Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 9 éve
Kell ez a mai! Nagyon!!!!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
B.U.É.K.!
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 9 éve
BUÉK Kollégák!Nesztek egy HD link az esti meccshez!
www.youtube.com/watch?v=nYUanxaj2bk
(elobb a pats v fins, majd raiders vs donkeys)
illetve HD redz aki szereti
www.youtube.com/watch?v=bp3CLzNan-k
több mint 9 éve
Mindenkinek, boldog új évet kívánok!
több mint 9 éve
buék minden Raiders fannak, hogy örüljetek újév alkalmából, itt egy McGloin-elemzés.www.silverandblackpride.com/2016/12/31/14133134/matt-mcgloin-in-depth-analysis-breakdown-of-raiders-qb
built for this shit
több mint 9 éve
Buék srácok!
több mint 9 éve
Carr-McGloin-Connor Cook-Crabtreeoak.247sports.com/Bolt/FYI-WR-Michael-Crabtree-is-Raiders-emergency-QB-50109896
több mint 9 éve
Az tuti, beperelte volna a picsába, utána meg felrúgná a holdra, mint az elődjét csak előtte felmosná vele a padlót. MD nagyon akarja a Las V üzletet, az3rt ilyen benyelősJa az L.A.-ért szakad vóna ki az ajtó a tokból.
Surda
Csak azt nem tudom a többi huna valagba van, jó Mara kussol a kikere miatt, Ruáni a csaptokra hagyná, de Kroftnak mér jó, hogy ennyire kilóg a lóláb?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Az tuti, beperelte volna a picsába, utána meg felrúgná a holdra, mint az elődjét csak előtte felmosná vele a padlót. MD nagyon akarja a Las V üzletet, az3rt ilyen benyelősJa az L.A.-ért szakad vóna ki az ajtó a tokból.
Surda
Csak azt nem tudom a többi huna valagba van, jó Mara kussol a kikere miatt, Ruáni a csaptokra hagyná, de Kroftnak mér jó, hogy ennyire kilóg a lóláb?

több mint 9 éve
Az tuti, beperelte volna a picsába, utána meg felrúgná a holdra, mint az elődjét csak előtte felmosná vele a padlót. MD nagyon akarja a Las V üzletet, az3rt ilyen benyelős
több mint 9 éve
Azért Menjen a p-ba Goodel. Randy Gregoryt vissza engedi idénre Aldont meg nem .Jerry jól nyomja ám a prosztata- masszázst, baszki az öreg Al mán borította volna az asztalt.
www.12up.com/posts/4340393-breaking-nfl-denies-aldon-smith-s-reinstatement?a_aid=40920
Cubehead

több mint 9 éve
Azért Menjen a p-ba Goodel. Randy Gregoryt vissza engedi idénre Aldont meg nem .egy-két másik csapatban már játszana....
www.12up.com/posts/4340393-breaking-nfl-denies-aldon-smith-s-reinstatement?a_aid=40920
Cubehead
több mint 9 éve
Goodell baszd meg az anyád.
több mint 9 éve
Azért Menjen a p-ba Goodel. Randy Gregoryt vissza engedi idénre Aldont meg nem .www.12up.com/posts/4340393-breaking-nfl-denies-aldon-smith-s-reinstatement?a_aid=40920

több mint 9 éve
Branch...amikor nem volt serult
több mint 9 éve
Nálam Morrison, Howard, Asomugha, Gallery, Woodson, Ford és Fargas neve ugrik be. Így utólag Pryor is maradhatott volna.Vele az volt a baj, hogy nem tudta elfogadni, hogy nincs helye az NFL-ben QB-ként. Amint rá tudták bírni a posztváltásra, van is helye egy csapatban, kezdőként!
gaben
@Rolni:
Nálam jelenleg az RB poszt fontosabb lenne, mint a MLB vagy a CB, így én egy futót céloznék meg az első kör végén. Persze ez függ attól, hogy Murray, illetve Riley marad-e a csapatnál. Nálam Murray menne, Riley maradna és RB és CB lenne az első két körös választásom.
TE poszt:
Rivera szerintem is lelép, viszont szerintem idén max 6-7. körös/UDFA TE fog csak érkezni, mert szerintem a 2 IR-en lévő TE(Smith és Holmes) lesz Walford mellett az 53 keret tagja. Holmest 2 éve csiszoljuk, szerintem megkapja a lehetőséget a bizonyításra. Bár a múlt héten találtam egy prospectet akit szívesen látnék:
Phazahn Odom (Fordham) 6'8!!!/245
több mint 9 éve
Aso és Shaughnessy.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Na igen Woodson kihagyhatatlan. Ami miatt még se írtam a nevét az nem más mint, hogy nekem ő ezen roster tagja is valahol. Szerintem.nagyon kellett az ő tapasztalata és személyisége a Raidersnek nem csak játék szempontból. Szóval hiába volt itt anno is és volt jó akkor is. Nekem ezen csapat része...Igaz ami igaz, amíg a pályán volt, hátul nem volt ilyen kupi! 😀
Cubehead
több mint 9 éve
Jacoby Ford, Woodson, Seymour es Aso voltak az en kedvenceim a kozelmultban,

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Woodson, Thomas Howard (rip) és Morrison lb duó anno nagyon komoly volt... Shane Lachler, Fargas.Ezek azok a játékosok akik nekem az emlékezeteimben hirtelen megmaradtak és jóarcok voltak.
több mint 9 éve
A tavalyi év fénypontja volt mikor Woodson visszavonult!!!!Így utólag Pryor is maradhatott volna.