Los Angeles Chargers

20 feliratkozó

több mint 7 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
20ezres stadion, minimalista logó.
Hát ez olyan nem "NFL-es" érzést ad nekem. Valamiért ezt nem veszi be a gyomrom.
Olyan mint amikor valami "falusi kiscsapat" jut fel valamelyik top bajnokságban soccerben.
Bazzani
vagy mint az nfl.hu bowl.hu váltás

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 7 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
Azért biztos lenne olyan ahol lenne 20k nezőnél több.
Nem vagyok otthon az usa nagy varosaival kapcsolatban de beugrik Portland,San Antonio pl
Janek
Melyik Portland, abból van vagy 5?

metropoliszok csapat nélkül:
Riverside-San Bernardino (13. legnagyobb); San Diego (17.); Portland Oregon (25.); San Antonio(26.) stb...

A többi helyen mind van csapat, itt a TV-s pénzek és a piac a kulcs. Ha a Raiders belépett volna La-be szintén a Chargersnek nagyon máshová kellett volna költöznie szvsz Kaliforniában nem tudtak volna maradni. Azt gondolom ez erősen kényszerpálya volt, a szurkolók túltolják ezt, nincs tőlük annyira messze LA, másrészt meg kellett volna érteniük a Chargers helyzetét.

Szerkesztette: sapka

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 7 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
20ezres stadion, minimalista logó.
Hát ez olyan nem "NFL-es" érzést ad nekem. Valamiért ezt nem veszi be a gyomrom.
Olyan mint amikor valami "falusi kiscsapat" jut fel valamelyik top bajnokságban soccerben.

Szerkesztette: Bazzani

több mint 7 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
Spanos levele:
 oi67.tinypic.com/wjupt0.jpg

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Kaptunk egy új logót is... mit mondjak, nem túl kreatív... és nem tetszik! :S

több mint 7 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 982 — Apu ökölbeszorított keze
Azért biztos lenne olyan ahol lenne 20k nezőnél több.
Nem vagyok otthon az usa nagy varosaival kapcsolatban de beugrik Portland,San Antonio pl

több mint 7 éve
Ezzel a Lynn-Whiz-Bradley hármassal én megbékélnék.
 twitter.com/RapSheet/status/819564555642802180
empty taxi
Ezzel én is...pláne a másik opciót látva (Smith)

több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 748 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nem talaltak más várost?
Janek
Mondjuk Oakland vagy Szent Lajos 😛
több mint 7 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 951 — LIGHTS OUT!
Nem talaltak más várost?
Janek
Pedig BAZ megye tárt karokkal fogadta volna a csapatot.

több mint 7 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 982 — Apu ökölbeszorított keze
Nem talaltak más várost?

több mint 7 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
Azt rebesgették annó, hogy Rivers nem akar költözni sehova a családja miatt, Lehet arról tudni valamit, hogy hogyan reagált a költözés hírére, esetlegesen gondolkodik e a visszavonuláson, vagy más egyéb opciókon.
Leon78
Állítólag megbékélt a ténnyel, hogy LA-be megy a csapat és azt mondta, hogy ahova a Chargers megy oda megy ő is és innen fog visszavonulni.

több mint 7 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 541
 www.latimes.com/sports/la-sp-chargers-to-la-plaschke-20170111-story.html
empty taxi
Ez eléggé lehangoló. Ki fogja megtölteni a stadiont?
Vrij6
Valszeg ezért játsszuk az első két szezon a 20 ezres StubHubban...

Más:
Albert Breer szerint Smith vagy Lynn lesz a HC-nk.
empty taxi
Igen, ez így érthető.

Érdekes számomra, hogy vajon LA-ben mondjuk az elmúlt 10-15-X évben hányan szurkoltak a Chargersnek, és miért?

Volt/van "hagyományos" szurkolói bázisa? Vagy majdhogynem teljesen a 0-ról indulnak? Bocs, ha faszságot kérdezek, csak nem tudom mennyit számít, hogy összesen 1 évet volt a Chargers LA-ben, és az sem tegnap volt. Kb. mintha egy vadonatúj csapat költözne LA-be.
Vrij6
Nincs.
Konkrétan azt várják a kintiek, hogy a Raiders ellen hazai meccsen a stadion 65%-a ezüst-feketében fog feszíteni.
empty taxi
De legalább a jegyek 65%a elfog kelni 😁

több mint 7 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
empty taxi
Vrij6

Más:
empty taxi
Igen, ez így érthető.

Érdekes számomra, hogy vajon LA-ben mondjuk az elmúlt 10-15-X évben hányan szurkoltak a Chargersnek, és miért?

Volt/van "hagyományos" szurkolói bázisa? Vagy majdhogynem teljesen a 0-ról indulnak? Bocs, ha faszságot kérdezek, csak nem tudom mennyit számít, hogy összesen 1 évet volt a Chargers LA-ben, és az sem tegnap volt. Kb. mintha egy vadonatúj csapat költözne LA-be.
Vrij6
Nincs.
Konkrétan azt várják a kintiek, hogy a Raiders ellen hazai meccsen a stadion 65%-a ezüst-feketében fog feszíteni.
empty taxi
LA striciváros ez tök igaz, de So Cal egyetlen NFL csapata a Chargers volt.

Én éltem San Diegoban, én (nagyon) szeretem azt a várost, sokszor trollyztam el a stadion előtt melóba, meg haza.Nyílván van kemény szurkolói mag, de én mindig azt éreztem, hogy OK jó, van ez a csapat, oszt annyi. Nem volt integráns része a város életének, viszont rengeteg szurkoló jött Orange countyból, Sonoma Countyból (Petaluma, Fullerton) sőt feljebbről.Haverjaim San Luis Obispoból jártak minden második hazai meccsre, meg az oaklandi meccsekre.
Igaza van Emptynek, de nem 0-ról indul a csapat

Sending out an S.O.S
több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Azt rebesgették annó, hogy Rivers nem akar költözni sehova a családja miatt, Lehet arról tudni valamit, hogy hogyan reagált a költözés hírére, esetlegesen gondolkodik e a visszavonuláson, vagy más egyéb opciókon.
Leon78
Annyit tweetelt, hogy Good bye San Diego.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 961 — Defender
több mint 7 éve
Ezzel a Lynn-Whiz-Bradley hármassal én megbékélnék.
 twitter.com/RapSheet/status/819564555642802180

Madden hates me.
több mint 7 éve
empty taxi
Vrij6

Más:
empty taxi
Igen, ez így érthető.

Vrij6
Nincs.

Madden hates me.
több mint 7 éve
peach Atlanta Falcons 14 864 — a new hope (again)
Olyan szempontból m1, hogy a qualcum kb használhatatlan lett, san diego meg leszarta. Valszeg nem volt jobb választása spanosnak.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 460 — Слава Україні! Героям слава!
empty taxi
Vrij6

Más:
empty taxi
Igen, ez így érthető.

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 7 éve
empty taxi
Vrij6

Más:

Madden hates me.
több mint 7 éve
empty taxi

Illetve úgyis kérdezhetném, hogy beleértve az USC-t, meg az UCLA-t, a Rams mellett, 100 szurkolóból vajon hány szurkolna most a Chargersnek?

Szerkesztette: Zsellér van de Vrij

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 7 éve

Madden hates me.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Josina Anderson ‏@JosinaAnderson
I'm told Anthony Lynn is "currently scheduled" for 2nd interviews with the #Chargers & #Rams this week, per sources.
több mint 7 éve
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/titzer3ekny8his7nc81
Chargers owner will tell staff team is moving to Los Angeles
Following years of efforts aimed at trying to keep the Chargers in San Diego, team owner Dean Spanos will inform his staff Thursday morning that he plans to move the team to Los Angeles.

több mint 7 éve
Na sajnos át lehet nevezni a topicot :S :- ( Erre a hírre még a bowl oldala is összeomlott...
Picsába!
Az egyetlen, ami vigasztal, hogy eredetileg is LA-i csapat vagyunk.

Nem sokkal nagyobb, mint a Fradika stadion, de 2 évig az otthonunk lesz:
 oi63.tinypic.com/2gumioo.jpg

Szerkesztette: Chargers LT