draft es az felszabadulo cap pedig eleg lesz a hianyzok potlasara.
Abban egyetertek, hogy QB kell, mert bar TP,be es McGloinba is van potencial, de nem franchise QB-k sajna.Pari
Igen én is azon a véleményen voltam, de sztem hozzá tettem azt is, hogy ha sikerülne erőn felül teljesíteni meccseken és olyan lenne a play call, hogy abból arra lehet következtetni, hogy nagyobb fasszal majd jobbak leszünk, de jelenleg az az érzésem, hogy hiába lenne hatalmas pénisz, attól még a teljesítmény nem igazán lenne jó, mert nem jó az aki lóbálja
több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 371 — Raiders fan
Szerintem nagyon nehéz döntés előtt áll Reggie McKenzie.

1. Kiáll az általa kiválasztott HC mellett és szerintem gyakorlatilag felteszi az állását arra, hogy igenis fog tudni Dennis Allen és stábja egy erősebb kerettel látható javulást elérni a következő szezonba. Ha ugyanis 2014-es szezonban sem tudnak 8-8ig legalább eljutni akkor jó eséllyel mindenki repül.

2. Az erősödő kerete mellé keres egy jobb HC-t, akivel jobb eséllyel vághat neki a 2014-es szezonnak. Ez egyfelől azt jelenti, hogy DA egy stop gap edzőnek lett hozva a tragikus helyzet közepére és a rendezett anyagi helyzettel már más edzővel tervez. Ezt inkább úgy kell érteni, hogy nem tudott volna ahhoz a csapathoz, cap helyzethez jó HC-t találni, ezért bepróbált egy fiatal, ígéretes edzőt, akinek az upside-ja elég jól festett, de annyira nem bízik benne, hogy feltegye az állását is rá.

Kíváncsi leszek, hogyan dönt majd. Mindkettőt meg tudnám érteni, mindkettő mellé lehet felhozni pro és kontra érveket.

1. A tisztogatás és a cap hell miatt gyakorlatilag fele pénzből raktak össze egy csapatot. A védelem 10!! új kezdővel játszik és nincs egy igazi sztár sem a kezdő line upban. Egyik Bears meccsen hüledeztek a kommentátorok, hogy 6 új kezdő van a Bearnél és ez milyen kurva sok...na nekünk 10 van. Nagyrészük ráadásul olyan aki a legtöbb csapatban nem lehetne kezdő. Többségük hasznos rotációs játékos lehetne máshol, de rendes kezdő kevés lenne. Ebből a védelemből is kihoztak vmi figyelemre méltót pár meccsre, de mivel eleve a kezdőink inkább rotációba valók az ő cseréik már kevesek rotációba, cserének. Ilyen védelemmel azért nem csoda, hogy nem tudnak stabilan jó eredményt összerakni.
Támadó oldalon nincs olyan irányítónk, aki vihetné a hátán a csapatot, az amúgy sem erősnek nevezhető OLból folyamatosan hullottak az emberek. RunDMC végleg leírta magát, de ennek ellenére sikerült legalább vmi futójátékot a pályára tenni. Ha csak vmi átlagos QB játékot pályára tudtunk volna folyamatosan tenni, akkor lenne még pár W. Sokkal nem lennénk előrébb, de lenne vmi pozitív érzésünk. Amíg nem lesz franchise QBnk, addig nem nagyon lesz siker sem. Elkapó gárda amúgy mióta értelmes passzokat kap elég jól fest. Persze ez is relatív, mert egy igazán erős NFL offensebe egyik se férne be #1 elkapónak, de még a #2 is necces.
Ezzel a kerettel nem tudom milyen edző tudott volna sokkal többet elérni. Nehéz és megválaszolhatatlan kérdés...

2. Valóban előfordult többször, hogy az edzőket outcoacholták...vagy csak a játékosok nem tudták végrehajtani amit kértek tőlük? Megint nehéz és megmondhatatlan kérdés sztem. Mindegyik edzőtől láttunk szép megoldásokat a gyenge talent level ellenére, de ennyire vékony, gyenge kerettel folyamatosan nehéz versenyben lenni. Persze az is igaz, hogy mondjuk jövőre egy erős, tapasztalt HC hamarabb tudna eredményeket elérni. Jobb stábot tudna összerakni és nagyobb fordulat következhetne. Andy Reid megérkezett a KChez és hirtelen 1-9 helyett 9-1el álltak. Lehet így is nézni. Meg úgy is, hogy szereztek egy QBt az erős D és O mellé, aki legalább nem bukja el a meccseket a csapatnak és főként ezért állnak így. Az igazság valahol a kettő között van értelemszerűen. A lényeg, hogy ha Andy Reid hozzánk jött volna az elmúlt offseasonban attól mi nem állnánk 11-3al.

Úgy gondolom, hogy mindkét oldalon van pár igazán jó játékosunk akik köré lehet építkezni és van megint jó pár olyan akiket meg kell tartani depthnek, rotációban, de nagyon komoly fejlesztés kell szinte mindenhova még mielőtt PO-ról lehet érdemes beszélni. Erősíteni kell a falakat, a secondaryt és a QB posztot mindenképpen és jelentős mértékben szerintem. Ha ez megtörténik, bármelyik verzióval szebb éveknek nézhetünk elibe! Ha nem akkor fölösleges HCról beszélni...A lényeg, hogy csak azért nem cserélném le Allen-t és a stábot, hogy valakire ráhúzzam a vizes lepedőt. Csak akkor cserélnék, ha egy olyan kaliberű edzőt sikerülne megmozgatni a cap space, lehetőség, kihívás miatt aki valóban upgradet jelent. Aki az egész csapat ázsióját emelné, aki miatt akár könnyebb lenne FAn is mozogni. Csakazért, hogy jöjjön egy új rookie HC nem szabad sztem mozogni.

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
TST Las Vegas Raiders 1 487 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Én HC-t CSAK és CSAKIS akkor váltanék ha Gruden jönne!!!!! Akkor nekem mind1 ki lenne a mostani edzőnk repülne.
Olson helyére is hoznék valami normális tagot mert okké upgrade Knapphez képest, de hozzá képest mindenki az. Mivel QB marhára nincs a láthatáron ezért én még mindig amondó vagyok, hogy legyen kis lóvé félrerakva egy QB dealre és azon felül meg ami a csövön kifér. QB-t zerzünk amikor lesz rá reális esély!!!
több mint 12 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Szezon kezdeten meg mindenki azon a velemenyen, volt, hogy kell az ido az epitkezesre...
a sok serult es a sok dead money miatt nem tudni, hogy mire is lenne kepes ez a csapat. Kell a kiserletezgetes, kell egy bevallalos playbook...szerintem iden volt mindkettobol izelito, ami miatt jovore meg jobbak leszunk.
Ennek a szezonnak az a tanulsaga, hogy kit erdemes megtartani es kit nem. A draft es az felszabadulo cap pedig eleg lesz a hianyzok potlasara.
Abban egyetertek, hogy QB kell, mert bar TP,be es McGloinba is van potencial, de nem franchise QB-k sajna.
több mint 12 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 923 — Deion Sanders for president!
 www.silverandblackpride.com/2013/12/15/5213756/oakland-raiders-officially-out-of-the-playoff-race-yes-this-just-happened

elszállt a PO.

(csak a kedély javítása végett)Amadeus91
És egy újabb negatív rekord. From the Raiders to the Nation - 12 years without playoff. Szégyen!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
 www.silverandblackpride.com/2013/12/15/5213756/oakland-raiders-officially-out-of-the-playoff-race-yes-this-just-happened

elszállt a PO.

(csak a kedély javítása végett)
több mint 12 éve
Én csak azt mondom kapjanak az edzők még egy évet, viszont attól fázok kiket hoznak a drafton mert van pár komoly spíler más csapatoknál erre. Pryor jó lesz backupnak, McGloin kapja meg a támogatást, húzzon el nyáron Manning-hez tanulni, elemezzen aztán bizonyíthat. Lesz pénz megerősíteni mindkét falat, Szerintem az lenne az alapja az építkezésnek.gaben
pontosan. Egy run heavy offense jó fallal - amerre most tendálunk, csak fal nincs hozzá - bőven jó lenne McGloin vezetésével, abban az esetben, ha McG14 tud fejlődni még tovább.Védelmet meg lehet felhúzni szépen n+1 millióból. Jelenlegiek közül én megtartanám Houston-t (reális áron..), Pat Sims, Roach, Sio, Porter, Branch, Young meg CWood.+ Hayden terén reménykedünk. Én nem látok FA-n olyan QB-t idén, aki tényleges építőkő lehetne hosszútávon. (Ponder, Freeman, Schaub, Sancho, Cutler?!....) Drafton meg BPA. Futó, TE (Rivera lájk) és S kivételével jöhet minden 1. körben.
több mint 12 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 923 — Deion Sanders for president!
Én csak azt mondom kapjanak az edzők még egy évet, viszont attól fázok kiket hoznak a drafton mert van pár komoly spíler más csapatoknál erre. Pryor jó lesz backupnak, McGloin kapja meg a támogatást, húzzon el nyáron Manning-hez tanulni, elemezzen aztán bizonyíthat. Lesz pénz megerősíteni mindkét falat, Szerintem az lenne az alapja az építkezésnek.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
Azzal akár vonzóvá is lehet tenni ezt a keresést, hogy van hely a cap alatt és a saját képére formálhatja már az első évben a csapatot, nagyobb vérveszteségek nélkül. Ez nagy szó lehet. Illetve még a jó draft pozíció is emellett szól, bár a draft nem mindig az edző dolga.Bruce
Ez szerintem is "fegyvertény". Nem biztos, hogy annyira borúsan kellene tekinteni a 2014es alapszakasz elé.toxique
De valahogy már hitetlen vagyok ezekkel az edzőkkel kapcsolatosan.
több mint 12 éve
Azzal akár vonzóvá is lehet tenni ezt a keresést, hogy van hely a cap alatt és a saját képére formálhatja már az első évben a csapatot, nagyobb vérveszteségek nélkül. Ez nagy szó lehet. Illetve még a jó draft pozíció is emellett szól, bár a draft nem mindig az edző dolga.Bruce
Ez szerintem is "fegyvertény". Nem biztos, hogy annyira borúsan kellene tekinteni a 2014es alapszakasz elé.
több mint 12 éve
De vajon ki akarna idejonni eszonek aki komoly upgrade lenne?
Sztem nem mindenaron kell stabot valtani. Csak akkor, ha van komoly jelolt aki nyitott is a dologra...Rolni
Fogalmam sincs ki akarna idejönni, de én véleményem az, hogy változtatni kell. Túl rosszak az eredmények és ezt nem kéne folytatni, hanem akkor most teljesen nulláról elkezdni, edzőnek és a csapatnak egyaránt. Ha nem lesz jó edző, akkor úgyis mindegyBruce
Az NFC East-ben 3 full staff is van kifelé álló rúddal 😀 ! Ha nem a Garrett gárda lesz az, akkor bárkivel kiegyezek...
több mint 12 éve
Ez a kettős érzés bennem is megvan...

Bírom a fiatal edzőket és én szeretném ha folytatnák/folytathatnák, de ilyen eredményesség mellett nem engedhető meg, hogy folytassák. Meg az a nagy bajom, amit írtam is korábban, hogy outcoachingolják őket folyamatosan és a félidei adjustment is nagyon gyenge.

McGloinról meg annyit, hogy ha azon tudna fejleszteni, hogy nem csak egy célpontját nézi, akkor még akár jó QB is lehetne, mert minden más képessége megvan hozzá, hogy átlag feletti legyen. Van benne kurázsi, nem szarik be, jól időzít, viszonylag pontosan dob, karereje is elégséges szinten van. A védelmi olvasások is tűrhetően működnek. Egy kis tapasztalattal még jobb lenne/lehetne, de a kérdés, hogy van e erre idő és lehetőség, hogy teszteljük. Egy teljes offseasonban ezt nagyon dinamikusan lehetne fejleszteni, főleg ha plusz munkát is végez (ez nem is elképzelhetetlen sem az ő, sem Pryor esetében). Ennek nagyon örülnék amúgy.

Bár azt meg kell jegyeznem, hogy én nagyon nem vagyok annak a híve, hogy van két hasonló QB és akkor verseny van közöttük a bajnokság során is, mert egy egy csere esetén elveszítheti az önbizalmát a lecserélt QB és a nagy akarásnak utána nyögés a vége.
Na de majd meglátjuk hogy mi lesz, van még hátra két meccs, ezeken kell úgy teljesíteni lehetőleg, hogy ne szaladjunk bele ilyen nagy zakókba...
több mint 12 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 750
Én most kicsit Jekyll és Hyde szindrómában szenvedek, azaz egyfelől azt mondom,hogy nem zargassuk a staffot és valahol meg azt,hogy de,muszáj.
Ahogy Bruce is írta DA és csapata nagyon nem volt könnyű helyzetben,mert egy gyenge, összeszokatlan kerettel kell/kellett sikereket felmutatniuk amire még egy jó nagy lapáttal rá tett a csapatot idén komolyabban sújtó sérülés hullám.
Ugye idén már valamelyest a saját képükre szabott csapatot igazgattak depth nélkül. Ennek és a munkájuknak azért meg volt az eredménye pl az szezon eleji D sikerekben. Jók voltunk a futás ellen és habár komoly hiány van a csapatban igazi pass rusherből még is többször komoly nyomást tudtunk generálni.
Ugyanakkor az is a munkájukat fémjelzi és egyben a tapasztalatlanságukat is és itt kicsit hiányolom Sparano bácsi rutinját,mint asszisztens HC,hogy ok,hogy kitaláltunk valamit ami a szezon elején megy de amikor egyre inkább azt látni a szezon közepétől,hogy egy az egybe kiismerték ezt az ellenfelek és sorra használják is ki akkor nem tovább kellene erőltetni hanem váltani a stratégián még ha nem is megy egyik hétről a másikra.Mert hát ugye egy dolog a félidei over coachingolás, meg esik. Mondjuk ha ennyiszer akkor az is komoly jelzés értékű. De az ha a komplett szezon második felében is na az már komoly probléma.

Szóval röviden látszik a potenciál és a kreativitás és egyben a rutintalanság meg a depth hiány is. Ugye idén lesz hely és pick is ezen változtatni ergo nem feltétlen kellene megbolygatni a staffot zűrzavart kialakítva és megint összekeverni az irányokat hamár 2éve elindultunk az egyiken.

De még is a hibák halmaza ami a rutintalanságból fakad és a helyzet amibe idén az offseasonbe vagyunk - AMI KOMOLY MÉRFÖLDKŐ, MERT ITT DŐL EL,HOGY ZÚZNI FOGUNK AZ ELKÖVETKEZŐKBEN VAGY MEGINT EGY HELYBEN TOPOGUNK,MINT PÁR ÉVE - azt mondatják vele,hogy egy rutinosabb HC ezzel a staffal lehet jobb opció lenne.

Szóval úgy vagyok,hogy vagy szerezzünk egy brutál HC-t vagy hagyjuk Allent dolgozni. Én Mark Davis helyében komolyan elbeszégetnék Gruden "Chuky" -val,hogy akkor komolyan vissza akar e jönni,mert akkor most minden adott egy igazi upgradehez vagy nem.

több mint 12 éve
De vajon ki akarna idejonni eszonek aki komoly upgrade lenne?
Sztem nem mindenaron kell stabot valtani. Csak akkor, ha van komoly jelolt aki nyitott is a dologra...Rolni
Fogalmam sincs ki akarna idejönni, de én véleményem az, hogy változtatni kell. Túl rosszak az eredmények és ezt nem kéne folytatni, hanem akkor most teljesen nulláról elkezdni, edzőnek és a csapatnak egyaránt. Ha nem lesz jó edző, akkor úgyis mindegy