Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 10 éve
Last 5 weeks, his PFF grade over that time is + 3.6 with only one game where he was negative (which was a -0.1 grade).The game I initially took notice of Mays was versus Pittsburgh, but quietly, he's going without notice in the secondary, which is never a bad thing. DB's stick out like a sore thumb when they're bad, and Mays has been doing a good enough job that QB's have decided there's easier options to attack in our secondary.
több mint 10 éve
én se váltanék, szerintem az O jövőre még jobb lesz, Cooper megnyugszik, Walford és Roberts összeérik Carral, a fal jobb oldala erősebb lesz, ha nem kell új playbookot tanulniuk és a sérülések elkerülnek minket, akkor nincs olyan isten, hogy az O-nk nem legyen top 5 közeli.
több mint 10 éve
Musgrave mindig is szar volt 😀 Knapp után fosra szart cseréltünk ami legalább keményebb. Csak akkor váltanék ha elérhető lenne valami nagy Offense tudós a kazánházból.
több mint 10 éve
Musgrsve nem annyira rossz, csak néha beszari. Nagyon rizikómentesen akarja bonyolítani a playeket, ezért sokszor kiszámítható.
több mint 10 éve
Én nem váltanék semmiképpen sem. Most az állandóság az ami nekünk kedvezhet. Ami szarabb az úgyis a védelem volt idén, de kezd összeállni.
több mint 10 éve
Hát nagyon necces lenne 3 évben 3 koordinátor, offence sztem...persze ha vmi ász piacra kerül akkor lehet róla beszélni, főleg ha a működő elemeket megtartjak ebből. Csak azért, h cseréljünk nem cserélnek viszont...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
nem tudom, hogy vagytok vele, tudom, hogy nem lenne túl szerencsés, ha Carrnak a 3. NFL szezonjában a 3. különböző offense-t kellene megtanulnia, de én a szezon után biz isten kirúgnám Musgrave-et.Ezen én is elgondolkodtam meccs közben. Tény, hogy néha bejönnek a hívások, de többnyire - főleg az utóbbi meccseken - már Knapp szerűen töketlen a támadóegység.
deyell
Ahogy én látom, Carrnak jobban fekszenek a hosszabb passzok és már a támadófal is megvan hozzá többnyire, szerintem jól állna neki egy bevállalósabb, pass heavy offense.
több mint 10 éve
nem tudom, hogy vagytok vele, tudom, hogy nem lenne túl szerencsés, ha Carrnak a 3. NFL szezonjában a 3. különböző offense-t kellene megtanulnia, de én a szezon után biz isten kirúgnám Musgrave-et.miért?
deyell
több mint 10 éve
nem tudom, hogy vagytok vele, tudom, hogy nem lenne túl szerencsés, ha Carrnak a 3. NFL szezonjában a 3. különböző offense-t kellene megtanulnia, de én a szezon után biz isten kirúgnám Musgrave-et.
built for this shit
több mint 10 éve
Szerintem Heeney simán kezdő, több játékidővel pedig még jobb lehet. Malcolm Smith hívja a play-eket, de aztán Heeney rendezgeti szépen a front sevent.
több mint 10 éve
Én ugy gondolom hogy ez a harmadik jó húzása Mckenzinek. Az első nem annyira finom de szükséges tisztogatás volt. Mind anyagilag mind mentalitást tekintve.Malcolm Smith 117 tckl, 4 sack, 2 FF, 1 int.Ő is Crabs is, plusz a draft is...Mckenzie idén nagyot gurított
Korrekt 3-4 ilb lett belőle, fasza pickup volt. Kiváncsi vagyok, hogy Heeney kerül mellé kezdőnek vagy draftolunk.
Amadeus91
Pari
A második a tavalyi a harmadik nagy dobása pedig az idei draft és fa. Én pl Loftont is ugy tekintek mint megprobalhato alternatíva volt. Sajnos nem.jött be. De amíg nincs utana dm meg amíg nem.bomlaztja az egységet pl most hogy nem jatszatjuk meg amíg az fa igazolások többségében jok addig egy egy dolog nem tekinthető hibának.

több mint 10 éve
Malcolm Smith 117 tckl, 4 sack, 2 FF, 1 int.Ő is Crabs is, plusz a draft is...Mckenzie idén nagyot gurított
Korrekt 3-4 ilb lett belőle, fasza pickup volt. Kiváncsi vagyok, hogy Heeney kerül mellé kezdőnek vagy draftolunk.
Amadeus91
több mint 10 éve
Malcolm Smith 117 tckl, 4 sack, 2 FF, 1 int.Korrekt 3-4 ilb lett belőle, fasza pickup volt. Kiváncsi vagyok, hogy Heeney kerül mellé kezdőnek vagy draftolunk.
több mint 10 éve
Nem volt könnyű, nem volt szép, de csak meglett a végén! Első félidőben a D nem volt sehol, a másodikban az O. Így nem egyszerű azért.
A Rivers-Woodhead combonal nem hiszem, h idegesít jobban pár az NFL-ben...
Edwards nagyon hiányzott most is. Feliciano első félidőben sztem jó volt utána elfaradt(?). Heeney jó volt megint, még egy jó meccs e kikiáltom kezdő MLB-nek.
Nagyon örülök, h CWood W-el tudott búcsúzni, fantasztikus volt ahogy a közönséggel együtt élt 😊
több mint 10 éve
Win Karácsony Woodson nélkül?Fúú de szar Bocsánat 😊
Ennél csaka bírok voltak szarabbak. Rájöttem Riverst tovàbbra is utálom!!
Woodson legendává lett, és valahogy csak összejött a W, de ez nem a támadókon múlott!
Ilyen karácsonyi ajándèk utàn, kívánok mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyt
Just Win Baby!!
több mint 10 éve
Boldog karit mindenkinek!Néztem végig a meccset, elég fárasztó volt, így a nap. Berúgtam nappal, aztán aludtunk egy kicsit a gyerekkel, majd felébresztett, aztán adtam neki enni és aludt tovább, én meg gondoltam, hogy akkor nézem a telefonon a meccset. Jól tettem! Csak most olyan vagyok mint a mosott szar! : D
Egyébként egész este az dühített a legjobban, hogy hogy néz ki Woodhead. A kis buzi bajuszkájával, teljesen kirázott tőle a hideg... undorító.
Amúgy az is idegesített még, hogy a második félidőben eltűnt a támadójátékunk. Se futás, se passz. Szerencsére amikor kellett akkor ott volt egy két jó passz és futás. A hosszabbítás meg kabaré volt, de jól jöttünk ki!
Még egy győzelem kellene, hogy ne legyen negatív szezonunk! Aztán megerősíteni a csapatot egy két helyen és irány a PO! 😊
több mint 10 éve
Itt a beszéde: twitter.com/NFL/status/680258462471729152
A gyerekei is valószínű die hard Raiders fanok lesznek
www.raiders.com/media-vault/videohttp://www.raiders.com/media-vault/videos/Charles_Woodsons_son_chants_Raiders/5f386945-5542-4dad-84cf-46fbf24b0650s/Charles_Woodsons_sons_steal_the_show/9191ea4f-799e-447f-bbb0-710053224387
Szerkesztette: iktriad
több mint 10 éve
Megvan!Boldog karácsonyt mindenkinek 20-23 WIN!
Woodson pedig szép beszédet mond a végén.
több mint 10 éve
1st&goal, a hosszabbításban, Carr gyönyörű passzokat dob, de előbb Holmes, majd Crabtree sem képes elkapni a labdát, pedig most a TD wins game.......Jobb híján Jani rúg egy field goal-t 20-23.
több mint 10 éve
17-20. Sajnos nem sikerül a Chargerst megállítanunk mikor már csak 1:50-körül van hátra, field goal range-t próbálnak elérni, harmadik próbálkozásnál járnak, kulcsjáték, ha sikerül őket megállítani akkor reménykedhetünk hogy Lambo elb@ssza a field goalt, de nem sikerül, a #25-ösünk csinál egy pass interference-t és így automatic first down, tehát Lambo előkelő helyről bevágja, 20-20!Hosszabbítás lesz, mi nyerjük a támadás jogát az érmefeldobásnál.
több mint 10 éve
Úgy 9-perc lehet hátra a 4. negyedből. 17-12 a San Diego-nak.A Chargers rúg egy field goalt, 53 yard-ról Lambo bevágja, nem semmi.20-12. Erre jön meglepetésre,és kissé megkésve egy flag : holding defense, number 52.(K.Mack) Vissza az egész, jöhet a Chargers 1st&10, és Rivers keze elsül, egy hatalmas TD! 23-12. Bassza meg, vége, mondom, de....JDR ma előszeretettel dobálgatja a kis piros kendőjét, úgyhogy próba szerencse, miért ne, dob a Chargers TD-re egy incomplete pass-t. Visszavideózzák, és : incomplete pass, JDR megnyeri a challange-t, a Chargers TD-jét elveszik! 17-12. Mehetnek tovább, el is vergődnek egy jó field goal távolságra, de Lambo ezúttal kihagyja!!!! Marad a 17-12!
4:45-van hátra, Rivers indít, egy rövid passz D.Johnsson-nak, fumble, Mayowa felkapja, és nem sikerül visszahordani, de egy jó 1&goal lesz belőle! Első play, Carr+Crabtree TD! 17-18! Utána nem jutalomrúgás, hanem kétpontos kisérlet, és megcsináljuk!!!! 17-20! Mostmár biztos hogy jó karácsony van Oakland-ben! 😊
több mint 10 éve
Na végre! Egy gyönyörű safety 2 pontért, Autry+Mack! 😊Elégedett vagyok a védelem nagyon kijött a 2 nd halfra!
több mint 10 éve
Carr szerintem nem benyalja a sack-et, hanem "csak úgy kapja" (😊) elsősorban itt az o. fallal van a baj, f@szér nem tudják megvédeni????
több mint 10 éve
Na ja, védelem....hol van a szenzációs K.Mack?? Aki már a Green Bay ellen sem azt hozta amit vártam volna tőle, ráadásul ma este egy 4-10 álló Chargers ellen illenék hozni a sack-eket!
több mint 10 éve
Carr kurvara fel tud húzni ezekkel a sack benyalasaival...Védelem remélem kijon a 2. félidőre...