Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 13 éve
Erről nem nagyon olvastam még semmit, kérdés az is hogy milyen állapotban van, de ha az orvosin átment, akkor biztosan jó az állapota. Curry pl. egy edzés után játszott a múlt héten. Szóval nincs kizárva, hogy játszik. De mivel most volt a Palmer trade, így elsikkad egy kicsit a dolog. Kiderül mindenesetre a hétvégén. Egyébként valszeg játszani fog valamennyit, ha csak a spec teamban is, de sztem fog.Igen ezt én is olvastam, hogy sokkal több a blitz, valszeg ezért is hozták ide Ndukwe-t, mert ő jó blitzelő, ....Pontosan. Ez az erőssége illetve a mentális tulajdonságai. Megnéztem a legutóbbi 2 meccseteket. Tökéletesen illik a rendszerbe. Futást is jól fog és elég jól olvas játékot. Csak egy-egyezni nem szabad hagyni mélyen. Ott komoly gondjai vannak. Erre persze vannak sokkal jobb safetyk a keretben. Pályán lehet már vasárnap is? Mi a hír róla?nasheem
Bruce
több mint 13 éve
Igen ezt én is olvastam, hogy sokkal több a blitz, valszeg ezért is hozták ide Ndukwe-t, mert ő jó blitzelő, ....Pontosan. Ez az erőssége illetve a mentális tulajdonságai. Megnéztem a legutóbbi 2 meccseteket. Tökéletesen illik a rendszerbe. Futást is jól fog és elég jól olvas játékot. Csak egy-egyezni nem szabad hagyni mélyen. Ott komoly gondjai vannak. Erre persze vannak sokkal jobb safetyk a keretben. Pályán lehet már vasárnap is? Mi a hír róla?
Bruce
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 13 éve
Feljövőben a Chiefs? Kösz a csapat nevében! 😀 Megvertük (éppen hogy!) a Vikes+Colts párost, azért ez nem akkora diadal.Múlt héten olvasgattam egy cikkben, hogy így már csak 46% esélyünk van az 1/1re. Nagyjából majd lesz most ezután két meccs a Miami+Denver, ahol kicsit szépíthetünk, aztán vagy 5 zakó.
Így vagyunk mi feljövőben. Inkább a távoli jövőben, mint fel.
Engem a meccsen (és a szezonban) Palmer+védelem kérdésen kívül külön érdekel egy dolog. A sok fiatal. Ki fogja végre már beváltani a hozzá fűzött reményeket (liga szinten az elitbe jutni)? Mert ígéretes ifjonc van szép számmal éppenséggel.
A Chiefsben hosszú időkre találhatnak ugyanis játszótársat maguknak. (Ott azért inkább beszélhetünk ilyen értelemben beváltott ígéretekről, szal ők maradnak is ott 8-10 évre). Én ezt biztos külön fogom figyelni legalábbis.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Igen ezt én is olvastam, hogy sokkal több a blitz, valszeg ezért is hozták ide Ndukwe-t, mert ő jó blitzelő, igaz Huff és Branch is az volt tavaly, illetve idén Giordano is megcsillantotta ebben a tehetségét. Kicsit a védelem tehát kezd átalakulni, remélhetőleg valóban a kedvezőbb irányba mutat a fejlődésük!
Félek egyébként a Chiefs elleni meccstől, mert feljövőben vannak és nagyon fontos számukra ez a győzelem, egyrészt a tavalyi vereségek miatt, másrészt akkor már csak egy W-vel lennének tőlünk lemaradva, amit a mi Bye week-ünk alatt be is hozhatnak. Nagy tehát a tét mindkét csapat számára.
Nekünk is győznünk kell hogy versenyben maradhassunk a csoportban. Aztán van egy extra hetünk a sérülések felgyógyulására és hogy Palmer felvegye a csapat és az NFL ritmusát.
A bye után remélem Reece visszatér és a két CB közül legalább az egyik.
több mint 13 éve
Nagyon sokáig dillemáztak, hogy megműtsék-e Palmer könyökét, de ő nem nagyon akarta a dolgot, mert nem garantált a siker, asszem Delhomme-nak volt ilyen sérülése, műtötték, és sosem lett olyan, mint előtte.Igen térd, amit először vállnak írtam...
Viszont Palmer esetén szerintem leginkább a súlyos térdsérülése nyomta rá a bélyegét a játékára, valahogy azóta érezni időnként, hogy tart a védőktől.somoskovig
Azóta fennt is javítottam, hogy állítása szerint 2,5-3év volt teljesen helyre jönni belőle...ez 2009 magassága, addigra meg ugye megvolt a könyök gond...hát érdekes lesz látni tényleg egészséges-e és ha igen akkor úgy mit tud nyújtani...
Ezt a védőktől való félelmet majd figyelem meccseken...nem egy jó dolog egy NFL QBnál...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 13 éve
Egy két érdekes infót bedobok...Al Davis távoztával milyen változások figyelhetők meg:Some interesting things have been occurring since the passing of Mr. Davis.
There was a long standing debate about different topics and how the team would change in his inevitable absence.
Since his passing, we've see a lot of reshaping.
-Legacy player Bruce Davis was cut with Curry filling his roster spot.
-Jerome Boyd a converted LB was cut and his place given to Ndukewa.
-Joe Porter was cut and the Raiders worked out Sheppard who was cut earlier
-Carson Palmer was brought in to replace injured QB Campbell (Davis's choice) for now and the immediate future.
Here is an interesting quote I say today:
Paul Gutierrez
Quote:
Per @JoshDubowAP, @Raiders blitzed 7.5 times per game first four games, 21.5 past two games. #thingsthatmakeyougohmmmmm
Davis' defensive theory was rush 4. In the two games since his passing, 21.5 blitzes and ironically, the Raiders defense showed improvement in all areas over the last 2 games.
Winds of change are coming. That stat on the blitzes was shocking to me. We've all questioned, argued and debated the defensive scheme under Davis' watch.
több mint 13 éve
Nagyon sokáig dillemáztak, hogy megműtsék-e Palmer könyökét, de ő nem nagyon akarta a dolgot, mert nem garantált a siker, asszem Delhomme-nak volt ilyen sérülése, műtötték, és sosem lett olyan, mint előtte. Viszont Palmer esetén szerintem leginkább a súlyos térdsérülése nyomta rá a bélyegét a játékára, valahogy azóta érezni időnként, hogy tart a védőktől.
több mint 13 éve
Ez nagykirályság,h onnan is van egy fórumozónk 😊Akkor az sem most volt már 😊Te ott laksz? 😊Bruceigen.
pont azelott jottem ki, amikor a 49ers az elso Super Bowlt nyerte. Al Davis is akkoriban vitte el a Raiderst Los Angelesbe.manutebol
És most már azt is értem miért hajnali 4 körül szoktál írni 😊Bruce
Te leszel az insider 😊
Palmer aktákhoz...
2 sérülése volt neki ha jól szedtem össze a dolgokat. Egy térd és egy könyök. A térd 2006os és 2,5-3 év a full recovery, ami megtörtént nála...A könyök volt a súlyosabb...emiatt nem volt annyira zip a laszdik végén állítólag...most azt olvastam, h tavaly is még nem 100%an játszott végig, mert nem volt rendben a könyöke, bár a sérülést 2008ra írták...eszerint 2009ben és 2010ben se volt rendben a könyöke, nem volt ideje meggyógyulni rendesen...
Mostanra viszont TJ állítása szerint rendben van a könyöke és a labdái olyanok mint régen...mondjuk miért ne ezt mondanád a barátodról, de hátha 😊
De jó lenne már látni pályán hogy mozog, miket dob...ha megvan az erő,pontosság a karjában akkor azért DHB, Moore, Ford sebességével lesz deep threat szépen 😊
Greg Papa jó interjú!
http://www.youtube.com/watch?v=4yN1BQa5R5A
több mint 13 éve
Akkor az sem most volt már 😊igen.Erdekes lesz a vasarnapi meccs, Carson a kezdo QB..... Talan ki is megyek... JUST WIN BABY! 😊manutebolTe ott laksz? 😊Bruce
pont azelott jottem ki, amikor a 49ers az elso Super Bowlt nyerte. Al Davis is akkoriban vitte el a Raiderst Los Angelesbe.manutebol
És most már azt is értem miért hajnali 4 körül szoktál írni 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
igen.Erdekes lesz a vasarnapi meccs, Carson a kezdo QB..... Talan ki is megyek... JUST WIN BABY! 😊manutebolTe ott laksz? 😊Bruce
pont azelott jottem ki, amikor a 49ers az elso Super Bowlt nyerte. Al Davis is akkoriban vitte el a Raiderst Los Angelesbe.
több mint 13 éve
Hue: "I laugh at the reports (that Palmer is starting). (Media's) made decision for me. I appreciate it."
több mint 13 éve
hi!Biztos azért, hogy illetéktelenek ne tudjanak behatolni az edzőpályára 😊
azt tudjátok, hogy miért van Alameda-ban szögesdrót! az edző pálya körül? 😊nhm
Mai edzésről:
Rolando McClain out. It appears as if ankle still isn't healthy enough for him to practice. Coach Jackson confident McClain plays Sunday.
Janikowski nursing hamstring injury that flared up, Hue says we'll see how he feels Friday
több mint 13 éve
bmg
2 681
hi!Illik az imidzshez 😛
azt tudjátok, hogy miért van Alameda-ban szögesdrót! az edző pálya körül? 😊nhm
Amúgy valószínúleg, hogy ne lopják el a felszerelést, bár arrafelé elég kevés bűntény van:
http://www.trulia.com/crime/#!alameda-ca/12/37.75020,-122.24730/Oakland,CA/
több mint 13 éve
nhm
1 254
hi!azt tudjátok, hogy miért van Alameda-ban szögesdrót! az edző pálya körül? 😊
több mint 13 éve
Palmert betettem fantasyn kezdő QBnak, Matt Ryan helyett! Mi ez ha nem bizalom?😊))gyengejobbHulyeseg 😊 ?
több mint 13 éve
ott van neki Boss
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
aztec
1 360
Palmer max taktikailag van lemaradva (az is épp elég). A lockout miatt amúgy se csiszolódhattak össze a csapatok még, így ez a hátrány viszonylag gyorsabban orvosolható. Fizikailag pedig - szerinte - megfelelő erőállapotban van. Persze a középiskolások és Houshmandzadeh nem nagy segítség, de azért játékban volt, valamennyire.
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Palmert betettem fantasyn kezdő QBnak, Matt Ryan helyett! Mi ez ha nem bizalom?😊))
több mint 13 éve
Erdekes lesz a vasarnapi meccs, Carson a kezdo QB..... Talan ki is megyek... JUST WIN BABY! 😊manutebolTe ott laksz? 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Erdekes lesz a vasarnapi meccs, Carson a kezdo QB..... Talan ki is megyek... JUST WIN BABY! 😊
több mint 13 éve
Giordano az akinek kifele áll sztem...időről időre van egy-egy jó,nagy playe, de amúgy sztem nem egy ász...
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 910
Egyetértek, hasznos játékos Ndukwe, kár, hogy már nem nálunk van.Branch-et szerintem nem szorítja ki senki és nem is ezért hozták szerintem, hanem mostanában megfigyelhető, hogy 4 embert játszatunk S poszton össze vissza kavargatva, nincs tipikus SS és FS poszt, hanem játszanak mindenhol. Mivel ez a falban elég jól bejött, itt is bejöhet. Ha van négy-öt egyforma képességű Safety, akkor abból nagyon jó dolgok kisülhetnek. Eddig ugye volt négy egész jó (Huff - Branch - Mitchell - Giordano) és most melléjük még érkezett egy potenciális kezdő szintű játékos. Ez vagy azt vetíti előre hogy Huffot többet látjuk CB-ben vagy azt, hogy ebből a négyesből valakit nem tartanak alkalmasnak hosszú távon.BruceKöszi az összefoglalót. Huff tavalyi és idei játéka engem eléggé meglepett. Nagyon tetszik. Annak örülök, hogy ezek szerint lesz lehetősége Ndukwenek bizonyítani. Ha teljesen meggyógyult, akkor sok örömötök lesz benne.nasheem
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Branch-et szerintem nem szorítja ki senki és nem is ezért hozták szerintem, hanem mostanában megfigyelhető, hogy 4 embert játszatunk S poszton össze vissza kavargatva, nincs tipikus SS és FS poszt, hanem játszanak mindenhol. Mivel ez a falban elég jól bejött, itt is bejöhet. Ha van négy-öt egyforma képességű Safety, akkor abból nagyon jó dolgok kisülhetnek. Eddig ugye volt négy egész jó (Huff - Branch - Mitchell - Giordano) és most melléjük még érkezett egy potenciális kezdő szintű játékos. Ez vagy azt vetíti előre hogy Huffot többet látjuk CB-ben vagy azt, hogy ebből a négyesből valakit nem tartanak alkalmasnak hosszú távon.BruceKöszi az összefoglalót. Huff tavalyi és idei játéka engem eléggé meglepett. Nagyon tetszik. Annak örülök, hogy ezek szerint lesz lehetősége Ndukwenek bizonyítani. Ha teljesen meggyógyult, akkor sok örömötök lesz benne.
több mint 13 éve
Branch-et szerintem nem szorítja ki senki és nem is ezért hozták szerintem, hanem mostanában megfigyelhető, hogy 4 embert játszatunk S poszton össze vissza kavargatva, nincs tipikus SS és FS poszt, hanem játszanak mindenhol. Mivel ez a falban elég jól bejött, itt is bejöhet. Ha van négy-öt egyforma képességű Safety, akkor abból nagyon jó dolgok kisülhetnek. Eddig ugye volt négy egész jó (Huff - Branch - Mitchell - Giordano) és most melléjük még érkezett egy potenciális kezdő szintű játékos. Ez vagy azt vetíti előre hogy Huffot többet látjuk CB-ben vagy azt, hogy ebből a négyesből valakit nem tartanak alkalmasnak hosszú távon.
több mint 13 éve
Chinny mire számíthat Branch mögött? Gondolom eleinte sokat nem lesz pályán, aztán majd szépen bejátssza magát a kezdőbe 😊Boller mindenesetre örülhet, hogy egy csapatban lesznek.