Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 7 éve
xrace77
4 515
Egy elkeseredett szurkoló.twitter.com/OmariNBCSD/status/819425506118336512
több mint 7 éve
úgy tűnik tényleg ez lesz a logó, már a csapat hivatalos twitterén is ez vanpbs.twimg.com/profile_images/819959993789071360/DcAl-d9_.jpg
több mint 7 éve
Nem költözött még csapat, miután ennyit volt 1 helyenwww.footballperspective.com/the-chargers-are-leaving-san-diego-after-a-record-56-years/
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 7 éve
Ki lesz ebből a 4B DE, aki pass rusht nem fog generálni, csak a futás ellen lesz kvázi fent tartva(lásd Alualu, Red Bryant és Odrick a Jagsben)?Gus érkezőben.Ez a szándék, csupa 4-3-as védőszakember (Patricia, Smithey, McDermott, Joseph, Austin) volt itt HC interjún.
twitter.com/RapSheet/status/819906877844844544
Rivers prime time Joe Montananak fog tűnni minden edzésen. 😊
Ha Gus aláír ide, akkor a Chargers átáll majd 4-3-ra? Mert Gus az utóbbi időben ilyen védelmeket irányított.
iktriad
Mondjuk ez a kezdő üt is, mint a kád széle (csak Ingramet kell hozzá újraigazolni):
Bosa - Mebane - Liuget - Ingram
Attaochu - Perryman - Jatavis
Verrett - Addae - Lowery - Hayward - Flowers
Más: a Clippers után a második major csapat leszünk LAC rövidítéssel.
empty taxi
Szegény Loweryt 6 meccs után IR-re teszitek és elkülditek idő előtt, mint nálunk. 😊 😊
több mint 7 éve
twitter.com/SDUTKrasovic/status/819740831061938176Nah most akkor segítsetek. Azt akarja mondani, hogy kevés fizetést kért, vagy a salary cape-el bánik barátságosan?
több mint 7 éve
Gus érkezőben.Ez a szándék, csupa 4-3-as védőszakember (Patricia, Smithey, McDermott, Joseph, Austin) volt itt HC interjún.
twitter.com/RapSheet/status/819906877844844544
Ha Gus aláír ide, akkor a Chargers átáll majd 4-3-ra? Mert Gus az utóbbi időben ilyen védelmeket irányított.
iktriad
Mondjuk ez a kezdő üt is, mint a kád széle (csak Ingramet kell hozzá újraigazolni):
Bosa - Mebane - Liuget - Ingram
Attaochu - Perryman - Jatavis
Verrett - Addae - Lowery - Hayward - Flowers
Más: a Clippers után a második major csapat leszünk LAC rövidítéssel.
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Gus érkezőben.twitter.com/RapSheet/status/819906877844844544
több mint 7 éve
Leary FA lesz jövőre, 21-ik a PFF (81.8 grade) szerint az összes guard között, és nem csináltak rajta sack-et.
több mint 7 éve
Mikey
18 753
...Ennek ellenére megbízható csapatközeli szakíró is írt olyan véleményt, hogy nem tartja valószínűnek, hogy mindkettővel hosszabbítson a csapat.
És volna pár FA idén, akikre azért inkább kifizetném az a 30 millát:
Whitworth T, Zeitler G, ...
De sajnos a Cincinek sok lóvéja van, így pont a 2 legjobb OL szerintem nem is kerül ki piacra.
...
Chargers LT
S van egy olyan érzésem nekem is, hogy Zeitlert valóban nem fogják újraigazolni, mert FA piacon hatalmas lóvét fog kapni valakitől.
több mint 7 éve
Most már koncentrálhatunk a rosterre... bár "csak" olyan 26 millánk van, és Ingrammel hosszabbítani KELL, de van pár játékos, aki szerintem nem ér annyit már, mint amennyit idén foglalnak:Fluker 8,8m, Liuget 9,5m, Flowers 11m, Stuckey 3,3m, ezek közül Fluker ingyen kivágható
És volna pár FA idén, akikre azért inkább kifizetném az a 30 millát:
Whitworth T, Zeitler G, TJ Lang G, Warford G, Poe DT, Short DT, Hankins DT, JPP DE, meg még 1-2 védő
De sajnos a Cincinek sok lóvéja van, így pont a 2 legjobb OL szerintem nem is kerül ki piacra.
TJ Lang ugyancsak hosszabbít szerintem, GB-ben van pénz, ahogy Detroitban is.
A KC sapkája nagyon szűkös, Poe megtartása nem lesz egyszerű, de ott Justin Houston egymaga 22 milliós cap hittel van...nem hiszem, hogy az így marad.
Shortra is van lóvé, ha a Panthers meg akarja tartani, könnyű lesz.
Tehát FA-ről sajnos elég nehéz lesz erősíteni, főleg OL-re. Márpedig pont ez lenne az egyetlen lényeges csapatrész, de, ha nem lesz értékelhető OL FA, akkor nehéz lesz, és marad a draft.
Szerkesztette: Chargers LT
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Ha Bradley jön, akkor újra összejöhetne itt a Gus- Bob Babich, ami annyira sikeres volt Jacksonvilleben... Ami még ironikusabb lenne, Gus védelmét a Jax-ben 4-ből 4-szer égette meg csúnyán Rivers. Erre most ő lenne itt a DC. Kicsit mulatságos lesz majd a szitu az edzéseken...
Szerkesztette: iktriad
több mint 7 éve
Abból a szempontból Lynn és Whiz filozófiájában van metszet, hogy early downon inkább fussunk. Lynn ezt azért szerette mert utána play actionből meccsenként 1-2-szer TT áthajította a pályát vmelyik elkapónak (ehhez Riversnek is megvan a karja). Másrészt Whiz meg azt mérte fel Riversnél, hogy a 3. és kevés szituációban irgalmatlan hatékony tud lenne az a pre-snap read, ami neki van. Ha Gordon fut az első két downon 3-3 yardot (nem kértem sokat), akkor van egy 3rd & 4, ami Riversnek szinte kényelmes szituáció.Gyanítom Lynn nem ment volna bele abba, hogy megtartsa Whizt, ha nem gondolná jó iránynak azt, amit eddig vitt vele Kenny. Persze lehet, hogy pár dolgot majd akar finomhangolni, teszem azt több vertikális passzjátékot belerakni a playbookba, ami nem is lenne hülyeség, mondjuk kéne hozzá OL.
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
több mint 7 éve
Lynnről annyit, hogy kicsit meglepő, mivel támadó edző, de, ha Whiz marad, és jön Gus, bánja a tököm. Minden esetre jobb, mint Smith...és a stáb erős lehet így is.Inkább az a kérdés, milyen játékot képzel el, mert közös nevezőre kell jutnia Whizzel. Rivers nem épp egy Tyrod Taylor 😀 De Gordon profitálhat az érkezésével, ami jó lenne. Főleg a y/carrie-n javítani. Ehhez persze a támadófalon kell javítani.
több mint 7 éve
https://scontent.cdninstagram.com/t50.2886-16/16104655_1233043576778842_8645846334525407232_n.mp4Ez csak egy gyökér kisebbség, sosem tudnám összetörni az emléktárgyaimat, égetni a mezemet.
valahol megértem őket..
Josszi
több mint 7 éve
Josszi
3 368
https://scontent.cdninstagram.com/t50.2886-16/16104655_1233043576778842_8645846334525407232_n.mp4valahol megértem őket..
Szerkesztette: Josszi
The Amazing Racoon
több mint 7 éve
cover32.com/wp-content/uploads/2015/02/7XMg4Cf.jpgNe álmodozz, ilyen lesz:
Legalább a sisak legyen már ilyen, ez veszettül jól néz ki.
Vrij6
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
A franchise legszebb momentumai San Diegoban: pro32.ap.org/article/top-moments-san-diego-chargers-history-0?utm_campaign=SocialFlow&utm_source=Twitter&utm_medium=AP_NFLMeanwhile Lynn a HC: www.si.com/nfl/2017/01/13/los-angeles-chargers-hire-anthony-lynn-transition?xid=socialflow_twitter_si
Madden hates me.
több mint 7 éve
cover32.com/wp-content/uploads/2015/02/7XMg4Cf.jpgLegalább a sisak legyen már ilyen, ez veszettül jól néz ki.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 7 éve
Egy keresés a googleban és az első sorban kb. 3 darab van ami az én gyenge aláírás készítő szemem szerint egész elfogadható egy NFL csapat számára:www.google.hu/search?q=san+diego+chargers+logo+concept&hl=hu&gbv=2&tbm=isch&ei=u314WJvsG-TbgAbElY_ABw&start=0&sa=N
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Most őszintén, ezek nem jobbak?A második az abszolút 10 pontos, több, mint király.
pbs.twimg.com/profile_images/569343721921978368/QCTZXGzq.jpeg
www.totalprosports.com/wp-content/uploads/2016/01/Los-Angeles-Chargers-595x320.jpg
content.sportslogos.net/logos/99/3070/full/fxex7nlm366iculpkekx08wyu.gif
empty taxi
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 7 éve
Most őszintén, ezek nem jobbak?Én komolyan nem értem ezeket a dolgokat. Feladnak egy hirdetést, hogy ötleteket várnak, adnak érte x száz dollárt aztán válogatnak a jobbnál jobb logók közül és végül aláíratják a parasztot, hogy innentől ők rendelkeznek minden joggal. Annyi hihetetlen jó dizájner van a világban, hogy el se tudnák képzelni milyen választék lenne. Erre ezek is leültetnek egy szertárost a paint elé, megmutatják neki a Dodgers logót aztán hozzáillesztetik vele az első villámot amit kidob a google. Taps...
pbs.twimg.com/profile_images/569343721921978368/QCTZXGzq.jpeg
www.totalprosports.com/wp-content/uploads/2016/01/Los-Angeles-Chargers-595x320.jpg
content.sportslogos.net/logos/99/3070/full/fxex7nlm366iculpkekx08wyu.gif
empty taxi
több mint 7 éve
gabor25
5 144
Amit itt hallottam ezekrol a valtasokrol, meg hogy meg eri e vagy sem. Az az, hogy az infrastrukura miatt jobb lesz eszakabra koltozni a csapatnak. Es igy nagyobb vonzasteruletet fedhet le. Mig ha jol tudom san diegoban delebbre eleg necces volt lejutni es a vonzaskor is a hatar kozelsege miatt kevesebb volt. Erre hivatkoztak, amikor volt egy musor a koltozessel kapcsolatban. Es erre tettek a hangsulyt, tobb ember, nagyobb terulet, kedvezobb infrastruktura.Mondjuk ez San Diegoban is igy volt szinte...Nincs.Igen, ez így érthető.Valszeg ezért játsszuk az első két szezon a 20 ezres StubHubban...www.latimes.com/sports/la-sp-chargers-to-la-plaschke-20170111-story.htmlEz eléggé lehangoló. Ki fogja megtölteni a stadiont?
empty taxi
Vrij6
Más:
Albert Breer szerint Smith vagy Lynn lesz a HC-nk.
empty taxi
Érdekes számomra, hogy vajon LA-ben mondjuk az elmúlt 10-15-X évben hányan szurkoltak a Chargersnek, és miért?
Volt/van "hagyományos" szurkolói bázisa? Vagy majdhogynem teljesen a 0-ról indulnak? Bocs, ha faszságot kérdezek, csak nem tudom mennyit számít, hogy összesen 1 évet volt a Chargers LA-ben, és az sem tegnap volt. Kb. mintha egy vadonatúj csapat költözne LA-be.
Vrij6
Konkrétan azt várják a kintiek, hogy a Raiders ellen hazai meccsen a stadion 65%-a ezüst-feketében fog feszíteni.
empty taxi
Rolni
Persze, ha jol tudom az volt a masik, talan meg fontosabb ok. Hogy nem kaptak uj stadionra penzt, engedelyt hiaba kertek mar jo ideje. Most meg hogy bejelentettek, hogy lehet koltoznek erre meg lett rogton az osszes szavazat, stadion felujitasra stb, de erre mondtak, hogy jo akkor most mar koszonjuk szepen. Eddig kellett volna. De ezt csak egy itteni musorban lattam. Nem tudom mennyire igaz. De annak tunt. Szoval ment mar itt a surlodas a varos es a csapat tulajdonosa kozott reg ota. Nem tudom mennyi ment at otthonra ebbol.
Penz az pedig nagy ur, chargers fan ide vagy oda. Ugy vannak vele, jo stadionban, uj helyen, ujrakezdik. Batrak. Feleg az uj cikkeket olvasva arrol, hogy mennyire szeretik oket LA ben. Vagy hogy most mennyire megy a boo zas, hogy elkoltoztek a helyukrol, es inkabb fizetnek 650 millat, mint hogy a regi helyukon uj stadion huztak volna fel, amikor az nfl tol 300 mllat kaptak erre. Es a tul nak 2.1 milliard dollarra becsult vagyona van. Szoval nem ertik miert tette azt amit tett. Ja de, hogy jobb helyen, jobb stadionban jatszon es olcsobban. De ez is csak relativ. Na de hat en nem tudok tul sokat a csapatrol. De varhato volt ez. Meg azt irtak, hogy inkabb az oaklandot vartak volna oda, mert tobb ott az oakland i szurkolo, marmint la ben. De hat go charges es a legjobbakat nekik.
Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
Chargers hired Anthony Lynn as head coach.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 7 éve
twitter.com/RapSheet/status/8196772001862737941.)Az nagyon rendben lenne.
empty taxi
2.)Coryell helye már rég ott lenne.
Amerikában az eredmény a "measurable track record számít" .
Holmgren se fogja nagyon megérni, hogy bekerüljön.. pedig ez a 2 csávó alapjaiban nyúlt hozzá a focihoz.
Aki azt hiszi, hogy egy támadóedző nem érti a védekezés elméletét az nagyon el van tévedve.
Sending out an S.O.S
több mint 7 éve
twitter.com/RapSheet/status/819677200186273794
Madden hates me.