Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 10 éve
www.cbssports.com/nfl/writer/jason-la-canfora/25447524/in-nfls-la-vote-its-stan-kroenkes-billions-in-a-landslide-for-ramsA cikk legérdekesebb része:
Davis seemed disinterested in the $100M that had just been put in his back pocket to stay in Oakland -- even petulant in the face of it -- and he couldn't wait to begin flirting again with San Antonio, or Guadalajara or any other outpost that will give him a sweetheart deal to move the iconic franchise bequeathed to him.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Egy friss nfl.com-os cikk szerint cca 500 milliós finanszírozási "hiány" volt, akkor marad 400...Magyarul semmire sem megyünk a pénzel...sports.yahoo.com/news/here-s-why-chargers-were-no-match-for-rams--stan-kroenke-064850052.htmlEz vmi kölcsön vagy vissza nem térítendő támogatás?Na mondjatok friss infokat! 😊 Mert maradunk egyenlőre ez tisztasor,de kapunk lét cserébe,vagy mi lesz?A Raiders és a Chargers is 100-100 millió $-t kap a ligától stadionépítésre, ha nem sikerülne, akkor az egyik csapatnak lesz lehetősége LA-be menni és a Rams-szel közösen használni az inglewoodi stadiont.
skat
empty taxi
Alsó hangon mennyibe fájna egy stadion. Gondolom Kroenke 2milliárdja alatt is ki lehetazért hozni egyet simán...de mennyivel alatta?
Rolni
Fundingnak írja a cikk szal sztem utóbbi.
Az utóbbi 10 év legolcsóbb NFL stadionja a Lucas Oil volt, az inflációval korrigálva 791 millió dollárba került.
A többi utóbbi időben elkészült ill. jelenleg készülő stadionok közül a Vikings jelenleg épülő pályája a 2. legolcsóbb, annak a költségét jelenleg 1.061 milliárdra becsülik az összes többi projekt már minimum 1,3 milliárdba került.
empty taxi
skat
több mint 10 éve
Szerintetek elvinnék a Raiderst LA-ba, ha a Chargers nem élne az opcióval?
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 10 éve
De ez nem plusz pénz?Hát jó volna látni ezeket a dolgokat.
Mert gsn ezt írja a blogján:
"St. Louis esetében az 1,1 milliárd dollárról szóló, leadott pénzügyi terv nem felelt meg a ténylegesen kidolgozott, alátámasztott és logikus finanszírozási séma kritériumának. A struktúra az NFL-től az engedélyezettnél 100 millió dollárral magasabb összeggel számol."
Tehát van egy összeg amit adnak és most ezt fejelték meg plusz 100 millióval. A fennmaradó különbséget kell a városnak az adóból állnia + a csapatnak is kell valamit adnia.
Bruce
Összesen kapjuk a 100-at az NFL-től vagy ez valóban extra 100.
Az is elképzelhető szerintem, hogy egy nagyobb összeget elraknak\raktak és azt kvázi hitelként veheti fel a csapat az NFL-től, mintha bankba menne és van ez az extra 100M támogatás. Ehhez kell még Oaklandnek is hozzátenni pénzt, telket vagy mindkettőt vhogy...gondolom én...
köszi empty az infókat!
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
De ez nem plusz pénz?Mert gsn ezt írja a blogján:
"St. Louis esetében az 1,1 milliárd dollárról szóló, leadott pénzügyi terv nem felelt meg a ténylegesen kidolgozott, alátámasztott és logikus finanszírozási séma kritériumának. A struktúra az NFL-től az engedélyezettnél 100 millió dollárral magasabb összeggel számol."
Tehát van egy összeg amit adnak és most ezt fejelték meg plusz 100 millióval. A fennmaradó különbséget kell a városnak az adóból állnia + a csapatnak is kell valamit adnia.
több mint 10 éve
Nalunk 120 millio volt a kivetitok csereje, uj kijaratok letesitese, a hangositas modernizalasa, wifi kiepitese az egesz stadionban, etc. Kb ilyenekre eleg ez az osszeg.Magyarul semmire sem megyünk a pénzel...sports.yahoo.com/news/here-s-why-chargers-were-no-match-for-rams--stan-kroenke-064850052.htmlEz vmi kölcsön vagy vissza nem térítendő támogatás?Na mondjatok friss infokat! 😊 Mert maradunk egyenlőre ez tisztasor,de kapunk lét cserébe,vagy mi lesz?A Raiders és a Chargers is 100-100 millió $-t kap a ligától stadionépítésre, ha nem sikerülne, akkor az egyik csapatnak lesz lehetősége LA-be menni és a Rams-szel közösen használni az inglewoodi stadiont.
skat
empty taxi
Alsó hangon mennyibe fájna egy stadion. Gondolom Kroenke 2milliárdja alatt is ki lehetazért hozni egyet simán...de mennyivel alatta?
Rolni
Az utóbbi 10 év legolcsóbb NFL stadionja a Lucas Oil volt, az inflációval korrigálva 791 millió dollárba került.
A többi utóbbi időben elkészült ill. jelenleg készülő stadionok közül a Vikings jelenleg épülő pályája a 2. legolcsóbb, annak a költségét jelenleg 1.061 milliárdra becsülik az összes többi projekt már minimum 1,3 milliárdba került.
empty taxi
skat
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
Magyarul semmire sem megyünk a pénzel...sports.yahoo.com/news/here-s-why-chargers-were-no-match-for-rams--stan-kroenke-064850052.htmlEz vmi kölcsön vagy vissza nem térítendő támogatás?Na mondjatok friss infokat! 😊 Mert maradunk egyenlőre ez tisztasor,de kapunk lét cserébe,vagy mi lesz?A Raiders és a Chargers is 100-100 millió $-t kap a ligától stadionépítésre, ha nem sikerülne, akkor az egyik csapatnak lesz lehetősége LA-be menni és a Rams-szel közösen használni az inglewoodi stadiont.
skat
empty taxi
Rolni
empty taxi
több mint 10 éve
sports.yahoo.com/news/here-s-why-chargers-were-no-match-for-rams--stan-kroenke-064850052.htmlEz vmi kölcsön vagy vissza nem térítendő támogatás?Na mondjatok friss infokat! 😊 Mert maradunk egyenlőre ez tisztasor,de kapunk lét cserébe,vagy mi lesz?A Raiders és a Chargers is 100-100 millió $-t kap a ligától stadionépítésre, ha nem sikerülne, akkor az egyik csapatnak lesz lehetősége LA-be menni és a Rams-szel közösen használni az inglewoodi stadiont.
skat
empty taxi
Rolni

Madden hates me.
több mint 10 éve
Ez vmi kölcsön vagy vissza nem térítendő támogatás?Na mondjatok friss infokat! 😊 Mert maradunk egyenlőre ez tisztasor,de kapunk lét cserébe,vagy mi lesz?A Raiders és a Chargers is 100-100 millió $-t kap a ligától stadionépítésre, ha nem sikerülne, akkor az egyik csapatnak lesz lehetősége LA-be menni és a Rams-szel közösen használni az inglewoodi stadiont.
skat
empty taxi
több mint 10 éve
Na mondjatok friss infokat! 😊 Mert maradunk egyenlőre ez tisztasor,de kapunk lét cserébe,vagy mi lesz?A Raiders és a Chargers is 100-100 millió $-t kap a ligától stadionépítésre, ha nem sikerülne, akkor az egyik csapatnak lesz lehetősége LA-be menni és a Rams-szel közösen használni az inglewoodi stadiont.
skat

Madden hates me.
több mint 10 éve
Szerintem a legvalószínűbb, hogy kapunk pénzt a ligától arra, h új stadiont építsünk Oaklandben. A város vezetése mondjuk továbbra is kurvára kellene, szóval nem lefutott ügy ez még...
több mint 10 éve
Nem is tudtam hogy Margot Robbie (Wall street farkasa, idén ő lesz a Suicide Squad Harley Quinnje) Raiders fan és foglalkoztatja, mi lesz a csapattal. 😊
több mint 10 éve
Eldőlt, egyenlőre maradunk Oakland-ben. Én nem bánom, így szerettem meg a csapatot, ha valamikor költözni fogunk azt sem fogom bánni, ez olyan része ennek a sportnak, ami ellen nem tudok bármit is mondani. Nekem mindegy, hogy a kedvenc csapatom melyik városban játszik, tőlem lehetne Anchorage Raiders is.
Kíváncsi leszek, hogy mivel (mennyivel) sikerült Davis-t rábírni, hogy ne költözzünk és hogy ezt a pénzt mire is fogja fordítani.
több mint 10 éve
elnézted a tweetet akkorGsn.Hehe állítólag lesz olyan szavazás is hogy Chargers-Raiders együtt Inglewoodba.ezt nem tudom honnan vetted, de teljességgel kizárt
empty taxi
baggio
empty taxi
twitter.com/pfbusiness/status/687036500605845504
ez arra vonatkozott, hogy az első szavazás még csak a Rams -> Inglewoodról szólt, ez elhasalt, és azóta már csak a Rams+Chargers, illetve a Raiders+Chargers van terítéken
egyre biztosabbnak látszik, hogy a az inglewoodi projekt lesz a nyerő, hiába a Disney vezért, hiába a szakbizottság ajánlása, ennyit számít Jerry Jones lobbija...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Gsn.Hehe állítólag lesz olyan szavazás is hogy Chargers-Raiders együtt Inglewoodba.ezt nem tudom honnan vetted, de teljességgel kizárt
empty taxi
baggio
Hallgatom az NFL Networköt közben Rapoport azt mondta, hogy Mark Davis hajlik az alkura, hogy nem megy LA-be, ha megfelelő ajánlatot kap a ligától. Ezalatt gyanítom lóvét ért stadionépítésre.

Madden hates me.
több mint 10 éve
Hehe állítólag lesz olyan szavazás is hogy Chargers-Raiders együtt Inglewoodba.ezt nem tudom honnan vetted, de teljességgel kizárt
empty taxi
5-1 az állás a Carson projekt javára. Ahhoz hogy az Inglewood-i nyerjen a 26 maradék szavazatból 23 kellene hogy odakerüljön, kizártnak tartom!pedig az első kört már Inglewood nyerte, csak még nem lett meg a 24 voks
Bruce

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Hehe állítólag lesz olyan szavazás is hogy Chargers-Raiders együtt Inglewoodba.

Madden hates me.
több mint 10 éve
5-1 az állás a Carson projekt javára. Ahhoz hogy az Inglewood-i nyerjen a 26 maradék szavazatból 23 kellene hogy odakerüljön, kizártnak tartom!Most már csak az a kérdés, hogy Chargers és Rams vagy Chargers és Raiders költözés lesz e. A Rams egyedül megy Inglewood-ba témát kihúzták a szavazólapról.Az LA bizottság a Raiders/Chargers projektet javasolta a tulajdonosoknak. A szavazás most van éppen.
Bruce
Bruce
több mint 10 éve
Most már csak az a kérdés, hogy Chargers és Rams vagy Chargers és Raiders költözés lesz e. A Rams egyedül megy Inglewood-ba témát kihúzták a szavazólapról.Az LA bizottság a Raiders/Chargers projektet javasolta a tulajdonosoknak. A szavazás most van éppen.
Bruce
több mint 10 éve
Most már csak az a kérdés, hogy Chargers és Rams vagy Chargers és Raiders költözés lesz e. A Rams egyedül megy Inglewood-ba témát kihúzták a szavazólapról.
több mint 10 éve
Ezzel nem értek 1-et. A 49ers ott van az öböl túloldalán és eddig is megvoltunk. Eddig sem a jegyeladások miatt volt a probléma. Majd pont a két gagyi miatt szívunk? Kétlem.szerintem ha bejön ez a Rams+Chargers LA-ben, akkor Davisnek és a Raidersnek kb. annyi isJepp. És nincs kiút sem.
pénzügyileg flow bevételek szempontjából hatalmas problémák lehetnek ebből
sapka
Amadeus91
több mint 10 éve
szerintem ha bejön ez a Rams+Chargers LA-ben, akkor Davisnek és a Raidersnek kb. annyi isJepp. És nincs kiút sem.
pénzügyileg flow bevételek szempontjából hatalmas problémák lehetnek ebből
sapka
több mint 10 éve
szerintem ha bejön ez a Rams+Chargers LA-ben, akkor Davisnek és a Raidersnek kb. annyi is pénzügyileg flow bevételek szempontjából hatalmas problémák lehetnek ebből
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
Hát hogyha ilyen beteg elképzelései vannak Davisnek,akkor bújjon is el a föld alá... VAGY LA,vagy Oakland!!!!!,,Mark Davis, az Oakland Raiders tulaja ugyanakkor azt dobta fel, hogy ha a Raidersnek nem jön össze Los Angeles, akkor a következő célpontja a texasi San Antonio lenne. "