Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
McGloin-ban van perspektíva. Nem tudom mit kellett az elején gecizni a QB-kal.Amadeus91Szerintem csak a Jets védelmét akartuk egy kicsit zavarba hozni, több kevesebb sikerrel.

több mint 12 éve
McGloin-ban van perspektíva. Nem tudom mit kellett az elején gecizni a QB-kal.
több mint 12 éve
Röviden: a támadás későn indult be, a védelem meg szar volt.
több mint 12 éve
Kösz a kiegészítést ezek szerint lehagytam a linket az előző hsz-emből 😀3 ember aktiválva a PS-ből.empty taxiChanse Casey CB, Shelton Johnson S és Marshall McFadden LB.
Kíváncsi leszek rájuk, ha pályára kerülnek.
Casey előszezonban nem volt rossz, McFadden a Steelers-től jött anno, Johnson-ra nem emlékszem, milyen volt előszezonban, de Woodson és Ross igen kevés lesz S posztra, úgyhogy szurkolok neki, hogy elfogadható teljesítményt nyújtson.peterbadbone

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
3 ember aktiválva a PS-ből.empty taxiChanse Casey CB, Shelton Johnson S és Marshall McFadden LB.
Kíváncsi leszek rájuk, ha pályára kerülnek.
Casey előszezonban nem volt rossz, McFadden a Steelers-től jött anno, Johnson-ra nem emlékszem, milyen volt előszezonban, de Woodson és Ross igen kevés lesz S posztra, úgyhogy szurkolok neki, hogy elfogadható teljesítményt nyújtson.
több mint 12 éve
3 ember aktiválva a PS-ből.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Én sem haragszom DMC-re, sajnos üveg és ezt nem tudta megcáfolni az eddigi karrierje során. Örülnék ha maradna nálunk olcsó pénzen, de sajnos szerintem nem fog és igazából nem is kell.Szépen meg kell köszönni a játékát. Kár érte, lehetett volna franchise arc sokáig. A draft-on nem lesznek playmaker futók, úgyhogy bízzunk Reece-ben.
De sok szép momentumot köszönhetünk neki és tényleg nem volt a hozzáállásával baj, mint mondjuk JaMarcus-nak pl.Bruce
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
Raiders put S Usama Young on IR
internal primates forever
több mint 12 éve
Én sem haragszom DMC-re, sajnos üveg és ezt nem tudta megcáfolni az eddigi karrierje során. Örülnék ha maradna nálunk olcsó pénzen, de sajnos szerintem nem fog és igazából nem is kell. De sok szép momentumot köszönhetünk neki és tényleg nem volt a hozzáállásával baj, mint mondjuk JaMarcus-nak pl.
több mint 12 éve
Én nem tudok haragudni rá. Amikor a pályára került akart játszani és amikor játszott nem is volt rossz, de ennyi sérüléssel nem lehetett nálunk eredményesebb. Akkor sem fogok rá haragudni, ha jövőre lesz csapata és ott ki tudják használni. Nekünk nem sikerült... kár érte.www.silverandblackpride.com/2013/12/7/5184934/has-darren-mcfadden-played-his-last-game-for-oakland-raidersA kurva anyját... már bocsánat! Rosszabb mint 1 politikus.TST
Has Darren McFadden played his last game for the Raiders?
ha így lenne, akkor 65 meccsért sikerült 60 milliót fizetni (923 ezer dollár/game és 2,2 M $ / TD)Amadeus91
Én is remélem amúgy, hogy Reece lesz a kezdő RB és nem fogunk egy Jones-szal szerencsétlenkedni.
több mint 12 éve
www.silverandblackpride.com/2013/12/7/5184934/has-darren-mcfadden-played-his-last-game-for-oakland-raidersA kurva anyját... már bocsánat! Rosszabb mint 1 politikus.
Has Darren McFadden played his last game for the Raiders?
ha így lenne, akkor 65 meccsért sikerült 60 milliót fizetni (923 ezer dollár/game és 2,2 M $ / TD)Amadeus91
több mint 12 éve
www.silverandblackpride.com/2013/12/7/5184934/has-darren-mcfadden-played-his-last-game-for-oakland-raidersHas Darren McFadden played his last game for the Raiders?
ha így lenne, akkor 65 meccsért sikerült 60 milliót fizetni (923 ezer dollár/game és 2,2 M $ / TD)
több mint 12 éve
Once a Raider, always a Raider...Rolniazt tudtátok-e, hogy amikor 3-4-es védelmünk volt a 80-as évek második felében, akkor a két kezdő ILB Matt Millen és Reggie McKenzie volt?
több mint 12 éve
Kaluka Maiava -> IRMaiava azért még rendben lehet a köv két évben...valóban nem szerencsés ez az első éve...
őt három évre hoztuk. nem néz ki jónak ez az igazolás
Branch, D. Moore, Brisiel, Young out. Brisiel és Young nagyon fog hiányozni, maradt egyedül Ross azon a poszton (illetve Chekwa lesz a backupja), aki a PFF szerint a 83. legjobb safety... a 84.-ből. R. Jennings sem biztos, hogy játszani fog az agyrázkódása miatt, szóba került a bohóckodás Taiwan Jonesszal, de miért nem lehet egyszerűen Reece-nek adni a stafétát akkor?
egy pozitívum van, Jason Hunter visszatér.
mit szóltok a Nix vs Wilkerson matchuphoz?deyell
Sztem Reece fog futni főleg, de meglátjuk...
Hunter jó hír valóban
Wilkerson szét fogja szedni Nix-et sajnos...
Matt Millen said after the Lions fired him, Al Davis asked him to be Raiders' GM.Once a Raider, always a Raider...
@)deyell
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Kaluka Maiava -> IRőt három évre hoztuk. nem néz ki jónak ez az igazolás
Branch, D. Moore, Brisiel, Young out. Brisiel és Young nagyon fog hiányozni, maradt egyedül Ross azon a poszton (illetve Chekwa lesz a backupja), aki a PFF szerint a 83. legjobb safety... a 84.-ből. R. Jennings sem biztos, hogy játszani fog az agyrázkódása miatt, szóba került a bohóckodás Taiwan Jonesszal, de miért nem lehet egyszerűen Reece-nek adni a stafétát akkor?
egy pozitívum van, Jason Hunter visszatér.
mit szóltok a Nix vs Wilkerson matchuphoz?
több mint 12 éve
Matt Millen said after the Lions fired him, Al Davis asked him to be Raiders' GM. @)
több mint 12 éve
There are two busloads of fans making the 120-mile drive from Scranton, PA to East Rutherford to see Matt McGloin vs. Jets.hometown hero!
több mint 12 éve
am. TP fog kapni időt még a szezonban, remélem a szívem mélyén, hogy becsülettel fog küzdeni a kezdőhelyért.Amadeus91TP nem hiszem, h olyan időt fog kapni...
Sztem ilyen szituációs szerepben kap lehetőséget maximum.
Sajnos TP esetében arra az esély, h rendes használható irányító lesz sztem pár %...
Technikája még javulhat, de az olvasás, játékintelligencia nem hinném...
több mint 12 éve
most akár Gloin, akár TP tudta volna hozni a legjobb formát végig (teljesen elméleti szinten) akkor nem lett volna lehetetlen.Kizártnak tartom, hogy Gloinnal az év elején nyertünk volna meccset.BruceIgazából sztem nem lenne sokkal jobb a csapat sérülések nélkül sem.Bruceso-so, 8-8 nem lett volna lehetetlen.Amadeus91
am. TP fog kapni időt még a szezonban, remélem a szívem mélyén, hogy becsülettel fog küzdeni a kezdőhelyért.
több mint 12 éve
Kizártnak tartom, hogy Gloinnal az év elején nyertünk volna meccset.Igazából sztem nem lenne sokkal jobb a csapat sérülések nélkül sem.Bruceso-so, 8-8 nem lett volna lehetetlen.Amadeus91
több mint 12 éve
Igazából sztem nem lenne sokkal jobb a csapat sérülések nélkül sem.Bruceso-so, 8-8 nem lett volna lehetetlen.
több mint 12 éve
Igazából sztem nem lenne sokkal jobb a csapat sérülések nélkül sem.
több mint 12 éve
Ha nem lenne ennyi sérültünk, szerintetek, hogy kellene kinéznie az ideális/legjobb kezdő O/D-nek?PariFeltételezem a saját keretünkből kell szemezgetni 😊
QB: McGloin
RB: Jennings
FB: Reece
TE: Rivera
WR: Moore
WR: Streater
WR: Holmes
LT: Veldheer
LG: Bergstrom
C: Wiz
RG: Brisiel
RT: Pashos
LDE: Hunter
DT: Walker
NT: Sims
RDE: Houston
SLB: Moore
MLB: Roach
WLB: Burnett
CB: Hayden
CB: Jenkins
CB: Porter
FS: Woodson
SS: Branch
K: Jano
P: King
KR\PR: Jenkins\Adams
Sajnos ez így egyben nem fog már összejönni, de kiváncsi lennék vajon hozott volna plusz győzelme(ke)t, ha tudunk így felállni...persze a sérülések részei ennek a sportnak...
több mint 12 éve
Ha nem lenne ennyi sérültünk, szerintetek, hogy kellene kinéznie az ideális/legjobb kezdő O/D-nek?