Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 923 — Deion Sanders for president!
Tavaly ilyenkor:

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 542
OG valóban hiány, de amit most leírtál itt Brees méret kapcsán az tovább erősíti ezt...érdekes, h Brees előtt nincs is 6'5nél magasabb OL...lehet erre majd figyelni kell itt is, ha valóban McLovin a solution 😊Rolni
Incognito csak 6 ft 3 in (1.91 m), szóval ez nem lesz probléma. 😊deyell
kár, hogy egy hülye gyökér az ember... nagyon nem hiányozna a hülyesége a csapatba. A trash talk meg a "ki ha én nem" attitűd oké, de a mobbing az nem.
több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 386 — Sworn to the Dark
OG valóban hiány, de amit most leírtál itt Brees méret kapcsán az tovább erősíti ezt...érdekes, h Brees előtt nincs is 6'5nél magasabb OL...lehet erre majd figyelni kell itt is, ha valóban McLovin a solution 😊Rolni
Incognito csak 6 ft 3 in (1.91 m), szóval ez nem lesz probléma. 😊

internal primates forever

több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 371 — Raiders fan
kéne egy igazi pass rusher. hiába van nyomás ha nem tudják földre vinni az irányítót. ma a linebackerek is szarok voltak coverage-ben. a sec pedig botrányos, főleg Ross és Chekwa, de a végén Porter is.

de legalább McGloin jól nyomta.deyell
Igen ez a földre vitel nem csak ma volt gond...

Érdekes lesz ez a draft...pont ki fogjuk játszani magunkat a franchise QB, elit D talent magasságból...aztán húzunk egy nem tom mit...Rolni
egy Trent Murphy bent lesz az első körben amikor húzunk. másodikban is lesz jó WR. az új LG-nk pedig beutazik inkognitóbandeyell
Amúgy Te ezekszerint (vagy nem ezekszerint de amúgy 😊) köv szezonra McLovinnal és TP\Wilsonnal fordulnál?
Vagy FAn (kit?) esetleg a drafton később terveznéd kezelni a dolgot??

Nagyon kezdem bírni McLovint...most is jól játszott, bár a 4 leütött passz sok, de 2. félidőre szépen korrigált, ettől függetlenül nagyot kell produkálnia a további meccseken, h ne QBért kiáltsak az elején a draftnak...Rolni
Én is azzal értenék egyet, hogy McGloin-t meg kell nézni most már az idény végéig, hogy mire lehet képes. Én nagyon szurkoltam neki a TC-ben is és soha nem hittem volna, hogy ilyen korán ennyire elfogadható teljesítményt tud hozni élesben. Eddig szép eredményeket ért el, még ha most nem is sikerült nyerni, de az is igaz, hogy nem rajta múlott. Van még hova fejlődnie, az igaz, de jó alapanyagnak tűnik. Én mindig is a melós irányítókat kedveltem, Pryor is azért lett szimpatikus mert edzésen is és az offseasonban is széthajtja magát. P.Manning alázata és melómániája lenyűgöző, én valahogy így képzelek el egy FR QB-t.

A drafton én eddig első körben egy Elit WR megszerzésére törekedtem volna. Lassan kezd változni a véleményem, hogy inkább egy nagyon jó pass rusher DE/OLB húzásra kell törekedni, attól függően, hogy inkább 4-3 vagy a 3-4 lesz az alap. Houston igaz, hogy nagyon jó, de nincs meg az extra sebessége, hogy be is fejezze a siettetést, ami meg is látszik a meccseken.

Clowney/Murphy vagy Barr/Breslin húzásnak tudnék örülni. Utána egy képzett OG jöhetne, mert Brees-nél is mindig azt hozzák fel, hogy mivel alacsony igényli az elit Guradokat, hogy ne is jöjjön nyomás és a DL se takarja be a passz utakat. Amúgy is hiányposzt, de ha McGloin marad akkor ez a poszt még inkább felértékelődik.peterbadbone
Murphyt kicsit nézegettem mióta erről beszéltünk itt legutóbb. Ő sem az a freak gyors pass rusher...Inkább a sose leálló motor és a hosszú lépések, jó technika, erő a fegyvere...persze ez is lehet jó\elég, ha mindkét oldalról jön egy-egy ilyen 😊

Khalil Mack nevét lehetne még bedobni rusher OLBnak

OG valóban hiány, de amit most leírtál itt Brees méret kapcsán az tovább erősíti ezt...érdekes, h Brees előtt nincs is 6'5nél magasabb OL...lehet erre majd figyelni kell itt is, ha valóban McLovin a solution 😊
Mondjuk Veldheer ettől függetlenül köll!!

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
kéne egy igazi pass rusher. hiába van nyomás ha nem tudják földre vinni az irányítót. ma a linebackerek is szarok voltak coverage-ben. a sec pedig botrányos, főleg Ross és Chekwa, de a végén Porter is.

Érdekes lesz ez a draft...pont ki fogjuk játszani magunkat a franchise QB, elit D talent magasságból...aztán húzunk egy nem tom mit...Rolni
egy Trent Murphy bent lesz az első körben amikor húzunk. másodikban is lesz jó WR. az új LG-nk pedig beutazik inkognitóbandeyell
Amúgy Te ezekszerint (vagy nem ezekszerint de amúgy 😊) köv szezonra McLovinnal és TP\Wilsonnal fordulnál?

Nagyon kezdem bírni McLovint...most is jól játszott, bár a 4 leütött passz sok, de 2. félidőre szépen korrigált, ettől függetlenül nagyot kell produkálnia a további meccseken, h ne QBért kiáltsak az elején a draftnak...Rolni
Én is azzal értenék egyet, hogy McGloin-t meg kell nézni most már az idény végéig, hogy mire lehet képes. Én nagyon szurkoltam neki a TC-ben is és soha nem hittem volna, hogy ilyen korán ennyire elfogadható teljesítményt tud hozni élesben. Eddig szép eredményeket ért el, még ha most nem is sikerült nyerni, de az is igaz, hogy nem rajta múlott. Van még hova fejlődnie, az igaz, de jó alapanyagnak tűnik. Én mindig is a melós irányítókat kedveltem, Pryor is azért lett szimpatikus mert edzésen is és az offseasonban is széthajtja magát. P.Manning alázata és melómániája lenyűgöző, én valahogy így képzelek el egy FR QB-t.

A drafton én eddig első körben egy Elit WR megszerzésére törekedtem volna. Lassan kezd változni a véleményem, hogy inkább egy nagyon jó pass rusher DE/OLB húzásra kell törekedni, attól függően, hogy inkább 4-3 vagy a 3-4 lesz az alap. Houston igaz, hogy nagyon jó, de nincs meg az extra sebessége, hogy be is fejezze a siettetést, ami meg is látszik a meccseken.

Clowney/Murphy vagy Barr/Breslin húzásnak tudnék örülni. Utána egy képzett OG jöhetne, mert Brees-nél is mindig azt hozzák fel, hogy mivel alacsony igényli az elit Guradokat, hogy ne is jöjjön nyomás és a DL se takarja be a passz utakat. Amúgy is hiányposzt, de ha McGloin marad akkor ez a poszt még inkább felértékelődik.

több mint 12 éve
A kulcs az lesz sztem, hogy tudunk-e jól futni és képesek leszünk-e a futással hosszú, időölő driveokat vezetni pontokkal a végén. Minél hosszabb ideig lenn kell tartani Romoékat és minél többet pihentetni a védelmet...

több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
DMC is edz, így valszeg játszani is fog, kíváncsi vagyok, hogy milyen szerep juthat neki. Érdekes lesz, hogy most hogy megint meglegyinti az, hogy nincs rá annyira szükség, felhozza e a teljesítményét.

Oakland Raiders SS Tyvon Branch (ankle), DE Jason Hunter (foot) and WR Denarius Moore (shoulder) were unable to practice Monday, Nov. 25. LB Kevin Burnett (quadriceps), CB Mike Jenkins (concussion), LB Kaluka Maiava (ribs), LB Sio Moore (shoulder), DT Daniel Muir (knee), RB Darren McFadden (hamstring) and TE Mychal Rivera (concussion) were listed as limited participants.

Veldheert meg nagyon várom vissza, hogy tud e egy kis pluszt nyújtani a falban.
több mint 12 éve
Jano lenyilatkozta, h nem a holddal volt a gond, hanem egyszeruen nem fejezi be a rugasait...

Rivera elvileg atment minden teszten mar es ready...

Veldheer kell is majd Ware ellen, de a legfontosabb az, h ne seruljon vissza...

Watson dolgot ertem is, de inkabb nem...nem POert jatszunk kene neki minel tobb PT...tessek rotalni szepen Pashossal, McCantsal...

több mint 12 éve
itt a 38 yardos FG miss, ami után rinyált Jani és Kinget hibáztatta a holdért. hát a hold az tökéletes volt. csak gondolom Jano úgy áll hozzá, hogy mielőtt rúg arra gondol, hogy milyen szar lesz a hold, nem bízik Kingben, pedig mostanában teszi a dolgát. innen a kihagyások

DA: Veldheer játszik a Cowboys ellen, de nem lesz full time OT, nem kezd. Barnes lehet LG? "meglátjuk": rotálni fognak tán. Watson miért nem volt aktív? "nem volt sérült, McCants előtte van a depth charton. Jenkins és Rivera (mind2 agyrázkódás) egyelőre nem out." --- rövid a hét, kevés idő a regenerálódásra, meglepne ha játszanának. DA a Titans meccset nyerő TD-jéről? "ugyanaz volt a D# mint a Houston elleni 4th downnál. akkor működött, de a Titans jó play-t hívott. utólag azt mondom, bárcsak blitzeltem volna". --- ez Porter hibája volt, végig bámulta Fitzpatricket, ezt már én mondom. Branch hamarosan visszatér, Burnett day-to-day.

Griffin egy meccses eltiltást kapott.

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 412 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azt gondolom, hogy mindenképp draftolnunk kell egy potens QB-t. Akár franchise-nak, akár minőségi cserének. Amíg a poszton need van, addig nem igazán van alapja a PO-s álmoknak.toxique
elvileg idén draftoltunk a 4. körben.Nem.

uncsi már a pickek dobálása a QB-kra.Amadeus91
pláne hogy lehet pick nélkül találjátok meg az igazit 😛
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 542
Azt gondolom, hogy mindenképp draftolnunk kell egy potens QB-t. Akár franchise-nak, akár minőségi cserének. Amíg a poszton need van, addig nem igazán van alapja a PO-s álmoknak.toxique
elvileg idén draftoltunk a 4. körben.Nem.

uncsi már a pickek dobálása a QB-kra.
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Azt gondolom, hogy mindenképp draftolnunk kell egy potens QB-t. Akár franchise-nak, akár minőségi cserének. Amíg a poszton need van, addig nem igazán van alapja a PO-s álmoknak.
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Most tudtam csak megnézni a meccset. Hát nekem is vip helyem van a Pryor wagonban de feltűnt, hogy ez a McGloin kölyök tud passzolni, jól olvassa a védelmet és amikor frankón odabassza a labdát akkor igen erőteljesen izom szagot érzek. Na jó nem úgy mint JMR-nál anno de na! 😊 Persze ez még csak 2 meccs, de aranyos srác! 😛

A pass D az botrányos volt, főleg amit (ha jól emlékszem) Rolni is írt és teljesen 1et értek vele, ez a hígfos calling... Kivett az észből. Kell CB, más nem fa-ről ha labdába akarunk rúgni jövőre...

Janikowski te meg kapd be a faszom!! Elfogadhatatlan ez a teljesítmény tőle! Borzasztó. Lemerem fogadni, hogy ezek a luftok nem csak az új punterünk miatt van. Valószínű érzi, hogy nem megy idén (számomra/számunkra ismeretlen okokból) és valószínű még rá is stresszel de abból a contractból amit idén aláírt azért csak futna egy mentálhigiénés jóga dvd-re basszameg!TST
Így van.
több mint 12 éve
TST Las Vegas Raiders 1 487 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Most tudtam csak megnézni a meccset. Hát nekem is vip helyem van a Pryor wagonban de feltűnt, hogy ez a McGloin kölyök tud passzolni, jól olvassa a védelmet és amikor frankón odabassza a labdát akkor igen erőteljesen izom szagot érzek. Na jó nem úgy mint JMR-nál anno de na! 😊 Persze ez még csak 2 meccs, de aranyos srác! 😛

A pass D az botrányos volt, főleg amit (ha jól emlékszem) Rolni is írt és teljesen 1et értek vele, ez a hígfos calling... Kivett az észből. Kell CB, más nem fa-ről ha labdába akarunk rúgni jövőre...

Janikowski te meg kapd be a faszom!! Elfogadhatatlan ez a teljesítmény tőle! Borzasztó. Lemerem fogadni, hogy ezek a luftok nem csak az új punterünk miatt van. Valószínű érzi, hogy nem megy idén (számomra/számunkra ismeretlen okokból) és valószínű még rá is stresszel de abból a contractból amit idén aláírt azért csak futna egy mentálhigiénés jóga dvd-re basszameg!
több mint 12 éve
Jó kis elemzés még a Houston elleni bemutatkozásáról:
 bleacherreport.com/articles/1857064-breaking-down-matt-mcgloins-potential-with-the-raiders

több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Sokan mondjak azt a profik kozul hogy fontos hogy megfelelo skillekkel, alazattal es parameterekkel gyere a profik koze, de a legfontosabb az hogy kepes legyel folyamatosan fejlodni es gyorsan tanulj. Ez (is) tesz egy UDFA-t Pro Bowlerre, lasd Harrisont es sok egyeb peldat.
több mint 12 éve
Rolni: McG-vel, igen. nem rossz a karja, tudja olvasni a védelmeket, érett a játéka, annak ellenére, hogy rookie. néha van misread, zsebben mozoghatna jobban, hogy megnyiljanak az ablakok, mert hát 180 cm mély. tanulhatna többet Breestol. tobb pump faket várok tőle. amúgy rendben van, van önbizalma, hisz magában végtelenül, nem törik meg mentálisan. tegnap az int utan sem fosta össze magát, sőt jobb lett, megcsinálta az adjustmenteket. Persze még nincs elég film róla, majd kiderül. de megvan a moxie, ami fontos. szóval max Aaron Murrayt huznam be a harmadik napon.deyell
Jaja eddig jó...bár ezt mondta a faszi is aki leugrott a 10ről, amíg földet nem ért 😊

Kiváncsi leszek rá a szezon többi meccsén. Nagyon nagy segítség lenne, ha értelmes QB playt lehetne várni tőle week in week out...Rolni
mi kell ahhoz, hogy valaki jó NFL QB legyen? megfelelő magasság, karerosseg, dobómechanika, jatekintelligencia, munkamoral, önbizalom, mentalitás (első kettő nem abszolút feltétel). Pryornak megvan a magassága, karja, munkamoralja. mechanika nem jó, de azon még lehetne javítani, ahogy tudott is. viszont a jatekintelligenciaja nagyon gyér, és ezért nem lesz soha jó NFL QB sztem. McGloinnak a magassága nincs meg és nem is lesz. mechanikaja nem tökéletes, offseasonban remélem javít rajta. de a szorgalma, intelligenciaja es a mentalitása az, ami miatt gondolom, hogy franchise QB lehet. abszolút elhiszi magáról azt, hogy sikeres lehet, még ha senki sem veszi komolyan. ilyen volt Jeff Garcia is. ez kitűnt abból a videóból is, amit a draft előtt csinált McG magáról reklámképpen, mert senki nem szamolt vele. Van benne egy ilyen mondat, hogy aki nem hiszi el hogy meg tudom csinálni, csak figyeljen.deyell
Igen igen, de azért nagyon félő, h a mérete miatt igazi franchise QB sose lesz...
Brees combine számaitól mondjuk nagyban nem tér el a pro day eredményeivel...

Az mondjuk érdekes, h legtöbb scouting reportban benne van a limitált kar erő, de eddig ez meccsen nem jött ki...tegnap is elég szépen megküldte a labdát a Reece TDnél vagy első meccsén a Rivera TDnél...OK, h nem 70yardos bombák, de azért az ritkán kell...

több mint 12 éve
Rolni: McG-vel, igen. nem rossz a karja, tudja olvasni a védelmeket, érett a játéka, annak ellenére, hogy rookie. néha van misread, zsebben mozoghatna jobban, hogy megnyiljanak az ablakok, mert hát 180 cm mély. tanulhatna többet Breestol. tobb pump faket várok tőle. amúgy rendben van, van önbizalma, hisz magában végtelenül, nem törik meg mentálisan. tegnap az int utan sem fosta össze magát, sőt jobb lett, megcsinálta az adjustmenteket. Persze még nincs elég film róla, majd kiderül. de megvan a moxie, ami fontos. szóval max Aaron Murrayt huznam be a harmadik napon.deyell
Jaja eddig jó...bár ezt mondta a faszi is aki leugrott a 10ről, amíg földet nem ért 😊

Kiváncsi leszek rá a szezon többi meccsén. Nagyon nagy segítség lenne, ha értelmes QB playt lehetne várni tőle week in week out...Rolni
mi kell ahhoz, hogy valaki jó NFL QB legyen? megfelelő magasság, karerosseg, dobómechanika, jatekintelligencia, munkamoral, önbizalom, mentalitás (első kettő nem abszolút feltétel). Pryornak megvan a magassága, karja, munkamoralja. mechanika nem jó, de azon még lehetne javítani, ahogy tudott is. viszont a jatekintelligenciaja nagyon gyér, és ezért nem lesz soha jó NFL QB sztem. McGloinnak a magassága nincs meg és nem is lesz. mechanikaja nem tökéletes, offseasonban remélem javít rajta. de a szorgalma, intelligenciaja es a mentalitása az, ami miatt gondolom, hogy franchise QB lehet. abszolút elhiszi magáról azt, hogy sikeres lehet, még ha senki sem veszi komolyan. ilyen volt Jeff Garcia is. ez kitűnt abból a videóból is, amit a draft előtt csinált McG magáról reklámképpen, mert senki nem szamolt vele. Van benne egy ilyen mondat, hogy aki nem hiszi el hogy meg tudom csinálni, csak figyeljen.

több mint 12 éve
Cowboys ellen szerintem vereség lesz. a pass D# csak gyenge irányítók és gyér támadófalak ellen működőképes. Fitznek volt jó fala, meg ugye van esze a játékhoz, látja honnan jön a blitz, esély nem volt ellene. Romonak hasonlóan jó napja lehet. főleg, hogy Bryant levedekezesehez egyik CB sem eleg fizikalis. Jenkins vsz out agyrazkodas miatt. jövő évi draftrol kell egy nagyon jó WR aztán főleg a vedelembe húznék. kell jo pass rusher DE, DT Walker helyére (McGee?) coverageben használható lb (Sio?), magas fizikalis CB. egy ép safety Ross helyére (Branch reméljük visszatér hamarosan). Houstonnal, Simsszel, Porterrel hosszabbitanek mindenképp. Woodsonnal ha bírja még. Burnett max 2 down lb. Walkert esetleg rotacioba olcsóért. Jenkins, DMC, Ford mehetnek.deyell
Nagyon hasonlóan látjuk a dolgot a Boys ellen meg az offseason-t illetően is 😊

több mint 12 éve

Kiváncsi leszek rá a szezon többi meccsén. Nagyon nagy segítség lenne, ha értelmes QB playt lehetne várni tőle week in week out...

több mint 12 éve
Cowboys ellen szerintem vereség lesz. a pass D# csak gyenge irányítók és gyér támadófalak ellen működőképes. Fitznek volt jó fala, meg ugye van esze a játékhoz, látja honnan jön a blitz, esély nem volt ellene. Romonak hasonlóan jó napja lehet. főleg, hogy Bryant levedekezesehez egyik CB sem eleg fizikalis. Jenkins vsz out agyrazkodas miatt. jövő évi draftrol kell egy nagyon jó WR aztán főleg a vedelembe húznék. kell jo pass rusher DE, DT Walker helyére (McGee?) coverageben használható lb (Sio?), magas fizikalis CB. egy ép safety Ross helyére (Branch reméljük visszatér hamarosan). Houstonnal, Simsszel, Porterrel hosszabbitanek mindenképp. Woodsonnal ha bírja még. Burnett max 2 down lb. Walkert esetleg rotacioba olcsóért. Jenkins, DMC, Ford mehetnek.

több mint 12 éve
Csak a csütörtöki meccsünk miatt érdekelne pár dolog.Talán a legfontosabb,milyen idén nálatok a running game,mert hogy Lee nem lesz ellenetek,lepkefing a RunD,és utoljára amikor becsekkoltam a Raidershez nem volt rossz a futó brigád.Illetve mennyire függ a passzjátékotok a futástól,McLovin' milyen eddig?Ti mire számítotok?Cowboykarcsi
Hi

Futásunk nem rossz és ellenetek visszatérhet DMC is aki bár nem jó idén azért benne van a home run lehetősége mindig...
Rashad Jennings meglepően jól szerepel és a futás szokott működni, vszeg megy ellenetek is a dolog, ha Jennings rendben lesz (kicsit agyrázkodás gyanús volt tegnap), főleg, ha nincs Lee.

McLovin eddig jó, egész pontos és ami fontos, h gyorsan dönt, ezért a gyenge falunk úgy fest, mintha működne 😊
Van esély mondjuk, h Veldheer visszatérjen az komoly plusz lehet futás és pass block esetén is, de sajna tele vagyunk sérülttel mindkét oldalon ami visszanyalhat...

Én most vereségre számítok, de meglássuk majd...

több mint 12 éve
Rolni: McG-vel, igen. nem rossz a karja, tudja olvasni a védelmeket, érett a játéka, annak ellenére, hogy rookie. néha van misread, zsebben mozoghatna jobban, hogy megnyiljanak az ablakok, mert hát 180 cm mély. tanulhatna többet Breestol. tobb pump faket várok tőle. amúgy rendben van, van önbizalma, hisz magában végtelenül, nem törik meg mentálisan. tegnap az int utan sem fosta össze magát, sőt jobb lett, megcsinálta az adjustmenteket. Persze még nincs elég film róla, majd kiderül. de megvan a moxie, ami fontos. szóval max Aaron Murrayt huznam be a harmadik napon.

több mint 12 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Csak a csütörtöki meccsünk miatt érdekelne pár dolog.Talán a legfontosabb,milyen idén nálatok a running game,mert hogy Lee nem lesz ellenetek,lepkefing a RunD,és utoljára amikor becsekkoltam a Raidershez nem volt rossz a futó brigád.Illetve mennyire függ a passzjátékotok a futástól,McLovin' milyen eddig?Ti mire számítotok?

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve

Most csütörtökön kezdheti illetve folytathatja 😀 úgy hogy nyerjetek is.dande
Jó volna, de annyi a sérült, h ez nagyon nehéz lesz...meg azért a tegnapi pass D teljesítményünk Romo ellen nagyon kevés lesz...

Sérülésekkel amúgy kéne vmit kezdeni...más fajta gorilla hormont kéne adni a fiúknak vagy vmi...

QB poszton sérült volt már Flynn ugye és TP is
RB poszton DMC
TE poszton Rivera most makkant meg, nem hiszem, h a rövid héten visszatér
OL Jared, Watson, Pashos, Wiz, Gurode, Bergstrom, Brisiel, McCants, Nix...talán Barnes az egyetlen aki nem volt még sérült idén...
WR Criner, Moore

DL Hunter
LB Burris, Maiava
CB Hayden, Jenkins
S Branch

K Jano

Kórház csapat...