Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 6 éve
Fattyu
1 919
Bakker, az nso-nál hülyék vannak?Nem azt írtàk, hogy Ők voltak az elsők, hanem a legrégebben Ők vàltoztattak rajta jelentősebbett.
www.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/nfl-nem-csak-kellek-maga-a-tortenelem-sisakmustra-2664171
Mindenki tudja hogy a kosszarvak kerültek először sisakra (1948), erre beirják hogy a Colts meg az Eagles volt az első. Amatőrök!
Pizsama
több mint 6 éve
Bakker, az nso-nál hülyék vannak?www.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/nfl-nem-csak-kellek-maga-a-tortenelem-sisakmustra-2664171
Mindenki tudja hogy a kosszarvak kerültek először sisakra (1948), erre beirják hogy a Colts meg az Eagles volt az első. Amatőrök!
több mint 6 éve
Aaron Donald has been named NFC Defensive Player of the Week.CJ Beathard se
Ezen annyira nem csodálkozok.
dogbite
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 6 éve
Aaron Donald has been named NFC Defensive Player of the Week.Ezen annyira nem csodálkozok.
Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Persze, amikor jonnek az orult osszegekkel, h XY 100 millas szerzodest irt ala, az mind a brutto ertek. Persze igy sem kell sajnalni oket.Hát mondjuk nem is 😅😅 De azért így már más egy kicsit a leanyzo fekvese ☝ Meg ugyebar Amerikaban nem vicc az adocsalas mint büntetési kategoria !!! Mint Al Capone ota tudjuk !!!!
Borbinho
több mint 6 éve
Persze, amikor jonnek az orult osszegekkel, h XY 100 millas szerzodest irt ala, az mind a brutto ertek. Persze igy sem kell sajnalni oket.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Köszönöm ezt a választ is ! Így már akkor képben vagyok ! De ez nagyon durva ez azt jelenti hogy a fizu mondjuk 10 Millios $ -bol marad durván 5.5 Millió $ magyarul államtól függően 38-48 % -ott elvisznek ! És akkor gondolom ebből vannak még az egyébb fizetesek magannyugdij egesegugyi biztositas stb. Jó persze tudom ezek önkéntes alapon mukodnek már mint a nyugdij, egeseg. ,biztositas!Sziasztok kerhetek egy kis segitséget ? Hogy is néz ki ez az Adozas ?? Mondjuk vegyunk alapul egy 1 éves 10 millios fizut ! Abból mennyi marad a jatekosnal adozas utan tisztán ?? ( bocsi de nagyon nem vagyok vele képben )Ha jol tudom akk az USA-ban van alapbol egy jovedelemado, orszagos szinten. Tobbkulcsos, azaz nagyobb a jovedelmed, tobbet adozol. 10%, 15%, 25%, 28%, 33%, 35% es 39.6% a max. A fizetes aranyos reszet adozod a megfelelo kategoria szerint. Pl 1M dodo alatt a 28%ban vagy, a felett mar 33. De az 1 misidnek meg a 28%at adozod, a tobbi penznek mar a 33%at. Gondolom a profi sportolok akik milliokat keresnek, kvazi a legnagyobba tartoznak. Es igy aranyosan adoznak, pl 100k-t 10%on, a felett mondjuk 200ig 15% es igy tovabb.
Bundi1986
Ez adott, ezzel nem lehet mit kezdeni, leadozzak.
DE! Ugye az USA-ban az allamoknak van kulon kozigazgatasuk, sajat kis kongresszusuk, minden. Kb mint egy kulon orszag ugy is fel lehet fogni. Ugye halalbuntetes is van ahol meg van, van ahol nincs.
Es igy a kulonbozo allamokban van meg kulon jovedelemado, az orszagoson felul. Ez azert alacsonyabb, 5-6%, de a legmagasabb is csak 13.9% (California).
Borbinho
több mint 6 éve
Sziasztok kerhetek egy kis segitséget ? Hogy is néz ki ez az Adozas ?? Mondjuk vegyunk alapul egy 1 éves 10 millios fizut ! Abból mennyi marad a jatekosnal adozas utan tisztán ?? ( bocsi de nagyon nem vagyok vele képben )Ha jol tudom akk az USA-ban van alapbol egy jovedelemado, orszagos szinten. Tobbkulcsos, azaz nagyobb a jovedelmed, tobbet adozol. 10%, 15%, 25%, 28%, 33%, 35% es 39.6% a max. A fizetes aranyos reszet adozod a megfelelo kategoria szerint. Hasracsapasbol egy pelda: 1M dodo alatt a 28%ban vagy, a felett mar 33. De az 1 misidnek meg a 28%at adozod, a tobbi penznek mar a 33%at. Gondolom a profi sportolok akik milliokat keresnek, kvazi a legnagyobba tartoznak. Es igy aranyosan adoznak, pl 100k-t 10%on, a felett mondjuk 200ig 15% es igy tovabb.
Bundi1986
Ez adott, ezzel nem lehet mit kezdeni, leadozzak.
DE! Ugye az USA-ban az allamoknak van kulon kozigazgatasuk, sajat kis kongresszusuk, minden. Kb mint egy kulon orszag ugy is fel lehet fogni. Ugye halalbuntetes is van ahol meg van, van ahol nincs.
Es igy a kulonbozo allamokban van meg kulon jovedelemado, az orszagoson felul. Ez azert alacsonyabb, 5-6%, de a legmagasabb is csak 13.9% (California). Illetve van par olyan, ahol az allami ("helyi") szja 0%, a lent emlitett allamok ahol van is csapat
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Nagyonszepen Köszönöm 😉😊Sziasztok kerhetek egy kis segitséget ? Hogy is néz ki ez az Adozas ?? Mondjuk vegyunk alapul egy 1 éves 10 millios fizut ! Abból mennyi marad a jatekosnal adozas utan tisztán ?? ( bocsi de nagyon nem vagyok vele képben )smartasset.com/taxes/jock-taxes-2017-edition
Bundi1986
Nagyjából itt levan írva.
Toca
több mint 6 éve
Sziasztok kerhetek egy kis segitséget ? Hogy is néz ki ez az Adozas ?? Mondjuk vegyunk alapul egy 1 éves 10 millios fizut ! Abból mennyi marad a jatekosnal adozas utan tisztán ?? ( bocsi de nagyon nem vagyok vele képben )smartasset.com/taxes/jock-taxes-2017-edition
Bundi1986
Nagyjából itt levan írva.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok kerhetek egy kis segitséget ? Hogy is néz ki ez az Adozas ?? Mondjuk vegyunk alapul egy 1 éves 10 millios fizut ! Abból mennyi marad a jatekosnal adozas utan tisztán ?? ( bocsi de nagyon nem vagyok vele képben )
több mint 6 éve
Viszont marha kedvezőek az ottani adózási viszonyok, erre ment rá a Mack-bizniszezert irtam az adott csapatokat, amelyek olyan allamokban vannak, ahol 0% a helyi jovedelemado (Texas, Florida, Washington, Tennessee, Nevada, ahol van/lesz csapat)
Wyatt
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 902
Csak a Dolphinshoz lehetne sorolni a neveket, hogy azt mondja: Suh, Ellerbe, Wheeler, Wallace, Jaxnál Campbell, Julius Thomas, Tampában is volt Revistől kezdve Johnsonig minden, Texans átlag vagy az alatti szezonokkal simán megtartott egy Watt-ot, Seattleben RW és a LoB együtt tudott maradni évekig, a Cowboysnál meg a komplett OL viszi a lóvét, ahogy nálunk is. A Titans az egyetlen csapat, amelyik nem profitál nagyot a kedvező adózási szabályokból az államában.vagy meg inkabb ha a fizujukat tartjak szem elott, a legtobb jatekos az alabbi csapathokhoz menne jatszani:Meglehet, hogy a szíve mélyén a legtöbb játékos déli, tengerparti csapatokhoz menne játszani: Miami, Tampa, Houston, LABoston tök kellemes, de Green Bayjel semmilyen viszonylatban nem érthető a hasonlat amúgy sem 😀Boston és Green Bay se szívderítő helyek, aztán mégis mennek oda játékosok.Egész egyszerűen a Rams nem volt menő. Most meg az.Hát igen, LA vonzóbb mint St. Louis.
Pizsama
Al
Pizsama
De persze értem én, mit mondasz, és igazad is van | , hogy hiába adott egy jó város, ha nincs csapat, illetve hiába nem a legjobb a város, ha van egy olyan csapat/irányító | 😉
Wyatt
Pizsama
Dolphins, Buccs, Jaguars, Texans, Cowboys, Seahawks, Titans, meg majd a Raiders
Borbinho
Viszont marha kedvezőek az ottani adózási viszonyok, erre ment rá a Mack-bizniszpontosan. MD ezért viszi oda a csapatot, mert nettóban kell fizetnie csak mindent, vs a kaliforniai szja.
Wyatt
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Viszont marha kedvezőek az ottani adózási viszonyok, erre ment rá a Mack-biznisz
több mint 6 éve
Nono, Las Vegasban lehet nincs jó helyen az a pénz, még viszi a bank...vagy meg inkabb ha a fizujukat tartjak szem elott, a legtobb jatekos az alabbi csapathokhoz menne jatszani:Meglehet, hogy a szíve mélyén a legtöbb játékos déli, tengerparti csapatokhoz menne játszani: Miami, Tampa, Houston, LABoston tök kellemes, de Green Bayjel semmilyen viszonylatban nem érthető a hasonlat amúgy sem 😀Boston és Green Bay se szívderítő helyek, aztán mégis mennek oda játékosok.Egész egyszerűen a Rams nem volt menő. Most meg az.Hát igen, LA vonzóbb mint St. Louis.
Pizsama
Al
Pizsama
De persze értem én, mit mondasz, és igazad is van | , hogy hiába adott egy jó város, ha nincs csapat, illetve hiába nem a legjobb a város, ha van egy olyan csapat/irányító | 😉
Wyatt
Pizsama
Borbinho
több mint 6 éve
vagy meg inkabb ha a fizujukat tartjak szem elott, a legtobb jatekos az alabbi csapathokhoz menne jatszani:Meglehet, hogy a szíve mélyén a legtöbb játékos déli, tengerparti csapatokhoz menne játszani: Miami, Tampa, Houston, LABoston tök kellemes, de Green Bayjel semmilyen viszonylatban nem érthető a hasonlat amúgy sem 😀Boston és Green Bay se szívderítő helyek, aztán mégis mennek oda játékosok.Egész egyszerűen a Rams nem volt menő. Most meg az.Hát igen, LA vonzóbb mint St. Louis.
Pizsama
Al
Pizsama
Wyatt
Pizsama
több mint 6 éve
Meglehet, hogy a szíve mélyén a legtöbb játékos déli, tengerparti csapatokhoz menne játszani: Miami, Tampa, Houston, LABoston tök kellemes, de Green Bayjel semmilyen viszonylatban nem érthető a hasonlat amúgy sem 😀Boston és Green Bay se szívderítő helyek, aztán mégis mennek oda játékosok.Egész egyszerűen a Rams nem volt menő. Most meg az.Hát igen, LA vonzóbb mint St. Louis.
Pizsama
Al
Pizsama
Wyatt
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Boston tök kellemes, de Green Bayjel semmilyen viszonylatban nem érthető a hasonlat amúgy sem 😀Boston és Green Bay se szívderítő helyek, aztán mégis mennek oda játékosok.Egész egyszerűen a Rams nem volt menő. Most meg az.Hát igen, LA vonzóbb mint St. Louis.
Pizsama
Al
Pizsama
több mint 6 éve
Boston és Green Bay se szívderítő helyek, aztán mégis mennek oda játékosok.Egész egyszerűen a Rams nem volt menő. Most meg az.Hát igen, LA vonzóbb mint St. Louis.
Pizsama
Al
több mint 6 éve
Al
594
Egész egyszerűen a Rams nem volt menő. Most meg az.Hát igen, LA vonzóbb mint St. Louis.
Pizsama
több mint 6 éve
Nem gondolom, h agyfaszoznának 2-3 vereségért. Jól tudják ők h Bowl esélyes csapatba vannak. De ahányan vagyunk, annyiféle képen látjuk.Én nagyon reménykedem hogy McVay zsenije és a Rams SB esélyei a jövőben még több potenciális játékost vonzanak majd a csapathoz. Ez nagyon hiányzott sokáig ebből a franchise-ból. Egész egyszerűen a Rams nem volt menő. Most meg az. Egész hihetetlen és furcsa érzés.
KeyG
több mint 6 éve
KeyG
9 502
Nem gondolom, h agyfaszoznának 2-3 vereségért. Jól tudják ők h Bowl esélyes csapatba vannak. De ahányan vagyunk, annyiféle képen látjuk.Persze, beálltak, mert jönnek a győzelmek. Két-három vereség és beindulnának a tesztoszteron-bombák.Még ezután van egy évük. Úgy gondolom Kifogják spórolni okosan ezt. Jó kis Franchise lesz ez. Gondolok itt arra, jó draftok , jó játékosok megtartása. Sokan tartottak attól mi lesz h itt van Suh, Peters, Talib. Beálltak a sorba, nem lesz itt gond.még ki kell fizetni Goffot és bizony az idei bevásárlás vitte a budgetetPersze, én megértem h nem lehet ennyivel előre jósolni, de tuti ott van a te fejedben is , h ebből simán Bowl lehet. Mert ez így van. McVay amíg itt van, addig a Rams-nek szép jövője lehet.Donald beindult, már 8 sacknél tart, az idény eleji formáját nézve, nagyon beindult. Érik az a 15-1 , 16-0 körüli eredmény. Minden éven meg lehet jósolni melyik az a 3-4 csapatot akik Bowl esélyesek. Én idény előtt 2 csapatot éreztem annak az a Rams és a Vikings. Mára csak a Rams maradt, ebből Super Bowl lesz.Más azért a Playoff. Az alapszakaszban egy elrontott meccs után még van lehetőséged kijavítani a hibákat. A PO-ban nincs erre lehetőség. A PO-ba jutás szerintem elég esélyes, sőt, remélhetőleg a WC-kört is kihagyjuk. A többit majd meglátjuk.
KeyG
Pizsama
KeyG
petey
KeyG
Persze a többit nem vitatom!
Szokol
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 6 éve
Persze, beálltak, mert jönnek a győzelmek. Két-három vereség és beindulnának a tesztoszteron-bombák.Még ezután van egy évük. Úgy gondolom Kifogják spórolni okosan ezt. Jó kis Franchise lesz ez. Gondolok itt arra, jó draftok , jó játékosok megtartása. Sokan tartottak attól mi lesz h itt van Suh, Peters, Talib. Beálltak a sorba, nem lesz itt gond.még ki kell fizetni Goffot és bizony az idei bevásárlás vitte a budgetetPersze, én megértem h nem lehet ennyivel előre jósolni, de tuti ott van a te fejedben is , h ebből simán Bowl lehet. Mert ez így van. McVay amíg itt van, addig a Rams-nek szép jövője lehet.Donald beindult, már 8 sacknél tart, az idény eleji formáját nézve, nagyon beindult. Érik az a 15-1 , 16-0 körüli eredmény. Minden éven meg lehet jósolni melyik az a 3-4 csapatot akik Bowl esélyesek. Én idény előtt 2 csapatot éreztem annak az a Rams és a Vikings. Mára csak a Rams maradt, ebből Super Bowl lesz.Más azért a Playoff. Az alapszakaszban egy elrontott meccs után még van lehetőséged kijavítani a hibákat. A PO-ban nincs erre lehetőség. A PO-ba jutás szerintem elég esélyes, sőt, remélhetőleg a WC-kört is kihagyjuk. A többit majd meglátjuk.
KeyG
Pizsama
KeyG
petey
KeyG
Persze a többit nem vitatom!
több mint 6 éve
KeyG
9 502
Még ezután van egy évük. Úgy gondolom Kifogják spórolni okosan ezt. Jó kis Franchise lesz ez. Gondolok itt arra, jó draftok , jó játékosok megtartása. Sokan tartottak attól mi lesz h itt van Suh, Peters, Talib. Beálltak a sorba, nem lesz itt gond.még ki kell fizetni Goffot és bizony az idei bevásárlás vitte a budgetetPersze, én megértem h nem lehet ennyivel előre jósolni, de tuti ott van a te fejedben is , h ebből simán Bowl lehet. Mert ez így van. McVay amíg itt van, addig a Rams-nek szép jövője lehet.Donald beindult, már 8 sacknél tart, az idény eleji formáját nézve, nagyon beindult. Érik az a 15-1 , 16-0 körüli eredmény. Minden éven meg lehet jósolni melyik az a 3-4 csapatot akik Bowl esélyesek. Én idény előtt 2 csapatot éreztem annak az a Rams és a Vikings. Mára csak a Rams maradt, ebből Super Bowl lesz.Más azért a Playoff. Az alapszakaszban egy elrontott meccs után még van lehetőséged kijavítani a hibákat. A PO-ban nincs erre lehetőség. A PO-ba jutás szerintem elég esélyes, sőt, remélhetőleg a WC-kört is kihagyjuk. A többit majd meglátjuk.
KeyG
Pizsama
KeyG
petey
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 6 éve
még ki kell fizetni Goffot és bizony az idei bevásárlás vitte a budgetetPersze, én megértem h nem lehet ennyivel előre jósolni, de tuti ott van a te fejedben is , h ebből simán Bowl lehet. Mert ez így van. McVay amíg itt van, addig a Rams-nek szép jövője lehet.Donald beindult, már 8 sacknél tart, az idény eleji formáját nézve, nagyon beindult. Érik az a 15-1 , 16-0 körüli eredmény. Minden éven meg lehet jósolni melyik az a 3-4 csapatot akik Bowl esélyesek. Én idény előtt 2 csapatot éreztem annak az a Rams és a Vikings. Mára csak a Rams maradt, ebből Super Bowl lesz.Más azért a Playoff. Az alapszakaszban egy elrontott meccs után még van lehetőséged kijavítani a hibákat. A PO-ban nincs erre lehetőség. A PO-ba jutás szerintem elég esélyes, sőt, remélhetőleg a WC-kört is kihagyjuk. A többit majd meglátjuk.
KeyG
Pizsama
KeyG