Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 909 — Salus populi suprema lex esto
Az Oakland-nél miért nem vonultatnak vissza mezeket? A TD magazinban olvastam!Béczkó
Azt hiszem amiatt van, hogy annak idején Otto-nak volt 00-s meze és mivel az nem engedélyezett már az NFL-ben, így nem tudják visszavonultatni sem. Gondolom emiatt úgy döntöttek, hogy akkor senkiét sem vonultatják vissza.

Bruce
viszont azt hiszem, hogy JMR-ré nem ajánlott babonából. Pryor-nál volt ilyen sztori.Amadeus91
Jaja, most olvasom a wikipedián 😀 Rossz ómen a 2-es mez 😀 😀

"The Raider organization does not retire the jersey numbers of former players on an official or unofficial basis. The number 00, worn by Jim Otto for his entire career, is no longer allowed by the NFL. It was originally permitted for him only by the AFL as a marketing gimmick since his jersey number 00 is a homophone pun of his name (aught-O).

There is speculation that the team may have removed number 2 from circulation, however, as it was last worn by JaMarcus Russell in 2009 before being released, due to the stigma of Russell being one of the biggest draft busts in the history of professional sports. When the team drafted Terrelle Pryor in the 2011 Supplemental Draft, he was issued #6 despite #2 (the number he wore at Ohio State) not being used, and Pryor was not given an explanation why he did not receive the number."
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 725
Az Oakland-nél miért nem vonultatnak vissza mezeket? A TD magazinban olvastam!Béczkó
Azt hiszem amiatt van, hogy annak idején Otto-nak volt 00-s meze és mivel az nem engedélyezett már az NFL-ben, így nem tudják visszavonultatni sem. Gondolom emiatt úgy döntöttek, hogy akkor senkiét sem vonultatják vissza.

Bruce
viszont azt hiszem, hogy JMR-ré nem ajánlott babonából. Pryor-nál volt ilyen sztori.
több mint 13 éve
több mint 13 éve
Béczkó 1 264
Az Oakland-nél miért nem vonultatnak vissza mezeket? A TD magazinban olvastam!
több mint 13 éve
Atlanta elleni is egész jó volt...Rolni
csak valami győztes meccset kéne néznie.Amadeus91
Jacksonville! 😛
Kiélezett meccs az utolsó percig!BMG
Viszont kurva bénák voltunk jelentős részében a meccsnek 😀Rolni
a 2 KC meccs felért egy büntetéssel, maradt a Pittsburgh elleni. 😀
több mint 13 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 421 — Raiders fan
Jacksonville! 😛
Kiélezett meccs az utolsó percig!BMG
Viszont kurva bénák voltunk jelentős részében a meccsnek 😀

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 13 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 721
Jacksonville! 😛
Kiélezett meccs az utolsó percig!
több mint 13 éve
😊

több mint 13 éve
csak valami győztes meccset kéne néznie.
több mint 13 éve
Atlanta elleni is egész jó volt...

több mint 13 éve
sziasztok, az idei szezonban nem láttam egy raiders meccset sem, tudtok valami jófélét ajánlani? ami mondjuk pörgős, hangulatos volt, köszi 😊JSanyo
Pittsburgh elleni hazai nem volt rossz.
több mint 13 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
sziasztok, az idei szezonban nem láttam egy raiders meccset sem, tudtok valami jófélét ajánlani? ami mondjuk pörgős, hangulatos volt, köszi 😊

több mint 13 éve
ne mattflinezzünk...
több mint 13 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Raiders | Keeping draft options open

The Oakland Raiders are considered to be in a position of strength in the NFL Draft. They will let the draft board come to them with the No. 3 overall pick as they have massive defensive needs across the board. The team will very likely take the best defensive player available with the selection.

www.nfl.com/news/story/0ap1000000140650/article/raiders-qb-quandary-carson-palmer-terrelle-pryor-or-neitherBruce
Casserly-é minden tiszteletem, de CP maradása - szerintem - nem a legjobb opció. A "nyilvánvalóan működésképtelen"-nél csak jobb opciók vannak a Raiders számára. A Chiefs-ből CP nélkül is PO contender lehet, mivel oda - gyakorlatilag - egy normális (erős közepes) QB is elég lenne, nem értem, hogy miért hegyezte ki pont CP-re. Úgy tudom, hogy Reed mindenáron Bozontot akarja átvinni az Eagles-ből franchise QB-nak (egy "fiatal" csapatban én sem kezdenék "kiöregedő" sztárokkal). A CP-kérőkre meg külön kíváncsi lennék (azt nem vonom kétségbe, hogy lenne, inkább a feltételekre és a "számozásra" lennék kíváncsi). Matt Flynn nekem is szimpatikus, de Pryor megoldja. Más pozíciókon komolyabb a need.

Egyébként; erőfutóként mit gondoltok Redmen-ről? A Pittsburg FA-ra tette és a folyamatos sántikálása ellenére elpusztíthatatlannak tűnik... olyanokat fut, hogy betojás.
több mint 13 éve
Raiders | Keeping draft options open

The Oakland Raiders are considered to be in a position of strength in the NFL Draft. They will let the draft board come to them with the No. 3 overall pick as they have massive defensive needs across the board. The team will very likely take the best defensive player available with the selection.

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/wo74rbeh4soqm5vorhmm
Raiders' QB quandary: Carson Palmer, Terrelle Pryor or neither?
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.
több mint 13 éve
TST Las Vegas Raiders 1 488 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
SB a minimum! Tartozik nekünk a köcsög!
több mint 13 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 759
 bleacherreport.com/articles/1536466-how-the-oakland-raiders-can-advance-franchise-rebuild-at-the-combine

több mint 13 éve
JMR

bleacherreport.com/articles/1535213-comeback-2013-jamarcus-russells-road-back-to-the-nfl-episode-2Cubehead
Jó nagy homályokat dobált 😊
Vicc ez a fazon...legutóbbi video és eközött nem tudom mennyi telt el, de nem sokat változott a kinézete. Ekkora súlyból, zsírból kemény munkával kurva hamar kéne fogynia...
Az is sokatmondó volt, ahogy a verticalnál a faszi mondta neki, h jöjjön vissza újra ugrani...
Rolni
annyira nem volt rossz a vertical, 40-n kell javítania ennyi, többibe meg hátha belemelegszik.Amadeus91
Nem azt mondtam, h rossz, hanem, h sokat mondó volt, ahogy az első ugrás után ment volna leülni, ledőlni és a faszi mondta, h ugorjon újra...Rolni
Nehéz küzdelem a zsír ellen 😀! Olyan ez, mintha nekünk sörönként egy kispolszkit kellene rángatnunk a kanapétól a frigóig, majd a frigótól a kanapéig. :-P
Egyébként; akkorát röhögnék, ha egy CP trade (!) után Pryor mögött JMR bevállalná a 2ndQB szerepet (és elmenetelnénk a divíziódöntőig)! Just Win Baby! :-P
több mint 13 éve
Véleményem szerint is szír Mayock! Cubehead
Szerintem amerikai Mayock nem szír 😀 😀Rolni
De az és még terrorista is! 😊
Amúgy meg sorry, elírás volt!
Cubehead
Miért? Mennyi olaj van nála? :-P 😀 Megtarthatjuk rajta Bryant-et?
több mint 13 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 759
Véleményem szerint is szír Mayock! Cubehead
Szerintem amerikai Mayock nem szír 😀 😀Rolni
De az és még terrorista is! 😊
Amúgy meg sorry, elírás volt!

több mint 13 éve
Kicsit ránéztem Branch szerződésére:
2013: 6M+1,4M+3,5M=10,9M
2014: 3M+1,4M+1M=5,4M
2015: 5,5M+1,4M+1M=7,9M

Idei esetleges átalakítás így festhetne:
2013: 800K+1,4M+3,5M+1.733.333=7.433.333
2014: 3M+1,4M+1M+1.733.333=7.133.333
2015: 5,5M+1,4M+1M+1.733.333=9.633.333

Ezzel 3.466.667 dodót lehetne spórolni 2013-ra. Rolni
Vagy idén nem is kell átalakítani, hanem ezzel a számmal dolgoznak és jövőre lesz meg a spórolás, ami annak tükrében, hogy 2014-re akarnak itt robbantani, lehet hogy előre elhatározott lépés volt RM-től, mivel tőle kapta már a szerződését.Bruce
Jaja. Inkabb csak azert neztem ra, h ha kell akkor mit lehet tenni.

Koszi ulpi 😊

több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 291 — NFL bracket champion '26
Rolni egész beleéli magát a szerződések szerkesztésébe. Valaki hívja már meg egy GM játékba. 😀ulpianus
Höri a commish vele beszéld meg 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Rolni egész beleéli magát a szerződések szerkesztésébe. Valaki hívja már meg egy GM játékba. 😀

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve

Ezzel 3.466.667 dodót lehetne spórolni 2013-ra. Rolni
Vagy idén nem is kell átalakítani, hanem ezzel a számmal dolgoznak és jövőre lesz meg a spórolás, ami annak tükrében, hogy 2014-re akarnak itt robbantani, lehet hogy előre elhatározott lépés volt RM-től, mivel tőle kapta már a szerződését.
több mint 13 éve

Ezzel 3.466.667 dodót lehetne spórolni 2013-ra.