Bowldog Hálaadást!

Los Angeles Chargers

20 feliratkozó

több mint 10 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 553
Addae Steve Will helyett az aktív keretben. Örülök neki, szerintem aprít majd. 😊szaba
Nekem ő lenne a nagy kedvencem, ha nem lenne rossz múltja a nagy kedvenceimnek, szóval maradok Troutman-nél , hogy ő legyen FA jövőre inkább xDSixo67
Troutman amúgy vágod, hogy botrány amúgy, ugye? 😀 Ha így folytatja, nemsoká' Watt lesz a kezdő.
több mint 10 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 952 — LIGHTS OUT!
Addae Steve Will helyett az aktív keretben. Örülök neki, szerintem aprít majd. 😊szaba
Nekem ő lenne a nagy kedvencem, ha nem lenne rossz múltja a nagy kedvenceimnek, szóval maradok Troutman-nél , hogy ő legyen FA jövőre inkább xD

több mint 10 éve
Inactive for Chargers: WR Dontrelle Inman, CB Steve Williams, CB Chris Davis, RB Ryan Mathews, NT Ricardo Mathews, NT Ryan Carrethers.

Good News: Jerry Attaochu, Keenan Allen, Jahleel Addae and Brandon Flowers WILL play

több mint 10 éve
Chargers list Danny Woodhead as the starting RB for Ryan Mathews. Dwight Freeney will start at OLB for Melvin Ingram.

több mint 10 éve
Addae Steve Will helyett az aktív keretben. Örülök neki, szerintem aprít majd. 😊
több mint 10 éve
Fluker melegít a meccs előtt.

több mint 10 éve
"Jeremiah Attaochu (hamstring) DNP all week. Working with training staff on pass rush, has game pants on. Chargers thin at OLB,he could play."
"Jerry Attaochu (hamstring) a game-time decision vs. Bills. Worked out for athletic trainer and coaches, who are now conferencing on field."
"S Jahleel Addae (hamstring) went through light workout with Chargers trainer James Collins and did well. Looks on target to play vs. Bills."
"Keenan Allen not seen on the field this morning. Limited in practice on Thursday and Friday with a groin issue. Listed as questionable."

több mint 10 éve
@empty taxi
"a Seahawks ellen a múlt héten a Chargers OL passzblokkolásnál jó munkát végzett"
LOL 😀
Nálam a jó munka ennél azért jóval több 😊
több mint 10 éve
Bills ellen a Chicagoból mindeki játszott, Jeffery hagyta ki az utolsó negyed meg Marshall vagy 3-4 snappet. Az idei Wallace kb = Allen, aztán nálunk más nem nagyon van, Royal 50% , hogy droppol vagy elkap.Sixo67
Szart, Royal nem rossz annyira, mint a Cards ellen mutatta. Floydot ne becsüld le, bármikor képes 100+ yardot elkapni, és Greent még elő sem vették az edzők. Van opció. 😊
több mint 10 éve
Nekünk egyértelműen megvan a játékunk ahhoz, hogy domináljuk a meccset, a Billsnek ellenben ez nincs, szóval "csak" hozni kell, amit tudunk. Nem találkoztak még ilyen elkapó sereggel és QB-val idén a Bills védelme, bár biztos lesz pár sack... Manuelék meg nem fognak túl sok pontot feltenni, szóval a tavalyi játékot kell hozni megint, mint legutóbb.Chargers LT
Chicago elkapósora kicsit jobb , mint a miénk szerintem, de még a miamié is harcban van , hogy jobb legyen.Sixo67
Ha mindenki egészséges, akkor meglehet, de a jelenlegi helyzetet vettem alapul...a Bearsnél a TE Bennett viszi a csapatot a hátán eddig, bár próbál Marshall is hozzátenni sérülten, a Miaminál meg Wallace magára talált (már ha ezt ki lehet jelenteni ilyen hamar), csak épp a Bills ellen főttek meg és Hartlaine sem tavalyi önmaga eddig. Nálunk pedig a többség egészséges, van mélység bőven szerencsére, a RB-ek is jók elkapásban, Gates meg elit 😊Chargers LT
Bills ellen a Chicagoból mindeki játszott, Jeffery hagyta ki az utolsó negyed meg Marshall vagy 3-4 snappet. Az idei Wallace kb = Allen, aztán nálunk más nem nagyon van, Royal 50% , hogy droppol vagy elkap.

több mint 10 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
Nekünk egyértelműen megvan a játékunk ahhoz, hogy domináljuk a meccset, a Billsnek ellenben ez nincs, szóval "csak" hozni kell, amit tudunk. Nem találkoztak még ilyen elkapó sereggel és QB-val idén a Bills védelme, bár biztos lesz pár sack... Manuelék meg nem fognak túl sok pontot feltenni, szóval a tavalyi játékot kell hozni megint, mint legutóbb.Chargers LT
Chicago elkapósora kicsit jobb , mint a miénk szerintem, de még a miamié is harcban van , hogy jobb legyen.Sixo67
Ha mindenki egészséges, akkor meglehet, de a jelenlegi helyzetet vettem alapul...a Bearsnél a TE Bennett viszi a csapatot a hátán eddig, bár próbál Marshall is hozzátenni sérülten, a Miaminál meg Wallace magára talált (már ha ezt ki lehet jelenteni ilyen hamar), csak épp a Bills ellen főttek meg és Hartlaine sem tavalyi önmaga eddig. Nálunk pedig a többség egészséges, van mélység bőven szerencsére, a RB-ek is jók elkapásban, Gates meg elit 😊

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve

több mint 10 éve
Chicago elkapósora kicsit jobb , mint a miénk szerintem, de még a miamié is harcban van , hogy jobb legyen.

több mint 10 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
Nekünk egyértelműen megvan a játékunk ahhoz, hogy domináljuk a meccset, a Billsnek ellenben ez nincs, szóval "csak" hozni kell, amit tudunk. Nem találkoztak még ilyen elkapó sereggel és QB-val idén a Bills védelme, bár biztos lesz pár sack... Manuelék meg nem fognak túl sok pontot feltenni, szóval a tavalyi játékot kell hozni megint, mint legutóbb.

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
"Probably see Reggie Walker some at OLB vs. Buffalo. Also, more Tourek Williams... Dwight Freeney has dropped into coverage once in 80 snaps."

Amúgy már Green Bay-esen toljuk, AJ nem figyelt arra , hogy ne sérülékeny játékosokat draftoljon.

több mint 10 éve
Nem akarom elhinni...
több mint 10 éve
"Melvin Ingram (hip, IR to return) cannot practice for minimum six weeks, play game at least eight. Earliest game back: Nov. 16 vs. OAK."

Cordarro Law kerülhet be a helyére.

több mint 10 éve
Egyre többet lehet mostanság olvasni, arról , hogy mi lesz Mathews-al jövőre, gondolom főleg a sérülése miatt jött elő megint a téma. Érdekes lesz, hogy mennyit fog kérni, nem hinném, hogy korrekt béért aláírna, gondolok itt évi 5misi körülre. Biztos lesz aki többet ajánl neki ha tavalyihoz hasonló szezonja lesz, a kérdés , hogy mennyire kell nekünk. Megint sérült és két fumblija is volt a Hawks ellen, bár szerencsére mindkettőt megszereztük. Szezon előtt én azon a párton voltam, hogy menjen, jó lesz Brown és Woodhead-et valahogy visszaigazoljuk, most már nem vagyok ebben olyan biztos. De Woodhead-et és Mathews-t nem hinném , hogy meg tudjuk/akarjuk tartani.

több mint 10 éve
Nem tudom, ti hogy vagytok, de én nehéz meccset várok holnap. Ha az elején nem sikerül meglépni 2-3 TD-vel, akkor bitang kemény csata lehet. Ingram hiányozni fog, de az kifejezetten jó, hogy Johnson most jön vissza, mert a Bills ellen nagyon hasznos lesz futások ellen.szaba
Volt szerencsém mindkét Bills meccset látni, de valahogy nekem nagyon gyengének tűntek offense oldalon, Gilmore nélkül secondary is sebezhető, szerintem magabiztosan a legkönnyebb ellenfelünk idén, nem érzem azt , hogy jobbak lennének, mint tavaly, ezért is fogunk kikapni.Sixo67
Igazából a matchupok miatt gondolom azt, hogy nehéz lehet. Pl. lehet, hogy sebezhető a secondary, de a DL annyira erős, hogy csak legyen idő dobni. Lehet, hogy Manuel nem hajít szét, de fogjuk meg azt a futójátékot először.szaba
Szerint matchup-ok nem rosszak nekünk, lehet, hogy a DL-ük szétdominálja a mi OL-ünk, de ez az eddigi 2 meccsen is így volt, korrekt pass protection, 0 futás blokkolás főleg a meccsek elején, de Rivers jól kezeli a nyomást és a gyors TE- passzok különösen jók lehetnek. Mondjuk Cards-nál meg a Seahawksnál is azt mondták, hogy a legnagyobb gond a TE-ek levédekezése, de itt szerintem meg pláne Kiko nélkül. Futás ellen nagyon jó a védelmük idén, de pass ellen liga vége fele, Máté nélkül amúgy is inkább a pass-on lesz a hangsúly szerintem, Brown nem volt eddig meggyőző. Másik oldalon meg amiben igazán gyenge eddig a védelem az a középső erőfutások, és a bills-nek szerintem inkább a széleken ment jobban a futás ami nem az erősségünk de lehetne rosszabb is. A legnagyobb missmatch az a redzone offense-ük a mi RZ defense-ünk ellen, de amúgy szerintem okés az egész, eddig főleg abban láttam a győzelmeik kulcsát, hogy nyomást nem jól kezelő irányítók ellen dolgoztak.

több mint 10 éve
Nem tudom, ti hogy vagytok, de én nehéz meccset várok holnap. Ha az elején nem sikerül meglépni 2-3 TD-vel, akkor bitang kemény csata lehet. Ingram hiányozni fog, de az kifejezetten jó, hogy Johnson most jön vissza, mert a Bills ellen nagyon hasznos lesz futások ellen.szaba
Volt szerencsém mindkét Bills meccset látni, de valahogy nekem nagyon gyengének tűntek offense oldalon, Gilmore nélkül secondary is sebezhető, szerintem magabiztosan a legkönnyebb ellenfelünk idén, nem érzem azt , hogy jobbak lennének, mint tavaly, ezért is fogunk kikapni.Sixo67
Igazából a matchupok miatt gondolom azt, hogy nehéz lehet. Pl. lehet, hogy sebezhető a secondary, de a DL annyira erős, hogy csak legyen idő dobni. Lehet, hogy Manuel nem hajít szét, de fogjuk meg azt a futójátékot először.
több mint 10 éve
Volt szerencsém mindkét Bills meccset látni, de valahogy nekem nagyon gyengének tűntek offense oldalon, Gilmore nélkül secondary is sebezhető, szerintem magabiztosan a legkönnyebb ellenfelünk idén, nem érzem azt , hogy jobbak lennének, mint tavaly, ezért is fogunk kikapni.

Most olvasom, hogy valószínűleg Allen sem fog játszani.

több mint 10 éve
Nem tudom, ti hogy vagytok, de én nehéz meccset várok holnap. Ha az elején nem sikerül meglépni 2-3 TD-vel, akkor bitang kemény csata lehet. Ingram hiányozni fog, de az kifejezetten jó, hogy Johnson most jön vissza, mert a Bills ellen nagyon hasznos lesz futások ellen.
több mint 10 éve
LOOOOL

több mint 10 éve

több mint 10 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 936 — Circus Maximus
Dehogynem lehet kiindulni. Nem szezon szinten, de erre a két hétre nem lesz több adat soha már. Ezekből fognak főzni.

Állat vagyok, ami enni kér...