Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
De vajon ki akarna idejonni eszonek aki komoly upgrade lenne? Sztem nem mindenaron kell stabot valtani. Csak akkor, ha van komoly jelolt aki nyitott is a dologra...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Nos, aludtam rá egyet. Viszont a véleményem nem igazán változott.El kell küldeni az edzői kart. Akkor is, ha fiatalok és van bennük potenciál. Azért az nem túl jó ajánlólevél, hogy minden második félidőben outcoachingolnak. Illetve mint ahogy deyell is írta, kihasználják a blitz hívások hibáit, ami megintcsak azt jelzi, hogy baj van a defensive coordinatorral is.
Nem tartom rossz edzőknek őket, de kevesek egyelőre még. Szerencsétlen helyzetben is vannak, hiszen egy nagyon olcsón összerakott, gyenge csapatot kellett volna eredményes szereplésre vezetni, ami még egy tapasztalt és jó edzőnek sem biztos hogy ment volna.
Tehát a megoldás az, hogy még most küldjük el őket és próbáljunk meg keresni nagyobb szakikat. Azzal akár vonzóvá is lehet tenni ezt a keresést, hogy van hely a cap alatt és a saját képére formálhatja már az első évben a csapatot, nagyobb vérveszteségek nélkül. Ez nagy szó lehet. Illetve még a jó draft pozíció is emellett szól, bár a draft nem mindig az edző dolga.
Amúgy amikor írták a héten, hogy Allen helye biztos, akkor abból arra lehet következtetni, hogy szóba került a dolog. Mert ugye nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél.
Játékosfronton kiderült, hogy kell QB mindenképpen. Ha McGloinnak nem lett volna ilyen gyatra teljesítménye, hogy 5 eladott labdával hozza le a meccset, akkor még akár azt is elhittem volna, hogy vele lehet esélyünk, de nagyon homály volt néha és erre a teljesítményre nem érdemes alapozni.
Kell egy QB mindenképpen. Az hogy ez a drafton lesz e megoldva vagy FA-ról, az már a jövő zenéje. De valami megoldás kell.
A védelembe pedig szerezni kell egy olyan játékost aki vagy vezéregyéniségként tud viselkedni a pályán és az öltözőben egyaránt, vagy egy olyan aki képes nagy játékokat hozni és ezzel tüzelni a többieket.
Viszont ha az első körben a fentiek közül egyik játékos sincs meg, akkor egy playmaker WR kell, akire bármikor rá lehet dobni a labdát, mert képes elkapni és folyamatosan jó teljesítményt nyújtani és nem csak úgy mint a jelenlegi játékosaink, akik egy egy jó meccset lehoznak, aztán eltűnnek, vagy akár meccs közben is egy-két szép játékot mutatnak és utána semmi. Egy folyamatosan jó szinten játszani tudó elkapó is jó választás lehet. De akkor viszont FA-ról kell egy QB neki!
több mint 12 éve
Edzői kart el kell küldeni és kell egy QB, aztán meg valami brutál védő is kell, aki vezér tud lenni.
több mint 12 éve
mi volt végül a meccsen? Csak az eredményt, meg a statot látom.Amadeus91Jobban jártál. D nem volt már megint.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
mi volt végül a meccsen? Csak az eredményt, meg a statot látom.
több mint 12 éve
Az egyetemi szezon végén egy kis érdekesség.Raiders - 6. pont
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
Fuck...áhh, nem, ez csak az én tippem volt. valójában rosszabb. Branch ment IR-re. b+deyellnincs hír, hogy kit vágtunk ki, valószínűleg DMC megy IR-re. deyellmár megint?Amadeus91
több mint 12 éve
áhh, nem, ez csak az én tippem volt. valójában rosszabb. Branch ment IR-re. b+nincs hír, hogy kit vágtunk ki, valószínűleg DMC megy IR-re. deyellmár megint?Amadeus91
internal primates forever
több mint 12 éve
nincs hír, hogy kit vágtunk ki, valószínűleg DMC megy IR-re. deyellmár megint?
több mint 12 éve
nincs mit.Raiders have signed DT Ricky Lumpkin to the active roster.

ugyebár Walker nem tud játszani, azért kellett ez. nincs hír, hogy kit vágtunk ki, valószínűleg DMC megy IR-re. a Chiefsnél nem fog játszani a már említett Albert, Houston mellett Fasano és McCluster sem. nálunk Walker lesz a legnagyobb hiányzó, Branch sem lesz még harcképes állapotban, így nyomhatjuk Rossszal (hurrá).
egy pozitívum van. végre teljes harci díszben lesz az OL. ugye a Cowboys ellen nem lehetett, mert Brisiel megsérült az első play-ben, azóta nem játszott. de most fog, Jennings is visszatér, remélem lesz végre futójátékunk. ez a Brájzel amúgy fasza guard lenne, ha nem lenne ennyit sérült.
Veldheer - Barnes - Wisniewski - Brisiel - Pashos fallal fogjuk nyomni.
több mint 12 éve
köszi
több mint 12 éve
robbanékonyabb, Hopkins inkább possession receiver, míg Watkins home run threat, és univerzálisabb. x, z, y poszton is játszatták, futtattak vele end aroundokat stb.Ez jó hír, bár NFLben használható WR van sztem nálunk is vagy 3 db (Moore, Streater, Holmes)...Igazi első számú WR kéne nagyon. Ha az nincs akkor legalább egy playmaker akivel 4es-re bővülve már ütőképes lehet a fogat...ok vettemha 4,5 alá megy a combine-on Evans, akkor oké. de attól tartok, lassabb lesz. nehogy egy Plaxico Burresst húzzunk. Watkins amúgy lehet, hogy nem magas, de mégis elég nagy darab, fizikálisan játszik, támadja a labdát. ja és nagy a súlypontemelkedése, ezzel is kompenzálja. jobban futja a route-okat és többet produkált az egyetemen, mint Evans.
Mike Evansban a mérete, elkapási rádiusza és a biztos kezei csábítóak számomra. McGloin nem egy agyúkezű QB, lehet többre mennénk egy nagy erős WRel akinek bármikor "fel" dobhatja a laszdit ha necces a szitu...Rolni
amúgy sok jó elkapó lesz a drafton. nem is emlékszem, mikor volt ennyi. lehet hogy nincs egy AJ vagy CJ, de a középső körökben is van sok olyan, aki használható lesz az NFL-ben.deyell
Majd nézek még Watkins tape-ket...
DeAndre Hopkinsnál miben jobb? Hopkins 27. helyen ment ki...Rolni
több mint 12 éve
Ez jó hír, bár NFLben használható WR van sztem nálunk is vagy 3 db (Moore, Streater, Holmes)...Igazi első számú WR kéne nagyon. Ha az nincs akkor legalább egy playmaker akivel 4es-re bővülve már ütőképes lehet a fogat...ok vettemha 4,5 alá megy a combine-on Evans, akkor oké. de attól tartok, lassabb lesz. nehogy egy Plaxico Burresst húzzunk. Watkins amúgy lehet, hogy nem magas, de mégis elég nagy darab, fizikálisan játszik, támadja a labdát. ja és nagy a súlypontemelkedése, ezzel is kompenzálja. jobban futja a route-okat és többet produkált az egyetemen, mint Evans.
Mike Evansban a mérete, elkapási rádiusza és a biztos kezei csábítóak számomra. McGloin nem egy agyúkezű QB, lehet többre mennénk egy nagy erős WRel akinek bármikor "fel" dobhatja a laszdit ha necces a szitu...Rolni
amúgy sok jó elkapó lesz a drafton. nem is emlékszem, mikor volt ennyi. lehet hogy nincs egy AJ vagy CJ, de a középső körökben is van sok olyan, aki használható lesz az NFL-ben.deyell
Majd nézek még Watkins tape-ket...
DeAndre Hopkinsnál miben jobb? Hopkins 27. helyen ment ki...
több mint 12 éve
ok vettemha 4,5 alá megy a combine-on Evans, akkor oké. de attól tartok, lassabb lesz. nehogy egy Plaxico Burresst húzzunk. Watkins amúgy lehet, hogy nem magas, de mégis elég nagy darab, fizikálisan játszik, támadja a labdát. ja és nagy a súlypontemelkedése, ezzel is kompenzálja. jobban futja a route-okat és többet produkált az egyetemen, mint Evans.
amúgy sok jó elkapó lesz a drafton. nem is emlékszem, mikor volt ennyi. lehet hogy nincs egy AJ vagy CJ, de a középső körökben is van sok olyan, aki használható lesz az NFL-ben.
több mint 12 éve
ok vettemMike Evansban a mérete, elkapási rádiusza és a biztos kezei csábítóak számomra. McGloin nem egy agyúkezű QB, lehet többre mennénk egy nagy erős WRel akinek bármikor "fel" dobhatja a laszdit ha necces a szitu...
több mint 12 éve
Amúgy nekem Watkins-al az a "bajom", amit deyell te mondtál Barr és Mack említése kapcsán. Van emberünk a posztján...Denarius Moore sztem elég hasonló WR, mint Watkins. Vagy nem?Rolnihát nem mondanám azért, Watkins nagyobb darab, számos pozícióból képes indulni, a szélen, a slotból vagy a backfieldről is. sokkal inkább playmaker, mint D-Moe. többféleképpen tudja megverni a man coverage-t, nem csak go route-tal, és nem fél a kontakttól. a kezei is jobbak. szerintem a jó a összehasonlítás: egy nagyobb Percy Harvin vagy egy robbanékonyabb Torry Holt.
én sem vagyok meggyőződve arról, hogy ő a tökéletes választás nálunk, de őt inkább el tudnám képzelni, mint Barrt vagy Macket.
több mint 12 éve
Amúgy nekem Watkins-al az a "bajom", amit deyell te mondtál Barr és Mack említése kapcsán. Van emberünk a posztján...Denarius Moore sztem elég hasonló WR, mint Watkins. Vagy nem?
több mint 12 éve
Ja 😊
több mint 12 éve
Akkor imádkoznunk kell, hogy McGloin beváljon...
több mint 12 éve
nem is azért. Azok a csapatok, akik nagyon QB-t akarnak, kénytelenek lesznek verekedni a maradékért.Mondjuk Ő akkor se kéne, ha benn van...RolniTOP10ben szeretnek olyan WRt huzni aki playmaker es fizikailag is allat...valószínűleg Manziel is marad még egy évet, fogy a QB a class.Amadeus91
Teddy maradasa felborithat sok mindent a TOP10ben. Sajnos azt is jelent, h egy D playmakerrel tobb megy ki elottunk igy sztem.
QB draft elsoben kezd felejtos lenni sztem, de ha a Clowney-Barr-Mack triobol egy sem marad akkor csalodott leszek...Rolni
több mint 12 éve
Néztem már én is őt...de sztem megint nem TOP10, így ha nincs letrade nem jöhet szóba...második elején imádnám, de addig meg jó eséllyel kimegy...deyell:playmaker igen, de fizikailag nincs a kettő szintjén sajnos.
Watkins szted ennyire jo?
AJ Green, Julio Jones szintu playmaker?Rolni
mondok egy új jelöltet: Kony Ealy, RDE, Missouri. 6-5 magas, 275 lbs, 4,77-es 40 yard. a SEC bajnoki döntőn nagyon állat volt az Auburn ellen, 2 forced fumble, 1 sack, 3 tackle for loss. kezdem látni, hogy első körre írják, és az atletikussága alapján jogos. ebben a szezonban 7,5 sacket szerzett és 12,5 TFL-t.
itt megnézhetitek a Florida ellen (és Michael Samet is a másik oldalon, aki szintén szóba jöhet, de nem az első körben):
www.youtube.com/watch?v=B3DNwnpJs8Ydeyell
több mint 12 éve
deyell:playmaker igen, de fizikailag nincs a kettő szintjén sajnos.
Watkins szted ennyire jo?
AJ Green, Julio Jones szintu playmaker?Rolni
mondok egy új jelöltet: Kony Ealy, RDE, Missouri. 6-5 magas, 275 lbs, 4,77-es 40 yard. a SEC bajnoki döntőn nagyon állat volt az Auburn ellen, 2 forced fumble, 1 sack, 3 tackle for loss. kezdem látni, hogy első körre írják, és az atletikussága alapján jogos. ebben a szezonban 7,5 sacket szerzett és 12,5 TFL-t.
itt megnézhetitek a Florida ellen (és Michael Samet is a másik oldalon, aki szintén szóba jöhet, de nem az első körben):
www.youtube.com/watch?v=B3DNwnpJs8Y
több mint 12 éve
Mondjuk Ő akkor se kéne, ha benn van...TOP10ben szeretnek olyan WRt huzni aki playmaker es fizikailag is allat...valószínűleg Manziel is marad még egy évet, fogy a QB a class.Amadeus91
Teddy maradasa felborithat sok mindent a TOP10ben. Sajnos azt is jelent, h egy D playmakerrel tobb megy ki elottunk igy sztem.
QB draft elsoben kezd felejtos lenni sztem, de ha a Clowney-Barr-Mack triobol egy sem marad akkor csalodott leszek...Rolni
több mint 12 éve
TOP10ben szeretnek olyan WRt huzni aki playmaker es fizikailag is allat...valószínűleg Manziel is marad még egy évet, fogy a QB a class.
több mint 12 éve
TOP10ben szeretnek olyan WRt huzni aki playmaker es fizikailag is allat...Teddy maradasa felborithat sok mindent a TOP10ben. Sajnos azt is jelent, h egy D playmakerrel tobb megy ki elottunk igy sztem.
QB draft elsoben kezd felejtos lenni sztem, de ha a Clowney-Barr-Mack triobol egy sem marad akkor csalodott leszek...