Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
nézegetem a punting statokat, King a 2. átlagban. NET yardok tekintetében 12, inside 20-as puntokban 14. meccsről meccsre jobb. úgy tűnik, ő is jó fogás volt, mint UDFA (ezekhez nagyon ért RM, a draft lehetne jobb). a következő szezon után viszont FA lesz, mert asszem az UDFA szerződés 3 évre szól
internal primates forever
több mint 12 éve
Jo cikkmax. mehet a Jaxbe apróért akkor, máshova már idén sem kellett.
Barnest meg nezzuk meg LGnek ev vegeig. Ha ott jo akkor visszahoznam OL depthnek.
Hunter back up dealen depzhnek jo volna sztem.
Back upnak Rosst is visszahoznam.
Jenkinst nem kamazom. Folyton ugat, de nem harap csak nagyon ritkan. Egojaval nem hiszem, depth szerepet jol turne...Rolni
több mint 12 éve
Jo cikkBarnest meg nezzuk meg LGnek ev vegeig. Ha ott jo akkor visszahoznam OL depthnek.
Hunter back up dealen depzhnek jo volna sztem.
Back upnak Rosst is visszahoznam.
Jenkinst nem kamazom. Folyton ugat, de nem harap csak nagyon ritkan. Egojaval nem hiszem, depth szerepet jol turne...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Vegulis ha Samuel L Jackson lehetett skot.... o is. 😊
több mint 12 éve
Watson nem sérülés miatt nem játszik. Pashos és McCants is előtte van a sorban. utóbbira kíváncsi vagyok, hogy megtartjuk-e. fiatal és tud játszani. de sztem más csapatnak is kell majda drafton a következőket bírom: Trent Murphy, Michael Sam, Aaron Donald, Will Sutton, Ben Gardner. safety posztra Ty Zimmerman a középső körökben, nem túl atletikus, de jó ösztönökkel bír. meg persze a két kedvenc Shayne Skov és Chris Borland, de ők majd egy 3-4-es csapathoz mennek (remélem nem a Chiefshez)
több mint 12 éve
Houston-t szerintem meg fogjuk tartani, de mindenképp vissza kell tenni a bal oldalra, ha így lesz. Számomra csak annyi a kérdés, hogy milyen arcot akarnak jövőre a D#-nek kialakítani és attól függően elhozni FA-n vagy drafton a legjobbnak tűnő pass rusher-t a jobb oldalra. McGloin megítélésével várjunk év végéig. Amadeus-szal értek egyet, hogy korai kijelenteni, hogy QB kell első körben. Van még 4 meccs és nagyon is jó védelmek ellen kell helyt állnia, ha ezeken úgy néz ki, hogy bírja a strapát és képes kezelni a helyzetet, illetve a fal sem enged át középen mindenkit, akkor nem hiszem, hogy jön QB, hisz itt van Wilson, olcsó és fiatal, nem sérült, legyen csak ott az edzéseken és adjunk neki lehetőséget, hogy backup szintre hozza magát.
Gurode remélem az utolsó meccsét játszotta, Watson meg remélem odateszi magát edzésen, vagy rendbe hozzák a sérülését, ha amiatt nem játszik és aztán zúzhatna a jobb oldalon, mert amikor pályán van egész elfogadható teljesítményt hoz. Bár lehet Allen-ék azért nem játszatták, mert hitték, hogy becsúszhatunk a WildCard helyre és jobban bíztak a rutinban? Hülyeség lenne, de ez is eszembe jutott, mert a sérültek között nem említik.
A drafton figyelni kell majd az NT Daniel McCullers-t, a CB Keith McGill-t és Dexter McDougle-t, mert mostanság sok McXxxxx van a csapatnál(McCants, McFadden, McGee, McGloin és a PS-ben: McCoy és McFadden), úgy látszik McKenzie vonzódik az "övéihez", végül is egy olyan roster-t rakott össze ami minimálbér jellegű, lehet skót vér csörgedezik az ereiben? 😀
több mint 12 éve
kiket tartsunk meg az egy éves szerződéssel rendelkezőek közül, kik mehetnek?egyetértek a cikkel, talán még MJ21-t megtartanám, de csak depth-re, hogy legyen corner a rosteren az uborkaszezonban
www.silverandblackpride.com/2013/11/29/5158574/black-friday-deals-which-oakland-raiders-on-one-year-deal-should-be-broughtdeyell
több mint 12 éve
kiket tartsunk meg az egy éves szerződéssel rendelkezőek közül, kik mehetnek?www.silverandblackpride.com/2013/11/29/5158574/black-friday-deals-which-oakland-raiders-on-one-year-deal-should-be-brought
több mint 12 éve
Sajnos TP után McLovin is minden bíztató jel ellenére is kevés, jövõre elég korán fogunk QB-t draftoni ha marad a mostani kar, ha nemBarba Cowboys ellen nehéz dolga volt, mert futójáték nem létezett, Brisiel az első play-ben kiesett, Gurode meg egy rakás fekália. ennek ellenére az első félidőben jó volt. nem tudom, melyik rookie QB jobb nála idén, esetleg Glennon.
az INT meg nem az ő hibája, ő jól olvasta a játékot, egy az egyben maradt az elkapó a CB ellen, fel kellett dobni. más kérdés, hogy a playhívás gyalázatos volt, ezt hogy hozták össze, hogy a 175 centis Ford - aki egyébként is szar és ki kéne vágni - küzdjön jump ballért a 183 cm magas Brandon Carr ellen.
ja és Mastrud és Ford is több snapet játszott, mint Réce.
kezdem azt gondolni, hogy Houstont nem tartjuk meg. nem elit játékos a posztján, ez látszott a Cowboys ellen, amikor egy jó LT ellen láthatatlan ember volt. nem kiváló pass rusher, legfeljebb egy jó all around játékos. de nagy pénzt fog kérni, mert Rosenhaus az ügynöke. azt pedig nem érdemli meg. ha mégis megtartjuk, szedje fel a régi tömegét és menjen vissza LDE-nek. és jöjjön egy igazi pass rusher, FA-ról vagy a draft elejéről
több mint 12 éve
Sajnos TP után McLovin is minden bíztató jel ellenére is kevés, jövõre elég korán fogunk QB-t draftoni ha marad a mostani kar, ha nemBarbezt így korai kijelenteni .
több mint 12 éve
Sajnos TP után McLovin is minden bíztató jel ellenére is kevés, jövõre elég korán fogunk QB-t draftoni ha marad a mostani kar, ha nem

több mint 12 éve
McGloin örülhet az elkapóinak. Nem rosz a srác, de én nagyon úgy néztem, hogy kevés volt a tökéletes dobása. Nem leszólni szeretném, mert tetszett a játéka, de voltak olyan passzok, amik indokalatlanul nehéz elkapást igényeltek.nagy deal volt Wheelert nem megfizetni és Burnett-t felvenni
Burnet meg ezerszer jobb mint Wheeler...Geeri
több mint 12 éve
McGloin örülhet az elkapóinak. Nem rosz a srác, de én nagyon úgy néztem, hogy kevés volt a tökéletes dobása. Nem leszólni szeretném, mert tetszett a játéka, de voltak olyan passzok, amik indokalatlanul nehéz elkapást igényeltek.Burnet meg ezerszer jobb mint Wheeler...
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
reagálva az edzőkeringős cikkre a főoldalon, én elégedett vagyok a mostani edzői csapattal, de Gruden azért lehet megérné a DA fire-t.Amadeus91Szerintem nem.
több mint 12 éve
reagálva az edzőkeringős cikkre a főoldalon, én elégedett vagyok a mostani edzői csapattal, de Gruden azért lehet megérné a DA fire-t.
több mint 12 éve
Remélem a jövő tavasszal lesz pár jó igazolás, mert Allen-ékben van fantázia. Meglesz hozzá a pénz, és talán McGloin-ra is lehet építeni. A védelem mélyítésével kellene kezdeni, a támadók be tudnak érni. Mindenesetre a jövő évi menetrend kemény lesz.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
Na:McGloin játéka tetszett tegnap\ma is. Nyugodt, higgadt, kemény tökű gyerek. Nem volt könnyű dolga, mert nem működött sajnos a futás. INT inkább rossz playcall volt sztem...Ford-ra ilyet hívni, mikor van Streater meg Holmes is...Összességében továbbra is jól olvas, gyorsan dönt, többniyre jól. Meg tud dobni sztem mindent amit kell.
Jenningset nagyon levették sajnos. Hatcher úgy jött át az RG poszton Gurode-n legtöbbször, h esélye sem volt. Be is került Nix Gurode helyére a végén, de akkor már passzolni kellett, meg Nix is fos...
DMC sztem tuti más mezben robog jövőre
Reece továbbra is alulhasznált sajna
Streater és Holmes nagyot játszott. Kéne vissza Moore még és egész értelmes WR gárda kezd lenni.
Riverát egyre jobban bírom. Jó kis TE lesz
OL végre összeállhatna erre kidől Brisiel...helyén Gurode mit művelt...vicc. 3 false start legalább, Hatcher hülyébe vette...szánalmas volt. Köv meccsre remélem visszajön Brisiel vagy ha nem csússzon be Pashos vagy McCants és legyen Watson aktív...
DL kurvára elfáradt...ennyit eddig senki nem futott rajtunk sztem idén. Büntették őket. Pass rush nagyon kéne Houstonnal átellenben és nem ártana egy állat 3tech sem...
LB sorban Roach nagyon szépen dolgozott, Moore nagyon jó lesz sztem, persze kár volt a hülye büntiért...Burnett jó csávó, meg hasznos tag, de remélem jövőre inkább már csak mint 2 down LB szerepel...coverhez bazi lassú
Ugye, h Hayden nem olyan rossz 😊 Illetve Adams és Chekwa nagyon gyengus meg Ross is mélyrepülésben van...Adams legalább emberezésbe vállalható...Chekwa ST only
Branch valóban elkélne már hátulra...
Jano ma FGt nem hibázott, de mi volt az az onside kick xD
2. félidőben a csapat is elfogyott és az edzőknek sem sikerült kijönni semmi jóval, extrával sajnos.
Tarver keze alól elfogynak megint a DBk és elfárad a DL, Olson-t meg azért Kiffin papa 2. félidőben "leedzette"
L vártam, meg is kaptam...persze meccs közbe már kezdtem megint hinni és így szarul esett...
Voltak megint pozitívumok, de ez a keret kevés még...
Nálam a staff és RM maradna. Offseasonban építsék most már fel amit akarnak, lesz pénz, draft minden...ha jövőre sem sikerül kitörni ebből akkor kell váltani, de év végén sztem hülyeség volna...
több mint 12 éve
Sio jó nagy barom volt. de nevezzük rookie hibának
ismerős ez a coverage? mondjuk 4 nappal korábbról?

ki kell mondani, hogy hiányzik Hayden. amikor vanillára váltunk, Adams fogalmatlan zone coverage-ben, nem nézi az irányítót, belenyeltünk rajta több 3rd down és hosszút. Ross és a Adams a secondary két gyenge pontja. előbbit még le lehet cserélni
ezt az ablakot figyeljétek.

dat back shoulder throw

Stacy McGee-nek most is voltak jó megmozdulásai.
több mint 12 éve
Nagyon remélem, hogy most a hosszú héten vissza tud már térni Branch, mert Ross, mint csere tud jól teljesíteni és Branch meg hosszú távon tud jobb lenni. Veldheer szerintem egészen jól játszott és a fal is jól tolta, kár hogy brizil ( 😀 pfeh) kiesett az első playben, de aztán a második félidőben Pashos ment be RG-nek és McCants játszott RT-t. Gurode elmehet a faszomba.
DMC-t még mindig nem tudjuk jól használni, még ilyen limitált körülmények között sem és itt nem csak a futásokra gondolok, de passzot sem nagyon kapott emlékeim szerint. Ez szintén igaz Reecere is.
Holmes nagyon tuti volt és Streater is villantott néha.
Az első félidős védelem tetszett bár megint nem volt pass rush nagyon. Houstont leszedték a pályáról, a többiek meg nem igazán rusherek. Ide mindenképpen kell upgrade a jövőben.
A második félidős leolvadást meg már megszoktuk, kár hogy most egy kicsivel korábban kezdődött a leolvadás. Ha nincs meg az első félidő utolsó Cowboys támadása, akkor szerintem megnyertük volna a meccset. De hát nincs ilyen hogy ha.
Annak örülök hogy visszajött Veldheer és a fal viszonylag jó volt, bár abban tényleg van valami, hogy McGloin gyorsan szabadul a labdától és ez jelentősen növeli a fal teljesítményét. És ez a jó irányítókra jellemző tulajdonság, mert ők közepes fal mögött is egy-két sackkel lehoznak mérkőzéseket, szóval remélem fejlődik még az apró Qb-nk és meglehet a hosszú távú megoldás.
Na de ez csak fikció, főleg hogy rólunk van szó, mert mi vagyunk a legtöbb QB-t használó csapat a világon 😀
több mint 12 éve
"Sajnos" mar nem Angliaban elek hanem kengurufoldon igy nem leszek ott a meccsen, de hogy oszinte legyek a mostani Phinsben sok szeretheto nincs. Persze ettol fuggetlenul nagyon szurkolok nekik, de sokkal szivesebben nezem epp a Raiderst.Megvan a pontos londoni dátum jövőre:Köszi!!
Szeptember 28: Oakland - Miamiiktriad
Delonso milyen mezben leszel? 😀Rolni
több mint 12 éve
Nagyon jó meccs volt. A Raiders a földön vesztette el a csatát.ulpianusa vereség oka a depth hiánya. első félidőben jók vagyunk, másodikban nem, ez ettől van. főleg a védőfalban érződik ez, a második félidőben simán arrébb tették őket, mert a seggükön vették a levegőt, ezért futottak szét minket. na persze nem segített az sem, hogy sokszor rossz szöget választottak a szereléshez a secondary tagjai (Ross és Adams az élen ebben), de a csatát a falaknál veszítettük el
+ McGloinnak nehéz dolga volt nem létező futójáték mellett. ez azért elég nagy szégyen, hogy nem bírtunk futni, mert a Cowboys ligautolsó YPC-t tekintve. nem játszott náluk Lee.
több mint 12 éve
Nagyon jó meccs volt. A Raiders a földön vesztette el a csatát.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
leolvadás szokás szerint. Tarver-féle 3 man rush vanilla defense-től agyfaszt lehetett kapni. egyszerűen nincsen meg hozzá az emberanyag, szarok zone coverage-ben. de mindez semmi volt ahhoz képest, amikor a 175 centiméter magas Fordra dobták a jump ballt az end zone-banegy pozitívum: Nick Roach: 10 szerelés, 2 sack, 1 forced fumble. ja és Holmes
nagy negatívum: Houston. where you at?
Ross nomen est omen. Adams sem tud szerelni. Gurode egy fasz, 3 hamis rajt. amúgy az o-line jó volt, McLovint nem sackelték egyszer sem
több mint 12 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2011/07/30/per-team-spending-minimum-doesnt-apply-until-2013/One of the highlights of the labor deal, from the perspective of the players, comes from the requirement that each team must spend at least 89 percent of the salary cap in cash on an annual basis. “We cannot have teams like KC spend only 67% of the cap like they did in 2009.
$130 millió körül lesz a cap jövőre, $56,917,436 van eddig elköltve nálunk. lesz hely manőverezni bőven.
több mint 12 éve
Nos akkor lehet nézni a repjegyeket akár. 😊BruceJaja 😊