Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 10 éve
Khalil Mack has become the first selection at two positions in the same year, while Adrian Peterson and J.J. Watt are unanimous choices for the 2015 Associated Press NFL All-Pro Team.Mack was a force at both defensive end and outside linebacker for Oakland this season. He drew enough support Friday from a panel of 50 media members who regularly cover the league to make history. Others, including Houston's Watt last year, have been chosen first team at one position and second at another.
built for this shit
több mint 10 éve
Igen a szezon 2. felében nem hozta a tavalyi, év eleji szintet sajnos. Nem tudom, h sérülés volt-e a dologban, mert volt több meccsen is, h pár playre ki kellett mennie...ha nem, akkor nem tuti, h RM visszahozza.www.foxsports.com/nfl/story/oakland-raiders-tampa-bay-buccaneers-donald-penn-left-tackle-free-agency-010616nem bánom, csak akkor nyújtson jobb teljesítményt, mint amit a legutóbbi szezon második felében produkált, mert az kevés lesz.
Penn innen akar visszavonulni
Amadeus91
deyell
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
www.foxsports.com/nfl/story/oakland-raiders-tampa-bay-buccaneers-donald-penn-left-tackle-free-agency-010616nem bánom, csak akkor nyújtson jobb teljesítményt, mint amit a legutóbbi szezon második felében produkált, mert az kevés lesz.
Penn innen akar visszavonulni
Amadeus91
built for this shit
több mint 10 éve
www.foxsports.com/nfl/story/oakland-raiders-tampa-bay-buccaneers-donald-penn-left-tackle-free-agency-010616Penn innen akar visszavonulni
több mint 10 éve
Jerry McDonald @Jerrymcd Jan 5Biggest reasons for Raiders optimism: continuity, a QB, dominant defender, and most good young players since return to Oakland.
Jerry McDonald @Jerrymcd Jan 5
To go from 3-13 and outscored by 199 to 7-9 and outscored by 40 is a big step, by any standard. Only 10 wins, playoffs, satisfactory in '16
több mint 10 éve
Kicsit utánna olvastam Boone-nak. Elvileg a 2012-s szezon után 315lbs-re felnyomta magát és jött is a remek szezon 13ban. Amiatt írom ezt, mert a 300-as legtöbb helyen jegyzett méretével nem igen passzolna a képbe nálunk, de a 315 bőven passzol...meg ha jól gondolom a SF is power sémát tolt Harbo alatt a sikeres években is, ahol Boone és Iupati a legjobb OG páros volt talán...
Volt holdoutja korábban és a SF edzői kar megint robbantva lett sztem simán otthagyja őket.
Jó opció lehetne valóban. Brooks vagy Boone és akkor Feliciano tudna LG-RG csere poszton dolgozni, fejlődni. Barnes vagy Webb maradhat G\T csere szerepkörben és akkor "csak" egy project LT kell Penn mögé mondjuk...Jack Conklin kijön a draftra és a Tunsil-Stanley duo után lehet reális opció 14. helyen sztem. Persze első körben instant kezdőt szeretne az ember mindig húzni...mondjuk ha elég jó kiszoríthatja akár Penn-t rögtön, de ha RM a FA-t és a draftot jól meghúzza idén is lehet belefér egy fél vagy teljes redshirt év az első körös LT-től...
Védő oldal bonyolultabb lesz...több a kérdés...Edwards egészsége, Aldon helyzete, Tuck helyzete, Ball egészsége
Szerkesztette: Rolni
több mint 10 éve
Szerintem Penn még kap 1-2 év bizalmat, eddig nagyon jól teljesített és Watson biztos, hogy kap még lehetőséget, hogy bizonyítson, akár a bal, akár a jobb oldalon. Számomra a legszebb támadó oldali FA húzás az Alex Boone leigazolása lenne! Nem tudom, hogy McKenzie elképzeléseibe/elveibe mennyire fér bele a stílusa, de mindenképp nagy lökést adhatna a fal jobb oldalának és a futójátéknak. Remélem Crabtree mond róla pár jó szót. A Penn-Jackson-Hudson-Boone-Howard fal már igazán pofásan hangzana. A mélység is megoldható lenne egy késői körös(4-5) OL húzással illetve Webb és/vagy Barnes visszaigazolásával. Izgalmas időszak elé néz a csapat, mind a költözés, mind a keret alakításának szempontjából.
több mint 10 éve
twitter.com/RaidersBeat/status/684480084485521408Nem bánom túlzottan. Ha lett volna egy igazán faszányos OC és azt elhoztuk volna, akkor sem lettem volna szomorú éppen, mert azért nem egy ász Musgrave, de kell egy kis folyamatosság és ha sikerül a futójátékot rendbe tenni, azért sokkal könnyebb helyzetben lesz Ő is és Carr is. A lehetőség adott egy további fejlődésre O oldalon, illetve lesz 16 meccsnyi tape amin végig mennek gondolom O és D staff és szépen egymásnak is segítve elemeznek egy adagot, amiből megintcsak lehet tanulni.
deyell
Támadó oldalon nagyon fontos lenne sztem:
-OL erősítése:
LT poszt kérdéses jelenleg, mert Penn a szezon 2. felében gyengébb volt, mintha jönne elő a kora...Sztem Penn-t meg kéne tartani 1 vagy 2 éves dealen, de ha a BPA úgy jön ki akár első körben is lehetne LT-t hozni.
RG poszt is kérdéses, mert Feliciano ugyan hoza kb Webb szintjét, de robbantani nem robbantott. Kéne ide legalább egy valódi versenytárs Feliciano mellé, de egy bivaly FA (pl.: Brooks sem lenne hülyeség)
RT poszt, ha Howard és Watson is egészséges lesz offseason nagy részére várhat, főleg, ha jön fiatal OT, mert max RT-ben kezd első évben, ha úgy jön ki jobban a kezdő 5-ös.
-RB poszt erősítése:
Helu teszt és a Jones RB teszt befulladt, kell egy valódi opció Murray mögé, mellé. FA felhozatal nem acélos, de lehet onnan is és draftról is kéne halászni 1-et, 1-et. Lamar Miller nem lenne olcsó, de sztem jó fit lenne és akkor nem kell draft pick oda, elég vmi UDFA
-WR poszt mélyítése, lehetőleg returnerrel:
Fontos lenne sztem egy baromi gyors, fürge emberke a keretbe, akit belül lehetne pörgetni és visszahordásoknál használni. Andre Debose lehet megoldja a returner posztot, de lutri rá építeni.
Ha meg tudjuk oldani a futójátékot az OL erősítésével és kiegészítő RB szerzésével az komoly lökést adna az egész O-nak.
Szerkesztette: Rolni
több mint 10 éve
twitter.com/RaidersBeat/status/684480084485521408Helyes
deyell
több mint 10 éve
Én nem bánnám az LA-be költözést! Az St. Louis-ba költözés már inkább baszná a csőrömet (mondjuk a 7 órási meccskezdések meg jót tennének a szervezetemnek!), bár maga a város szerintem elég jó hely lehet, de akkor is, inkább maradjunk a nyugati parton. Viszont az NFC-be kerülésünknek nem igazán örülnék... De ha ez az ára, akkor ez az ára!Simán jó lenne az nfc. Gondolj bele, hogy a seattle, denver, kc, töltők afc west milyen lenne 😃
Jövőhéten kiderül mi lesz.
Bruce
több mint 10 éve
Én nem bánnám az LA-be költözést! Az St. Louis-ba költözés már inkább baszná a csőrömet (mondjuk a 7 órási meccskezdések meg jót tennének a szervezetemnek!), bár maga a város szerintem elég jó hely lehet, de akkor is, inkább maradjunk a nyugati parton. Viszont az NFC-be kerülésünknek nem igazán örülnék... De ha ez az ára, akkor ez az ára! Jövőhéten kiderül mi lesz.
több mint 10 éve
Ha nem mi megyünk LA-ba akkor b@szhatják a lobbisták mert úgy látszik mi támadunk fel hamvainkból több mint 10 év után... Nem pedig az a másik két gagyi kommuna! A reguláris szezonba mehet a bandwagon LA-be a hiperszuper Rams meg Chargers stadionba nézni a szívást de a playoff az a szakadt Colosseumban lesz vagy a Rams lerúgott stadionjában Raiders szurkolókkal tele! 😮 😀
(Nem akarom elkiabálni de értitek... Merem remélni, hogy a Chargers playoff reményeit a jövőben a gyökereitől fogva tépjük ki, a Rams meg a Rams... XD szóval...)
Lehet itt beszélni bármiről de ha nyer a csapat akkor a másik két csapat azt csinál amit akar ott ahol akar... Ha jönnek az eredmények akkor jönnek a támogatók, a lóvé, a játékosok.
Egyenlőre még mindig lúzerek vagyunk mindenki szemében!!!!!
Ha sikerül letenni az asztalra a pályán akkor szerintem a pályán kívül is megoldódnak a dolgok!!!
Én szívem szerint még mindig itt tartanám a csapatot tölgyföldön. Egyszer már haza kellett jönnünk, nem lenen jó elmenni megint. 😕
Faszányosan felújítani a Colosseumot azt csapassuk neki underdogként ahogy mindig!!! Persze tudom utópia meg minden de ez így lenne jó! 😊
JUST WIN BABY!
Szerkesztette: TST
több mint 10 éve
Kis pénz, kis fociSzerintem meg kapják be a divatdrukkerek.+1 ha a Raiders marad Oaklandben, és csapat vagy csapatok LA-be mennek, akkor fixen bukó lesz a pénzügyi háttér, olyan erős szívóereje van annak a térségnek Oaklanddel szemben, illetve azzal együtt.sapkas-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/ac/75/07/ac7507771a180640aa971f9b8d7eb940.jpgsemmiképpen sem maradunk, mert a város nagy ívben tesz a csapatra és a stadionra. biztos a költözés, csak az a kérdés, hogy LA vagy St. Louis.
Ja és maradunk!!! 😀
gaben
deyell
A csapatot tegyék végre rendbe és azoknak kedvezzenek akik évek óta kitartanak mellettük!
(Álmodik a nyomor.)
gaben
több mint 10 éve
Szerintem meg kapják be a divatdrukkerek.+1 ha a Raiders marad Oaklandben, és csapat vagy csapatok LA-be mennek, akkor fixen bukó lesz a pénzügyi háttér, olyan erős szívóereje van annak a térségnek Oaklanddel szemben, illetve azzal együtt.sapkas-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/ac/75/07/ac7507771a180640aa971f9b8d7eb940.jpgsemmiképpen sem maradunk, mert a város nagy ívben tesz a csapatra és a stadionra. biztos a költözés, csak az a kérdés, hogy LA vagy St. Louis.
Ja és maradunk!!! 😀
gaben
deyell
A csapatot tegyék végre rendbe és azoknak kedvezzenek akik évek óta kitartanak mellettük!
(Álmodik a nyomor.)
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
+1 ha a Raiders marad Oaklandben, és csapat vagy csapatok LA-be mennek, akkor fixen bukó lesz a pénzügyi háttér, olyan erős szívóereje van annak a térségnek Oaklanddel szemben, illetve azzal együtt.s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/ac/75/07/ac7507771a180640aa971f9b8d7eb940.jpgsemmiképpen sem maradunk, mert a város nagy ívben tesz a csapatra és a stadionra. biztos a költözés, csak az a kérdés, hogy LA vagy St. Louis.
Ja és maradunk!!! 😀
gaben
deyell
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
És ha St. Luis lesz a végállomás akkor a Rams volt stadionjába megyünk vagy mi? St. Luis Raiders... Isten az égben még kimondani is borzasztó.s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/ac/75/07/ac7507771a180640aa971f9b8d7eb940.jpgsemmiképpen sem maradunk, mert a város nagy ívben tesz a csapatra és a stadionra. biztos a költözés, csak az a kérdés, hogy LA vagy St. Louis.
Ja és maradunk!!! 😀
gaben
deyell
több mint 10 éve
s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/ac/75/07/ac7507771a180640aa971f9b8d7eb940.jpgsemmiképpen sem maradunk, mert a város nagy ívben tesz a csapatra és a stadionra. biztos a költözés, csak az a kérdés, hogy LA vagy St. Louis.
Ja és maradunk!!! 😀
gaben
built for this shit
több mint 10 éve
s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/ac/75/07/ac7507771a180640aa971f9b8d7eb940.jpgJa és maradunk!!! 😀
Szerkesztette: 🤘 gaben 🤘
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Bárki,bármit mond én maradnék Oaklandben.... Amúgy a játékosok,meg úgy a csapat szempontjából mi a jobb? Mert Crabtree azthiszem,ugyanott lakik most,mint a 49ers időszakban,nehogy aztán valaki letiplizzen,hogy neki nem jó LA...LA nincs olyan messze amerikai viszonylatban (598 km). Plusz vedd hozzá, hogy egy pörgő metropolis, ahova szívesebben jönne egy játékos egy új stadionba, mint egy elhagyatott, balhés iparvárosba. Pénz szempontjából LA. Amúgy meg Oakland a "lécci nemá'-n" kívül semmit nem tett, hogy megtartsa a csapatot.
skat
több mint 10 éve
www.profootballfocus.com/blog/2016/01/04/pro-oak-kc-grades/
több mint 10 éve
Igen, ez az érem egyik oldala. A másik, hogy mindhárom csapat játszott ott több-kevesebb ideig és a múltban mind amellett döntött, hogy menjünk máshova.Csak nekem visszás amúgy az a helyzet, hogy egy 20 éve nfl csapat nélküli városba rögtön két franchise települhet? Még akkor is ha a régmúltban már megfordultak a városban...Ha az a város történetesen az USA (egyik) legfizetőképesebb piaca, akkor 32 embernek nem lesz visszás. Sőt!
peterbadbone
tomi-tomi
Bár ugye 1960-61 között és 82-94-ig volt, hogy két profi focicsapata volt a városnak.
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Csak nekem visszás amúgy az a helyzet, hogy egy 20 éve nfl csapat nélküli városba rögtön két franchise települhet? Még akkor is ha a régmúltban már megfordultak a városban...Ha az a város történetesen az USA (egyik) legfizetőképesebb piaca, akkor 32 embernek nem lesz visszás. Sőt!
peterbadbone
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Hogy a Hox jöjjön az AFCW-be annak van alapja, elég sokáig itt voltak, de az sehogy se tetszik, h 4 kezdetektől fogva együtt lévő csapatot szétrobbantani.Ára van az új stadionnak, és a nagyobb piacnak. Mivel Davis a szegényebb tulaj, így gondolom könnyebb volt ezt ránk hárítani.
Black_Adder
Csak nekem visszás amúgy az a helyzet, hogy egy 20 éve nfl csapat nélküli városba rögtön két franchise települhet? Még akkor is ha a régmúltban már megfordultak a városban...