NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2026
370
30
01:49 Georgia @ Alabama [NET4+]
Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 5 éve
Vic Tafur szerint Richie 3 hónappal a boka műtéte után már a futásnál tart és vissza akar térni utolsó évére. Hajrá jöjjön én azt mondom. Mögötte fejlődjön Simpson még egy évet.
Trent menjen a picsaba, Good jöjjön vissza RT-nek és draftoljuk első 3 körben egy RT-t mögé.
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 5 éve
@pari dobj pm-ben egy email címet és küldök
több mint 5 éve
Há, nem volt pofám azt kérni, hogy vki pötyögje be 53 ember grade-jeit XDDImádom, hogy ilyen zsivány még a topik is nálunk.Nézegettem a pff cikkeit és azt látom, hogyAkinek van előfizuja tudna adni egy screeshotot, hogy a Raiders roster milyen gradeket kapott idén?
Mario Edwards Jr. elite...88,6 overall grade-t kapott 2020
Öööö
Pari
Pari
Amadeus
több mint 5 éve
Jurrell Casey-t kitette a Broncos... szerintem egész jó erősítés lenne számunkra.Casey, ha egészséges megérhet egy próbát! Titansban remek játékos volt és sztem igazi system fit lenne 3T-nek
Wilson-ról is egyre-másra jönnek a hírek, hogy unja a banánt Seattle-ben... nagyon új szelek fújnak mostanság, mert pár éve elképzelhetetlen lett volna egy FR QB elcserélése... idén meg lehet, hogy 2-3 is megtörténik.
peterbadbone
több mint 5 éve
Jól használható szituációs inside rusher. Nem több, de ebben a szerepkörben tényleg jól játszott.Nézegettem a pff cikkeit és azt látom, hogyHozzászokhattál volna már, hogy aki nálunk semmire sem viszi, az máshol beválik.
Öööö
Pari
bmg
több mint 5 éve
Jurrell Casey-t kitette a Broncos... szerintem egész jó erősítés lenne számunkra. Wilson-ról is egyre-másra jönnek a hírek, hogy unja a banánt Seattle-ben... nagyon új szelek fújnak mostanság, mert pár éve elképzelhetetlen lett volna egy FR QB elcserélése... idén meg lehet, hogy 2-3 is megtörténik.
több mint 5 éve
Imádom, hogy ilyen zsivány még a topik is nálunk.Nézegettem a pff cikkeit és azt látom, hogyAkinek van előfizuja tudna adni egy screeshotot, hogy a Raiders roster milyen gradeket kapott idén?
Öööö
Pari
Pari
több mint 5 éve
Nézegettem a pff cikkeit és azt látom, hogyHozzászokhattál volna már, hogy aki nálunk semmire sem viszi, az máshol beválik.
Öööö
Pari
több mint 5 éve
Nézegettem a pff cikkeit és azt látom, hogyAkinek van előfizuja tudna adni egy screeshotot, hogy a Raiders roster milyen gradeket kapott idén?
Öööö
Pari
több mint 5 éve
Nézegettem a pff cikkeit és azt látom, hogy Mario Edwards Jr. elite...88,6 overall grade-t kapott 2020
Öööö
több mint 5 éve
Tyrell Williams hivatalosan is ki lett vágva.Marcsi = Gilmore trade mehet
Állítólag Joyner-től is megválunk, 8.8M spórolva ezzel.
Gilmore-tól "szabadulna" a Pats és felmerültünk, mint kérő, főleg, hogy a NE Mariota-val szemezik.
peterbadbone
több mint 5 éve
Rapoport szerint jelentősen csökkent az érdeklődés Mariota iránt, amit a szerződése okoz:Erről van itt szó szerintem.
kicsit több mint 10M alapfizetése mellé ~12M aktiválódhat ilyen-olyan módon ha ténylegesen játszik is.
~10M sok ha csak padon van, 22M + draftcetli sok, ha játszik, de nem hoz top15, vagy jobb szintet, amit azért valszeg nem fog hozni.
A kivágása ugyanakkor nem jelentene dm-et a Raidersnek, így ez is benne van a pakliban.
Általános Doktor
Tudják, hogy ki lesz baszva és inkább megvárják, mert annyira nem olcsó a fizu, hogy komolyabban licitáljanak érte cserére.
több mint 5 éve
Rapoport szerint jelentősen csökkent az érdeklődés Mariota iránt, amit a szerződése okoz:kicsit több mint 10M alapfizetése mellé ~12M aktiválódhat ilyen-olyan módon ha ténylegesen játszik is.
~10M sok ha csak padon van, 22M + draftcetli sok, ha játszik, de nem hoz top15, vagy jobb szintet, amit azért valszeg nem fog hozni.
A kivágása ugyanakkor nem jelentene dm-et a Raidersnek, így ez is benne van a pakliban.
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
Tyrell Williams hivatalosan is ki lett vágva.Állítólag Joyner-től is megválunk, 8.8M spórolva ezzel.
Gilmore-tól "szabadulna" a Pats és felmerültünk, mint kérő, főleg, hogy a NE Mariota-val szemezik.
Szerkesztette: peterbadbone
több mint 5 éve
www.espn.co.uk/nfl/story/_/id/30946444/las-vegas-raiders-cb-kemah-siverand-arrested-street-racing-incident?platform=ampVégre egy cb, aki tudja tartani a lépést Tyreekkel.
ulpianus
több mint 5 éve
www.espn.co.uk/nfl/story/_/id/30946444/las-vegas-raiders-cb-kemah-siverand-arrested-street-racing-incident?platform=amp

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
A twitteren nagyon megy a hír, hogy Carr szerződéshosszabbítás előtt áll... érdekes lenne, ezek szerint Gruden nagyon meg van vele elégedve.Biztos Mariota helyére.
Mariota nagyon úgy néz ki, hogy tényleg kelleni fog valakinek... állítólag sok a megkeresés vele kapcsolatban.
Rich Gannon már nem tagja a CBS stábjának... állítólag az lehet a dolog mögött, hogy visszatér a csapathoz... hogy milyen pozícióba, azt még nem olvastam sehol...
peterbadbone
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
A twitteren nagyon megy a hír, hogy Carr szerződéshosszabbítás előtt áll... érdekes lenne, ezek szerint Gruden nagyon meg van vele elégedve.Mariota nagyon úgy néz ki, hogy tényleg kelleni fog valakinek... állítólag sok a megkeresés vele kapcsolatban.
Rich Gannon már nem tagja a CBS stábjának... állítólag az lehet a dolog mögött, hogy visszatér a csapathoz... hogy milyen pozícióba, azt még nem olvastam sehol...
több mint 5 éve
Nem gondoltam, hogy ennyi szarabb draft class volt, mint a miénk...WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 5 éve
David Irving a házban!Big end vagy/és 3T rotáció lehet, ha megéri a keretet.
Közben valami nagyon szerint a Colts érdeklődött Carr felől a Wentz irány előtt és határozott "Nem elérhető" választ kaptak.
több mint 5 éve
justblogbaby.com/2021/02/17/damian-lillard-raiders-von-miller/Brutál divízió lenne így vagy úgy 😊Földbe állna a Gruden-project
Rolni
Amadeus
Lehet ugyan onnan jöhet a megvàltás is?
több mint 5 éve
Twitteren láttam egy statot, miszerint Maxx Crosby-nka van a legtöbb pressure-je a 2019-es classból!Nick Bosa kiesett ugye, de J.Allen, B.Burns és M.Sweat azért ott van még.
Annyit kell tennünk, hogy azt képzeljük, hogy Maxx volt az 1\4 és Ferrell a 4. körös pick 😀
több mint 5 éve
Brutál divízió lenne így vagy úgy 😊Földbe állna a Gruden-project
Rolni
több mint 5 éve
Brutál divízió lenne így vagy úgy 😊