Los Angeles Rams

26 feliratkozó

több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
egyértelmű win now módba kapcsoltatok 😀 jövőre maradt még draftpicketek?
12th member
Lesz pl 3 (így már csak 2 😊 ) 3. körösük pl. kompenzációs pickekből.

És mint már korábban azt említettem, Fowler szerződése év végén lejár.
több mint 6 éve
12th member Seattle Seahawks 1 053
egyértelmű win now módba kapcsoltatok 😀 jövőre maradt még draftpicketek?
több mint 6 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 902
Hosszútávon csúnya lesz ez

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Aztan a Rams mindjart elcsereli McVayt a Browns elso koreert. XD

több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Ez már Sb vagy semmi...
ThundersNFL
McVay említette h pass rusher-t kerestek, hát nem sokat tököltek, bár mióta ő a HC, aktívak tradek terén.
több mint 6 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 039 — !SuPeR6BoWL!
Ez már Sb vagy semmi...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Comp update:!Rams are trading a 2019 third-round pick and a 2020 fifth-round pick to Jaguars for DE Dante Fowler, per source.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Fowler érkezik a JAX-től.
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Fowlerért két 3 kört kérünk, nektek lehet 3 harmadik körösötök lesz jövőre.
 twitter.com/zach_goodall/status/1057350156960575488
45 perc van arra, hogy összejöjjön a bolt.
több mint 6 éve
Az már egy kicsit kabbefaszom lenne, már bocsánat
Wyatt
Egy másik (még) kaliforniai csapat miatt aztán lehet semmi nem lesz ebből.
 twitter.com/JayGlazer/status/1057298137490980864
iktriad
Majd jön a hír, hogy Demaryus Thomast elcserélték

Nagy bohóc ez a Glazer, nem beatwriterkedés, amit ő csinál, hanem bennfentes találgatás
r.baggio
Azóta Tate is Philybe került. Szép jinx. 😊
több mint 6 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Wyatt
iktriad
Majd jön a hír, hogy Demaryus Thomast elcserélték

Nagy bohóc ez a Glazer, nem beatwriterkedés, amit ő csinál, hanem bennfentes találgatás

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Wyatt
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

több mint 6 éve
Peter King szerint pass rushert kerestek ma estéig. az egykori Philips tanítvány Shane Ray vag Dante Fowler lehet a célpont
The Rams, speaking of “baseball trades,” want a pass-rusher. I hear defensive coordinator Wade Phillips is lukewarm on Denver’s Ray (having coached him two years ago), and if the Jags make disappointing high first-round pick Dante Fowler Jr., available, the Rams would have interest. L.A. is unlikely to deal swing guard Jamon Brown for a late-round pick, though there’s been interest. He’s a low-cost insurance guy for the line.
Az egykori 1/3-as Fowlerért ha adtok egy 5. körös picket vagy jobbat, szerintem a Jags rábólint a tradere. Amúgy lejáró a szerződése, tehát év végén majd el kell dönteni vleel, mi legyen.
több mint 6 éve
Szerintem a Saints-től most kikapunk. Bocs, hogy ezt mondom, de megnézve a Vikings elleni meccsüket úgy érzem nem fogunk bírni velük otthon.
Igazából nagyon kéne egy vereség a csapatnak még az alapszakaszban, hogy fejben kicsit helyre kerüljenek. Ha a sok hiba ellenére mindig összejön a W, akkor nem fogják megtanulni hogy nincs helye a hibázásnak!
A PO-ban nincs lehetőség a következő meccsre kijavítani a hibákat!
Pizsama
Annyira sok hiba azért nem volt eddig, de ettől függetlenül kb minden mondattal egyetértek 😊

több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Szerintem a Saints-től most kikapunk. Bocs, hogy ezt mondom, de megnézve a Vikings elleni meccsüket úgy érzem nem fogunk bírni velük otthon.
Igazából nagyon kéne egy vereség a csapatnak még az alapszakaszban, hogy fejben kicsit helyre kerüljenek. Ha a sok hiba ellenére mindig összejön a W, akkor nem fogják megtanulni hogy nincs helye a hibázásnak!
Pizsama
Ha lehet kérni akkor azt a Vereseget SeaHawks ellen tessék prognosztizálni ☝☝☝☝ Előre is nagyon szépen köszöni minden Hawks fan 😃😃
több mint 6 éve
Pizsama Los Angeles Rams 2 960 — pizsama@gmail.com
több mint 6 éve
dogbite Los Angeles Rams 925 — What's Next?
Sikerült végre megnéznem a meccset, háát:

https://bigmemes123.funnyjunk.com/pictures/At_23a60c_886842.jpg
At first i was like
At first i was like. But then i rape faced
funnyjunk.com/funny_pictures/700702/Par

Igazából nagyon jó az ilyen győzelem. Rengeteg dolog nem stimmelt főleg az elején: két labdabirtoklás hátrány, baromi jó GB védelem, az offense teljesen világtalan, elejtett passzok, Rogers-t nem tudjuk megállítani... és mégis, a csapat végül nyerni tud. Persze volt szerencse faktor is, de összeségében nagyot küzdött a csapat és behúzta a W-t. Kellenek az ilyen playoff stílusú meccsek is, a végén ez sokat érhet. Go Rams!

Szerkesztette: dogbite

Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 6 éve
dogbite Los Angeles Rams 925 — What's Next?
Sajna még nem láttam a meccset, délután bepótolom, de legalább immár zsinórban másodszor nem lesz negatív mérlegünk. Szinte hihetetlen. 🙂

Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 6 éve
Megtaláltam:
1969-ben kezdtünk utoljára 8-0-val. Akkor 11-0-ig volt veretlen a csapat.
több mint 6 éve
Kis szerencsével, de megvan a W!
Sok a hiba. Remélem McVay-ék kijavítják.
Kezdett valaha 8-0-val ez a franchise?
több mint 6 éve
Jeleztem a szerzőnek, hogy a forrással ellentétben ez a mondat mégsem biztos, hogy igaz, utánalesett és javította
Wyatt
Köszi Wyatt. Én is jeleztem Facebook-on nekik.
több mint 6 éve
Fattyu New Orleans Saints 1 919
Bakker, az nso-nál hülyék vannak?

www.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/nfl-nem-csak-kellek-maga-a-tortenelem-sisakmustra-2664171

Mindenki tudja hogy a kosszarvak kerültek először sisakra (1948), erre beirják hogy a Colts meg az Eagles volt az első. Amatőrök!
Pizsama
Nem azt írtàk, hogy Ők voltak az elsők, hanem a legrégebben Ők vàltoztattak rajta jelentősebbett.
Fattyu
“1954-ben a Baltimore Colts és a Philadelphia Eagles olyat tett, amit addig egy NFL-csapat sem: rajzolt a sisakjára.”
Nem tudom, te ezt hogy értelmezed, de nálam ez azt jelenti, hogy ő előttük más nem csinált ilyet. Ami ugye nem igaz.
Pizsama
Ok, nem vitattam, hogy igazad van a sisakrajzzal kapcsolatban.
Én olvastam a megjelenésekor, és nem emlékeztem erre a mondatra. Újra elolvastam és a bevezető és nem talàltam a hivatkozásod. Ezért írtam.

több mint 6 éve
Jeleztem a szerzőnek, hogy a forrással ellentétben ez a mondat mégsem biztos, hogy igaz, utánalesett és javította

több mint 6 éve
Bakker, az nso-nál hülyék vannak?

www.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/nfl-nem-csak-kellek-maga-a-tortenelem-sisakmustra-2664171

Mindenki tudja hogy a kosszarvak kerültek először sisakra (1948), erre beirják hogy a Colts meg az Eagles volt az első. Amatőrök!
Pizsama
Nem azt írtàk, hogy Ők voltak az elsők, hanem a legrégebben Ők vàltoztattak rajta jelentősebbett.
Fattyu
“1954-ben a Baltimore Colts és a Philadelphia Eagles olyat tett, amit addig egy NFL-csapat sem: rajzolt a sisakjára.”
Nem tudom, te ezt hogy értelmezed, de nálam ez azt jelenti, hogy ő előttük más nem csinált ilyet. Ami ugye nem igaz.