Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 7 éve
Lehet, én csak azokat a meccseket láttam atlantai részről, amit a tv adott...azok meg általában egy erős Saints elleni derbik voltak, vagy valami jobbféle csapat elleni meccs... tehát nem épp a nagy győzelmeket láttam Smith részéről. És nyilván, ha nem állt jól a Falcons szénája, nem lett túl jó véleményem róla. De összességében mégis jó kép alakult ki róla. Jó edző, meg minden, szakmailag is bizonyos oldalról, de vannak fontos hiányosságai, és nekem fontos, hogy el tudjam képzelni egy edzőről, hogy vele SB-ba juthat a csapat.Nyámnyila alatt azt értettem, hogy nem tudott lépni a szituációkra, sokszor csak téblábolt és bambult a pálya mellett. Egyszerűen nem elég energikus..Chargers LTEz hülyeség, már bocsi 😊
peach
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Nyámnyila alatt azt értettem, hogy nem tudott lépni a szituációkra, sokszor csak téblábolt és bambult a pálya mellett. Egyszerűen nem elég energikus..Chargers LTEz hülyeség, már bocsi 😊
A jó félidei elemzés számomra meg elég fontos.Ezzel nem tudok vitatkozni.
Ti sokkal több Falcons meccset láttatok, de nekem minden évben az volt az érzésem, hogy vele sosem lépnek túl egy bizonyos szintet, SB-t meg pláne nem nyernek. Chargers LT
Csak zavar, hogy smitty mint egy utolsó nímand, úgy van kezelve az utolsó két éve, ill. a brutál meltdownok miatt a po-ban. De azért csak egy olyan emberről beszélünk aki az első 5 évéből 4szer po-ba ment, a korona pedig egy nfc döntő volt aminek a megnyerésétől 4 yardra voltunk.
Amúgy a jags topicba is azt írtam, hogy ide nem ő a megfelelő hc sztem se, szóval a lényegben egyetértünk 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
loptam...Adam Schefter @AdamSchefter
Denver has two OC interviews now set up for Thursday, per sources: Mike McCoy and Bill Musgrave. Each have Broncos connections.
Ian Rapoport @RapSheet
Dominoes… LBs coach Matt Burke becomes #Dolphins DC. Joe Woods likely becomes #Broncos DC. Mike McCoy a strong candidate for DEN OC.
Elég pikáns lenne, ha McCoy lenne ott most a OC...és nem örülnék.
Szerkesztette: Chargers LT
több mint 7 éve
Amadeus the Young
32 910
látszik, hogy JDR mellett edzősködött. 😃 Viccesek lennének az OAK-SD meccsek két olyan edzővel, aki fogalmatlan a halftime adjustment terén.DE | <- Ez egy kib@szott nagy de | egyrészt a halftime adjustment számára ismeretlen fogalom, másrészt a 87 éves nagymamámba több time management skill szorult, mint belé.No ha minden igaz a Bills kiviszi előlünk McDermottot, a Broncos Josephet, csak a gyökér Jaguars baszta el azzal, hogy nem Mike Smithre voksoltak.Mondjuk sztem Austin és Smith közül Austin a gyengébb opció...
Mindenesetre jellemző lenne ha a megmaradt 5 névből az egyetlen egy borzadályt választanák Spanosék. Király Petya mindenesetre arról írt h szerinte Smith v Austin lehet a befutó.
empty taxi
Rolni
empty taxi
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 7 éve
Nyámnyila alatt azt értettem, hogy nem tudott lépni a szituációkra, sokszor csak téblábolt és bambult a pálya mellett. Egyszerűen nem elég energikus...persze Bill B. sem épp az, van az ellenkezőjére is jó példa, de Smithnél ez negatívumként lép fel. A jó félidei elemzés számomra meg elég fontos.Fel nem foghatom, miért szeretnék Smitht. Annyira nyilvánvaló volt, hogy éveken át nem tudta a saját árnyékát átlépni a Falconsszal. Jó taktikusnak se mondanám, és nekem mindig nyámnyilának tűnt az oldalvonal mellet.Sok mindent el lehet mondani smittyről, de azt, hogy nyámnyila azt semmiképpen nem.
Chargers LT
Amúgy empty kicsit úgy tűnik, hogy te is csak a rosszra emlékszel. Amit smith az utolsó kettő, de leginkább az utolsó évében time management címen művelt nálunk az valóban vállalhatatlam. De | és ez itt egy nagyon nagy de | , a kirúgásakor még mindig matt ryannek volt a legtöbb game winning driveja 2008 ( a kinevezése ) óta. Úgy, hogy az uccsó két évében összesen volt 8 győzelmünk. Szóval igaz, hogy a végén vmi nagyon félrement nála, de a fentebb említett stat nem éppen arról árulkodik, hogy összességében annyira szar lenne benne. Én a half time adjustmenttő sokkal inkább félnék. Szerencsére az egy megfelelő ass. coach alkalmazásával könnyebben kiküszöbölhető probléma.
peach
Ti sokkal több Falcons meccset láttatok, de nekem minden évben az volt az érzésem, hogy vele sosem lépnek túl egy bizonyos szintet, SB-t meg pláne nem nyernek. Pedig anno szinte csak a Saintsszel kellett hadakozni a csoportban... a mostani csoportunk megnyerése meg óriási energiákat igényel, és pluszt mindenkitől. Ilyen nehéz csoport nem emlékszem mikor volt utoljára a ligában. És nem látom, hogy Smith-szel lenne esélyünk SB-t nyerni...mert, hogy ez a cél, pláne ahogy alakul a védelem.
több mint 7 éve
Sok mindent el lehet mondani smittyről, de azt, hogy nyámnyila azt semmiképpen nem.No ha minden igaz a Bills kiviszi előlünk McDermottot, a Broncos Josephet, csak a gyökér Jaguars baszta el azzal, hogy nem Mike Smithre voksoltak.Fel nem foghatom, miért szeretnék Smitht. Annyira nyilvánvaló volt, hogy éveken át nem tudta a saját árnyékát átlépni a Falconsszal. Jó taktikusnak se mondanám, és nekem mindig nyámnyilának tűnt az oldalvonal mellet.
Mindenesetre jellemző lenne ha a megmaradt 5 névből az egyetlen egy borzadályt választanák Spanosék. Király Petya mindenesetre arról írt h szerinte Smith v Austin lehet a befutó.
empty taxi
Nekünk most egy amolyan hadvezérre lenne szükségünk, mint Pete Caroll pl.. de sajnos túl jó és neves edzők nincsenek a kínálatban. Toub vagy Patricia inkább...
Chargers LT
Amúgy empty kicsit úgy tűnik, hogy te is csak a rosszra emlékszel. Amit smith az utolsó kettő, de leginkább az utolsó évében time management címen művelt nálunk az valóban vállalhatatlam. De | és ez itt egy nagyon nagy de | , a kirúgásakor még mindig matt ryannek volt a legtöbb game winning driveja 2008 ( a kinevezése ) óta. Úgy, hogy az uccsó két évében összesen volt 8 győzelmünk. Szóval igaz, hogy a végén vmi nagyon félrement nála, de a fentebb említett stat nem éppen arról árulkodik, hogy összességében annyira szar lenne benne. Én a half time adjustmenttő sokkal inkább félnék. Szerencsére az egy megfelelő ass. coach alkalmazásával könnyebben kiküszöbölhető probléma.
több mint 7 éve
Állítólag McDermott McCoy-t szeretné maga mellé Buffaloban.
több mint 7 éve
Smithnek kétségtelenül voltak/vannak olyan tulajdonságai, ami HC posztért kiált (gameplan tervezésben akár HC-ként akár DC-ként kitűnő volt a teamje, összességében kitűnően látja el a menedzseri teendőket), DE | <- Ez egy kib@szott nagy de | egyrészt a halftime adjustment számára ismeretlen fogalom, másrészt a 87 éves nagymamámba több time management skill szorult, mint belé.No ha minden igaz a Bills kiviszi előlünk McDermottot, a Broncos Josephet, csak a gyökér Jaguars baszta el azzal, hogy nem Mike Smithre voksoltak.Mondjuk sztem Austin és Smith közül Austin a gyengébb opció...
empty taxi
Rolni
Austinnál meg még ez nem derült ki, nem mellesleg Austin anno dolgozott Whisenhunt stábjában a Cardsnál, szóval esélyes h maradna Whizard az OC és nem ártana támadósornak némi kontinuitás, nem volt rossz az idei teljesítményük, ha nem változna a rendszer szvsz megvan az esély h Rivers a '13-as formájában tündököljön.
Én továbbra is az Austin, Lynn, Toub trióból szeretnék vkit, Patriciával is meg tudnék békülni, de nekem vele kapcsolatban ilyen McCoy 2.0 érzésem van. Smith kapcsán viszont biztos vagyok benne, hogy vele gyűrű nélkül fog visszavonulni Rivers.
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
No ha minden igaz a Bills kiviszi előlünk McDermottot, a Broncos Josephet, csak a gyökér Jaguars baszta el azzal, hogy nem Mike Smithre voksoltak.Fel nem foghatom, miért szeretnék Smitht. Annyira nyilvánvaló volt, hogy éveken át nem tudta a saját árnyékát átlépni a Falconsszal. Jó taktikusnak se mondanám, és nekem mindig nyámnyilának tűnt az oldalvonal mellet.
empty taxi
Nekünk most egy amolyan hadvezérre lenne szükségünk, mint Pete Caroll pl.. de sajnos túl jó és neves edzők nincsenek a kínálatban. Toub vagy Patricia inkább...
több mint 7 éve
No ha minden igaz a Bills kiviszi előlünk McDermottot, a Broncos Josephet, csak a gyökér Jaguars baszta el azzal, hogy nem Mike Smithre voksoltak.Mondjuk sztem Austin és Smith közül Austin a gyengébb opció...
empty taxi
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 7 éve
No ha minden igaz a Bills kiviszi előlünk McDermottot, a Broncos Josephet, csak a gyökér Jaguars baszta el azzal, hogy nem Mike Smithre voksoltak.Mindenesetre jellemző lenne ha a megmaradt 5 névből az egyetlen egy borzadályt választanák Spanosék. Király Petya mindenesetre arról írt h szerinte Smith v Austin lehet a befutó.
Madden hates me.
több mint 7 éve
Ez egy új fajta cooper teszt? 😀Elway kedvence állítólag Vance Joseph, ha ő lenne a Denver HC-a, akkor elképzelhető, hogy Wade Philips megy a DC posztról...akkor viszont jó lenne őt megszerezni, ha a mi új HC-unk miatt menne Pagano. Bár nem tudom, a jelöltjeink közül van-e olyan, aki jó kapcsolatot ápol Philipsszel.Az egész HC keresés kapcsán az az érzésem van h 4-3-at akarunk futtatni a védelemmel, meg kell hagyni, hogy van hozzá alapanyag.
Persze ez az egész még sci-fi 😊
Chargers LT
empty taxi
több mint 7 éve
Elway kedvence állítólag Vance Joseph, ha ő lenne a Denver HC-a, akkor elképzelhető, hogy Wade Philips megy a DC posztról...akkor viszont jó lenne őt megszerezni, ha a mi új HC-unk miatt menne Pagano. Bár nem tudom, a jelöltjeink közül van-e olyan, aki jó kapcsolatot ápol Philipsszel.Az egész HC keresés kapcsán az az érzésem van h 4-3-at akarunk futtatni a védelemmel, meg kell hagyni, hogy van hozzá alapanyag.
Persze ez az egész még sci-fi 😊
Chargers LT
Madden hates me.
több mint 7 éve
Elway kedvence állítólag Vance Joseph, ha ő lenne a Denver HC-a, akkor elképzelhető, hogy Wade Philips megy a DC posztról...akkor viszont jó lenne őt megszerezni, ha a mi új HC-unk miatt menne Pagano. Bár nem tudom, a jelöltjeink közül van-e olyan, aki jó kapcsolatot ápol Philipsszel.Persze ez az egész még sci-fi 😊
több mint 7 éve
Ma jön Jóska interjúra.
Madden hates me.
több mint 7 éve
Ha meg Smith lesz a HC, a kardomba dőlök :SKöcsög empty hozta magával atlantából ...
Chargers LT
több mint 7 éve
Közben meg is jelent 1 cikk ma a témában: www.usatoday.com/story/sports/nfl/chargers/2017/01/10/los-angeles-relocation-jan-15-deadline/96393130/Picit lemaradtam, így nem vagyok képben, hogy jelenleg minek van nagyobb esélye, a költözésnek, vagy a maradásnak.Nálam már nagyobb az esély arra, hogy megyünk :SElvileg vasárnapig kiderül h a köv szezont LA-ben kezdjük vagy maradunk a seggünkön.50-50%?
empty taxi
Vrij6
Ha meg Smith lesz a HC, a kardomba dőlök :S
Chargers LT
Vrij6
Madden hates me.
több mint 7 éve
Nem tudni.Picit lemaradtam, így nem vagyok képben, hogy jelenleg minek van nagyobb esélye, a költözésnek, vagy a maradásnak.Nálam már nagyobb az esély arra, hogy megyünk :SElvileg vasárnapig kiderül h a köv szezont LA-ben kezdjük vagy maradunk a seggünkön.50-50%?
empty taxi
Vrij6
Chargers LT
Vrij6
175 millió dolcsi hiányzik egy új stadionhoz SD-ban, ellenben Kroenke most már nem igazán szeretne versenytársat LA-ben magának, ezért a relocation ellen lobbizik.
| A vége az lesz h maradunk a Q-ban azt egyszer csak rádől vkire. |
Madden hates me.
több mint 7 éve
Picit lemaradtam, így nem vagyok képben, hogy jelenleg minek van nagyobb esélye, a költözésnek, vagy a maradásnak.Nálam már nagyobb az esély arra, hogy megyünk :SElvileg vasárnapig kiderül h a köv szezont LA-ben kezdjük vagy maradunk a seggünkön.50-50%?
empty taxi
Vrij6
Chargers LT
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 7 éve
Nálam már nagyobb az esély arra, hogy megyünk :SElvileg vasárnapig kiderül h a köv szezont LA-ben kezdjük vagy maradunk a seggünkön.50-50%?
empty taxi
Vrij6
több mint 7 éve
Elvileg vasárnapig kiderül h a köv szezont LA-ben kezdjük vagy maradunk a seggünkön.50-50%?
empty taxi
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 7 éve
Vasárnap volt Toub, tegnap Lynn interjúja, ma pedig Austin következik és Josephre is sor kerül még a héten, ő ma a Broncos-zal interjúzik. Kiráz a hideg attól a ténytől h a BTB szerkesztőségének nagy része úgy gondolja h Spanosék Smitht fogják választani és kb. konszenzus van köztük is h nem ő lenne a legjobb hire. Sajnálom h a Jax nem happolta el.
Madden hates me.