Los Angeles Chargers

20 feliratkozó

több mint 10 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 952 — LIGHTS OUT!
Fog még idén játszani Clary?
 www.utsandiego.com/news/2014/aug/31/jeromey-clary-chargers-hip-surgery/

2 hete műthették a guard csípőjét. 3. ilyen műtéte volt az elmúlt 6 hónapban. PUP listán van ,ami ad rá esélyt ,hogy szezon közben visszajöjjön, de ez nem garantálja , hogy akkora felépül.
Clary már 30 éves, sok sérüléssel játszott az elmúlt szezonban is. Januári Denver elleni play-off meccset váll sérülés miatt hagyta ki. Egész szezon alatt csípő sérüléssel küszködött, de a műtétet a offseason-re halasztotta. Egyébként is nehéz lett volna az első hétre visszatérnie, de a műtét még hátrább vetette.
Utolsó szezonja a szerződéséből, 4.5M-ről 1.6M-re csökkentették a fizetését a következő szezonra. Az egyik rutinos öltözői vezetője a csapatnak(valószínűleg ezért maradhatott eddig a csapatnál)
2006os draft 6. körében választottuk ki, 187. pickkel. Nem igazán volt fizikailag tehetséges, és nehéz meghatározni, hogy mi tartotta csapatnál. Karrierje nagy részében RT volt, tavaly DJ Fluker érkezésével RG-be ment át, bár volt pár meccse RT-ként is sérülések miatt. Joe D az nyilatkozta róla, hogy egész nap kemény, megbízható, őszinte, becsületes ,versenyző alkat.
Chargers fel volt készülve arra, hogy lehet nem lesz idén Clary. Troutman elég sok szerepet kapott az elmúlt szezonban, kezdőként is amikor valaki hiányzott az OL-ből, valószínűleg ő fogja átvenni a veterán helyét. Illetve a 3. körben draftoltuk Chris Watt-ot.
PUP listán kezdi a szezont, tehát legalább 6 hete ki fog hagyni. Utána 5 hete lesz arra , hogy elkezdjen edzeni és hogy az 53as roster-re beverekedje magát. Ha ez letelt akkor ez season ending injury-nek fog minősülni.
Nagy az esély rá, hogy Claryt már nem fogjuk Chargers mezben látni.

több mint 10 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 553
Azért durva, hogy O'Neal ugyanannyi szezont játszott, mint Lawrence Taylor, ugyanannyi sacket csinált, és kb. Chargers (/Rams) berkeken kívül alig ismerik - LT-hez viszonyítva. Ha rookie évében nincs a sérülés, szerintem simán Cantonban lenne már...
több mint 10 éve
Leslie O'neal-t beválasztották a Chargers HoF-ba.
 www.boltsfromtheblue.com/2014/9/2/6097517/leslie-oneal-inducted-san-diego-chargers-hall-of-fame-all-time-sacks-leader
Október 19.én , a Kansas elleni meccsen (gondolod a félidei szünetben) lesz a beavatás.
O'neal DE-et játszott a csapatnál. 1986-os draft 8. pickje volt Oklahoma State-ről. Újonc évében DRoY díjat nyert, 12.5 sacket gyűjtött ezen szezonban, köztük 5-öt november 16.án a Dallas ellen, ami azóta is franchise rekord. November végén térd sérülést szedett össze a Colts ellen. Ez a sérülés nagyon súlyosnak tűnt, és felmerült, hogy a karrierje végét is jelentheti. Végül 2 évvel később 1988 október 16.án tért vissza, 2 teljes szezon hagyott ki. 89-ben már 16 meccsen kezdett , 12.5 sack-et jegyzett, pro bowl-ba is beválasztották (6szor szerepelt pro bowl-ban végül) és megkapta a szezon visszatérője díjat. 10 Chargers-es szezonja közül talán a 92es sikerült a legemlékezetesebbre, 17 sacket gyűjtött ekkor és 81 óta először megnyerte a csapat az AFC West-et. 94ben Super Bowl-ig segítette a csapatot, 95ben vonult vissza. 90-95 között végig vezetett a csapatot sack-ekben. Karrierjét 105.5 sack-el(ez azóta is franchise csúcs), 595 tackle-el és 18 FF-el fejezte be.

több mint 10 éve
"RB Marion Grice cleared waivers today. Chargers have added the sixth-round pick to their practice squad. It's now full."

több mint 10 éve
"Chargers LB Manti Te'o (foot), NT Sean Lissemore (ankle) and DE Lawrence Guy (shoulder) are practicing today. First time in weeks for each."
"Jahleel Addae (hamstring) working to side. Versatility of CB Richard Marshall to play safety should prove valuable." (Reméljük gyorsan felépül, nagy szopás lenne ha nem)

Reyes bábut ver
https://vine.co/assets/images/meta/vine_screencap-0b4ef888c2882624abcca774862cde77.png
Vine
The entertainment network where videos and personalities get really big, really fast. Download Vine to watch videos, remixes and trends before they blow up.

Player number changes - Chris Davis now is #20, Tenny Palepoi is #72.

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
"Chargers have waived RB Marion Grice, source says. Sixth-round pick from Arizona State. Eligible for practice squad if he clears waivers."Sixo67
Ricardo Matthews DT jött a helyére, meglepő módon ex-Colts játékos 4 évet játszott náluk, 51 meccsen volt aktív, ebből 6-szor volt kezdő, 51 tackle-t, 1.5 sacket és 4 leütött passzt jegyez eddig az NFL-ben, idén nyáron került a Texanshoz, de nem fért be az 53-ba, ami kissé gázos, hisz a Texans DL majdnem olyan vékony mint a mienk. 6-3 300 font, ő se az echte NT alkat.empty taxi
Hogy is mondtad anno , csak egyet kellett volna lefele olvasni ? 😀Sixo67
Touché.

Csak h legyen egy fun fact is: együtt játszott egyetemen a long snapperünkkel, Mike Windttel.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
"Chargers have waived RB Marion Grice, source says. Sixth-round pick from Arizona State. Eligible for practice squad if he clears waivers."Sixo67
Ricardo Matthews DT jött a helyére, meglepő módon ex-Colts játékos 4 évet játszott náluk, 51 meccsen volt aktív, ebből 6-szor volt kezdő, 51 tackle-t, 1.5 sacket és 4 leütött passzt jegyez eddig az NFL-ben, idén nyáron került a Texanshoz, de nem fért be az 53-ba, ami kissé gázos, hisz a Texans DL majdnem olyan vékony mint a mienk. 6-3 300 font, ő se az echte NT alkat.empty taxi
Hogy is mondtad anno , csak egyet kellett volna lefele olvasni ? 😀

több mint 10 éve
Ricardo Matthews DT jött a helyére, meglepő módon ex-Colts játékos, 2010-ben a 7. körben, a 238. választással draftolták az egykori Cincinnati Bearcats játékost, 4 évet játszott náluk, 51 meccsen volt aktív, ebből 6-szor volt kezdő, 51 tackle-t, 1.5 sacket és 4 leütött passzt jegyez eddig az NFL-ben. Idén nyáron került a Texanshoz, de nem fért be az 53-ba, ami kissé gázos, hisz a Texans DL majdnem olyan vékony mint a mienk. 6-3 300 font, ő se az echte NT alkat.

Madden hates me.
több mint 10 éve
"Chargers have waived RB Marion Grice, source says. Sixth-round pick from Arizona State. Eligible for practice squad if he clears waivers."
"We've signed DT Ricardo Mathews "
 www.chargers.com/news/article-1/DT-Ricardo-Mathews-Signed-to-Beef-Up-D-Line/783515ae-fe30-4608-b35a-a17e561f0dc0
6'5 magas, 300 font, Cincinnati egyeteméről. 2010es 7. körös pick a Coltstól. 4 év alatt 52 meccs , 51 tackle, 1.5 sack és 4 elütött passz. Offseasonben a Texansnál volt de áprilisban kitették. A 90es számot fogja viselni.

több mint 10 éve
Ugye Woodhead idén retek sokat fog visszahordani ? @)Sixo67
Legfrissebb DC szerint Donald kacsa a KR, Royal meg a PR, Royal helyettese pedig Allen.empty taxi
Ne bamán, abban reménykedtem, hogy legalább visszahord, mint tavaly oszt akkor több pontot kaphatok utána fantasyben 😕

több mint 10 éve
Ugye Woodhead idén retek sokat fog visszahordani ? @)Sixo67
Legfrissebb DC szerint Donald kacsa a KR, Royal meg a PR, Royal helyettese pedig Allen.

Madden hates me.
több mint 10 éve
Ugye Woodhead idén retek sokat fog visszahordani ? @)

több mint 10 éve
"Jeromey Clary has second hip surgery, could miss 2014 season, sources say"
 www.utsandiego.com/news/2014/aug/31/jeromey-clary-chargers-hip-surgery/

több mint 10 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
Ide vagy oda a magassága, fontos lenne megszerezni és olcsón Vickersont 😊

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 936 — Circus Maximus
Régebben is magas DTk voltak Noseban. Csak pont a Chiefs zseni (HOF Hank Stram) edzője betett egy 6'2 magas tehetséges birkózó srácot (HOF tag Curley Culp), nulla technikába (ami akkor újszerű volt) és kiderült, hogy pár fontosabb dolog van, mint a magasság.

A centerek is eleve 6'1 körül indulnak. Ami nem mindegy.
Illetve lentről kell tolni. Ezért kérik, hogy játszanak alacsonyan a srácok. Mint mikor szekrényt tolsz. Ha odaállsz mellé közvetlen, sosem tolod el. Mindegy mekkora bicepszed van. És nem azért mert lent kell tolni, hogy ne borítsd, hanem told.
Valamihez képest lehet tolni ugyanis. Erre van az ember törzsizomzata persze, különben minden erőkifejtésnél elesnénk, elfordulnánk, ha csak a lábunk karunk lenne izmos, amivel az erőt igazából kifejtjük. Nem rossz dolog a hátizom, hasizom satöbbi.
Viszont ettől még valamihez képest kell tolni. A földhöz képest tolod a fociban is, a szekrényt is. Egy szögben nekidőlsz, és máris megtörténik a csoda, a talaj megtámaszt. Jó, nem szemben, az lenne ideális, de megtámaszt. Illetve a játékos ha lejjebb van mint ellenfele, előnybe kerül. Az ok ugyanaz, ő nem tud mihez képest erőt belevinni. Csak a gravitáció segíti, más történet.

Ellenben aki magasabb, általában hosszabb a karja. És akinek hosszabb a karja, az eléri másikat. Márpedig erőt nem tudsz kifejteni, ha én elérlek, te pedig engem nem. Logikus. Nem elég ujjheggyel elérni, kis túlzással. Ezért mérik a karhosszt draft előtt is.

Valamint a technika segít, aki nem akkora benga állat és őserő, mint Poe. Neki is kell technika, de elvan közepes szinttel is.
Példát is írok, hogy szemléltessem. A lépkedős bull rush segít rövidebb kar esetén is. Megtolod egyik karral a Guardot, és belefordulsz így hosszabb a karod. Aztán másik karral lököd meg és belefordulsz. A trükk az, hogy minden ilyen fordulatba belelépsz, egy-két-egy-két. Komoly gyakorlás kell hozzá, de kivitelezhető elég gyorsan is, nagy erővel. Mikor kibillented ellenfeled, onnantól nyertél, tolhatod. Azt kell elérni az első pár lökéssel.

A technika tanítható. Ami hiányozni szokott az az erő. Nem elég a szokásos, mert minden falember erős az NFLben, mindkét falban. Náluk kell erősebbnek lenni, pont ez a lényeg. Nem gyakori. Illetve kell egy olyan állóképesség, ami szintén ritka. Hamar tönkre sérülnek sokan, akkora erők lépnek fel az ízületeken, de ezekről már írtam a nyáron valamikor.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
328 font, az úgy korrekt NT-nek, bár 6-5 magas, ami meg sok, én is örülnék neki összességében.empty taxi
Olyan nincs, hogy túl magas. Tudom, én mondtam régebben, ideális a 6'1 magasság. (Elterjedt az a tévkép, hogy az NT minél nagyobb, annál jobb. Az nem igaz.) De a 6'5 is jó.ulpianus
Igen ma már magasabbak az NT-k, Poe vagy néhány éve Garay is bizonyította, hogy lehet jól játszani ilyen magassággal NT-ként, ugye egy 6-5 magas NT-nek magasabban van a súlypontja amit ki lehet használni ez szokott velük szemben az ellenérv lenni, de cserébe pl. könnyebben sáncolnak passz ellen,

Madden hates me.
több mint 10 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 936 — Circus Maximus
328 font, az úgy korrekt NT-nek, bár 6-5 magas, ami meg sok, én is örülnék neki összességében.empty taxi
Olyan nincs, hogy túl magas. Tudom, én mondtam régebben, ideális a 6'1 magasság. (Elterjedt az a tévkép, hogy az NT minél nagyobb, annál jobb. Az nem igaz.) De a 6'5 is jó.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
PS:Ryan Lindley, Javontee Herndon, Torrence Allen, Jeremiah Sirles, Craig Watts, Chas Alecxih, Cordarro Law, Greg Ducre, Adrian Phillips.

1 hely még van, de erős lett a PS, Herndonban, Wattsban és Lawban is látok rációt.szaba
Herndon tuti lesz 53asban a szezon folyamán valamikor szerintem.

több mint 10 éve
PS:Ryan Lindley, Javontee Herndon, Torrence Allen, Jeremiah Sirles, Craig Watts, Chas Alecxih, Cordarro Law, Greg Ducre, Adrian Phillips.

1 hely még van, de erős lett a PS, Herndonban, Wattsban és Lawban is látok rációt.
több mint 10 éve
Vickersonra gondoltam is, mikor láttam, hogy kivágta a Denver. Nálunk a DE rotációba simán upgrade lehet, ha csak tavalyi formáját hozza, már akkor is. Viszont NT-nek nem hinném, hogy alkalmas lenne.szaba
328 font, az úgy korrekt NT-nek, bár 6-5 magas, ami meg sok, én is örülnék neki összességében.

Madden hates me.
több mint 10 éve
Vickersonra gondoltam is, mikor láttam, hogy kivágta a Denver. Nálunk a DE rotációba simán upgrade lehet, ha csak tavalyi formáját hozza, már akkor is. Viszont NT-nek nem hinném, hogy alkalmas lenne.
több mint 10 éve
"Chargers have expressed interest in former Broncos NT Kevin Vickerson, source said. "
"Michael Harris, ex-Chargers tackle, has been claimed by Vikings, source confirms. Back with Norv Turner."
"Craig Watts cleared waivers. Former West Texas A&M guard to join Chargers practice squad, source says."
"Chargers are signing Ryan Lindley to practice squad, source says. Former San Diego State QB. Went to El Capitan High.
QB Ryan Lindley had a lot of interest. Chose to stay local. Grew up about 20 minutes from stadium. Knows OC Frank Reich from Arizona."
"Greg Ducre cleared waivers. Chargers expected to sign rookie CB from Washington to practice squad."

több mint 10 éve
Egy cikk S.Wright-ról , múltjáról és , hogy mennyit változott amióta a rookie-ként megérkezett a ligába:
 www.utsandiego.com/news/2014/aug/31/shareece-wright-chargers-cornerback/

több mint 10 éve
Lesz itt még változás bőven.
több mint 10 éve
Ez azé durva, hogy Willie Smith lenyomta Mike Harrist. Chris Davis-en is nagyon meglepődtem. 6CB 5ILB 5OLB végül.