Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
TST Las Vegas Raiders 1 487 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
szerintem sokkal jobban járnánk ha az első köröseinket elcserélnénk valami értelmesebb playákra! 😀
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 542
D.J. Hayden -> IR

véget ért a szezonja. Burris és Sanford rosterre kerültdeyell
gecijó pick volt...... nem tudom mi a fasznak kellett bevállalni.
több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 383 — Sworn to the Dark
D.J. Hayden -> IR

véget ért a szezonja. Burris és Sanford rosterre került

internal primates forever

több mint 12 éve
ami gond lehet a Titans ellen az Gregg Williams blitz sémái. McGloint ha blitzelték 5/14 volt a pontossága (bár dobott egy TD-t). a számok szerint nem volt jó nyomás alatt. bár sztem ha úgy játszik megint, mint a múltkor, akkor nyerünk. Colts ellen néztem őket, az elején meglepően jók voltak, 2 TD az első negyedben, aztán nem sikerültek jól az adjustmentek.

védelmeket amúgy jól olvassa McG: Rivera TD-nél cover 2, Streaterénél cover 4, Moore-nál cover 1 volt

napi stat: Raiders forced 3 and outs on 31.7% of drives, 2nd in NFL to Saints at 31.9%

több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 371 — Raiders fan
Amúgy kicsit megnéztem a Titans rostert, depth chartot...kutya kemény meccs lesz ez sztem.

Remek OL van odaát papíron, bár a C sérülésből tér vissza és Warmack nem hozza azt egyenlőre amit a hype alapján lehetett várni, de erős a fal, főleg a bal oldalon, nehéz lesz odaérni sztem az irányítóhoz...eddig 25 sacket engedtek

Ilyen fal mögött CJ csak 3,8-al fut, de nála mindig benne van a home run a játékban ugyebár...

Elkapók névsora nem rettenetes, de van jó, gyors WR és megbízható TE is, így nem lesz könnyű dolga a védelemnek.

Márcsak azért sem, mert Fitz tud komoly meccseket összerakni...képes sok TDs, nagy yardos meccseket lerakni az asztalra...mondjuk képes INTek hajigálására is "szerencsére"

Védelem is erős.
21 sack csak a DLtől...komoly bajban lehet a foltozott OLunk és emiatt McLovin is.
Passz játékunknak nem kedvez a McCourty-Verner páros és a Griffin-Pollard duo sem. 7 INT eddig.
Passz ellen 7.-ek a ligában és azért csak egy UDFA QBnk van élete második meccsével (nem hiszem, h ne ő kezdene)...ennek és a futás elleni 20. helyüknek "köszönhetően" futnunk kell jó hatékonysággal. Újabb remek alkalom Jennings számára, h bizonyítsa, h képes kezdő RBként húzni a csapatot.

Fontosabb meccsek:
Houstontól kikaptak szezon elején, de akkor a Texans még PO esélyes csapat volt gondok nélkül...
SD-t verték, de Lockerrel még...
Jagstől ki tudtak kapni, ami nem kis dolog idén...
Indy ellen nagyot játszottak a vereség ellenére...

Ha a védelemünk jól játszik, tudunk futni és McLovin nem egy meccses csoda volt, akkor lehet esélyünk, de nagyon kemény meccs lesz ez sztem. A győzelem viszont fontos lenne, mert rég volt már fontos back to back győzelmünk...statement victory lehetne

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
51 főt számoltam az active rosteren Wilson kivágása után, szóval Burris és Jared is felfér a keretre most...

Tyler Wilson vajon marad 53ban vagy ha TP visszatér kirakjuk és PSbe visszahozzuk...ha marad akkor gondolom van látható fejlődés és nem akarnak kockáztatni...

Matt McCants sztem tartva lesz még Jared visszatérése után is, mert köv szezonokra mint back up OT hasznos lehet, eddig amikor kapott lehetőséget jól játszott...

Ryan Robinson gondolom marad és offseasonban kell majd bizonyítania a köv szezonhoz

Juron Criner tartása továbbra sem értető nekem...egy meccsen fenn volt, nem volt szar, de semmi extra...viszont köv meccsen már megint nem jutott szóhoz...Butler, Holmes és Ford is egyértelműen előtte van a DCn...ok, h jövőre nem lesz Ford vszeg, de ahogy eddig játszott Ő sem valószínű...azt sem láttam, h nagyon pakoltak volna rá izmot, h esetleg elkapó TE-t csináljanak belőle...

több mint 12 éve
Wilson kivágva. | de nem Tyler, hanem Martez |

Burrist aktiváljuk?deyell
most akartam pont írni, hogy Martez nem futott be felénk nagy karriert.
több mint 12 éve
Wilson kivágva. | de nem Tyler, hanem Martez |

Burrist aktiváljuk?

több mint 12 éve
Ez kemény:
John Middlekauff ‏@JohnMiddlekauff 4h
Wow--->“@StevePalazzolo: 79% of Matt McGloin's yards came through the air as opposed to YAC. Highest percentage in the league this week”Rolni
ez is:

Rashad Jennings' 109 rush yards after contact Sunday was the most for any player this season.

rajta kívül csak Spiller és Peterson tudott 100 fölé menni kontakt után egy meccsen

több mint 12 éve
baszki, RIP Howard 😕
több mint 12 éve
Szegények 😊

Ez kemény:
John Middlekauff ‏@JohnMiddlekauff 4h
Wow--->“@StevePalazzolo: 79% of Matt McGloin's yards came through the air as opposed to YAC. Highest percentage in the league this week”

több mint 12 éve
a Chargers leigazolta Willie Smith-et, a Broncos pedig Michael Huffot. sok szerencsét hozzájuk

btw 10 meccs alatt több sacket szerzett a csapat, mint tavaly egész szezonban.

több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
R.I.P. 😕
több mint 12 éve
TST Las Vegas Raiders 1 487 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Nyugodjék békében. Nagykirályok voltak Morissonnal.
több mint 12 éve
skat Las Vegas Raiders 287
Basszus:

KRON 4 News ‏@kron4news 22m
KRON 4 sources say former #Raiders #ThomasHoward was killed in a fatal car crash Monday.  news.kron4.com/?p=31020 pic.twitter.com/qCIE07GmXj

R.I.P. HowardRolni
R.I.P.
több mint 12 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 923 — Deion Sanders for president!
Basszus:

KRON 4 sources say former #Raiders #ThomasHoward was killed in a fatal car crash Monday.  news.kron4.com/?p=31020 pic.twitter.com/qCIE07GmXj

R.I.P. HowardRolni
Nyugodjon békében.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Egyik kedvenc LB-m volt, nagyon sajnálom, nyugodjék békében. 😕

több mint 12 éve
Basszus:

R.I.P. Howard

több mint 12 éve
deyell ez kurva jó poszt volt!

Adams tavaly is villantott év végén csak akkor folyton lesérült...
Nagy húzás lenne, ha tudna kezdő szinten mozogni, mert akkor esetleg az Adams-Hayden duo lehetne a széleken hosszabbtávon...ugye Jenkinstől nem vagyunk hasra esve...
Bár ez egy elég manó páros lenne és Bowe, DT, Decker...

King folyamatosan fejlődik, tegnap kimondottan jó volt...sztem egy rossz puntja volt össz vissz...

McLovin gyors volt és a TD passzokat jó előre ellőtte nem TPsen várakozott a sült galambra...mondjuk erős sec ellen lehet ebből INTeket is összeszedni majd, ha kicsibe belelövöldözik...

több mint 12 éve
Phillip Adams
Thrown at: 6
Receptions: 1
Yards: 5
TD's allowed: 0

4/6-ból Andre Johnsonon volt. én mindig mondtam, hogy tud játszani, kérdés, Haydennel mi legyen. mondjuk gyakrabban dobtak Porterre, amit nem értettem, de ez legyen az ő problémájuk

Marquette King: 11 punts, 49.1 average, 4 inside 20, 0 touchbacks
Shane Lechler: 9 punts, 49.1 average, 2 inside 20, 2 touchbacks

főleg a 4 inside 20-as jelent sokat, egyértelműen fejlődik, már nem csak picsán tudja rúgni a labdát, hanem rövid puntokat is megoldja anélkül hogy touchbackre menne, remek mezőnypozícióhoz juttatva ezzel a csapatot.

Pryor averaged NFL high 3.47 seconds before pass, sack or scramble. McGloin is 2.44 is more than only 3 starters .

ezért is volt jobb a fal.

az "anticipation" az első TD-nél:

több mint 12 éve
8. helyen vagyunk jelenleg az AFC-ben, a két 5-5-ös csapatot (Jets, Dolphins) kell befogni a wild card helyért. ők még kétszer játszanak egymás ellen. a többi 4-6-os csapatnál jobb a mérlegünk a konferenciaellenfelek ellen. Titanst, Jetst, Chargerst verni kéne a play-offhoz, esetleg a Chiefset hazai pályán.deyell
én nem akarok PO-ról beszélni.
több mint 12 éve
8. helyen vagyunk jelenleg az AFC-ben, a két 5-5-ös csapatot (Jets, Dolphins) kell befogni a wild card helyért. ők még kétszer játszanak egymás ellen. a többi 4-6-os csapatnál jobb a mérlegünk a konferenciaellenfelek ellen. Titanst, Jetst, Chargerst verni kéne a play-offhoz, esetleg a Chiefset hazai pályán.

több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Hat mi is halat adunk majd 😊

Igen screennel nagyon foledob. Majd 4-5 meccs utan tisztabban latunk.
Remelhetoleg lesz meg benne par gyozelem.
több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
Megnéztem Ninjagoro blogján a dobásait McGloinnak. Hát azért voltak hibái jócskán. Volt drop is, meg a screeneket nagyon rosszul dobja. De középtávolra meg kiválóan dob. Érdekes játékos, remélem fejlődik még.

Hulkot én is várom vissza nagyon. Remélem jövőhéten már tud játszani is, de ha nem, akkor a kövi héten már biztos. Valahol olvastam is hogy akkorra várják vissza (hálaadás)
több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Mint a messiast ugy varom JV-t.
Watson remelem serules nelkul tud jatszani majd.