Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 387 — Sworn to the Dark
Manziel? Minek?Amadeus91
olvasni tudol-e?

internal primates forever

több mint 12 éve
Felírnád azokat a DE-ket akik nálunk upgrade-t jelenthetnének. Mondjuk akik az első 3 körben szóba jöhetnek.
Előre is kösziBruce
Clowney talán lecsúszhat karakterproblémák miatt, sokat nem csinált a múlt heti meccsen, csak ami tőle legalább elvárható, 3 tackle, 1 sack, 1 tackle for loss Boydék ellen. Stephon Tuitt (DE, Notre Dame, 6-6) - nehéz dolga volt a Stanford ellen, mert a sok mockban első körben hozzánk írt DT Louis Nix nem játszott térdsérülés miatt. Tuitt a futás ellen jól helytállt, pass rushban nem tudott sokat hozzátenni. Trent Murphy (OLB, Stanford, 6-6) - mint írtam, Martin eléggé kivette, szintén nem volt effektív pass rush-ban. de futás ellen ő is megállta a helyét, több tackle fos losst szerzett, és coverage-ben is jó volt. Scott Crichton (DE, Oregon State, 6-3) - tán ő játszott a szóba jöhető korai DE prospectek közül legjobban a héten. több pozícióból is indult az Oregon ellen, és mindenhonnan nagy nyomást gyakorolt Mariotára. egyszer 4. downnál ki is verte a kezéből a labdát, turnover on downst elérve ezzel. 2-3. körös lehet, szívesen látnám nálunk. Vic Beasley van még, aki első körös, de ő inkább OLB lesz sztem, ha kijön (6-2). Michael Sam dettó. aki még érdekes lehet: Kony Ealy (DE, Missouri, 6-5), Jackson Jeffcoat (DE, Texas, 6-4),

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 543
Manziel? Minek?
több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
Felírnád azokat a DE-ket akik nálunk upgrade-t jelenthetnének. Mondjuk akik az első 3 körben szóba jöhetnek.
Előre is köszi
több mint 12 éve
draft-figyelő.

Kelvin Benjamin (WR, Florida State, 6-5, 234). redshirt sophomore, állítólag kijön a draftra. a Florida ellen szétégette az állítólagos első körös Purifoy-t, 212 yard, 3 TD. ha kijön, szerintem jobb prospect, mint Mike Evans. mert gyorsabb, atletikusabb. ebből adódóan pedig inkább ő alkalmas WR1 szerepkörre

Zack Martin (LT, Notre Dame) - a profik között valszeg LG lesz. a Stanford ellen játszott, ahol van a legtöbb sacket szerző Trent Murphy, teljesen jól helytállt ellene, második körben jó fogás lesz, ha addig csúszik.

Gabe Jackson (LG, Mississippi State) - a no 1. recruit Robert Nkemdiche ellen játszott. RG poszton is szerepelt. mindent jól csinált, főleg futáshoz blokkolt remekül. állítólag nem elég atletikus LG-nek, RG-nek azonban biztos, hogy remek lesz.

Aaron Donald (DT, Pittsburgh) - egyik legjobb játékos az egyetemen posztján. nem elég nagy, csak 6 ft, ezért nem lesz első körös. a Miami ellen játszott, végig kapta a duplázásokat, de ennek ellenére sokszor betört a backfieldre. sacket nem szerzett, de tackle for losst igen. egyik kedvenc prospect a 2. napon

őket szívesen látnám. a következőket viszont kihúznám a listámról, már ha lenne: Brett Hundley, Johnny Manziel, Tajh Boyd, Zach Mettenberger, Stephen Morris, A.J. McCarron, Logan Thomas, HaHa Clinton-Dix, Loucheiz Purifoy, Bradley Roby.

több mint 12 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
több mint 12 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Elvileg ma reggeltol vasarolhatoak a berletek (a 3 londoni meccsre) a 2013-as berletesek
dec. 5-tol lehet venni berletet a premium helyekre (club/club premium)
es dec.10-tol berletet venni barhova
a single meccs jegyek, januartol kaphatoak.
A berlet 90fontnal kezd.
de
van 439font-ert/meccs
Diamond Hospitality Package

Champagne reception on arrival
Superb 3 course pre-match dining experience, private tables guaranteed for parties of 4+
Complimentary bar for 3 hours before the game, in the half-time period & 1 hour after the game
Cash bar available during the game
Premium seat located around the 50 yard line
Souvenir programme, gift & commemorative VIP pass for each guest

vagy 329font-ert/meccs
Sapphire Hospitality Package
3 hour pre-game buffet a Club Wembley private dining facility
private tables guaranteed for parties of 8+
Complimentary bar for 3 hours before the game in the half-time period & 1 hour after the game
Premium ticket on the Club Wembley tier
Souvenir programme & commemorative VIP pass for each guest

Nem linkelek oldalt, mert ahol fizetni kell az atbaszas is lehet(phising), ezert mindenki talalja meg maga😊

Repjegyet megneztem (mi igy mennenk):
DÁTUM INDULÁS ÉS ÉRKEZÉS ÁR (HUF) - szept. 26.6:00 → 7:30 - 16 990,00 Ft
DÁTUM INDULÁS ÉS ÉRKEZÉS ÁR (HUF) - szept. 29.8:15 → 11:45 - 8 990,00 Ft
több mint 12 éve
"I’m really hoping and I’m pretty confident that I’ll continue to keep playing in Oakland.” - Raiders LT Jared Veldheer.

több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 371 — Raiders fan
Amúgy Barnes idén jobb volt LTben mint reméltem\vártam...Ha Pashos-t nem tudjuk visszahozni akkor back upnak lehet visszapörgetném még egy körre...Veldheer mögé és a jobb oldalt meg vihetné a fiatal Watson\McCants csata nyertese.

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
TST Las Vegas Raiders 1 487 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Igen Guardok kellenek mert egy ideje 1ik sem kezdő szint. Brisiel talán de Ő is eléggé softos. Ráadásul ha fa-n tudnánk szerezni egy masszív ultrafaintos RG-t akkor a fal nagyjából meg is oldódna mert jobbon Jared miatt sztem nem kell akkora név/szerződés stb. oda jöhetne draftról is ember a korai körökből akár (persze nem elsőben).
Barnes meg kuka, régóta nagyon szar, mindig is az volt pedig vártam tőle egy jó kezdő szintet a jagstől való megszerzés után. De ennek már nem is tudom hány éve... Nagy túlélő az a nyomorék. Ráadásul iszonyatosan idegesít az a lufi feje! 😛
több mint 12 éve
Valaki figyelte Barnes játékát LGben?

Erősebb futást vártam az Ő becsúszásával erre lenulláztuk a futójátékunkat.
Alap, h kellett hozzá Gurode akin folyton átjött mindenki főleg Hatcher, de Barnes sem tett semmit hozzá a dologhoz sztem...egy futásra emlékszem, ahol Hatcher nála jött át, h lebassza Jennings-et, de nem figyeltem rá igazán.

OG prioritás lesz jövőre!
Abban sajnos nem hiszem, h lehetne bízni, h a KC elengedi Asamoah-t, pedig neki baromira örülnék...

több mint 12 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 923 — Deion Sanders for president!
Üdv mindenki.
Lenne egy eladó New York Yankees eredeti Paul O'Neill mez szettem.
Köszi.
 aprod.hu/hirdetes/new-york-yankees-baseball-shirt-ID153jp.html

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
ezt a Jetset meg kell verni jövő héten.deyell
Igen én is ezt néztem.
Ütni kell őket, aztán marad 3 csoport meccs. Kétarcú SD, POba jutott esetleg tartalékos Denver és a KC aki zsínorba 3 L-t gyűjtött...

több mint 12 éve
ezt a Jetset meg kell verni jövő héten.deyell
Én meg nem is látom a meccset 😕 De majd mobilon azért megpróbálom követni
több mint 12 éve
ezt a Jetset meg kell verni jövő héten.

több mint 12 éve
Per a league source, the Raiders currently have only $57 million in 2014 salary-cap commitments. Assuming a 2014 cap in the range of $125 million, that gives the Raiders $68 million to work with.

Throw in their remaining 2013 space of $2.7 million (which can automatically be carried over), and it puts them over $70 million under the cap.
deyell
Ez igaz és örvendetes, de nagyrészt Huff és Flynn miatt lesz közel 10M dead money is megint...

Na ránéztem:
Huff: 6.208.750
Flynn: 2.625.000
Wilson: 338.175
Bilukidi: 51.935
Bass: 36.450
Gordon: 26.213
Total: 9.286.520

Ez alapján akkor olyan 60M-ból kell majd gazdálkodni, ami nagyon komoly összeg!Rolni
ez a Flynn buli is egy elbaszott történet. Akárhogy is legyen, 60 M-ból már lehet alkotni, jövőre, de legkésőbb 2 év múlva szeretnék végre valamit látni, ha addigra sincs semmi, akkor kalap-kabát és jöhet más. (Én ezt a két évet, az előzmények ismeretében nem rovom fel a FO-nak, sőt nagy teljesítmény, hogy a nehezén már túl vagyunk)
több mint 12 éve
Per a league source, the Raiders currently have only $57 million in 2014 salary-cap commitments. Assuming a 2014 cap in the range of $125 million, that gives the Raiders $68 million to work with.

Throw in their remaining 2013 space of $2.7 million (which can automatically be carried over), and it puts them over $70 million under the cap.
deyell
Ez igaz és örvendetes, de nagyrészt Huff és Flynn miatt lesz közel 10M dead money is megint...

Na ránéztem:
Huff: 6.208.750
Flynn: 2.625.000
Wilson: 338.175
Bilukidi: 51.935
Bass: 36.450
Gordon: 26.213
Total: 9.286.520

Ez alapján akkor olyan 60M-ból kell majd gazdálkodni, ami nagyon komoly összeg!

több mint 12 éve

több mint 12 éve
Mondjuk üdvözítő lenne, ha sikerülne megegyezni még idén Veldheerel a hosszabbításról.

A másik, hogy Branch visszatér edzeni és Allen szerint hamarosan játszhat is, lehet hogy még a következő meccsen nem, de az utolsó 3-on már valószínű.
több mint 12 éve
Az sztem mostanra egyértelmű, hogy McGloin nagyon értelmes srác. Jól olvassa a védelmeket, jól lát a pályán, keményen, bátran játszik. Egész pontosan dob, bár azért ezen a téren van hova fejlődnie. Sokszor szépen vezeti az elkapót a labdával, ami TP után teljesen újdonságként hathat rájuk. Zsebben egész jól mozog, szépen lép fel és ezzel még nyer némi időt az elkapóknak. Ha vki üres vagy láthatólag üresre kerülhet gyorsan dönt és elég jó erővel dob. Eddig nem nagyon volt olyan dobás ami karerősség miatt lett volna rossz. Talán a Carr INT volt kicsit rövidebb, de nem biztos, h karerő miatt. Lehet oda szánta csak a törpét szépen odébb sodorták...
Nincsenek hajmeresztő dobásai, szépen vigyáz a labdára. Első INT Titans ellen szerencsétlen volt, de nem is látta vszeg a védőt. Mostani INT sztem leginkább rossz playcall volt. Holmes vagy Streater vszeg könnyebben birkózott volna Carr-al (akit előtte Holmes folyton szopatott ugye), de ettől függetlenül endzone-ba jump ball...mindig benne van az INT veszély. Fumble volt az egyetlen kellemetlen hiba, de abban Wiz is benne volt vastagon, meg utána Jennings is.
Ami nem tetszett az a két három delay of game közeli szitu. Ezt el kell hagyni gyorsan!

Magasság ugye faktor, mert első INTben vastagon benne volt, de amúgy leütött léaszdi sztem nem volt pl Boys ellen. Jól mozog a zsebben keresi a dobó sávokat.
Ha a hátralévő 4 meccsen tud hasonló szinten játszani, akkor nem égető a QB kérdés. Persze ettől ha BPA jöhet első körben is QB.

OL remélhetőleg összeáll előtte köv meccsre.
Nem nagyon tudtam Barnes-ra koncentrálni, de lehet fantázia ebben a Veldheer-Barnes bal oldalban. Ha Brisiel vissza tudna térni és mindenki maradna is egyben legalább pár meccsre az fontos lenne. Nagyon fontos lenne az erős futás, időölés, mert akkor kevésbé hal meg a D.

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 412 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nyilván én védem Gloint 😛 de abszolút nem rajta múlott. A második félidőre elfogyott a fantázia az O-ból nem tudtak váltani a D pedig egyszerűen elfogyott. Sztem ha a következő meccseken csak megközelítőleg jól játszik megvan az irányítótok.
több mint 12 éve
azért ilyet nem tud Pryor. McGloin anticipationje nyomás alatt:

több mint 12 éve
Coach Dennis Allen: “I’ll give you guys the injury update from the game. Obviously any time you have injuries at this point in the season, four games left, they’re all concerning injuries. Like I said, with only four weeks left, all of those injuries are concerning."

Tehát készülhetünk a jövő évre.gaben
a draft óta a jövőévre készülünk, idén nem is volt elvárás, csak a 4-5 győzelem, némi előrelépés, cap kipucolása. Nekünk a történet a FA piac és a Draft idején fog megindulni igazán.
több mint 12 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 923 — Deion Sanders for president!
Coach Dennis Allen: “I’ll give you guys the injury update from the game. Obviously any time you have injuries at this point in the season, four games left, they’re all concerning injuries. Like I said, with only four weeks left, all of those injuries are concerning."

Tehát készülhetünk a jövő évre.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
max mint wildcat QB vagy egy egy RZ read option play erejére tudom elképzelni...
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/nnncorhypt4wm7cqflsu
Terrelle Pryor to get playing time for Oakland Raiders
Terrelle Pryor is likely to get a chance to play for the Oakland Raiders before the season is over. Coach Dennis Allen wants to evaluate the athletic quarterback, even though Matt McGloin has been solid.