Los Angeles Chargers

20 feliratkozó

12 órája
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 579 — Jedi Master
Így már végképp nehéz látni azt a scenariot, hogy nem a Pats-al játszunk, mint 7. kiemelt.
- A Coltsnak nehéz a sorsolása, 3 kemény csapat ellen Rivers nem tesz csodát, bár jól nyomta.
- A Buffalonak lesz 2 egyszerűbb meccse a CLE és Jets ellen, előzhetnek minket simán
- Texans szintén zenész, OAK és Colts ellen is nyerhetnek és előzhetnek
- BAL és PITT közül csak egy juthat be, mert 10-7-es mérlegnél is mi leszünk előrébb.
Lényegében csak a Colts előzhet WC helyért Riverssel 😀 az bebaszna 😀

És megint csak a legrosszabb esélyekkel számoltam, 3 vereséggel. Szóval kb megvan a PO.
Chargers LT
Ha a JAX megver minket, aztán ti is, akkor velünk játszotok a WC körben.
Assurbanapli
Maradjunk annyiban, hogy ez nem a valószínű változat 😀

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
1 napja
szaba Los Angeles Chargers 11 867
Egyébként újra a ligában Rivers, azt ledöglik a Chargersben mki. Véletlen? Aligha.
empty taxi
Mire Rivers visszatért, már rég túl voltunk a sérüléseken. Most kezd összeállni a brigád a maradékokból.
1 napja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Így már végképp nehéz látni azt a scenariot, hogy nem a Pats-al játszunk, mint 7. kiemelt.
- A Coltsnak nehéz a sorsolása, 3 kemény csapat ellen Rivers nem tesz csodát, bár jól nyomta.
- A Buffalonak lesz 2 egyszerűbb meccse a CLE és Jets ellen, előzhetnek minket simán
- BAL és PITT közül csak egy juthat be, mert 10-7-es mérlegnél is mi leszünk előrébb.

És megint csak a legrosszabb esélyekkel számoltam, 3 vereséggel. Szóval kb megvan a PO.
Chargers LT
Assurbanapli
Igaz, csak a ti front7 ellen a mi csere cseréivel felálló OL-ünk esélytelen. Azon a meccsen az egyetlen fontos dolog, hogy Herbo ne szedjen össze maradandó sérülést.

Egyébként újra a ligában Rivers, azt ledöglik a Chargersben mki. Véletlen? Aligha.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
1 napja
Assurbanapli Denver Broncos 1 795

Chargers LT
1 napja

Szerkesztette: Chargers LT

2 napja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 408 — LIGHTS OUT!
Egész jó volt a D

2 napja
Na ez a győzelem igazán édes, a Chiefs szezonját is sikerült elintézni. Jim Harbaugh valóban jó. Csak ezt a tök Roman-Devlin párost kellene megbontani.
5 napja
Nah az már biztos, hogy kb normál esetben ha mi az összes meccsünket elveszítjük (9-8), és a KC akár csak egyszer is kikap, akkor is PO-ban vagyunk, a KC pedig nem.
Persze ez nagyban lesz köszönhető pl Daniel Jones sérülésének, ha az UDFA Leonardról nem derül ki, hogy a kövi Manning.
És az is kb 90%, hogy Bostonba megyünk a Patshez... (sokkal jobban örülnék ennek, mint mondjuk Houston, bár az csarnok.)
 www.espn.com/nfl/playoffs/machine
Chargers LT
Korán van még ehhez. Egyáltalán nem biztos a PO szereplésünk és bárkit kaphatunk a PO első körében, 1 meccsen belül van mindenki a Broncos Pecc után. Itt a 2. helytől a PO-ba sem jutásig simán benne van minden.
Sixo
Nyilván matekban ez igaz, és lesznek még tréfás dolgok itt...de ahogy korábban írtam, a papír ez. A papír meg mindent elbír 😀

7 napja
deyell Las Vegas Raiders 12 224

buhloone mindstate

7 napja
Nah az már biztos, hogy kb normál esetben ha mi az összes meccsünket elveszítjük (9-8), és a KC akár csak egyszer is kikap, akkor is PO-ban vagyunk, a KC pedig nem.
Persze ez nagyban lesz köszönhető pl Daniel Jones sérülésének, ha az UDFA Leonardról nem derül ki, hogy a kövi Manning.
És az is kb 90%, hogy Bostonba megyünk a Patshez... (sokkal jobban örülnék ennek, mint mondjuk Houston, bár az csarnok.)
Chargers LT
Korán van még ehhez. Egyáltalán nem biztos a PO szereplésünk és bárkit kaphatunk a PO első körében, 1 meccsen belül van mindenki a Broncos Pecc után. Itt a 2. helytől a PO-ba sem jutásig simán benne van minden.

7 napja

Szerkesztette: Chargers LT

7 napja
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 506 — Chiefs GM
Ha legyőztük a bajnokot, akkor mi vagyunk a bajnokok, ugye?
szaba
Hát, először a Broncos verte meg őket, akik azóta is veretlenek, ha így mennek el az utolsó hétig, ott elvehetitek a koronát 😊
somoskovig
És ha addig elvesztik, mondjuk teszem azt ellenünk jövő héten? 😉
iktriad
Akkor a Chargers hoppon marad 😊

7 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 83 438 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
szaba
Hát, először a Broncos verte meg őket, akik azóta is veretlenek, ha így mennek el az utolsó hétig, ott elvehetitek a koronát 😊
somoskovig
És ha addig elvesztik, mondjuk teszem azt ellenünk jövő héten? 😉
7 napja
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 506 — Chiefs GM
szaba

7 napja
8 napja
Na azzal, hogy a Bólti Mór, a KC kikapott meglepetésre, és az Indyből kiesett D.Jones, eléggé leegyszerűsödtek a dolgok...Egyrészt a Denvernek szinte tuti nem kell majd az uccsó meccs, bár ez a Patstól is függ az első kiemelés miatt. Másrészt a Chiefs, Ravens kettős nem hibázhat többet, ami szerintem nem fog megtörténni.

Persze nem tudom, az uccsó 5 meccsünkből mégis melyiket nyerjük majd meg, mert ez a Texans D# kivasal mindenkit.
Ha meg Herbert keze ma nem jó még, lehet hagynám a francba a mai meccset, sokkal fontosabb, hogy jövő héttől jól legyen.
Chargers LT
Én ezt számolgattam:
Guys if we finish 12-5 while the Broncos also do, therefore we win in week 18, ours is the division. I’m not coping now, just doing some math exercises.

Denver simán bukhat 3 meccset ezekből: vGB, vJAC, atKC, vLAC.

Nyilván nekünk csoda kellene ehhez, de továbbra is, egyetlen undorító Texans matchup mellé a többi akár nyerhető is.
szaba
Természetesen, meg, ha 2 meccset nyerünk a maradék 5-ből legalább, akkor most így már tuti a PO.
De én a legrosszabb verziókkal számoltam most, viszont így, hogy a tegnapi vereségével a Bengals is kiszállt, elég nekünk 1 győzelem az 5-ből.
Persze a többi papírforma eredmény mellett (pl, Green Bayben nem nyer a Ravens) elég 1 win.

8 napja
Na azzal, hogy a Bólti Mór, a KC kikapott meglepetésre, és az Indyből kiesett D.Jones, eléggé leegyszerűsödtek a dolgok...Egyrészt a Denvernek szinte tuti nem kell majd az uccsó meccs, bár ez a Patstól is függ az első kiemelés miatt. Másrészt a Chiefs, Ravens kettős nem hibázhat többet, ami szerintem nem fog megtörténni.

Persze nem tudom, az uccsó 5 meccsünkből mégis melyiket nyerjük majd meg, mert ez a Texans D# kivasal mindenkit.
Ha meg Herbert keze ma nem jó még, lehet hagynám a francba a mai meccset, sokkal fontosabb, hogy jövő héttől jól legyen.
Chargers LT
Én ezt számolgattam:
Guys if we finish 12-5 while the Broncos also do, therefore we win in week 18, ours is the division. I’m not coping now, just doing some math exercises.

Denver simán bukhat 3 meccset ezekből: vGB, vJAC, atKC, vLAC.

Nyilván nekünk csoda kellene ehhez, de továbbra is, egyetlen undorító Texans matchup mellé a többi akár nyerhető is.
8 napja

12 napja
A Skynettel arra jutottam, hogy 10-7-el 7. kiemelési helyen bejutunk, de az kell hozzá, hogy a Houstont otthon LA-ben megverjük (és a Jax nyerje a csoportjukat), plusz pl utolsó fordulóban nyerjünk Denverben, hátha nekik már tétnélküli...
Az biztos, hogy még mindig maradt az, hogy kell a 10-7 a PO-hoz.
És ahogy variálgattam, az NFC-s Philly és Dallas ellen kb tökmindegy mi történik (ha egyik meccsen nyerünk pl), a Houstont mindenképp meg kell verni, mert az egyik csapat le fog maradni 10-7-el, de leginkább 2db AFC-s csapat is lesz 10-7-el, amely nem jut majd be... szóval megint a szakadék szélén táncolunk.

14 napja

15 napja
Raiders oda-vissza, idén már csak még egy divízió meccs W kell, és elégedett leszek.
szaba
Azért a playoff sem ártana? 😀
zacknorb
Ezzel az OL felállással értelmetlen.
15 napja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Raiders oda-vissza, idén már csak még egy divízió meccs W kell, és elégedett leszek.
szaba
zacknorb
Az csak még 1 meccs lenne, ahol maradandóan megsérülhet Herbo.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
15 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 764 — Kinek mit intézett a kormánya
szaba

Poloska vagyok.
15 napja
28 napja
Letolt gatyával futunk neki a végének, ahogy a meccsből is kiderült, de nincs más csak előre...OL nélkül is.
Most azért inkább jó a kései bye, utána meg kell csapni a Raiderst (ha az sincs meg, akkor szimplán esélytelen reálisan nézve a PO).
A Oakland...nah, LV után meg 5 nehéz meccsből kell 2-őt valahogy összehozni. Ez a minimum, a 10-7.
Mert a Buffalot kizárt befogni, és a maradék 2 helyre jelenleg 5 csapat pályázik, akik közül 2-vel még játszunk (KC, HOU). Ezért szívás, hogy pont a Jax meccs ment el.
Chargers LT
Itt ami igazán szívás, hogy Alt meg Slater ment el. Pedig az idei évben lett volna kakaó. Na mindegy, majd jövőre.