Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 867
Malcolm Smith 117 tckl, 4 sack, 2 FF, 1 int.

Korrekt 3-4 ilb lett belőle, fasza pickup volt. Kiváncsi vagyok, hogy Heeney kerül mellé kezdőnek vagy draftolunk.
több mint 10 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 427 — Raiders fan
Nem volt könnyű, nem volt szép, de csak meglett a végén!

Első félidőben a D nem volt sehol, a másodikban az O. Így nem egyszerű azért.

A Rivers-Woodhead combonal nem hiszem, h idegesít jobban pár az NFL-ben...

Edwards nagyon hiányzott most is. Feliciano első félidőben sztem jó volt utána elfaradt(?). Heeney jó volt megint, még egy jó meccs e kikiáltom kezdő MLB-nek.

Nagyon örülök, h CWood W-el tudott búcsúzni, fantasztikus volt ahogy a közönséggel együtt élt 😊

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 323
Win Karácsony Woodson nélkül?
Fúú de szar Bocsánat 😊
Ennél csaka bírok voltak szarabbak. Rájöttem Riverst tovàbbra is utálom!!
Woodson legendává lett, és valahogy csak összejött a W, de ez nem a támadókon múlott!
Ilyen karácsonyi ajándèk utàn, kívánok mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyt

Just Win Baby!!
több mint 10 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 930 — Salus populi suprema lex esto
Boldog karit mindenkinek!

Néztem végig a meccset, elég fárasztó volt, így a nap. Berúgtam nappal, aztán aludtunk egy kicsit a gyerekkel, majd felébresztett, aztán adtam neki enni és aludt tovább, én meg gondoltam, hogy akkor nézem a telefonon a meccset. Jól tettem! Csak most olyan vagyok mint a mosott szar! : D

Egyébként egész este az dühített a legjobban, hogy hogy néz ki Woodhead. A kis buzi bajuszkájával, teljesen kirázott tőle a hideg... undorító.

Amúgy az is idegesített még, hogy a második félidőben eltűnt a támadójátékunk. Se futás, se passz. Szerencsére amikor kellett akkor ott volt egy két jó passz és futás. A hosszabbítás meg kabaré volt, de jól jöttünk ki!

Még egy győzelem kellene, hogy ne legyen negatív szezonunk! Aztán megerősíteni a csapatot egy két helyen és irány a PO! 😊
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 272 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Itt a beszéde:

A gyerekei is valószínű die hard Raiders fanok lesznek

www.raiders.com/media-vault/videohttp://www.raiders.com/media-vault/videos/Charles_Woodsons_son_chants_Raiders/5f386945-5542-4dad-84cf-46fbf24b0650s/Charles_Woodsons_sons_steal_the_show/9191ea4f-799e-447f-bbb0-710053224387

Szerkesztette: iktriad
több mint 10 éve
JustWinBaby! Las Vegas Raiders 50 — JustWinBaby!
Megvan!
Boldog karácsonyt mindenkinek 20-23 WIN!
Woodson pedig szép beszédet mond a végén.
több mint 10 éve
1st&goal, a hosszabbításban, Carr gyönyörű passzokat dob, de előbb Holmes, majd Crabtree sem képes elkapni a labdát, pedig most a TD wins game.......Jobb híján Jani rúg egy field goal-t 20-23.
több mint 10 éve
17-20. Sajnos nem sikerül a Chargerst megállítanunk mikor már csak 1:50-körül van hátra, field goal range-t próbálnak elérni, harmadik próbálkozásnál járnak, kulcsjáték, ha sikerül őket megállítani akkor reménykedhetünk hogy Lambo elb@ssza a field goalt, de nem sikerül, a #25-ösünk csinál egy pass interference-t és így automatic first down, tehát Lambo előkelő helyről bevágja, 20-20!

Hosszabbítás lesz, mi nyerjük a támadás jogát az érmefeldobásnál.
több mint 10 éve
Úgy 9-perc lehet hátra a 4. negyedből. 17-12 a San Diego-nak.
A Chargers rúg egy field goalt, 53 yard-ról Lambo bevágja, nem semmi.20-12. Erre jön meglepetésre,és kissé megkésve egy flag : holding defense, number 52.(K.Mack) Vissza az egész, jöhet a Chargers 1st&10, és Rivers keze elsül, egy hatalmas TD! 23-12. Bassza meg, vége, mondom, de....JDR ma előszeretettel dobálgatja a kis piros kendőjét, úgyhogy próba szerencse, miért ne, dob a Chargers TD-re egy incomplete pass-t. Visszavideózzák, és : incomplete pass, JDR megnyeri a challange-t, a Chargers TD-jét elveszik! 17-12. Mehetnek tovább, el is vergődnek egy jó field goal távolságra, de Lambo ezúttal kihagyja!!!! Marad a 17-12!
4:45-van hátra, Rivers indít, egy rövid passz D.Johnsson-nak, fumble, Mayowa felkapja, és nem sikerül visszahordani, de egy jó 1&goal lesz belőle! Első play, Carr+Crabtree TD! 17-18! Utána nem jutalomrúgás, hanem kétpontos kisérlet, és megcsináljuk!!!! 17-20! Mostmár biztos hogy jó karácsony van Oakland-ben! 😊
több mint 10 éve
Na végre! Egy gyönyörű safety 2 pontért, Autry+Mack! 😊
Elégedett vagyok a védelem nagyon kijött a 2 nd halfra!
több mint 10 éve
Carr szerintem nem benyalja a sack-et, hanem "csak úgy kapja" (😊) elsősorban itt az o. fallal van a baj, f@szér nem tudják megvédeni????
több mint 10 éve
Na ja, védelem....hol van a szenzációs K.Mack?? Aki már a Green Bay ellen sem azt hozta amit vártam volna tőle, ráadásul ma este egy 4-10 álló Chargers ellen illenék hozni a sack-eket!
több mint 10 éve
Carr kurvara fel tud húzni ezekkel a sack benyalasaival...
Védelem remélem kijon a 2. félidőre...

több mint 10 éve
Béczkó 1 264
Woodson miatt is jó lenne a W! Megérdemelné!
több mint 10 éve
Boldog karácsonyt srácok!

Épp most futott Murray egy TD-t, 7-7 az állás. Lehet hogy kapunk egy wint karira? 😊
több mint 10 éve
Most nézem h 60 misi feletti cap spacetek lesz (154M-es cappel 65M is lesz az), ezt jól sejtem h a CBA megkötései miatt majdnem el is kell költenetek?
Beki
Igen

több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Most nézem h 60 misi feletti cap spacetek lesz (154M-es cappel 65M is lesz az), ezt jól sejtem h a CBA megkötései miatt majdnem el is kell költenetek?
több mint 10 éve
skat Las Vegas Raiders 287
Boldog karácsonyt srácok. Estére csodás ajándék lesz 1 győzelem a házban! 😊
több mint 10 éve
Boldog Karácsonyt srácok és W-t estére!!

több mint 10 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Állítólag Mario sérülése jelentős, ami műtétet is igényel. Több infót még nem közöltek.
pár éve annyira akartátok Lotuleleit, most hát itt van. igaz nem a sztár...deyell
Majd jövőre elhozzuk az öccsét Lowell-t.

több mint 10 éve
Edwardsnak mi baja van egyáltalán?
Rolni
Valami a nyakával, első drive-ban egy szerelésnél fejjel érkezett.
bmg
Igen ezt én is tudom, de ennél bővebbet jó volna tudni...remélem semmi túl komoly

több mint 10 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 722
Rolni
Valami a nyakával, első drive-ban egy szerelésnél fejjel érkezett.
több mint 10 éve

több mint 10 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 935 — Sworn to the Dark
pár éve annyira akartátok Lotuleleit, most hát itt van. igaz nem a sztár...

ezzel együtt gondolom Edwards IR.

built for this shit

több mint 10 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 930 — Salus populi suprema lex esto
Woodson, Mack és Reece lesz ott tőlünk a ProBowl-on. 😊

Woodson-t meg lehet hogy az utolsó meccsek valamelyikén WR-ként is játszatni fogjuk. Bár szerintem nem sok értelme van, de ha belefér, akkor csinálják! 😊