Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
6 órája
Lassan fél távon szerintem korrekt ez a rekord az állományt figyelembe véve,Tavaly egy jobb kerettel a szezon végén volt 5 győzelmünk, mint most 8 meccs után.
Petila
7 órája
Petila
673
Tovább folytatjuk az anti-Chargerskedést. Nem játszunk jól, szar az offense, de valahogy az ellenfelet hibára kényszerítjük, azt kihasználunk és isten tudja, hogy hogy de nyerünk.Azért sokat számít hogy rendes coaching személyzet lett itt összerakva végre...
Sixo
Minter konkrétan Top 5 D-t rakott össze szinte ugyanabból az állományból amiből a hírős "D Guru" Staley bottom 5-öt faragott...
Minimalizálva lettek a balfaszkodások, és valóban egy korrekt brusztolós csapat lettünk akik kevesebbet hibáznak mint az ellenfél. Azért ez a Browns D is elég erős még így is hogy lassan tankolni fognak. Falon még lenne mit csiszolni és a Wr corp se acélos de tegnap pl minden elkapó hozta magát, Q, Ladedee, Palmer...nem nagyon volt brainfart drop...Herbert meg Clutch ha arról van szó hogy ki kell használni adott pillanatban az ellenfél megingását vagy hibáit...
Lassan fél távon szerintem korrekt ez a rekord az állományt figyelembe véve, egyedül az Arizona meccs fájós kicsit de pl én ezt a meccset bukóra vettem szal a jelenlegi rekord szerintem tükrözi a stáb és a csapat erejét... nem vagyunk még contander team, de ha így fejlődik a csapat PO-ra jók leszünk azt ott már minden kör ajándék ennek a keretnek szvsz...
8 órája
Tovább folytatjuk az anti-Chargerskedést. Nem játszunk jól, szar az offense, de valahogy az ellenfelet hibára kényszerítjük, azt kihasználunk és isten tudja, hogy hogy de nyerünk.
2 napja
szaba
10 501
Holnapra régen látott egészségi állapotban várja a csapat a meccset.
7 napja
A D hozta magát, az O playhívás meg picit javult, meg is látszik.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
11 napja
A Saints, Browns, Titans hármast meg verni kell...csere QB mindnél, ha ezeket se verjük meg, és szerzünk csak ilyen 10-15 pontot, mint az elmúlt 4 hétben, az tényleg kirúgást hozzon magával.
12 napja
szaba
10 501
Hihetetlen, hogy megint egy olyan meccs megy el, amin egyértelműen mi voltunk a jobb csapat, kezünkben volt a meccs, 5 pontszerző drive, labdaszerzések, és kikapunk...Szerintem meg nem fog fájni. Egy jókor érkezett ébresztő, amiből lehet tanulni. Minden nekik/feléjük pattant, ez van.
A labda végig nekik pattant, és egy KA13 rohadtul hiányzik a támadósorból.
Nagyon fog még fájni ez a vereség az idény végén...
Chargers LT
13 napja
Hihetetlen, hogy megint egy olyan meccs megy el, amin egyértelműen mi voltunk a jobb csapat, kezünkben volt a meccs, 5 pontszerző drive, labdaszerzések, és kikapunk...A labda végig nekik pattant, és egy KA13 rohadtul hiányzik a támadósorból.
Nagyon fog még fájni ez a vereség az idény végén...
18 napja
Hendrix
1 542
Jo cikkwww.theplayerstribune.com/posts/daiyan-henley-nfl-football-los-angeles-chargers
Szerkesztette: Hendrix
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
20 napja
Ha nem Georgiáról jött volna akkor úgy lennék vele, mint Empty volt KA13el. If you got a broken play just throw it up to McConkey, it seems only good things happen when you target the rook pic.twitter.com/dELy7e1plg
— Garrett Sisti (@GarrettSisti) October 15, 2024
20 napja
A követőben elfelejtődött. De itt pótolom. Grat a tegnap esti előadáshoz. Ha nem ellenünk lett volna, igazán élveztem volna. Csak így tovább. Remek vetélkedést kívánok magunknak a következő években… 🤞
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
21 napja
szaba
10 501
Harbaugh van, győzés van
21 napja
Beki
717
Ha jól értem Haribónak vmi szívritmuszavara volt/van, jobbulást neki, át tudom érezni a helyzetét tapasztalatból. 😕
21 napja
Petila
673
Ha egészséges, Herbert tud passzolni. Nahát?!Valóban jobban nézett ki, a terv is most az volt hogy sok gyors, rövid vagy épp zonahatarokhoz dobott passzokkal alapozzuk meg a driveokat...
Gabesz92
Szerintem a Denver D-t is meglepte egy picit, nem erre készültek. Volt egy drive ami 9 perc és 20 játékból állt...
Első 3 negyed parádésra sikerült főleg D oldalon, O oldalon látszott hogy 2. félidőben behúztuk a kéziféket, és elővettük azt a konzervatív offense-t amire készült az ellen.
Utána a bírók is kicsit adták a hazai pályát . Konkrétan Sutton TD-ja minden volt csak elkapás nem, vagyis inkább úgy mondom hogy sehol nem birtokolta még azt mikor az endzone-on belül volt.
Minden esetre szerencsére azért ez a Denver O nem annyira acélos hogy 3 labdabirtoklást ledolgozzon 1 negyed alatt, de azért majdnem kellett izgulni a végére.
Minden esetre hosszú idő után úgy jöttünk ki egy bye weekről hogy látszik hogy felkészült a csapat a pihenő időszakban.. Végre sikerült a sok felesleges támadó oldali büntetéseket levetkőzni és voltak kreatívabb play hívások O oldalon.
Kellett a két labdaszerzés is az első félidőben , ami picit aggasztó volt megint a sok sérülés (Harbaugh is majdnem szívinfarktust kapott ezt látván)
Ami kifejezetten tetszett hogy szépen kontrollálta a csapat a mérkőzést, minimálisra redukálta a brainfart büntetéseket és kövezzetek meg de Vidal sokkal jobban tetszett mint Edwards, jó kis párost alkothatnak Dobbinssal.
Összesegeben tetszett a game 5 idegenbeli denveri bukta után sikerült megtörni a rossz sorozatot, egy dologért kár hogy a 3 negyed végén mindenki elhitte ez a meccs simán megvan.
Szerkesztette: Petila
22 napja
#Chargers placed CB Asante Samuel Jr. (shoulder) and RB Gus Edwards (ankle) on IR. They activated LB Nick Niemann off IR and signed S Tony Jefferson to the active roster. Also elevated CB Decaprio Bootle from the practice squad.
— Daniel Popper (@danielrpopper) October 12, 2024
1 hónapja
Gabesz92
1 453
Megvan a mesterterv, mindenkit 10 pont alatt kell tartani és akkor jönnek a győzelmek. Eddig még nem jött össze.
1 hónapja
Te komolyan értelmet keresel ennél a franchisenál?Meg hogy nem 100%-osan, van e értelme agyonveretni...Hörbi jáccik 😊Kérdés, hogy e mögött a támadó vonal mögött mit jelent majd a “játék” számára.
dande2
szaba
Petila
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
1 hónapja
Petila
673
Meg hogy nem 100%-osan, van e értelme agyonveretni...Hörbi jáccik 😊Kérdés, hogy e mögött a támadó vonal mögött mit jelent majd a “játék” számára.
dande2
szaba
1 hónapja
KeyG
9 314
Mus kiafaszom?Bears legendás O falból száműzött játékos, próbálkozott a Ravensnél is tavaly vagy tavalyelőtt or both. És mivel volt lila így jött a kapocs ide.
#Chargers OL during viewing period today: LT Jamaree Salyer, LG Zion Johnson, C Bradley Bozeman, RG Sam Mustipher, RT Trey Pipkins
— Daniel Popper (@danielrpopper) September 26, 2024
Sixo
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 hónapja
szaba
10 501
Hörbi jáccik 😊Kérdés, hogy e mögött a támadó vonal mögött mit jelent majd a “játék” számára.
dande2
1 hónapja
Hörbi jáccik 😊