Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 2 éve
Dylan Parham szerintem jó pick. Rutinos OG, aki mindkét oldalon bevethető és a kis hátra mozgással még egy extra picket (169) is szereztünk.Amúgy több draft site OC-kent tartja számon, szóval lehet még az is belőle.
Rolni
Gondolom Simpson, Parham és James harcol majd esetleg Bars-al kiegészülve az LG és OC posztokért majd
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 2 éve
deyell
11 702
Raiders remaining picks as of now Rd 4- pick 126
Rd 5- pick 164
Rd 5- pick 165
Rd 5- pick 169
Rd 7- pick 227
három ötödik körös pick mókás lesz, bár arra gondolok, hogy fel fogunk tradelni.
choose life
több mint 2 éve
Eddig jó
több mint 2 éve
Dylan Parham szerintem jó pick. Rutinos OG, aki mindkét oldalon bevethető és a kis hátra mozgással még egy extra picket (169) is szereztünk.
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
insiderek szerint a base defense a “mindegy, hogy minek nevezzük” helyett 3-4 lett végül.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
Se JJ, se Ferrell, se Abram 5. éves opciója nem lesz lehívva. Egyedül JJ volt kérdéses.
több mint 2 éve
Plusz Adams és Tyreek Hill ugyebár.Üdv újra a fedélzeten!!Ha a hollywoodért és aj brownért adott pickeket is beleszámolod, akkor 8 első körös wr "draft" volt idén 😊
Nagyon kemény, ami idén WR poszton megy...
Adams, Hill, AJ Brown, Hollywood Brown, Cooper, Woods, Parker mind el lett cserélve...block buster üzemmódba mi kapcsoltuk ezt az egészet Adams traddel 😊
Giga szerződések is röpködtek és abban is masszívan benne voltunk ugye 😊
Hill, Adams, Brown, Diggs, Moore, Goodwin, Williams, Cooks, Kirk, Robinson...
Aztán a drafton meg durva WR run volt és első körben kiment 6 elkapó is, ráadásul mind TOP20-ban. A 6db első körös WR pick all time 2nd holtversenyben, de a TOP 20-ban 6db all time 1st.
2004-ben volt 7db első körös WR kiválasztva, de akkor az utolsó 2 WR-t a 29. és a 31. helyen húzták "csak"...
1988-ban volt 6db TOP20-as WR pick, de idén korábban ment ki az utolsó (idén 18., anno 20.), szóval lehet all time jelzővel illetni...
Szóval all time WR offseason ez és masszívan benne volt a kezünk 😀
Rolni
peach
több mint 2 éve
Üdv újra a fedélzeten!!Ha a hollywoodért és aj brownért adott pickeket is beleszámolod, akkor 8 első körös wr "draft" volt idén 😊
Nagyon kemény, ami idén WR poszton megy...
Adams, Hill, AJ Brown, Hollywood Brown, Cooper, Woods, Parker mind el lett cserélve...block buster üzemmódba mi kapcsoltuk ezt az egészet Adams traddel 😊
Aztán a drafton meg durva WR run volt és első körben kiment 6 elkapó is, ráadásul mind TOP20-ban. A 6db első körös WR pick all time 2nd holtversenyben, de a TOP 20-ban 6db all time 1st.
2004-ben volt 7db első körös WR kiválasztva, de akkor az utolsó 2 WR-t a 29. és a 31. helyen húzták "csak"...
1988-ban volt 6db TOP20-as WR pick, de idén korábban ment ki az utolsó (idén 18., anno 20.), szóval lehet all time jelzővel illetni...
Rolni
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
deyell
11 702
Elnézve ezt az 1. kört jobban jártunk a tradedel.1/21-nél már nem volt bent tier 1 WR. ha lett volna, szerintem a Packers kihúzta volna.
Amadeus
choose life
több mint 2 éve
Üdv újra a fedélzeten!!Nagyon kemény, ami idén WR poszton megy...
több mint 2 éve
Űdv Mindenkinek.Újra itt sajna a régi accomat nem sikerült feltámasztani,de örömmel látom hogy a régi arcok nem adják fel Rolni és Bruce😊Bár eltűntem de a fórumot azért olvasgattam ahogy időm engedte.Reménykedjünk egy jó draftban hogy aztán szeptemberben induljon a buli.Mi volt a régi acc neved?
Porsan
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
Elnézve ezt az 1. kört jobban jártunk a tradedel.
több mint 2 éve
deyell
11 702
Na az első számunkra érdektelen kör letudva 😊Bo Meltont húzzuk ki valahol. speedster kell!
Feljövünk a 2. körbe? Maradunk a seggünkön? Esetleg mozgunk lefele és próbálunk minél több embert becsatornázni az offseason programba?
Egy ilyennel én ellennék:
86: Marquis Hayes LG
126: Matthew Butler 3T
164: Otito Ogbonnia 1T
165: Joshua Williams CB
227: Brad Hawkins S
Hayes mehetne csatázni a kezdő LG posztért Simpsonnal, míg Butler és Ogbonnia fiatalos mélységet és némi potenciált adhatna a DT egységnek.
Williams és Hawkins pedig megpróbálhatnak 1 év alatt belenőni az NFL-be, legalább back up szerepre...
Rolni
• 5-11, 189lbs
• 4.34 40-yard
• 38” vert
Rutgers WR Bo Melton is a big-time sleeper
— Thor Nystrom (@thorku) March 3, 2022
Sudden off the line, sweet feet, and now confirmed 4.34 speed
Rutgers O and QB play hurt him badly
Leading receiver last 3 years, last two of them by almost double next-highest guy
pic.twitter.com/tJRVGHTFsd
choose life
több mint 2 éve
Porsan
185
Űdv Mindenkinek.Újra itt sajna a régi accomat nem sikerült feltámasztani,de örömmel látom hogy a régi arcok nem adják fel Rolni és Bruce😊Bár eltűntem de a fórumot azért olvasgattam ahogy időm engedte.Reménykedjünk egy jó draftban hogy aztán szeptemberben induljon a buli.
több mint 2 éve
Na az első számunkra érdektelen kör letudva 😊Feljövünk a 2. körbe? Maradunk a seggünkön? Esetleg mozgunk lefele és próbálunk minél több embert becsatornázni az offseason programba?
Egy ilyennel én ellennék:
86: Marquis Hayes LG
126: Matthew Butler 3T
164: Otito Ogbonnia 1T
165: Joshua Williams CB
227: Brad Hawkins S
Hayes mehetne csatázni a kezdő LG posztért Simpsonnal, míg Butler és Ogbonnia fiatalos mélységet és némi potenciált adhatna a DT egységnek.
Williams és Hawkins pedig megpróbálhatnak 1 év alatt belenőni az NFL-be, legalább back up szerepre...
több mint 2 éve
🙂 Én már vettem egy ilyen sálat: ibb.co/6Wtbp54
Aztán én sem nagyon tudok linkelni képet 😃
Szerkesztette: Bruce
több mint 2 éve
GÁ13OR
3
Sziasztok. Sokáig kerestem a Raiders Hungary facebook adminját eredménytelenül. Hátha itt van,vagy ismeri valaki. Szóval terveztem,és készítettem Raider Nation Hungary szurkolói sálakat,és ott szerettem volna felmérni,van e rá igény/kereslet. Képet sajnos ide nem tudok linkelni (azt hiszem hülye vagyok hozzá),de ha valaki kíváncsi rá, valahogy csak elküldöm. Köszönöm szépen. 🖤💀🏴☠️
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
Jeremy Fowler@JFowlerESPNVan 3 hónap minimum az első pre-season snapig, valamiről beszélni kell.
Got a firm ‘zero chance’ Darren Waller is traded from a source. Teams certainly would like to acquire a top tight end on a good contract but Raiders have no plans to acquiesce.
Derek Carr@derekcarrqb
Lol no chance.
Rolni
több mint 2 éve
Jeremy Fowler@JFowlerESPNGot a firm ‘zero chance’ Darren Waller is traded from a source. Teams certainly would like to acquire a top tight end on a good contract but Raiders have no plans to acquiesce.
Derek Carr@derekcarrqb
Lol no chance.
több mint 2 éve
Azt írják egyes források, hogy az eredeti Adams tradeben az ellenérték egy első kör + Waller lett volna. Helyette, mikor a liga lefújta a dolgot, akkor lett az első + második kör. Ha lesz trade, lehet, hogy második kör lesz az ellenérték.Az sztem kevés lenne érte... De hát nem én döntök 😊
gbol
több mint 2 éve
gbol
382
Azt írják egyes források, hogy az eredeti Adams tradeben az ellenérték egy első kör + Waller lett volna. Helyette, mikor a liga lefújta a dolgot, akkor lett az első + második kör. Ha lesz trade, lehet, hogy második kör lesz az ellenérték.