Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 749
- Doug Martin
- Richie Incognito

Ide mind a kettőt
Amadeus91
A nagy Latavius utálatodban rávilágítanék, hogy jelenleg ő szerezte a legtöbb futott yardot az AFC-ben.
mustaine
Kéne egy stat arról, hogy ki mennyi fumblit csinált... 2 meccsünk ment el a faszágain, 2. Most sima wc contender lenne a csapat, ha a Bears-Vasas meccseket behúzzuk.
több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Jetsnél Sheldon Richardson + Leonard Williams megoldják a 3-4 DE posztot, sztem nem lesz pénzük Wilkersonra, hiába kurva jó.
KC-ben meg para offseason jön:
lejáró szerződésű playák: D Johnson, Berry, Hali, Sean Smith, Marcus Cooper, Tyvon Branch, Mike DeVito
innen sztem tuti lesz aki távozik

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 598 — JAFL Tampa GM
Wilkersont a Jets tuti tartja...tele vannak pénzzel ok is.
Berry sztem marad Chief és Sean Smith lesz akit piacra engednek, meg Tamba Hali.
Rolni
Jetsnél nagyon szorít a sapi de megoldják, Seannek sok kérője lesz, nagyon remélem, hogy mi is rámegyünk
több mint 10 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 423 — Raiders fan
Wilkersont a Jets tuti tartja...tele vannak pénzzel ok is.
Berry sztem marad Chief és Sean Smith lesz akit piacra engednek, meg Tamba Hali.

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
 www.profootballfocus.com/blog/2015/12/09/pro-10-best-offensive-players-about-to-hit-free-agency/
Crabs már megvan!
Penn lehet a következő, de ha Glenn esetleg piacra lépne lehet rá megérné lecserélni Donaldot...
Rolni
- Doug Martin
- Richie Incognito

Ide mind a kettőt
Amadeus91
Doug Martin-ban még lenne is fantázia, de nem hiszem, hogy az RB posztra olyan sokat szeretne McKenzie költeni, inkább egy 4. körös pick-et fog ellőni rá szerintem, vagy marad a Murray, Olawale és Helu meg az UDFA halászat.

Incognito-ban nem hiszek, főleg, ha már ingyen, olcsó pénzért nem próbáltuk ki, szerintem komoly pénzért nem fogjuk elhozni.

FA-n én inkább a védelmi oldalt erősíteném. Nálam az első számú célpont a Wilkerson - Berry kettős. Mind a ketten a szűk elitben vannak a posztjukon, ha bármelyiket meg tudjuk szerezni, már azt lehet mondani, hogy a védelem egy szinttel fejjebb lépett.

több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 334 — Chalk Dawk fan
- Doug Martin
- Richie Incognito

Ide mind a kettőt
Amadeus91
A nagy Latavius utálatodban rávilágítanék, hogy jelenleg ő szerezte a legtöbb futott yardot az AFC-ben.

több mint 10 éve
 www.profootballfocus.com/blog/2015/12/09/pro-10-best-offensive-players-about-to-hit-free-agency/
Crabs már megvan!
Penn lehet a következő, de ha Glenn esetleg piacra lépne lehet rá megérné lecserélni Donaldot...
Rolni
- Doug Martin
- Richie Incognito

Ide mind a kettőt
több mint 10 éve
Crabs már megvan!

több mint 10 éve
 twitter.com/JasonLaCanfora/status/675065366004031488
empty taxi
Azt is olvastam, h nincs signing bonus, ami fontos dead money szempontból a későbbiekben!

több mint 10 éve
és egy jó edzői stáb. engem Tice-on kívül még nem győztek meg arról, hogy valóban jó (ligaátlag fölötti), amit csinálnak.
deyell
2 év múlva Wade Phillips lesz soron
Black_Adder
Miért, megint röpülni fog tőletek az edzői stáb?
több mint 10 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 475
és egy jó edzői stáb. engem Tice-on kívül még nem győztek meg arról, hogy valóban jó (ligaátlag fölötti), amit csinálnak.
deyell
2 év múlva Wade Phillips lesz soron

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 298 — NFL bracket champion '26
 twitter.com/JasonLaCanfora/status/675065366004031488

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
R4L Las Vegas Raiders 25 — juventino1920@gmail.com
Egy kis infó, a nyomtatott sajtóból...a múlt havi Touchdown (  tdmagazin.hu/ ) magazinban külön foglalkoztak a Raidersel, míg a decemberiben Woodson poszter található

több mint 10 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 648 — Sworn to the Dark
Örülök Crabsnek. Egy kemény védelem és egy jó rb kéne és PO contender lenne a csapat.
Amadeus91

Szerkesztette: deyell

built for this shit

több mint 10 éve
Örülök Crabsnek. Egy kemény védelem és egy jó rb kéne és PO contender lenne a csapat.
több mint 10 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Csak egy kérdés : Ha jövőre sem sikerül a play off akkor mi tartja vissza Carr-t attól hogy elmenjen tőlünk?
Mert ha nem fejlesztenek az O falon, hogy hatékonyabban fel tudjunk lépni a pass rush ellen, hogy Murray-nek akkora kanyonokat nyissanak mint a Vikings A. Petersonnak, ha nem hoznak Murray mellé még hasonló jó képpességű futót hogy neki is minőségi cseréje legyen, ha nem hoznak Cooper mellé még ugyanilyen képességű elkapókat hogy ha ő lesérülne ne legyen pánik hogy ki lesz helyette, ha nem hoznak minőségi DE-ket hogy jó pass rush legyen, ha nen fejlesztik a secondary-t és nem igazolnak még pár tényleg jó CB-et, akkor a következő szezonban könnyen ugyanígy találhatjuk magunkat.
Ott van a példa előtte, C. Palmer is egy frencsájz irányító lehetett volna itt, de elment két év után, és bejött neki, a Cardinalsnál lubickol a sikerben.
JustWinBaby!
Jelenleg ligaszinten az egyik legjobb az O falunk.
Amire még szükségünk lehet, az RG, vagy RT erősítés és egy picit jobb depth.
Talán egy villámgyors/elkapni jól tudó RB- aki Helu kellene, hogy legyen de elég keveset használjuk...
Mert ezen kívül minden megvan.
Rengeteget fog számítani, hogy
- Walford, végig tud nyomni egy komplett preseasont Carr-al,
- Musgrave playbookját jövőre már mindenki ismerni fogja a jelenlegiek közül
- Cooper magabiztosabb lesz (kevesebb drop)
- ha a sérülések elkerülnek minket

A PO szereplésünk inkább a D-nk múlik.
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 885 — a new hope (again)
A költözéssel kapcsolatban nekem jó lenne ha mennénk LA-be, de ha nem megyünk oda, akkor maradjunk Oaklandban. Máshol nem is tudnám elképzelni a csapatot.

St Louis Raiders...
San Antonio Raiders...
Portland Raiders... (még ez talán tetszene is)
Las Vegas Raiders (ez meg még jobban)
Bruce
Sztem a Felcsút Raiders a legjobb

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Örülök Crabs-nek, kíváncsi leszek a szerződés kialakítására.

több mint 10 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 918 — Salus populi suprema lex esto
A költözéssel kapcsolatban nekem jó lenne ha mennénk LA-be, de ha nem megyünk oda, akkor maradjunk Oaklandban. Máshol nem is tudnám elképzelni a csapatot.

St Louis Raiders...
San Antonio Raiders...
Portland Raiders... (még ez talán tetszene is)
Las Vegas Raiders (ez meg még jobban)
több mint 10 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 918 — Salus populi suprema lex esto
Crabtreenek örülök, hogy hosszabbított, csak játsszon is ugyanígy mint most. Úgy látszik a fontosnak tartott láncszemekkel elkezdtük a tárgyalásokat. Lehet hogy lesz még folytatása a szerződéseknek.

A szerdai edzésen elég foghíjasak voltunk:  prntscr.com/9cepsl
Remélhetőleg azért holnap már csökken a DNP szám.
több mint 10 éve
JustWinBaby! Las Vegas Raiders 50 — JustWinBaby!
Nem tudom mit hoz ez a lehetséges költözés a csapat számára.
A TD magazinban olvastam hogy L.A. számára azért nem lehet jó a Raiders mert L.A.-a nyertes csapatokat szeretik ahol futószalagon jönnek az eredmények....
Utoljára 13-éve álltunk jól, 11-5 volt az alapszakasz a Bill Callahan érában. Ez volt 2002-2003-ban.
Igazi mélyrepülés, hogy ezután a 2004-es szezont 5-11-el zártuk! 😊
Ahol ennyi éve nincs számottevő változás az csak a város miatt lehet. Jól látható a ligában hogy mely csapatok mögött áll teljes válszélességgel a csapatnak otthont adó város. Sajnos mi nem ezek közé tartozunk.
több mint 10 éve
Csak egy kérdés : Ha jövőre sem sikerül a play off akkor mi tartja vissza Carr-t attól hogy elmenjen tőlünk?
Mert ha nem fejlesztenek az O falon, hogy hatékonyabban fel tudjunk lépni a pass rush ellen, hogy Murray-nek akkora kanyonokat nyissanak mint a Vikings A. Petersonnak, ha nem hoznak Murray mellé még hasonló jó képpességű futót hogy neki is minőségi cseréje legyen, ha nem hoznak Cooper mellé még ugyanilyen képességű elkapókat hogy ha ő lesérülne ne legyen pánik hogy ki lesz helyette, ha nem hoznak minőségi DE-ket hogy jó pass rush legyen, ha nen fejlesztik a secondary-t és nem igazolnak még pár tényleg jó CB-et, akkor a következő szezonban könnyen ugyanígy találhatjuk magunkat.
Ott van a példa előtte, C. Palmer is egy frencsájz irányító lehetett volna itt, de elment két év után, és bejött neki, a Cardinalsnál lubickol a sikerben.
több mint 10 éve
 www.sbnation.com/2015/12/9/9854578/one-last-smile-with-the-snake

Szép írás a legendáról!
Béczkó
Tényleg jó! De tanulságos is, ha nem hadakozik a dokikkal először, akkor hamarabb kiderülhetett volna a vastagbél rákja és nem "stage 4." állapotban, még mindíg élhetne. 😕
több mint 10 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Raiders and WR Michael Crabtree have agreed on a contract extension, source said

yeah buddy!
deyell
4 év 35milla amiből majd nem 19 garantált 😉
Cubehead
Szerintem jó szerződés, jó játékos, jó áron! A következő 4 évben is a CCC sor fogja adni a passzjátékot. Egy ilyen vereségekkel teli időszakban ez egy nagyon pozitív hír!

több mint 10 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 760
Raiders and WR Michael Crabtree have agreed on a contract extension, source said

yeah buddy!
deyell
4 év 35milla amiből majd nem 19 garantált 😉

Szerkesztette: Cubehead