Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 387 — Sworn to the Dark

internal primates forever

több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
Guard Mike Brisiel is at practice today, but he's just watching. Lucas Nix us slated to start at right guard Sunday if Brisiel can't play.

Jeremy Stewart is not at practice. He is hobbled by knee and ankle injuries.

Miles Burris, Tyvon Branch and Menelik Watson are practicing today.

Denarius Moore is not at practice today. He's still bothered by a shoulder injury.

Darren McFadden is not at practice once again.

Taiwan Jones still working at running back.
több mint 12 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 923 — Deion Sanders for president!
Strong safety Tyvon Branch practiced for the first time since injuring an ankle against Jacksonville in Week 2.
Former starting left guard Lucas Nix worked at right guard with the starting offense, while Mike Brisiel sat out practice with a knee injury.
WR Denarius Moore (shoulder), S Usama Young (neck) and LB Kaluka Maiava (calf) did not practice today.
Taiwan Jones, a fourth-round pick who was converted to cornerback during the offseason, practiced with the first-team offense and could conceivably start against the Jets if Oakland's injured running backs aren't able to do so.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 371 — Raiders fan
Lenne kit nézegetni meccs közben TDknél Rivera tesóján kívül is 😀 !!!

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
43-ba való egyedül, sztem főleg olyan falba lenne jó, ahol ide-oda rakosgatják a védőfalembereket fix poszt nélkül, mint pl a Seahawks-nál. De állandó UT-ként vagy LDE-ként is jó lehet. Robilluma
nálunk is megfelelő lenne akkor. Vance Walker is játszik UT-t illetve LDE-t.deyell
Bizony!
Én szívesen visszahoznám Walkert is és mögé egy ilyen srác nagyon jól jönne. Donald vagy Jernigan pl...eleinte rotálva aztán 2., 3. évben már kezdőként Walker előtt akár...

A lényeg lemaradt, egy a héten felrakott 11 perces csak 2013as highlights 😊 :
 www.youtube.com/watch?v=u3YKvx6LcBsRobilluma
WoW
nagyon meggyőző video...

mi a véleményed Blake Bortlesről? ha irányító kell, nem tartanám rossz húzásnak.deyell
Nem vagy ezzel egyedül. Nekem nagy kedvencem. De még nem biztos, h kijön.Robilluma
Csatlakoznék!
Jó méretű, jó képességű srác. Erős a karja, nem fosik, jól mozog a zsebben. Van persze min dolgozni, de remek alapanyag lehet...
Ja és olyan csaja van, hogy Vele bármire rá tudna venni 😊

A balos feketében 😍

2. körben lassan kéne vagy 3-4 pick annyi embert kezdek erősen megkedvelni 😀

www.nfl.com/news/story/0ap2000000292651/article/darren-mcfadden-oakland-raiders-headed-for-divorce

"NFL Media Insider Ian Rapoport reported last August that McFadden rejected the organization's contract overtures. He was intent on proving that he could stay healthy and productive on his way to one last mega-contract the next offseason.

That gamble has backfired.
The Raiders seem more inclined to lock up Jennings at a bargain rate while allowing the injury-prone McFadden to test his value on an open market that rarely pays for veteran running backs"
Amadeus91
Hát igen...nagyon visszaütött a dolog DMC szemszögéből...sztem semmi pénzt nem fog kapni, aztán akár nálunk, akár máshol kiegészítő szerepkörben még hasznos lehet persze, de ennyire sérülékenyen senki nem fog komoly pénzt áldozni rá...sajnálom azért DMC-t mert ő is egy kemény, dolgos srác, aki ha egészséges mindent belead és ahogy büntetett amikor ment neki azt öröm volt nézni...

profootballtalk.nbcsports.com/2013/12/04/desmond-bryant-to-nfi-list-with-irregular-heartbeat/

Reggie-ről meg lassan kiderül, hogy minden húzása kurva jó volt eddig.Amadeus91
Nagyon durva ez a Bryant szitu is...vajon a mi orvosi stábunk ezt látta, tudta és ezért nem pörgött RM?
Vagy csak simán nem volt rá lóvé ugyebár...
Remélem azért rendbe jön Bryant...

Már csak a drafton kéne alkotnia valamit, mert amit FAn művel az valóban remek és megsüvegelendő!!

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 544
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/kfvwkthuyiyyrptkm4k9
Darren McFadden, Oakland Raiders headed for divorce?
Darren McFadden's future as a Raider is in doubt following the emergence of Rashad Jennings at running back. Will Oakland even offer McFadden a contract before free agency begins?

"NFL Media Insider Ian Rapoport reported last August that McFadden rejected the organization's contract overtures. He was intent on proving that he could stay healthy and productive on his way to one last mega-contract the next offseason.

That gamble has backfired.
The Raiders seem more inclined to lock up Jennings at a bargain rate while allowing the injury-prone McFadden to test his value on an open market that rarely pays for veteran running backs"

profootballtalk.nbcsports.com/2013/12/04/desmond-bryant-to-nfi-list-with-irregular-heartbeat/

Reggie-ről meg lassan kiderül, hogy minden húzása kurva jó volt eddig.
több mint 12 éve
43-ba való egyedül, sztem főleg olyan falba lenne jó, ahol ide-oda rakosgatják a védőfalembereket fix poszt nélkül, mint pl a Seahawks-nál. De állandó UT-ként vagy LDE-ként is jó lehet. Robilluma
nálunk is megfelelő lenne akkor. Vance Walker is játszik UT-t illetve LDE-t.

több mint 12 éve
Robilluma Pittsburgh Steelers 2 907 — Whatever it takes
Ha már így szóba kerültek a draft jelöltek és köztük DT Aaron Donald akkor ezeket ajánlanám a figyelmetekbe vele kapcsolatba.
A srác brutál 3tech UT lehet,mind fizikálisan (nem a magasságát nem kell nézni) mind technikailag rendben van a srác ja és persze fejben,mentalitásra is okés.

www.silverandblackpride.com/2013/12/2/5169086/a-diamond-in-the-rough-aaron-donald-dt-pittsburgh

Valamint a Pitt fórumból átemelve 😊
 www.youtube.com/watch?v=lJ-2Hg1L0n8
 www.youtube.com/watch?v=_SUK7gVFleY&feature=player_embeddedCubehead
A lényeg lemaradt, egy a héten felrakott 11 perces csak 2013as highlights 😊 :
 www.youtube.com/watch?v=u3YKvx6LcBs
43-ba való egyedül, sztem főleg olyan falba lenne jó, ahol ide-oda rakosgatják a védőfalembereket fix poszt nélkül, mint pl a Seahawks-nál. De állandó UT-ként vagy LDE-ként is jó lehet. Az erejével sincs nagy gond, a videóban a Syracuse ellen látszott igazán, ahol simán tolta hátra erőből az emberét, de a Virginia elleni meccsvideójában is látszik, hogy ha erőből kell játszani, az is megy:  www.youtube.com/watch?v=s7M1qFydA-0 .

mi a véleményed Blake Bortlesről? ha irányító kell, nem tartanám rossz húzásnak.deyell
Nem vagy ezzel egyedül. Nekem nagy kedvencem. De még nem biztos, h kijön.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 12 éve
‏@VicTafur
Rashad Jennings, Tyvon Branch & Mike Jenkins at practice for #Raiders today; No Darren McFadden, Denarius Moore, Mike Brisiel or J. StewartBruce
Brisiel helyett Nix az RG. 😕 futójáték megint nem lesz (a Jets védelme amúgy is jó futás ellen).

DMC mellett Jeremy Stewart sem edzett, így vékonyak vagyunk ezen a poszton.

több mint 12 éve
Taiwan Jones RB-ben gyakorol, most hogy nincs DMc megint.
több mint 12 éve
‏@VicTafur
Rashad Jennings, Tyvon Branch & Mike Jenkins at practice for #Raiders today; No Darren McFadden, Denarius Moore, Mike Brisiel or J. Stewart
több mint 12 éve
Line: Jets by 2.5
Percentage of money on Oakland: 81% (3,000 bets)

több mint 12 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 750
Ha már így szóba kerültek a draft jelöltek és köztük DT Aaron Donald akkor ezeket ajánlanám a figyelmetekbe vele kapcsolatba.
A srác brutál 3tech UT lehet,mind fizikálisan (nem a magasságát nem kell nézni) mind technikailag rendben van a srác ja és persze fejben,mentalitásra is okés.

www.silverandblackpride.com/2013/12/2/5169086/a-diamond-in-the-rough-aaron-donald-dt-pittsburgh

Valamint a Pitt fórumból átemelve 😊
 www.youtube.com/watch?v=lJ-2Hg1L0n8
 www.youtube.com/watch?v=_SUK7gVFleY&feature=player_embedded

több mint 12 éve
3 csapat megfigyelője volt kint hivatalosan a Florida-Florida State összecsapáson és az egyik a miénk volt. Ugye nem tudni kiért mentek ki a scout-ok, de egy-két védő mellett biztosan feltűnt ezekkel a számokkal 😀

peterbadbone
Akiket sztem figyelhettünk:
Kelvin Benjamin WR ...másik veszélyforrás nála a súllya, amivel állítólag kűzd...egyetemi honlapon pl 242vel van
Timmy Jernigan DT ...remek UT lehet belőle is sztem
James Wilder RB ...későbbi körben hozható erős futó
Cameron Erving OT ...elvileg nem kell OT, de ha upgrade vhol akkor mégis érkezhet...

Loucheiz Purifoy CB ...agya nemsok, de fizikai adottságai elég jók
Marcus Roberson CB ...kevesebb figyelmet kap Lou miatt, de fejben jobb, emiatt hosszútávon lehet jobb opcioRolni
mi a véleményed Blake Bortlesről? ha irányító kell, nem tartanám rossz húzásnak.

több mint 12 éve
PFF havi csapatában Wiz befért egyedüli Raiderként +10.2-es mutatóval
 www.profootballfocus.com/blog/2013/12/03/team-of-the-month-q3/

több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
"I’m really hoping and I’m pretty confident that I’ll continue to keep playing in Oakland.” - Raiders LT Jared Veldheer.deyell
Remélhetőleg Veldheer szerződése hamar meglesz, ha így áll a dologhoz, évekre megoldva ezzel a fal egyik legfontosabb posztját.
peterbadbone
A következő mondatot majd az ügynöke fogja mondani. Sajnos, ilyen gyenge ajánlatot az ügyfelem a legnagyobb jó szándéka mellett sem tud elfogadni.
Egy ilyen novemberi-decemberi nyilatkozat általában a szokásos ügymenet része. (Veldheer akár komolyan is mondhatta.)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
TOP 10be 4 playával 😊

www.nationalfootballpost.com/Top-10-dead-money-deals.html

több mint 12 éve
3 csapat megfigyelője volt kint hivatalosan a Florida-Florida State összecsapáson és az egyik a miénk volt. Ugye nem tudni kiért mentek ki a scout-ok, de egy-két védő mellett biztosan feltűnt ezekkel a számokkal 😀

peterbadbone
Akiket sztem figyelhettünk:
Kelvin Benjamin WR ...másik veszélyforrás nála a súllya, amivel állítólag kűzd...egyetemi honlapon pl 242vel van
Timmy Jernigan DT ...remek UT lehet belőle is sztem
James Wilder RB ...későbbi körben hozható erős futó
Cameron Erving OT ...elvileg nem kell OT, de ha upgrade vhol akkor mégis érkezhet...

Loucheiz Purifoy CB ...agya nemsok, de fizikai adottságai elég jók
Marcus Roberson CB ...kevesebb figyelmet kap Lou miatt, de fejben jobb, emiatt hosszútávon lehet jobb opcio

több mint 12 éve
draft-figyelő.

Kelvin Benjamin (WR, Florida State, 6-5, 234). redshirt sophomore, állítólag kijön a draftra. a Florida ellen szétégette az állítólagos első körös Purifoy-t, 212 yard, 3 TD. ha kijön, szerintem jobb prospect, mint Mike Evans. mert gyorsabb, atletikusabb. ebből adódóan pedig inkább ő alkalmas WR1 szerepkörre deyell
Egyértelmű, h RM kedveli és keresi a nagy fizikális elkapókat (Criner, Streater, Butler, Holmes), így benne lehet a pakliban. Vele kapcsolatban kinn azt olvastam kritikaként, h lassú...érdekes, h pont ezt írod neki fel pozitívumként, bár "csak" Mike Evans-al szemben. Olvastam Vincent Jackson, de Mike "bust" Williams hasonlítást is hozzá.

Zack Martin (LT, Notre Dame) - a profik között valszeg LG lesz. a Stanford ellen játszott, ahol van a legtöbb sacket szerző Trent Murphy, teljesen jól helytállt ellene, második körben jó fogás lesz, ha addig csúszik. deyell
Martin-t szívesen látnám LGben. Yanke a másik srác, de ő lehet elmegy első kör végére. Itt minden prospectnél azt a kérdést kell feltennie majd RM-nek és Sparano-nak, h jobb lesz-e mint Bergstrom...ha igen hajrá!

Gabe Jackson (LG, Mississippi State) - a no 1. recruit Robert Nkemdiche ellen játszott. RG poszton is szerepelt. mindent jól csinált, főleg futáshoz blokkolt remekül. állítólag nem elég atletikus LG-nek, RG-nek azonban biztos, hogy remek lesz. deyell
Kedvelem őt is és örülnék neki. Watsonnal elég fizikális jobb oldalt tudnának összerakni...

Aaron Donald (DT, Pittsburgh) - egyik legjobb játékos az egyetemen posztján. nem elég nagy, csak 6 ft, ezért nem lesz első körös. a Miami ellen játszott, végig kapta a duplázásokat, de ennek ellenére sokszor betört a backfieldre. sacket nem szerzett, de tackle for losst igen. egyik kedvenc prospect a 2. napondeyell
Érdekes prospect. Walker leváltására alkalmas lehetne sztem. Igazi 3tech DT

őket szívesen látnám. a következőket viszont kihúznám a listámról, már ha lenne: Brett Hundley, Johnny Manziel, Tajh Boyd, Zach Mettenberger, Stephen Morris, A.J. McCarron, Logan Thomas, HaHa Clinton-Dix, Loucheiz Purifoy, Bradley Roby.deyell
Ezekkel teljesen egyet tudok érteni, bár Robyval és HaHa-val nincs különösebb gondom, azt leszámítva, hogy nem húznám olyan korán őket ahova írják...

Nagyon érdekes lesz ez a draft sztem. Clowney és\vagy top QB nem lesz benn mire mi jövünk sztem. Emiatt simán beleférne egy letrade, de partnert is nehezebb lesz találni...
Ha sikerülne a 8.-10. helyről (kb ide érhetünk oda) lemozogni 15.-20. kör közé egy extra 2. körösért mondjuk akkor lenne 3 pickünk a 2. kör közepéig\végéig...
Elsőben lehetne akár a legjobb WR-t behúzni vagy Trent Murphy-t mondjuk, míg a második körben én akár egy dupla OG draftot is simán el tudnék fogadni akármilyen hülyén hangzik...Martin-Jackson combo-nak örülnék rendesen, de persze ha egyik helyett jön DL főleg, ha WR volt az első pick az is rendben lenne...

több mint 12 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
"I’m really hoping and I’m pretty confident that I’ll continue to keep playing in Oakland.” - Raiders LT Jared Veldheer.deyell
Remélhetőleg Veldheer szerződése hamar meglesz, ha így áll a dologhoz, évekre megoldva ezzel a fal egyik legfontosabb posztját.

draft-figyelő.

Kelvin Benjamin (WR, Florida State, 6-5, 234). redshirt sophomore, állítólag kijön a draftra. a Florida ellen szétégette az állítólagos első körös Purifoy-t, 212 yard, 3 TD. ha kijön, szerintem jobb prospect, mint Mike Evans. mert gyorsabb, atletikusabb. ebből adódóan pedig inkább ő alkalmas WR1 szerepkörre
deyell

Aaron Donald (DT, Pittsburgh) - egyik legjobb játékos az egyetemen posztján. nem elég nagy, csak 6 ft, ezért nem lesz első körös. a Miami ellen játszott, végig kapta a duplázásokat, de ennek ellenére sokszor betört a backfieldre. sacket nem szerzett, de tackle for losst igen. egyik kedvenc prospect a 2. napon
deyell
Mostanság olvastam róla, hogy többen is ugyanazt látják benne, mert anno a Bengals Geno Atkins-ben, fantasztikus pick lenne.

több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 252 — NFL bracket champion '26
Tuitt 4-3-ban ink DT lesz mint DE szvsz.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Manziel? Minek?Amadeus91
olvasni tudol-e?deyell
6 órát görnyedtem Alkotmánytörténet felett, Mátyás Teréziának olvastam Mária Teréziát, ott csuktam be a könyvet.Amadeus91
az mióta komoly tárgy? inkább római jog kéne, nehogy megfingasson Földi bácsi.deyell
Földi bácsinál voltam szemináriumon.... ugyeeeeeee
több mint 12 éve
Manziel? Minek?Amadeus91
olvasni tudol-e?deyell
6 órát görnyedtem Alkotmánytörténet felett, Mátyás Teréziának olvastam Mária Teréziát, ott csuktam be a könyvet.Amadeus91
az mióta komoly tárgy? inkább római jog kéne, nehogy megfingasson Földi bácsi.

több mint 12 éve
Manziel? Minek?Amadeus91
olvasni tudol-e?deyell
6 órát görnyedtem Alkotmánytörténet felett, Mátyás Teréziának olvastam Mária Teréziát, ott csuktam be a könyvet.
több mint 12 éve
Felírnád azokat a DE-ket akik nálunk upgrade-t jelenthetnének. Mondjuk akik az első 3 körben szóba jöhetnek.
Előre is kösziBruce
Clowney talán lecsúszhat karakterproblémák miatt, sokat nem csinált a múlt heti meccsen, csak ami tőle legalább elvárható, 3 tackle, 1 sack, 1 tackle for loss Boydék ellen. Stephon Tuitt (DE, Notre Dame, 6-6) - nehéz dolga volt a Stanford ellen, mert a sok mockban első körben hozzánk írt DT Louis Nix nem játszott térdsérülés miatt. Tuitt a futás ellen jól helytállt, pass rushban nem tudott sokat hozzátenni. Trent Murphy (OLB, Stanford, 6-6) - mint írtam, Martin eléggé kivette, szintén nem volt effektív pass rush-ban. de futás ellen ő is megállta a helyét, több tackle fos losst szerzett, és coverage-ben is jó volt. Scott Crichton (DE, Oregon State, 6-3) - tán ő játszott a szóba jöhető korai DE prospectek közül legjobban a héten. több pozícióból is indult az Oregon ellen, és mindenhonnan nagy nyomást gyakorolt Mariotára. egyszer 4. downnál ki is verte a kezéből a labdát, turnover on downst elérve ezzel. 2-3. körös lehet, szívesen látnám nálunk. Vic Beasley van még, aki első körös, de ő inkább OLB lesz sztem, ha kijön (6-2). Michael Sam dettó. aki még érdekes lehet: Kony Ealy (DE, Missouri, 6-5), Jackson Jeffcoat (DE, Texas, 6-4),deyell
Köszi az infókat. Ha nem jönne be Clowney, akkor inkább egy első körös WR-t látnék én is szívesen aztán valamikor még egy tehetséges DE az első 3 körben valahol és még mondjuk egy G. Ez lenne az ideális draft ebben a formában.

Ha Clowney jönne az elsőben, akkor viszont nem tudom, hogy lenne e olyan WR, aki WR1-ként tudna funkcionálni nálunk és nem első körös, így akkor is egy G-re esne a választásom és vagy egy CB-t vagy egy S-t hoznék az első 3 körben.